46740
-
gunji #38091 Van szerver, irány a kori -
Plata #38090 Az a szett nagyon jó. -
gunji #38089 Arra gondoltam, konkrétan ezeket: https://sto.gamepedia.com/Imperial_Rift
A DSC-ben meg lemaradtam még karácsony előtt, de a cucc jöhet nyugodtan. Kérdés: hogy kerülnek vissza a hajók a 25. századba? :P
Kéne egy STO2 külön frakciókkal, mint például ez a harmincsokadik századi is. S a sorozattal együtt adhatnák ki az új cuccokat, bolygókat, fajokat, stb. S együtt promózhatnák őket.
Ez kéne, nem az andré féle mobilos irány -
Daeus89 #38088 mivel nem konyol hanem pajys defi core meg engine azt rakd be transportálásnál jönnek.
megnéztem disco 3. évad végét szerintem op volt pár rész admirális jó forma szépen megválasyolnak sok sok kérdést. Várom a 4. évadot és a hajópakkot ruhástól :D meg robotostól -
gunji #38087 De hogy? :) Elég a négy konzolt feltenni a hajóra?
Ma is ugrabugráltam a karival, oszt nem jöttek. -
Plata #38086 Nekem minden karinál ott szarakodnak akinek fent van. -
gunji #38085 Hát igen, azt várom én is :D
Lehet, hogy felteszem ideiglenesen még pár karakternek a szettet az uccsó pár órára, hátha megjelennek. -
Plata #38084 Nekem meg az a bajom hogy mindig jönnek.
Bár korcsolyázásnál viccesek. -
gunji #38083 Ó, tényleg? Akkor hiába várom, hogy jöjjenek korizni a tavon :( -
Plata #38082 Automatikusan jönnek. -
gunji #38081 A két táncoló elachi-t hogy lehet bekapcsolni? Feltettem a négyes revolutionary packot. -
Plata #38080 Egyébként a Mozi+ csatornán épp igazi Star Trek van. -
Plata #38079 Azért lebeg a gondola mert a vulkániak gondolattal lebegtetik.
Majd nézek ha nem buzikról meg buziságokról szól.
Egyébként ma olvastam hogy a Picard-ban visszatér Obi-Wan Kenobi.
Vagyis Guinen.Csak az kicsit olyan jedi volt nekem.
Bölcs öreg mester szerű valami volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.06. 16:30:42 -
Daeus89 #38078 látod ha néznéd a so 3-at tudnád miért lebeg ott a gondola ... amúgy van pár hajó ami nincs a képen. Pl a lebegö erdö nem lesz hajó a maradéknak már van alap skin amire rá lesy húzva ... iconiai hajók pl -
Plata #38077 Remėlem nem kerülnek be a játékba,legalåbbis nem így.
A repulő marihuana ültetvény is gáz.
De a Voyager J piszok hülye.
Gondolåi repülnek utána?Vagy låthatatlan ragasztóval vannak oda fogatva?
Mind a hat piszkosul idióta kinézetű.
Remėlem nem az az idióta szar banda csinálja a Picard sorozat hajóit. -
Plata #38076 Te nem lehet hogy ezek lego star trek hajók? -
Plata #38075 na ne,ezek gázok. -
Daeus89 #38074 az ps meg box minket ezek a hajók érdekelnek
jah med disco refit -
gunji #38073 Kéne már egy trükkös tükrös frakció
Amúgy 'tök vicces, mikor a hóemberek elbújnak a fák mögé és onnan fedezékből dobálják a hógolyókat ;) -
Plata #38072 Két új hajó az infi boxban.
Link.
Naptár szerint admi weekend jön. -
Plata #38071 Max. One-Hit: 981 848 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
-
Plata #38070 Lol az nevetséges.
Amikor ki jött az új hajó az a titán vagy mi a ragya 1 darab patroltól maxos lett. -
gunji #38069 Kíváncsi voltam, kivártam a végét. Hát sajna a 3,5-4k a dupla, most váltott vissza hét órakor a felére (2-2,5k). Kicsit soványnak tűnik. Mindenesetre egy Gagarint húztam ki, tíz körből.
Viszont a rendszer bugos, mert a Lost&Found csak 2k-t adott 18:52-kor :( -
Plata #38068 Inkább klingon jöjjön diszkóra magasról szárok. -
Daeus89 #38067 az tuti születésnapra jön pakkba kérdés az hogz a maradék legót rakják be vagz teljesen discovery ápdét lesy ey ugye a excelsior -
Plata #38066 Passz.
Cseten linkelték admiralty közben.
Volt is miatta veszekedés mert rossz csetre tették be. -
Daeus89 #38065 uu ez már régi :D legendary discovery era 32. c t6 ! -
Plata #38064 Nem.
Tuti nincs. -
gunji #38063 A 4k xp a patrolokon az jó a dupla xp hétvégén, azaz szerintetek duplázva van ? -
Plata #38062 Pedig jön új hajó.
-
Kotomicuki #38061 Több, mint 4k Zen-t eltapsoltam, tárhelyekre, pedig hajóra volt félrerakva (T6 Defi'-pakk, hogy minden "fontos" hajó meglegyen). -
gunji #38060 No, mi történt? 25%-os leárazás kezdődött a c-storeban, s tart hétfőig. Kár, hogy reggel már vettem bank slotot normál áron xD -
gunji #38059 Remélem tényleg három a magyar igazság, s a dupla xp harmadszorra tényleg dupla xp lesz -
Daeus89 #38058 végree :D dili dili juhuhuhuuu -
Plata #38057 Dili xp upgrade event hétvége,
Link. -
Kotomicuki #38056 Jonathan Frakes lealacsonyodik egy ilyen devianciapropagandához, ami a címén kívül semmi trek...
Hogy múlik el a világ dicsősége! -
gunji #38055 A változatosság kedvéért ma megint leállás lesz délután -
gunji #38054 Igazán tarthatott volna tovább is minden leértékelés, ez a két nap hossz elég rövid. Ha már úgy is 500 a zen, legalább hadd vásároljon be a nép. (Engem a Muddé érdekelt volna, de elég béna időben volt, a karácsonyi készülődés alatt nincs idő rá. A pénz megmaradt, cryptic így járt. ) -
Plata #38053 Itt a 10 hajós legendary bundle.
Csípjétek meg amíg lehet.
Link.
Na meg a többi legendary is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.28. 19:49:12 -
Chak #38052 Kövi részben Kitt, és Michael majd jól megmenti a napot. Előzetes alapján majd jól bele turbo boostolnak a gombás verdába hátulról.