Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Aztán lehet, hogy csak most vettem észre (vagy nem 😊, mert közben alt+tab-oltam, aztán olyankor néha világosabb lesz a játék.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

elvileg mióta be jött az új árnyékolás
Remélem szerdán sikeresen repül és ellövi az űrben a 'space... the final frontier' mondókát <#wave>

Amúgy másik topikban most találkoztam az új 4. évados DSC előzetessel: link
Hát őőőő.... Nem valószínű, hogy a kedvencem lesz. <#nemtudom> Viszont jöhet megint két (vagy több) új egyenruha <#hehe>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.11. 23:20:23

ÓÓÓ,az nem a tej út,csak Kirk kapitány kiöntötte a tejbegrízt.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.11. 23:05:48

Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez nekem új.

És egyben a következő nagy nerf lehetséges főszereplője. <#banplz>

Szerk: a Naprendszerben (Sol) a Föld mellett mióta látszik a Tejút? <#fejvakaras>
Amúgy szép látvány <#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.11. 22:37:12

Lower decks sorozatból való. Phaser ágyú, a lobi storeban elérhető.
az utóbbi tervben volt federáció vs romulán sztori száll de s4-s5-nél a PW kukáztatta
Nem lenne rossz.

Erre fel lehetne húzni egy ENT-témájú kieget (mint a TOS-é volt), hamár úgy is felmerült a sorozat folytatása. Ha mégsem kap zöld lámpát, akkor megnéznék egy jó kis storyarcot a földi-romulán háborúról még a 2150-es évekből <#hawaii>

plata szerintem nem csak erre gondolt hanem az űrre és a tértorzulásokra is
(Régen láttam már az ENT-et, akkor is inkább amikor még eredetiben jött ki, így előfordulhat, hogy rosszul emlékszek 😊

A rózsaszín trutyi nincs benne, az szerintem megszűnt a gömb-hálózat szétesésével, amikor legyőzték a gömbépítőket (csak a Procyon V melletti csatában szerepel).

elvileg a romulánokkal jött volna meg több xindi kontaktus lett volna aztán ugye a időutazós történet szállnál visszaköszönt volna jobban. Csak hát jött egy gárda váltás és miss becky és a barátnői.....
Sikerült megnyitni.
De ez csak küldetés.

Ha este hazaérek megnézem.
Mobilról szar.
Nem tom de éjszaka az autópályán jutott eszembe. XD

Elvileg ez az:
https://sto.fandom.com/wiki/Delphic_Region
Egyébként az Enterprise sorozat féle kiterjedés nincs bent a játékban?
Nem làttam.

Hát igen ez vicces,eleve maxos szintű klingon.
Upgrade hétvége jó,de olyankor sem ugrik hamarabb epicre,mert csak a szintlépésre kap bónuszt,a minőségre nem.

Mint a 'landing page' belépéskor. Amúgy vicces a szöveg: mivel lvl65 a karid, ezért elérhetők a másik frakció hajói, de kifizethetsz 2000 zent, hogy elérd a másik frakció hajóit <#fejvakaras><#nevetes1>

Vannak jó törpéneteim az upg hétvégéről: pl. amikor 24 phoenix-et megevett egy beam mk xv upgrade ur-ről epicre, vagy 18 lépésben sikerül eltalálni a megfelelő modot <#zavart2><#ejnye1>

A legrégebbi klingon karimnál folyton fel adja a játék ezt az üzenetet.
Ezer éve unlockolva van a dolog,de mindig be adja.
Ráadásul a legrégebbi klingon karimnál.

Ma (szombat) este kilencig kulcsvásár van: link

Még nem láttam, köszi <#worship>

Trucker39
Volt már?

oké ezek szerint alex kurtzman dizájner is lett<#banplz>
Vidijó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.08. 18:03:14

:'D
Hát amilyen szarul néz ki sejthettem volna.

Honnan, honnan.. A discovery harmadik évadból.
Mai peccs:
General:
Resolved an issue that was preventing the use of Skill Point and Specialization points.
Resolved an issue that was preventing the creation of new characters.
Addressed an issue that could cause the tutorial to become stuck for Jem'hadar who already have an allied faction, but are at the mission step that asks them to choose a faction.
Resolved an issue during the episode, “Firewall”, where progression can become blocked if you access the ladder before speaking to DeSoto.
Resolved an issue during the episode, “Firewall” that was preventing Captains from completing the step to defeat the Terran Squads in Engineering.
Resolved an issue during the episode, “Firewall”, that could prevent progression when reaching the step to Secure the Brig.
Resolved an issue that could rarely cause account-wide progress tokens to fail to be properly awarded when the character was standing in close proximity to a Bank Terminal.
Resolved an issue that was causing loading screens to not display properly.

Tribblin fent van az új Nova,elég béndzsa,az új Kirk meg szerintem rém fura.Nem tudom honnan szedték a Kirk temporal battlecruisert,de cseszett randa.

mivel ő az egyedüli a csapatban aki érti és tudja a dolgát
Sajna úgy tűnik csak a játékosoknál. Itt azért már komoly következményeknek kellene lennie. Fura, hogy igazából csak a hajókat tervező csávó dolgozik komolyabban (a mára ígért mirror guardiant elhalasztották, mert nem volt elégedett vele, respect).

Azért ciki lehet ha méregdrága boxos trait elúszik a lecsóba.

ÁÁá, úgy látszik a fiúk nagyon szeretik a spagettit. Amúgy új karaktert sem lehet indítani <#help>
De legalább holnapra ígérnek új patchet (nyilván új hibákkal <#nyes>)

Cseten azt mondták hogy a használt traitjei tüntek el,és nem is tudja vissza tenni,mert nincs sehol.<#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.07. 20:26:58

Nekem se megy, megint sikeresen települtek az új bugok. A 2 gigába sok hiba fér <#eplus2>
De legalább jön még egy Constitution jövő héten <#help>

A betett/használt traitek tűntek el, vagy az available fülön levők közül?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.07. 19:55:52

Nézzétek meg az összes karitokat,állítólag traitek tűntek el megint.
Mellesleg állítólag semmilyen skill pontot nem lehet kiosztani,sem spec sem egyéb.

Nem lehet spec pontot elosztani.
Hiába kapsz spec pontot,nem lehet elosztani,ha rkattintasz valamire hogy megveszed akkor nem történik semmi.

Hát én eddig vettem kb öt pass tokent.Az endevor nekem kész többé nem tolom.
Csak ha kész véletlen akkor.

Redditen szavazás: fizettél már dilivel endeavour cseréjéért. 666 (!) szavazat után:
- 557 : egy árva fikarcnyit sem
- 91 : előfordulgat néha
- 18 : feltétlenül, csak is azzal
Hát... mit ne mondjak, nagy siker volt ez is <#banplz>

Mi a szösz,mostmár hetente jönnek az új hajók?

Jaja jó lett volna
Annak jó lett volna inkább, ha a befejezés utáni napi 8000,9000, stb. dilit csökkentik. De végül mégiscsak gépelési hiba volt, kijavították 25k-ra a jutalmat <#email>
Csütörtökre mirror guardiant is ígérnek 3000 zenért a c-store-ba <#nezze> link <#eljen>

dili sink
Benéztem 😄 csak nem sikerült hiba nélkül megjelentetni egy cikket: 2500 dilit írnak jutalomnak. Hacsak nem egy új dili sink, akkor 25000-nek kéne lennie <#fejvakaras>

Diabló háromban van ilyen. Csak meow helyett csirkévé változnak a mobok. Elég fun.
Még annyit hozzá: remélem lesz AoE hatása is a rewardnak, jó poén lesz harc közben macskává változtatni az ellent <#hehe>
Szeretnék ilyen petet, mint ami a blog bevezető képén van <#help>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

forrás: link

Nem emlékszek az említett részre, de a leírás alapján jónak néz ki. Külön pont jár a szöveg hibátlan bepötyögéséért <#eljen> <#nyes>
Szerk: mármint Kaelnek <#email>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.05. 20:03:06

Hellóvín event.
Link.