46739
-
Plata #38410 Nem kapja meg,neked kell kivenni.
De valami tényleg nem jó.
Lett +6 hajó slotom.
Most mentem a hajógyárba megnézni,mit látok 9 üres hajó slot.
Mi a fxsz?
Volt 4 üres slotom,megvettem a lego packot,kivettem a B'rel-t és mégis van 9.
LOLOLOLOLOLOLOLOLOl. -
Plata #38409 Tévedtem,holnap tuti jön patch,két torpedós legendary traittel a hajó ha ki jön álcából szó szerint megbxsz mindent.
És a torpedók meg a konzoljai sem mondanám hogy hú de jók.Majd kell jobb konzol és uppolni kéne fegyókat is. -
gunji #38408 Az kemény :D
A redditen javasolták, hogy azzal a karakterrel vegyük meg a legopackot, amelyikre a ship-slotot szeretnénk, mert az nem dobozban jön, hanem automatikusa megkapja a karakter. -
Plata #38407 Van egy sanda gyanúm,holnap új peccs jön.
Még csak a BoP-ot próbáltam ki,most voltam két patrolon egy gateway the greathoron vele,recruit karival,eszetlen felszereláéssel és skillezéssel.
De cseszett erős sztem.
Az meg hogy pilot manőverei vannak duplán vicces,a sima B'rel bop is bugos álcából de ez még álca nélkül is tud immune-t mondani sebzésre.
Na és azt hagy ne mondjam hogy legendary trait miatt amikor kilép álcából egyszerre tüzel hy3 és spread 3 torpedót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.18. 20:33:09 -
gunji #38406 A zen sale az egyértelmű volt a legopack érkezése miatt.
Viszont jó hír - s lám ennek is lehet örülni -, hogy 490-en sikerült váltani dilit, úgyhogy a hétvégén a zen fenekére üthetünk, hawaii
Szerk: olvasom, ma megint elszabtak valamit a DOFF-rendszerben, nem csodálkoznék, ha egyszer az egészet kivennék valamikor
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.02.18. 18:17:28 -
Plata #38405 Sale.
Link.
Na még link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.18. 17:12:45 -
Plata #38404 De az nem egyből jár,
Az kb félév múlva.
Érdekes de ez a kard már jó ideje bentvan.
Legalább is a sto wikin már rég fent van,lehet hogy konzolon már van? -
Daeus89 #38403 uuu végre egy baszó event :D a kard az úgy néz ki mint a supernaturalba kain pimpelt bökője :D reward imbah föleg az a lobbi + hajó :D -
Plata #38402 Igen,ez lesz az első event az új event campaign-ban aminek a végén promós vagy boxos hajót kapsz.
Breach-et nem nagyon kedvelem,bár biztos lesz megint aki bugolja és úgy gyors. -
llw66 #38401 Új PC-s event... (?)
-
Plata #38400 Azt hogy?
Nekem 1000 dili alatt nem szokott adni,de volt már 14k is. -
gunji #38399 Endeavorban dilibányászat. Hihetetlen, évek óta nem volt ilyen pocsék: 2x160 is becsúszott -
Plata #38398 Admi hét megint.
Link. -
Plata #38397 Aki még nem vette ki itt egy újabb lehetőség.
Link. -
Plata #38396 A karddal is automatikusan harcol,de ez szerintem valami újítás,régen ilyen nem volt.
Az űr nem izgat,úgyis meg lesz,de groundolni nem szeretek
Khitomer discord még messze van,jelenleg a Beyond the nexus küldi jön.
Az a baj groundon én jobban szeretem a ranged fegyvereket.
Boolean 8k felett is tud sebezni,bár a korbács is üt 6k körül ha be talál.
Kár hogy a korbács nem számít melee fegyvernek.
Nem értem hogy a boffokkal mért nem lehet farmolni a ground kill-t,endevorben lehet,simán be szoktam rakni boffokat a tömegbe én meg afkolok ők meg ölik endevorhoz ami kell.
De ennél nem játszik.Mindnek adtam bathletet meg kardot és semmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.16. 12:27:56 -
Uniel #38395 Nekem is meg van az emperor sword, de a dual nanopulse mek'leth klasszisokkal jobb, sőt jelenleg a legjobb melee weapon a játékban (a lényeg, hogy a 3. képességét kell spammelni, lőfegyver rangeből ugrik rá mindenre, automatikusan ugrik a másikra ha az első célpont megdöglött, MKXV kék 2xdmg-el 1000-1500-at sebez tac.al).
Farmolni meg a gammás story utolsó questjében "Home' érdemes, mind az ambush mind a ground kill gyorsan meg van.
Utoljára szerkesztette: Uniel, 2021.02.16. 11:20:29 -
Plata #38394 Most egy epic emperor sword-al csapkodok,az egész jó,na és a kari automatikusan harcol vele.Még oda is fut,szerintem régen ez nem így volt.
Deferán öltem borgot,mert nyúlbélák és egyszerre 4-5 megvan.Ott nincs repülő cucc. -
Uniel #38393 Dual Nanopulse Mek'leths ezt vedd ki a Khitomer Discord küldiből, majd spammeld a 3. képességét. Vicces mikor a repülő mobokhoz felszalad a levegőbe :D -
Plata #38392 Mi a f.sz?
Mikor felmentem a launcherben volt. -
Orbancapitan #38391 ez konzolos hír
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.02.15. 21:46:25 -
Plata #38390 Na akkor a mudd market-es pletyka nem volt teljesen rossz,bár egyenlőre csak eventes hajó meg két konzol jött,ha igaz hajó pack is fog,pletykák szerint.
Link. -
Plata #38389 Javították a klingon boffokat,nagy részt.
De új bugok is jöttek tailorhoz.
A boffokat ha megváltoztatod a gép akkora hasat ad nekik,mintha vagy huszas ikrekkel lennének várandósak.
Próbáltam én is a csúszkát húzogatni,de fele akkora has sem jött össze.
Mikor első boffomnál megváltoztattam a szemét emberi szemre,mert valami zűrlény szeme volt,Orionnak,meg a haját normálisra észrevettem hogy lett neki akkora hasa hogy alig fér a képernyőre.
Irtózatosan röhejes volt.
Adtam a boff-ra felsőt,Hetes kabátját a Picard sorozatból,erre a gép alulra meg adott rá egy övet és csizmát.
Mindegyik orion kariról leszedte az alsó ruhát,csak öv volt rajtuk,az a bűn randa Ikony öv amit küldiben kapunk.
Na persze adtam nekik Hetes nadrágját meg csizmáját a Picard soriból.
De nem igaz hogy nem tudják normálisan megcsinálni a tailort.
Intel packos Orion boff nem változtatható meg,A Hologram packos Orion megváltoztatható. -
Plata #38388 De jó is lett volna ha folytatják az Enterprise-t. -
Plata #38387 De igen.
Az új JJ trek legénysége igazán jó,meg kockáztatom hogy némelyik jobb mint az eredeti.
Doki meg Kirk kibaszott jó sztem.Na meg Scotti is kegyetlen jó.Sajnos Chekov meghalt.
Mi az hogy nem vagyok Igazi Trek rajongó,én TOS trek-en nőttem fel.még fekete fehérben néztem egy részét.
Igaz a TNG-t még jobban szerettem.DS9 Voyager és Enterprise is nagy kedvenc volt.
Diszkó az nem Trek számomra,az inkább olyan mint a Spárta a köbön kb.Valami paródia szerűség.
Picard-ot megint nagyon szeretem.
-
gunji #38386 Ugyanakkor, ha....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sikerülne a megfiatalított Shatnert is bevonni, s egy jó történettel összekapcsolni a két idősíkot, annak talán igen ;)
S mivel - úgy tűnik - a Paramount/CBS sem szeretne lemaradni a stream-vonatról, egy másik cikkben már Scott Bakulát is visszahoznák. Azt nem értem, hogy miért épp a Picard c. sorozatba, annál több értelme az új Pike sorozatnak lenne, amit én nagyon várnék, hátha mégis megvalósulna legalább egy minisorozat a földi-romulán háborúról, ami az ENT 5. évadja lett volna. Ugye, ahogy egyszer egy híres ember mondta: határ a csillagos ég... :) -
lammaer #38385 Eretnek! Igazi ST rajongó nem örül a JJ Treknek :D -
Plata #38384 Ezt kapjátok ki.
Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.
-
Plata #38383 Jó bakker,rájöttem,hülye kit random be summol egy rizsa eventes cuccot.
Aszittem bug. -
Plata #38382 Srácok küldizés közben észrevettem hogy valami nem kóser.
Már nimbus-on is észrevettem mikor endevoroztam hogy valami defektes.
De ott azt hittem talán másik játékos rakta le.
Csakhogy a küldetésben rajtam és a boffokon kívül más nem volt.
Tac karim van,nem engi,mitől van az hogy ilyen izé lesz?
Ez valami engi cucc. -
Chak #38381 Nem tudok semmi újdonságról -
gunji #38380 Esetleg, hogy a pakkot is összelegózták pár hajóból -
lammaer #38379 Általában szokott vmi logika lenni benne, de úgy látszik hogy itt csak annyi hogy a Lego meg a Legendary is LEG-el kezdődik :D
-
gunji #38378 Rövidítés, szleng, stb :) -
lammaer #38377 Oszt mé? :D -
gunji #38376 Legendary packra szokták használni redditen/chaten. -
lammaer #38375 Lego pack? -
Plata #38374 Ti mivel csináljátok a recruit ground részét?
Ez a melee kill nekem nem jön be.
Eddig 43 van űr ambush kill 442.
Nem jön be ez a bathlettel való kaszabolás,nem tudom mit kéne be szerezni amivel jól menne.
A boffokat felfegyvereztem bathlettel meg karddal de azt nem számolja, -
Plata #38373 Nem tudom mennyire igaz,mert mostanában nem annyira jönnek be a pletykák,vagy késéssel,de ha igaz jön promós hajó meg zen storeba mudd-nak valami pack. -
gunji #38372 De legalább van megint master key sale, s amit a phoenix és az upgrade event adott 489-es dili árfolyammal, ez most rögtön el is viszi.
De legalább nem kell időt pazarolni arra, hogy összeszedjem a karakterektől a dilithiumot, hogy hátha sikerült volna összekaparni a lego packra valót. -
gunji #38371 Én se figyelem a statokat, de a devek írják, hogy már javították e hibát és a közeljövőben ki is adják a patchet, így lehet meg lesz a negyedik nap is :D
A legszebb viszont az volt, amikor valaki programozóként jelentkezett munkára, hogy szívesen keresne bugokat