Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom. Tetszett. 😄
Csak poén volt.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.08. 11:40:41

Már nem is elég a tailornál a mellkas csúszka maxra húzva? 😄D
Őrület.
Elvileg dolgoznak valami új sztorin,vagy új season vagy új event lesz talán.
A twitteren volt állítólag valami hogy egy új szinésszel dolgoznak épp.
De azt nem írták melyik sorozatból kivel.

Első évtől így van. 😛 Pár éve, amikor a TOS-os karik ott maradtak, akkor alakították át a mostani állapotra (valószínűleg minden belépésnél lefut egy script, ami többek között ellenőrzi, hol vagyunk - azért ilyen lassú néha a szerver 😊
Egy-két éve Q-hoz betettek egy kilépési lehetőséget a ESD/First City/New Romulus céllal, az egy jó ötlet volt. 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Minden karim winteren volt hagyva,mert hébe hóba toltam velük doff küldiket.
Ma a játék visszadobta őket eventről,fed kari ESD-en,Klingon kronoszon,romulán new romuluson,jem hadar pedig DS9-en találta magát.

Mióta?
Én veszek.<#vigyor>
Orion karinak kötelező.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.07. 17:53:57

Női mellkas up token.
Ja várj, olyan már van..

*Ban plz*
Egyébként olyan pletykát hallottam hogy talán új upgrade vackot kapunk,vagy többet is.
Ugye már van hajó up token meg kari up token,kíváncsi vagyok mit találnak még ki.

Az még kb egy hónap.Addig red alert és egyebek.

De hát, most kezdődik majd az évfordulós event a nagy omega-gyűjtés, ilyet nem lehet és nem is szabad kihagyni! <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hogy szalad az idő, milyen gyorsan eltelt megint egy hónap! Véget ért a Winter Wonderland, kedvenc remek eventem. 😊
Viszlát 11 hónap múlva, mindenki vigyázzon magára és a vérborra, nehogy megigya egy overlord! <#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdekes videót találtam,állítólag végtelen dilit és marha sok ec-t lehet csinálni,bár gondolom ez konzolos,lehet csak ott megy.Vagy hülyeség az egész,nem néztem végig,kicsit hosszú.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.06. 20:22:10

amúgy állítottam rajta és olyan lett mint a legendary interpid
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.01.04. 22:01:43
Kivettem az Inquiry-t,mit veszthetek vele,egész jó kis hajó.

Még én sem tudtam dönteni, hogy az event pakkból a háromból mit válasszak. Egy időben a Discoveryt vettem volna ki de nem tudom a sci hajó mennyire lenne jó egy engi karinak.
inquiry
BUÉK!

Természetesen mindig a legrusnyábbat válaszd..., mer' akko' a szépek megmaradnak nekünk! <#idiota>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Először is BUÉK.

Másodszor meg kéne kis help.
Szerintetek melyik hajót érdemes ki venni eventből?
Nem tudok dönteni melyxik hajó legyen a T6 prémium szarból.

Jaja valami ilyesmi. Santa Gorn adhatna zent is. Akkor el is tapsolnám.
Hasonlókat kívánok én is és nem elinflálódott dili- és zenhegyeket 😉
Most meg 2 napig a c-store-ban mindenből 25% árengedmény van, ha jól nézem <#eljen>

Szeretek nagyot álmodni. 😄D
Szerintem nagyobb az esélye annak hogy bekövetkezik, ha mondjuk világbékét és a globális felmelegedés megoldását kívántad volna.

STO contentben gazdag, ám de bugokban szegény új évet kívánok mindenkinek!
én eonokkal ezelőtt muris volt 😄
Valaki próbálta a hógolyózást 8472 fajjá változtatva? <#hawaii>

Ma 12500 volt a napi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.30. 16:28:54

Hát ha minden nap admis bónusszal nézzük, akkor végül olyan 281k-ra jöhetne ki.
Ma este öttől hétfőig dupla xp jő: link <#eljen>

No akkor tessék rá számolni bónuszt is.
Minden nap bónuszos karival tolom le.
Ha az egyiknek elfogy jön másik.

Jaaah, értem mire gondolsz. Nem, csak az eventes nettót számoltam.

De hát a bónusz arra is jár.Ma a 10 ezres volt nekem kaptam bónusszal 15k-t.

Nem-nem, erre gondoltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bónusszal vagy anélkül?
Admiraltys 50%-ot bele számoltad?

Az Eisenberg hajó megszerzése után napi bónusz dilire, mint minden más ilyen eventen. 😉

Szerk: közben átszámoltam, hogy napi winter eventes tevékenységgel 187500 dili jön össze <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.12.29. 19:21:08

Pluszban megszerezhető dilit?
Ezt hogy érted?

Azt mondják, hogy kb egy hét, míg valaki megveszi. (Az új tulajnak rendbe kéne tenni a dili-zen piacot, szvsz. Most is növelték a pluszban megszerezhető dili-t ~100 ezerre per acc. <#wow2>)
Most az elébb 15.45-kor a hógolyózás közben megint láttam a fézerpuskás hóposszum-ot. Valami easter egg lesz, de még nem jöttem rá, mit jelent. (Lehet, hogy azért nem támadták meg őt a hóemberek <#hehe>)

Főnix indulása után.
Gondoltam hátha lesz kis zen fölösleg.

Asszem múlthét szerdán vagy csütörtökön.

Ötszázért, igen. Kábé mikor tetted fel?

Ha 500-ért van bent biztos el kel.
Nekem egy kicsivel több volt.Majdnem hétszer annyi.

Nekem karácsony óta ül 2000 zennyi dili (a mudd-féle leértékelésre szántam volt) <#guluszem1>
(Eh, de sokat kéne visszaolvasni <#email> <#eplus2>)

Én nem tudom hogy ti hogy nem tudtok venni zen-t.
Most ugrottam fel a játékba,exen ott várt a sok fincsi zenecske.<#szeret>
12/29 11:38]Withdrew ZEN from the Dilithium Exchange

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 11:43:09

Nem hiszem.
Ha duplázódik azt nem szokták javítani.
Nekem is van dupla eventes,sosem javították.
Valamelyiknap éjjel én is találtam egy vicces bugot,nyomtam print screent,de marha álmos voltam,gondoltam majd másnap berakom fórumba,aha,azt elfelejtettem hogy a képet mentsem is.De már iszonyú álmos voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 11:14:16

Az U.S.S. Hope (speciális hajó, a "pakli" legalján) mióta szerepelhet duplán az admiralty-ban?
Vagy ez is egy hiba, ami javítva lesz?

Nem is tudtam hogy új néven játszol WoT-ban,bár nem értem mért pont sindragosa.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.27. 12:13:47

Nézd, a meg nem értés érzése kölcsönös: a wot-tal kapcsolatban több mindent becitáltam, tőlem független dolgokat is, még a mai játékosok is pont erre panaszkodnak, csak képtelenek túljutni az énközpontú önzésükön, hogy beismerjék, hogy egy programkód "áldozatai" - amit gátlástalanul kihasznál a wg IS - mégis én túlzok szerinted.

Azt elismerem, hogy a(z) MWO háza táján nagy lehet gond - vagy belátták, hogy inkább kevesebb, de a biztos pénzük meglegyen - , mert ekkora akciók nem voltak 6-8 éve még: most nem is az event-lapon, hanem a tournament-en kell keresni a jutalmak "javát" (credit-ek és egyéb "apróságok" - meg egy csatáért 2 mech': ilyen nagyon nem volt akkoriban).

Ne tartsad vissza: hülyézz le te is, mint Plata tette és STO-zunk végre! <#worship>

Hát, sajnálom hogy amit írtam abból kb semmi nem ment be és a 4 évvel ezelőti emlékeid meg az előítéleted még azt is megkadályozza hogy egy linkre rábökj. Enneka beszélgetésnek igy kb semmi értelme.

(az hogy kitaláltad hogy a meta gyorsan változik simán eldönthető lenne a buildek dátumáról - mindegyik minimum 1.5 éves - ami szintén ott van az oldalon, de ezt már be sem linkelem, minek....)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.26. 03:36:21

Na, 74 peccset töltött le a(z) MWO, '17-es volt az utolsó bejelentkezésem, de akkor már csak rá-rá pislantottam a gémre.
Anno 3-6 hónapig csak pénzért árulták az egyedeket az első felbukkanásukkor és veszettül "megérte" őket beszerezni, mer' sokkal többet tudtak, mint a credites időszakukban. A kiemeltjeid is inkább ebbe a csoportba tartoznak, mert akkor még nem róluk szólt a meta - idő közben leporolhatták őket..., aztán, hogy meddig "élnek"...
Hogy a kiadó azóta megszelídült-e és beérné kevesebbel is, azt nem tudom.
Sorolni én is sorolhatnám, hogy mennyi jószágot tettek tönkre, csak az én időszakom alatt - ezek legfeljebb a közepén találhatóak meg a listádnak. (Kipróbáltam most egy anno még jónak tartottat..., a másik, az akkor nevesincs jobban teljesített.)
Én a saját, utolsó reward-omról nyilatkoztam és igen, látatlanban és feltételes módban a tiédről, mer' nem hiszem, hogy a kutyából szalonna lesz - bár, ennek meg ellentmond az állítólagos MC-özön...

Gané sok új pálya van és a 2+1 gombos egérrel alig pár mech'-em játszható csak.