46739
-
Plata #38370 Nem tudom,sajnos sok karim van,így gőzöm sincs hogy ha a statjuk romlott. -
gunji #38369 Nem az, hanem ami statot kapsz érte pluszban, az csökkent:
https://old.reddit.com/r/sto/comments/lii9bc/endeavor_nerf_with_no_other_changes_to_my/ -
Plata #38368 Nem tudom,nekem nőtt endevornál a stat.
Ezen a képen is láthatod,a statok maradtak annyin amennyin voltak és gyüjhetsz hozzájuk még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.12. 23:37:46 -
gunji #38367 Lehet bug is, valamiért csak kikapcsolták, hogy ne essen. Bár lehet, hogy jobb az édes tudatlanság.
Mint az endeavour esetében, hogy nerfelték a statokat. Illetve a statoknál a végcél maradt, csak több szintre osztották fel (mint a pizzaszeletek esetén ;). -
Plata #38366 Elvileg ha a csapatban van recruit kari akkor megosztja a buffot a csapattársakkal.
Tudsz valami újdonságot?
Nem tudod mi lesz a mudd market újdonsága? -
Chak #38365 Dili bug? Erről most hallok először. Az orkom pedig nem kap dili ládákat mostanában. Viszont egyik nap mentem egy tfo-t nem recruit karival, és annak is estek a dili ládák. Furcsáltam. -
Plata #38364 Ugyan,egy dili láda ad 25 dilit,ha valahogy le spawnoltatsz két ezret,az is 50 ezer dili,de fél nap mire felszeded és kinyitod. -
gunji #38363 A redditen írták, hogy a recruitos klingonoknak nem esik dililáda. Gondolom azokkal lehetett valamit machinálni, ami átlépte az ingerküszöböt. -
Plata #38362 Tudsz valamit arról miféle dili bug volt?
Cseten láttam hogy állítólag azért volt sok patch mostanában meg a roma TOs és Diszkó karik körül a vacakolás mert volt valami dilithium exploit.
Állítólag most nem voltak olyan elnézőek mint régen,akik tolták kaptak egy kis banánt. -
Chak #38361 Remélem holnap is lesz!!four!
-
Plata #38360 Nono,kedd,szerda,csütörtök és péntek,az akárhogy számolom négy nap. -
gunji #38359 Mai is? Harmadik napja zsinórban? Ne már... :( -
Plata #38358 Mai patch:
General:
Resolved an issue where Captains capped on Endeavors couldn't gain more Endeavor XP.
Resolved an issue that was preventing Ship Requisition tokens from being redeemable.
Klingon Recruitment Progress Tracker Updates:
Resolved an issue where an incomplete task was displaying that it could be claimed.
Resolved an issue that was causing Random Queue count progress for the Fight for Glory to not show properly.
Resolved an issue that was causing Specialization Points to not track properly.
Display issue only.
Resolved and issue that was causing the Unforgettable category to not display properly.
Known Issues:
There is a known issue preventing donation of Duty Officers to Fleet Projects. -
Plata #38357 Nyugi jön a diszkó legendary bundle,na meg úgyis van már több legendary diszkó. -
gunji #38356 Én meg egy jó Discoverys hajót a klingonomnak -
lammaer #38355 És kivenni belőle minden szemetet.... hajó bundlét akarok, nem 11 keyt meg marhaságokat... -
Plata #38354 Jó kérdés,kb 3500 dili,boost-al 5200 valamennyi. -
lammaer #38353 Ezesetben hozzájárulok a fixhez.
Mennyi dilit ad a szintlépés? -
gunji #38352 Egyszer lesz olyan - az eddigiekhez képest valószínűleg rövidebb - poszt is tőlük, amin a hibátlan funkciókat sorolják fel?
A hajópakkon meg nem a statokat kéne reszelgetni, hanem hozzáadni még 2-3 klingon hajót, esetleg Kor/Koloth/Kang boff-okat. -
Orbancapitan #38351 tegnapi tweet
Captains, we’re aware of the issues today on PC, including:
-Buying Ships with Some Currencies
-Donating Doffs to Fleet Projects
-Endeavor XP not awarded
We’re working hard to fix all of these issues right now, and you should expect and update either late this week or early next. -
Plata #38350 -
Plata #38349 Tévedsz.
A maxos spec után is jön spec pont,szintenként nem spec pont jár érte hanem dilithium.
Akinek meg maxos volt endevorja annak meg nem jött endevor xp vagy mi a szar.
Állítólag a hivatalos fórumon írtak róla.Volt akinek nem jött xp így a recruitot sem tudta tolni. -
lammaer #38348 Nylván ez egy olyan tömegeket érintő problma volt, hogy muszáj volt kiemelt figyelmet fordítani rá :P
Reward dobozt gondolom ugyanúgy megkaptad maxosan is... :P
Ilyen alapon akkor hozzácsaphatnának pár szintet a karakterekhez is, mert nekem meg az maxos, és már aspecilizációk is maxosak, igy megy az XP a levesbe.... gyanítom több olyan játékos van akinek maxos a karakter specializációja mint olyan elmebeteg farmer aki maxolta az endeavorokat :P
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.11. 09:10:22 -
Kotomicuki #38347 ...és kellett hozzá 3 GB!
Még 1-2 ilyen "akció" és fejleszteni sem kell, ha kitudod farmolni a endeavor-t, mert az is brutális számokat fog adni...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.02.11. 07:43:14 -
Plata #38346 Azért kellett mert elvolt cseszve a dolog.
Aki ki maxolta az nem tudott recruit karival xp-t gyűjteni rá.
Ezért sietve hozzácsaptak még 150 szintet. -
lammaer #38345 Hiányzott mint egy falat kenyér! :D -
Plata #38344 -
Plata #38343 Minden endevor szintjét megemelték. -
Plata #38342 Nem tudom,az az igazság küldizés közben volt cseten.
Cset kurvára pörgött,az ikony sztoriban meg kurva sok kicseszett videó van,némelyiknél mire végeztem vele a cset már visszatekerhetetlenül elment.
De valami volt azzal hogy kilehetett játszani valamit box nyitással,át lehetett adni TOS és asszem diszkó képességeket acc bankon keresztül nem diszkó meg tos kariknak,meg valami variálás volt a romulánokkal is,azokkal is lehetett valamit csinálni acc bankon keresztül. -
Chak #38341 Köszönöm a jókívánságokat! -
Orbancapitan #38340 jaja ott vmi rate-el van feature :D nem bug hanem feature :D -
Orbancapitan #38339 Removed equip restrictions from both versions of the "Quantum Warhead Module" universal console.
They may now be equipped by any starship.
LEHET MÁR Battle cloak fedes battlecruiseren is -
Plata #38338 Cseten mondtak romás bugot is.
Mondjuk lock boxot én is romulán karival nyitnék,az mázlisabb. -
Orbancapitan #38337 tos volt de javították -
Plata #38336 Arra jó.
De nem azért lett ez.
Volt valami glitch roma vagy tos karival,nem vålasztottak vele oldalt és lehetett vele itemet boxot bugolni. -
Daeus89 #38335 nah végre van értelme az adminak lehet vele karit húzni xD -
Plata #38334 Captains, two pieces of news:
1) The 2021 Anniversary Legendary Bundle will now also contain 500 Lobi. Enjoy!
2) We're making a change in the game to make Admiralty, Doffing, TFOs and Patrols only available post-tutorial for all factions. We know people enjoyed the process of creating an Unaligned Romulan or characters who stay in the past. Unfortunately, this ability has been used in far too many exploits over the years, necessitating it's removal. Thank you for understanding. -
gunji #38333 Szóval working as intended, lol -
Plata #38332 Klingon Recruits! In order to make sure your Unforgettable reward is truly Unforgettable, we've made them completely unable to be opened! This is not at all a mistake, it is a true Warrior's Plan that will continue until the next update when we can fix it! Er...I mean... -
Plata #38331 Sompek odacseszett egy egész ikony csapatnbak.
[2/9 9:17][Combat (Self)]Your Sompek Lightning deals 2577 (4016) Electrical Damage(Critical) to Construct