46739
-
Orbancapitan #38530 jaja viszont a hírlevélben amit e-mailben kapsz ott direkt link van :D -
lammaer #38529 Kár, örültem volna ha nem csak én vagyok vakló hanem vannak sorstársaim :D -
gunji #38528 Igen-igen, elsőre lehagyták a linket, ahogy a redditen is írták -
lammaer #38527 Azta k*rva nagy "click here" gombot nem láttad? :D (vagy szokásszerint lefelejtették először...)
kép
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.05. 09:08:59 -
Chak #38526 Hova, hova.. hát a számlámra. :DD -
gunji #38525 Ha már pénztárca: Help BGCA, and Enter to Win Amazing Ships!
Öt dollárt utalva nyerhetük 2021-es lego packot meg két hajómodellt. Csak azt hagyták ki a cikkből, hogy hova is kellene utalni -
Chak #38524 Mint a pénztárcám fizunapon. XD -
lammaer #38523 És már nyitva is van :D -
Chak #38522 Ahogy hétfőtől minden más is. -
Orbancapitan #38521 amúgy bugosak én azt hallottam a tesztszeróról upgradelni ezért nem lehetet. de amúgy BOFF SKILL CD csökkentőssek ez tuti -
gunji #38520 Oh és már zárva is a szerver -
Plata #38519 Azt mondják a hajóhoz spéci 32-edik századi diszkó fegyver jár ami nagyon szép,csak épp szart sem ér mert szürke és nem lehet upgradelni.
Egyedi kinézete van a fegyvernek,csak épp cseszheted mert nem lehet vele mit kezdeni. -
Orbancapitan #38518 uraim kérem 11 éve játszunk a játékkal már és már nem is figyelünk fel erre hogy plata ki be loggol vagy éppen össze bugosítja magát:D Vagy chak ki be logolgat :D -
Chak #38517 Ne tereld el a szót.. xD -
Plata #38516 Na,te csak ne szójj egy szót se,én csak egy acc-al logolok ki meg be,te meg huszonöttel. -
Chak #38515 Pedig mikor Platát látod ezerszer ki-be logolgatni, nem szólnád le ezt a csoda fejlesztést. :'DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Orbancapitan #38514 Amúgy ez nagyon hasznos és fontos dolog :D "Add ability for players to turn off "friend logged on' and 'friend logged off' notifications, fly in and chat˝ -
Orbancapitan #38513 A crypticnek őt kéne alkalmazni bug vadásznak :D Olyan dolgok jönnek elő nála ami a legtöbb embernél nem :DD -
Orbancapitan #38512 future disco science :D -
Plata #38511 Mai frissítés:
General:
Resolved an issue that was preventing Legacy Progress contribution from rewarding Event Campaign Progress.
Captains that did not receive their Event Campaign Progress due to this issue will have that progress awarded to them on a future date.
Resolved an issue that was preventing fleet mail from being sent.
Resolved an issue that was causing NPC ships using "Pulse Cannon" weaponry to deal abnormally large amounts of damage when under the effects of Cannon Scatter Volley (all ranks).
Resolved an issue that was preventing many "Warp Out" animations to play when a space summon was despawning.
Resolved a text error on the box "Event Campaign III Prize: Premium T6 Starship Choice" where it was failing to include Promotional starships in the list of available ships.
The Temer-class Alliance Raider's parts will now change paint color consistently.
At a distance the neck piece of the Narendra support cruiser is now the proper size.
Add ability for players to turn off "friend logged on' and 'friend logged off' notifications, fly in and chat.
Egyébként másnak is volt ilyen. -
lammaer #38510 Platánál már megszokhattad hogy minden másként történik... valami mágikus érintése van :D -
lammaer #38509 Engedd el :D Ez science!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.04. 10:01:53 -
Plata #38508 Akárhogy nézem,randa.
-
Plata #38507 Nekem minden kari kapott,a klingonok romulánt. -
gunji #38506 A legutóbbi patch után kapott mindenki - feltételezhetően a doff-bug miatt (nem lehetett npc-által felajánlott doff-küldetést felvenni - illetve csak körülményesebben). Általában az első belépett karakter kapott (én kettőt összesen, többet nem). Azt nem tudom, hogy Nálad miért most és miért így... :) -
Plata #38505 Klingon kariknak romulan jön. -
Plata #38504 Nem tudom ti találkoztatok-e ezzel a dologgal,de minden karival kapok egy hülye doff packot,Liutenant commander doff pack.
Gőzöm sincs miért,csak ahogy logolok be karikkal admizni,mindegyik kap egyet.
De mi a szarért azt nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.02. 20:55:53 -
Plata #38503 Hát az nem én leszek,sci karikhoz konyítok mert az könnyű mint a fene,de csak a Gw-s sci-hez,minden másban mástól kérek segítséget.
De jó skillezéseket buildeket itt találsz.
Link. -
Plata #38502 A probléma nem itt van,visszakeresték a hibát,valahol ausztriában csesződik el a kapcsolat.
De ha kamu külföldi Ip-t használsz akkor semmi probléma. -
GaborST #38501 Nem tudom hogy hogy lehetne skillezni jobban ezzel mindíg bajba vagyok régen is játszottam ezzel a játékkal de azóta sokat változott.
Na mindegy most melóba vagyok szóval ha holnap reggel haza megyek majd valamikor lehet lövök egy képet a skillezésről és berakom ide.
Akki ezt jobban vágja majd kijavít mi a rosz benne. :D -
lammaer #38500 WOT klántársamnak este 7 után fekszik le a WOT a Thomeos internettel, úgy mint neked.
Én szintén thomeos vagyok 15 éve, nálam ugyanakkor semmi gond nincs. Ez szolgáltató ÉS helyszin kombinációja lesz... -
Plata #38499 Jah múltkoriban a játék frissítések heti kétszer elbaszták skillezést.
Pár naponta kellett újra skillezni.
Vagy egy hónap múlva megjavītottåk. -
Plata #38498 T-home is szokott vacakolni este.
Nekem is az van 100 megás franc tudja milyen szálas.
De hónapokig játszhatatlan volt a WoT este thome-ről magyar ip-vel.
10-30 ms-ről felment 120-200-ra.
Kb 11 óráig utána megint jó lett.
De nem a net volt szar csak a szerver nrm komálta a magyar thome-ot.
Ha kamu külföldi ip-t használtál megjavult. -
Plata #38497 Néha előfordil hogy lag vagy cryptic hibåjåból úgy skillezed a karit ahogy nem lehet. -
GaborST #38496 Nem T-homos a nettem. És mitt takar az hogy "skillezésed invalid" ? Bár vannak még küldim rendesen. Sci Discoveri karakterem van és 65-s szintű. -
Plata #38495 Nem digis neted van?
Arra néha pikkel.
A trait megoldódik.
Ha nincsenek olyan küldik amikor idegent irányítasz vagy idegen hajót.
Feltėve higy küldizésnél fordul elő.
Ha a skillezésed invalid akkor is rossz. -
GaborST #38494 Hát ez király akkor eggyikre se lesz orvosság sajna :(
Azért köszönöm. -
Plata #38493 Igen.
Recruit karival rengetegszer volt ilyen bajom küldik közben. -
Orbancapitan #38492 illetve jó el menteni a loadoutnál -
Plata #38491 A neteddel semmi baj,a játék szerverei amerikában vannak.Elvileg.
A trait hogy eltűnik szokásos,gondolom ez a recruit karid,recruit karakter ha olyan küldetésre megy akkor a traitjei ki jönnek.