46739
-
gunji #38450 Hm, pedig azt írja a balszélső rewardnál, hogy 'the starship chosen from this pack will be Bound to Account'.
Bár addig úgy is átírják párszor -
gunji #38449 Én is így jártam a ticketeimmel. :( A recruitok közül csak az elsőt fejeztem be, a többi az még lóg a levegőben, a klingon főleg :D -
Plata #38448 Én már több ticketet írtam hogy bugos a recruit nálam,kész az összes sztori,de a kütyü szerint nincs,törölték a ticketeket. -
Orbancapitan #38447 naná de ugyan az lesz mikor a régi kulcsokkal nem lehetet új box nyitni -
gunji #38446 Van szerver, a klingon recruit végetért (fura, hogy nem hétig tartott). Viszont az első karakter acconként kap doff pack-ot (ami char boundos). -
Plata #38445 Cseten tárgyalták hogy legalább 10 alt accot kéne eventre csinálni és így szerzett promós hajókat eladni.
Erre mondta valaki hogy talán acc bankban mozgatható de el nem adható lesz.
Mert az a köcsög ambassador mondta valami adásban.
De utána kéne nézni.
Ha eladható akkor kifarmolom több accountal.
A recruit karimra ráférne pár op trait. -
Orbancapitan #38444 hát akkor hisztizni kéne h legyen acc wide jobban jársz a 1500 lobival a tokkenből meg érkezni fog új verzió amivel majd az új hajókat lehet ki váltani majd szóval felesleges gyűjteni........... -
Plata #38443 Cseten mondtæk hogy ambassador seggarc mondta. -
Orbancapitan #38442 biztos? -
Plata #38441 Nem eladható. -
Orbancapitan #38440 jobb kérdés character bind-es lesz e? -
Plata #38439 Nekem kész az összes sztori küldi recruit karival,de hiába,a klingon civil war szerinte nincs kész,már kétszer is le toltam. -
Plata #38438 Talán azok lesznek,lehet hogy bevezetik azt hogy zenért acc wide legyen.
Vagy megveheted Mudd marketben majd. -
lammaer #38437 Azé' furi hogy 20 napos eventekért acc unlockos hajókat adnak, az éves eventre meg karakter unlockost... ezek a boxos h ajók olyankutya drágák, nem értem miért nem account wideok azok is.... -
Chak #38436 Az éves event végén kapsz 1 db promo/boxos dobozt amennyiben azt választod. Amit aztán az accountodon bármelyik karidnak oda adhatsz. Nincs semmilyen account unlock, se semmi. Nem tudom eldönteni h 1 db egy karakteres 3d modell vagy az 1500 lobi a hasznosabb-e. Vagy esetleg a 2x t6 token. Ezek legalább account wide 3d modeleket oldanának fel. Az élet nehéz döntései. :D -
Plata #38435 Mai Frissítés:
Event Campaign – Part III:
The 2021 Event Campaign will span a total of FIVE separate Featured Events, spanning the majority of the upcoming year of PC releases. As a result of this increase in length, the requirements for receiving the Campaign Grand Prize have been increased from 2,800 Progress to 3,500 Progress.
The Grand Prize for the 2021 Event Campaign will offer players a choice as to what they receive, between the three following options:
Any Infinity Promo or Infinity Lock Box T6 Ship
This ship will be a once per account unlock, for a single ship only.
Contents only include premium starships that were released before 12/31/20. Starships released after this date will not be included as options.
1,500 Lobi Crystals
Once per account.
Two 100% off Coupons for Tier 6 Ships in the Zen Store
Once per account.
The Voth Advance Event:
This Event will include multiple TFOs previously featured individually in a combined Featured Event that will allow players to choose their preferred test each day, while earning Daily Progress toward a new grand prize reward.
Participating in this Event will give all players the opportunity to win Molor’s Flaming Sword for their entire account!
The event versions of “The Breach” and “Storming the Spire” can be accessed via the new Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
Event TFOs have had their Cooldown Timers temporarily disabled
Event TFOs have been temporarily removed from Random TFO eligibility
Rewards:
Players will be able to earn their Daily Progress once every 20 hours.
Accruing a total of 14 days’ worth of Daily Progress will allow you to claim all of these rewards:
Molor’s Flaming Sword (and Account-Wide Unlock for Reclaim)
25,000 Dilithium Ore (once only).
3x Featured TFO Reward Boxes (once only).
Bonus Rewards:
After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
Zen Buyout Option:
For players interested in instantly completing the Voth Advance event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
A Second Chance:
Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
For more information, please visit the “The Voth Advance” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11484513-the-voth-advance
General:
Resolved an issue that would sometimes prevent rerolling a Personal Endeavor.
Resolved an issue that was causing the Jem'Hadar Fighter to have no equipment when commissioned.
Resolved an issue that was causing the animations on pilot maneuvers performed by the Kelvin Timeline D4x Pilot Bird-of-Prey to be delayed by a few seconds when executed.
Addressed an issue that caused certain ships in "Storming the Spire" TFO to move at high speeds even in combat.
Resolved an issue that was causing the Ship Requisition filters to use incorrect terminology for each faction.
Resolved an issue where Improved Warrior's Blood was named Warrior's Blood
This is a display issue only. -
Plata #38434 Quick clarification, Captains: The reward for the 2021 Meta Event, if you choose a Lock Box or Promo ship, will only include ships released up until 12/31/20. Ships released after that date will not be included. -
Orbancapitan #38433 Acc-wide-ot írtak bíza most gondolkodnom kell h melyik karival mit vegyek ki majd.... -
Plata #38432 Jól emlékeztél.
Account wide volt.
Beszéltük is cseten hogy érdemes lesz megcsinálni.
Recruit karimnak kész az összes küldetés.De hiába,az utolsó két cuccot nem lehet kivenni.
Azt írja nincs kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.23. 20:55:03 -
gunji #38431 Csütörtökön indul az új 5 részes event: cikk
Lehet, hogy rosszul emlékszek, de mintha arról lett volna szó, hogy a lockboxos hajó acc-wide lesz -
Plata #38430 Kedves Cryptic,csókoljátok meg a seggem ti gyökér állatok.
Legendary Bortasqu-t akarok ti mocskos tetvek.
Valami ilyesmire gondoltam.
Komolyra fordítva szót,meg kéne tudni hogy másnak Gift kupon volt-e a csomagban vagy sem.
De nem tudom ki vette meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.19. 19:32:47 -
lammaer #38429 Írd meg magyarul mit szeretnél, lefordítom én neked. -
Plata #38428 Nem foglalkozom vele,megnéztem a hírben a le írást,hírben az van hogy 2 darab T6 100% off kupon.
De valamiért az én táskámban gift kuponnak írta,lehet akkor nem is a lag miatt bontódott ki hanem azért mert nem rakható acc bankba dobozosan? -
gunji #38427 Sajna még az lts-t se -
Plata #38426 Basszátok meg.Megáll az eszem.
Ma reggel indítottam el a karimnál a repukat.
Mindig reggel lépek fel korán és elindítom.
Most meg felmegyek és villog a repu ablak,nézem mi a szart villog,az összes repu project kész.
Na most vagy én aludtam át egy napot mert kómában voltam,vagy nem tudom mi a fsz van.
-
Plata #38425 Ajvé,meg nézem gugli fordítóval érthetően le tudom-e írni a problémám. -
lammaer #38424 Mindenképpen próbáld meg, hátha a zenes vevőt komolyabban kezelik. -
Plata #38423 Szerintem nekem is ezt fogják válaszolni.
Azért kicsit bánt a dolog,elakartam őket ajándékozni. -
Daeus89 #38422 jah nem láttam a pontot a képen de úgy is frankó :D -
lammaer #38421 Próbáld meg, hátha....
Sajnos nekem nem voltak túl segítőkészek amikor a rohadtdrága boxos fézereimet a store karakeren lévő romulan tokennel upgradeltem azt szépen karakterboundos lett mindegyik.Úgy vettem ki a szavaiból hogy szivesen segítene, de nincsenek meg az eszközei, újat meg nem adhat.... de legalább válaszoltak :D -
Plata #38420 Jah ezt:
"New event campaign rewards are 2 T6 zen coupons, 1500 lobi or single promo/lockbox ship char unlock."
Seggarc kael mondta aki mellesleg ambassador,de nem bánnám ha szájbarúgott kael lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.19. 16:15:46 -
Plata #38419 New event campaign rewards are 2 T6 zen coupons, 1500 lobi or single promo/lockbox ship char unlock.
Baszki,tegnap lag volt és kinyitottam véletlen két T6 gift kupont,be akartam tenni az acc bankba és abban a geci lagban nem be tette a bankba hanem kinyitotta a karim.
Mi a faszt kezdjek T6 hajó kuponnal,így is van már a bankban vagy négy.
Szerintetek ha írok supportnak akkor vissza csomagolják nekem?
Tényleg amiatt a rohadt lag miatt lett ki bontva.
Jah megint szóba került a romulán szuper carrier,lehet hogy a roma legendary packban ott lesz a tal shiar carrier.
Aztán lehet megint pofára esek mint két éve kb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.19. 16:13:15 -
lammaer #38418 Ha jól értelmezem akkor lobi VAGY hajó, nem? -
Plata #38417 Nem tudjåtok melyik ground szett ad kinėzetet?
Recruit karinak megvettem KHG-t és Dysont
KHG adott tailornál beållítható kinézetrt,Dysonnak nyoma sincs.
Eddig nem nagyon vele,de recruit karinak szeretném. -
Plata #38416 Nekem még nemjött elő.
Nekem az a bajom elvették a Ning'tao skint B'rel-ektől.
De nem értem miért.
Az volt a legszebb B'rel variåns,az is zenes. -
gunji #38415 Az új doff-os bug (npc-től nem vehető fel doff-mission) megkerülhető, ha miután az npc-től hibásan jelenik meg az ablak, megkeressük a 'Personal' fülön a küldetést, s azt vesszük fel, onnan működik. -
Plata #38414 Nem piskóta a fleet ship module 20 misi felett van. -
Plata #38413 -
Plata #38412 Jah,közben rájöttem én is,ad 6-ot,azt el is felejtettem.
Ami kurva szar az hogy többé a B'rel-ekre nem lehet rá tenni a Ning'tao skin-t,ami a legszebb B'rel skin.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.18. 22:50:07 -
gunji #38411 Az jó: volt 4 üres slotod, a legopack adott hozzá hatot, az 10, a B'rel meg elvett belőle egyet: így lett 9.
(Nem tudom kipróbálni, még gyűjtögetnem kell.)