Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.08. 11:40:41
Őrület.
A twitteren volt állítólag valami hogy egy új szinésszel dolgoznak épp.
De azt nem írták melyik sorozatból kivel.
Egy-két éve Q-hoz betettek egy kilépési lehetőséget a ESD/First City/New Romulus céllal, az egy jó ötlet volt. 😉
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ma a játék visszadobta őket eventről,fed kari ESD-en,Klingon kronoszon,romulán new romuluson,jem hadar pedig DS9-en találta magát.
Én veszek.<#vigyor>#vigyor>
Orion karinak kötelező.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.07. 17:53:57
Ja várj, olyan már van..
*Ban plz*
Ugye már van hajó up token meg kari up token,kíváncsi vagyok mit találnak még ki.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Viszlát 11 hónap múlva, mindenki vigyázzon magára és a vérborra, nehogy megigya egy overlord! <#awink>#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.06. 20:22:10
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.01.04. 22:01:43
Természetesen mindig a legrusnyábbat válaszd..., mer' akko' a szépek megmaradnak nekünk! <#idiota>#idiota>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Másodszor meg kéne kis help.
Szerintetek melyik hajót érdemes ki venni eventből?
Nem tudok dönteni melyxik hajó legyen a T6 prémium szarból.
Most meg 2 napig a c-store-ban mindenből 25% árengedmény van, ha jól nézem <#eljen>#eljen>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.30. 16:28:54
Ma este öttől hétfőig dupla xp jő: link <#eljen>#eljen>
Minden nap bónuszos karival tolom le.
Ha az egyiknek elfogy jön másik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Admiraltys 50%-ot bele számoltad?
Szerk: közben átszámoltam, hogy napi winter eventes tevékenységgel 187500 dili jön össze <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.12.29. 19:21:08
Ezt hogy érted?
Most az elébb 15.45-kor a hógolyózás közben megint láttam a fézerpuskás hóposszum-ot. Valami easter egg lesz, de még nem jöttem rá, mit jelent. (Lehet, hogy azért nem támadták meg őt a hóemberek <#hehe>#hehe>)
Gondoltam hátha lesz kis zen fölösleg.
Nekem egy kicsivel több volt.Majdnem hétszer annyi.
(Eh, de sokat kéne visszaolvasni <#email>#email> <#eplus2>#eplus2>)
Most ugrottam fel a játékba,exen ott várt a sok fincsi zenecske.<#szeret>#szeret>
12/29 11:38]
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 11:43:09
Ha duplázódik azt nem szokták javítani.
Nekem is van dupla eventes,sosem javították.
Valamelyiknap éjjel én is találtam egy vicces bugot,nyomtam print screent,de marha álmos voltam,gondoltam majd másnap berakom fórumba,aha,azt elfelejtettem hogy a képet mentsem is.De már iszonyú álmos voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 11:14:16
Vagy ez is egy hiba, ami javítva lesz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.27. 12:13:47
Azt elismerem, hogy a(z) MWO háza táján nagy lehet gond - vagy belátták, hogy inkább kevesebb, de a biztos pénzük meglegyen - , mert ekkora akciók nem voltak 6-8 éve még: most nem is az event-lapon, hanem a tournament-en kell keresni a jutalmak "javát" (credit-ek és egyéb "apróságok" - meg egy csatáért 2 mech': ilyen nagyon nem volt akkoriban).
Ne tartsad vissza: hülyézz le te is, mint Plata tette és STO-zunk végre! <#worship>#worship>
Hát, sajnálom hogy amit írtam abból kb semmi nem ment be és a 4 évvel ezelőti emlékeid meg az előítéleted még azt is megkadályozza hogy egy linkre rábökj. Enneka beszélgetésnek igy kb semmi értelme.
(az hogy kitaláltad hogy a meta gyorsan változik simán eldönthető lenne a buildek dátumáról - mindegyik minimum 1.5 éves - ami szintén ott van az oldalon, de ezt már be sem linkelem, minek....)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.26. 03:36:21
Anno 3-6 hónapig csak pénzért árulták az egyedeket az első felbukkanásukkor és veszettül "megérte" őket beszerezni, mer' sokkal többet tudtak, mint a credites időszakukban. A kiemeltjeid is inkább ebbe a csoportba tartoznak, mert akkor még nem róluk szólt a meta - idő közben leporolhatták őket..., aztán, hogy meddig "élnek"...
Hogy a kiadó azóta megszelídült-e és beérné kevesebbel is, azt nem tudom.
Sorolni én is sorolhatnám, hogy mennyi jószágot tettek tönkre, csak az én időszakom alatt - ezek legfeljebb a közepén találhatóak meg a listádnak. (Kipróbáltam most egy anno még jónak tartottat..., a másik, az akkor nevesincs jobban teljesített.)
Én a saját, utolsó reward-omról nyilatkoztam és igen, látatlanban és feltételes módban a tiédről, mer' nem hiszem, hogy a kutyából szalonna lesz - bár, ennek meg ellentmond az állítólagos MC-özön...
Gané sok új pálya van és a 2+1 gombos egérrel alig pár mech'-em játszható csak.