46738
-
Plata #38489 Ha jól emlékszem tavaly is kb félév volt nem? -
gunji #38488 Azért gondoltam, hogy elhúzzák sokáig, mert tavaly is mondták, hogy több eseményt párhuzamosan nem futtatnak, s idénre is várható a first contact, risa plusz két mini expansion (lezárandó a DSC-szálat), meg meglebegtették az egyik recruit ismétlését is. -
GaborST #38487 Na ez már így érdekes. :) -
Plata #38486 Nem tudom hogy egy évig húznák-e.
Szerintem csak az év feléig megy ez kb.
És hamarabb is meg lehet csinálni.
Ha valakinek van legacy token-e,vagy megveszi az eventet buyout opcióval akkor nagyon hamar meg lehet neki,ha megvásárlod mondjuk a mostani eventet az első nap,akkor megkapod az x nap után járó pontot és gyűjtheted is minden nap hozzá a pontot,vagyis 1 event ideje alatt dupla pontot szerzel.
Tudom mert én több ilyen eventet is így csináltam meg,legacy tokennel kiváltottam.
A múltkor meg lobiból váltottam ki az eventet.
Annyit megért és így rengeteg dilit szereztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.01. 20:53:48 -
GaborST #38485 Éertem köszönöm. -
gunji #38484 Szerintem csak év vége felé lesz vége neki, de igen, így: 5 event, eventenként 14 nap az alap, hogy meglegyen a 3500. :)
Ha beleszámoljuk a pótnapokat is, akkor akár a negyedik event elején is meglehet a fődíj.
-
GaborST #38483 Küszi! Tehát ha jól értem a mostani event alatt lesz meg a harmada kb és a végén ha meg van a pont választhatunk a három ajándék eggyikéből, -
Plata #38482 Nem egy event alatt lesz kész,hanem 5 event alatt,kb fél év alatt. -
GaborST #38481 Srácok hogy lesz 3500 pontom ha naponta egyszer lehet megcsinálni az eventes küldit, hogy pontot adjon de akkor is max 50 pontott ad?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.03.01. 18:44:17 -
Plata #38480 Van reddditen egy egész jó doff leírás ha érdekel valakit.
Link. -
Plata #38479 Én az előző eventen is csak SB-re jártam.
Mert afkolható volt. -
lammaer #38478 Nem nehéz, hamar lemegy, de a változatosság gyönyörködtet, ha már úgyis kell csinálni csinálhatnák élvezetesebbre, semmibe nem kerülne. -
gunji #38477 Az SB1 egyedül is teljesen afkolható (volt), a mostaniból a Stormra mondták, hogy az első groupig kell lőni, utána afk is elég. De ez utóbbit nem próbáltam, hanem a másikat szoktam indítani, az 8-10 perc alatt kész, még nem fáraszt, belefér. -
Plata #38476 Vittél magaddal EV suit-ot? -
Plata #38475 Nem jól csinálod,álca be és padló gáz,meg sem állsz a pálya végéig,nem lősz semmire csak álcába mész a végig.
Ha álcában eléred a végső pontot nem számít hogy nem csináltál semmit,mindenkit oda rak a játék és mehettek tovább. -
goofy8003 #38474 Nukarárol elszabadulnom episod küldi kellett transwarp-al.Máshogy meg sem mozdult.
-
lammaer #38473 Amúgy a mostani event kapcsán - úgy tudnám értékelni ha mondjuk napi szinten rotálnák azt hogy mi éppen a küldi amit csinálni kell. Az életkedvem elmegy amikor 20x egymás után ugyanazt kell csinálni mindennap.... nemtom ennek mi értelme, miért gyűlöltetik meg az emberekkel a küldetéseket.
Az előző event az legalább jó irány volt, hogy lehet választani 5 közül.... -
lammaer #38472 Azt nem láttam hogy a ncellek a semmiben lógnak, na az tényleg gáz. Azt hittem textúrahiba :D
-
Chak #38471 Tudom, én is láttam az évadot. Ettől függetlenül furcsa.
Az űrcsatákban pedig nem volt semmi egetrengető változás ami indokolná h darabokra tud válni. Leszámítva persze az űrkomp méretű Könyv úr hajóját. Az olyan mint egy vadászrepcsi ide oda cikázva. Előbb jutna eszembe róla bármilyen SW jelenet mintsem a jelen forum témáját adó franchise. Persze ettől még tök menő volt.
Nekem alapból bármelyik discovery hajó dizájn nagyon elüt a klasszik hajó tervezési útvonaltól. Ilyen ez a mai világ. A célközönség sem én vagyok. Hanem a friss generáció. A gombás story vezetés, karakterek meg asset tervezés pedig pont abba a modern tv világba illik bele.
Ami sajnálatos mivel a pozitív jövőképpel, és hogy lesz ez még jobb is igéret helyet kapnak a mai generációk egy ugyan olyan lehangoló, és disztópikus világot mint ami a valóságban is várja őket. S ha másban nem is, de abban egyetérthetünk, h ezzel pedig nincsenek kisegítve.
Kisregényemet olvashatták.
A mémesedő Voyager-J pedig vicces.
-
Orbancapitan #38470 discovery, programozható anyag -
Chak #38469 Elég furcsán néznek ki ezek a gombásodott fedes hajók az már biztos. Meg a 32. században már alakváltóak is. Gondolom menet közben Cybertron is csatlakozott a Föderációhoz. -
Plata #38468 Ne viccelj már,mi a szar tarja össze a hajót?
Talán az erő?
Vagy a hit?
Ez úgy röhej ahogy van,el sem hiszem hogy ez a hajó Star Trek-ből van,ez még az Űrgolyhókba is gáz lenne. -
lammaer #38467 Nekem speciel ez inkább tetszik mint bármelyik enterprise verzió. Ez inkább realisztikusabb mint azok az 50es évek retro designjai :) -
Plata #38466 Nem tudom mennyi alapja van,talán Chak tud valamit,vagy nem,de elvileg valami op carrier fog jönni még.
Ezért is nem lehet majd az eventen idei promós hajót választani,mert durva promós hajók jönnek amivel sokat akarnak keresni. -
gunji #38465 De legalább mémesedik:
https://old.reddit.com/r/sto/comments/ltlu52/dont_drink_and_fly/
https://old.reddit.com/r/sto/comments/ltszma/at_least_this_ship_is_good_for_memes_if_nothing/
Meg egy picit az Orville-ra hajaz, lehet, hogy a következő hajó onnan jön. -
Plata #38464 Hát ez az. -
DrSoong #38463 Hát ez geci ronda! https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11484613 -
gunji #38462 Most találtam meg a magyar emigránsok egyik csoportjának 25. századi leszármazottjait:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Kiskunlacháza csillagrendszer, csak az évszázadok alatt kicsit egyszerűsödött a neve
-
gunji #38461 De ott sincs minden, ami van, az meg drága :( Legalább lenne kedvezmény, ha már korábban megszereztük.
#38459: Csak kérdés, hogy ha olcsóbb lenne, nem vennék-e (tudnák venni) többen is, és/vagy többet is belőle. Vagy lehessen rl pénzért (értelmes mennyiségért) is megvenni, mint a régi packokat. Vagy lehessen egy fapadosabb verzióhoz normál áron hozzájutni. -
Orbancapitan #38460 Az javit az exchange-en hogy vannak online aukciós oldalak ahol itemeket lehet venni de nem sokat segít rajta -
Chak #38459 Cryptic számára ezek a prémium termékeik. Ezek a 3d modelek kapják meg a legjobb xml file-t. Ha accountra adnák akkor hamar értékét vesztené. Minél ritkább annál drágább ugyebár. Más kérdés h megéri-e az árukat. Itt most valós pénzre gondolok nem farmolókra. Gazdagoknak bizonyára, de akik hónapról hónapra élnek, erősen kétlem h prioritás élvezne egy ilyen prémium item beszerzése.
Az eventes promo/box doboz pedig tutira különleges, és nem ugyanaz mint amit nyitogatással is lehetne szerezni. Sőt tutira nem lehet majd eladni sem.
Ha eladható lenne akkor sokan akár 10 accounttal is képesek lennének kifarmolni, és a sok eladható prémium itemjükkel bedöntenék az exchange gazdaságot is. A dili váltás már javíthatatlan talán az ex még nem az.
Szerintem.
-
Plata #38458 Na egen,sejtettem.Ilyen kukabúvár hajó csak onnan jöhetett. -
Orbancapitan #38457 s3 disco hajó -
Plata #38456 Új intrepid,hú de szarú néz ki.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.26. 18:36:58 -
Plata #38455 Megcsinálták.
Mudd market. -
lammaer #38454 Régóta várok már vmi ilyesmi tokenre.... :) egyszer csak megcsinálják majd.... -
Orbancapitan #38453 értelmetlen a promós hajó akk a lobi megéri inkább 2 800m értékű hajó ha nyítól is pár boxot közben abból ki jön egy promós hajó plusz marad is még -
gunji #38452 Pedig nem tartanék hülyeségnek egy ilyen 'pénzért (zen/lobi) unlock accountra' dolgot: hajót, traitet, lobis cuccot, stb.
Akármennyire jó az Atlas vagy az Astika traitje, másfél milliárdot is kb. képtelenség kifarmolni, nemhogy karakterenként annyit.
A rewardra visszatérve azóta annyit közöltek, hogy hiányos a lista, ami bekerült a játékba (míly meglepő), a hajót meg az accounton belül bármelyik, de csak egyetlen egy karakter kaphatja meg. -
Orbancapitan #38451 ÁÁÁÁÁ kétlem inkább fizess hogy használhasd az ingyenes promó hajót :D -
gunji #38450 Hm, pedig azt írja a balszélső rewardnál, hogy 'the starship chosen from this pack will be Bound to Account'.
Bár addig úgy is átírják párszor