46736
-
Plata #38848 Hát ha átadható akkor fű alatt hozzád vágom. -
GaborST #38847 Nekem jó az új romulan karimat repuzom az új eventel :D
És mibe fájna az nekem amugy csak így fű alatt? :)
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.04.11. 17:26:30 -
Plata #38846 Nem tudom,nekem van több is.
Ha gondolod este oda adom.
Azt hiszem az egyikről lejött a bound pakolás közben.
Úgy rémlik hogy egyiken nem láttam acc bound feliratot.
Azt hiszem 100%-os kupon.
Ha tévedek akkor bocs,de tényleg úgy rémlik hogy múltkor mikor pakoltam a cuccokat a booster karinak ezeket is elpakoltam és egyiken nem láttam bound-ot.
Először cuccos karival be pakoltam acc bankból egy csomó cuccost,majd tele pakoltam acc bankot mark choice package-el és azt kivettem booster karival majd a cuccokat vissza cuccos karitól.
Experimental ship up token T6 hajót upgradeli T6-X-re.
Kábé hét fele tudok felmenni.Jó esetben,rossz esetben nyolc felé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.11. 17:12:18 -
GaborST #38845 Experimental Ship Upgrade Token nekem csak ilyenem van de ezt se engedi használni szóval hiába kaptam. :( -
GaborST #38844 Értem az király! -
GaborST #38843 Nincs ilyen T5 tokenem vagy ha igen nem tudom azt hogy lehet vagy lehetett szerezni? -
Plata #38842 Nem,mert az nem számít,a Drone fegyvere harc közben aszerint változik hogy mi ellen harcol.
-
GaborST #38841 Értem bár azon Disruptor fegyverek vannak az enyémen meg plasma azzal nem lesz gond? -
Plata #38840 Abból is elite kell.Csak a STO wiki el van baszva,lapozgatni kell felül.
Pets rész alatt lehet lapozni,alap,adv,elite közt.
Régen az egész egyben volt egy oldalon.
Ez a hangár a legjobb szerintem romulának.
Egy baja van.
Csak Scimitárral lehet unlockolni.
Vagy T5 vagy T6 scimitárral.
Ha van T5 tokened vegyél egy simit és kész.
T6 gondolom nincs.
Drone nagyon tuti,mindig az ellenséghez igazodik.
Borg ellen Borg hajó külsőt vesz fel például.
No meg a fegyverzetét is az ellenséghez igazítja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.11. 16:55:27 -
GaborST #38839 Ez jobb mint azokból az elite? -
Daeus89 #38838 ezt -
Plata #38837 Egyik sem túl erős szerintem.
De itt a link róluk.
Squadron
Scorpion. -
GaborST #38836 Srácok melyik a jobb választás vagy éri meg kivenni Elite Elite Scorpion Hangar Squadron Pets vagy Elite Scorpion Hangar Pets? -
Kotomicuki #38835 Azé' tegyünk má' különbséget a kasszánál jól szereplő, meg a jó beltartalmú filmek között, mer' mostanság egyre ritkábban találkozik a kettő abban a szellemileg egyre elsetétedő erőben!
Lehet, hogy vannak újhullámos rajongók, amiket nem önt el a hányinger egy-egy idiotozmust ajnározó jelenetnél, amikor megakarják a nézőnek magyarázni, hogy a szar miért is ehető, de nekem ezek nagyon nem jönnek be, mer' nem deviáns-propagandafilmeket szeretnék nézni!
"Bebikázni"..., ja a beleszbikázninál én már nagyon megállnék - aztán: "...lassan hátráljunk, Mr. Paris!" - , de ezek még tovább robognak a híg fos tengerén a mélysetétebb részek felé, ahol már egyre több szilárd részt csap az arcába a szél az arra eltévelyedőknek! -
Plata #38834 Valahol azt írták hogy még két Thor mozi jön,az egyik a csajos.A másik passz.
Valamelyik moziban elment bandázni a galaxis stopposaival,de nem tom melyik részben.Bosszúállók filmeket nem ismerem annyira.Annyira nem jöttek be,bár a Vasember filmeket komálom.Meg a galaxis őrzői is elmegy,de a Thor filmeket nem igazán láttam rendesen.Mindig elkapcsoltam közben.A vizigéza filmjét például tökre nem láttam rendesen,csak az elejéből kicsit meg a közepéből valamit meg talán a végét.A wakanda rémét dettó nem nagyon láttam mert az is fárasztó volt.
Csak tudom hogy valamelyik film végén elmentek együtt és azon poénkodtak ki legyen a főnök.Na meg a hangyás filmeket sem láttam végig.Csak itt ott részben.De Khaan filmjét láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.10. 14:58:50 -
Daeus89 #38833 ajaj van azér itt sötét csak nem ott ahol gondolod... egész brgiád fizetése sok volt és volt ott más probléma is .. köztük az hogy nem fogaták jól az st3 mint amenyivel számoltak ... szerencsére a sorozatok marha jó irányt vettek köszönhetöen talán a sok sok home officnak meg streamingnek de most sikerült bebikázni a star trek univerzumot ! nem is véletlen van 5 sorozat készülöbe meg ugye orr van a terrán sorozat . Talán jobb formába van most az st min dc :D Amúgymeg ha utánna néztél volna az új thor képregény alapján készül ahol ugyan úgy átveszi a csaj a szerepet amúgy galakszis örzöibe is lehet számolna meg a kövi bosszúállókba is -
Plata #38832 Nem tom.
De annak idején nem csak Thor hanem az új Kirk új Spock fizetését is soknak gondoltál.
Thorn-nak meg jön még két filmje,amiben a villámokat eregeti.
Szóval szerintem nem az a gond. -
Kotomicuki #38831 Mjölnir-hordozó Kirk apukára, mert a ST szereplése az elhíresedése miatt esett kútba: annyit nem óhajtottak rááldozni, mint mikor a "csúcsra" röpítette a Thor-szerep.
Most, hogy sorra vágják le ki a fehér karaktereket túlsetétvudban, talán már befér a fizetési sapkába...
Szegény Shatner..., remélem, Patrick Stewart lesz olyan jó kondiban, hogy támogassa a forgatások alatt! -
Plata #38830 Kire gondolsz? -
Kotomicuki #38829 Na, most, hogy kicsinálták a fehér, hetero karakterét, abban a hülye "sorozatban", egyből megfizethető lett?! -
lammaer #38828 Azért az SG sztorija mai szemmel már nem annyira ütős, sztem vehetnének a polcról egy 4-5*os scifi könyvet, mindenki jobban járna vele.
Én tényleg nem értem, ha elolvasok egy random scifi könyvet, óriási százalékban izgalmas sztori, jó karakterek.... hogy miért nem tudják ezeket megfilmesíteni? De tényleg, könyvből mondjuk 10-ből 1ben csalódik. SCifi filmeknél meg 10-ből 1 ami jó.... -
gunji #38827 Azt hittem, hogy a SG rebootot lefújták, meg nem is passzol a 'Michael Shanks'-bejelentésbe. Majd meglátjuk.
Más. Jem'hadar Vanguard Heavy Raider trait-jét húztam most dupla xp eventen. Kell hozzá 5 (öt) advanced patrol. A hét elején egy másik Jem'hadar trait-jét húztam, akkor is kellett hozzá 5 advanced patrol (xp event nélkül). Ki érti ??? -
Plata #38826 Nem,ma olvastam egy hírt hogy az eredeti Stargate filmet rebootolják és az eredeti szereplők is visszatérnek.
A Star Trek meg Kelvin lesz,az új Enterprise legénységgel és Thor is visszatér mint Kirk apja,valami időutazós lesz,mert Shatner is visszatér. -
gunji #38825 Meg aztán az is kérdés, hogy ez a korábban kaszált Kelvin-univerzumos film-e, ami mostanában megint szóba került, vagy valami más? JJ miatt az előbbi inkább. (Azért egy Tarantino-féle Star Trek-re kiváncsi lennék.)
A Csillagkapu meg sorozatnak néz ki (ha nem arra értetted, akkor bocsi :) -
Plata #38824 Igen,sajnos.
Viszont jön Stargate reboot is,a régi szereplők is vissza térnek.
U1:Jah film,nem sorozat.
Ui2:Bakker, a linket megint elfelejtettem.
Trek Star film.
Ui3:Jön a többi recruit event is felújítva a delta után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.09. 21:42:08 -
lammaer #38823 Messze van az még.... -
Plata #38822 Na errű mit gondótok?
"Today, Paramount Studios announced that they will be releasing an untitled Star Trek Universe movie on June 9, 2023. As of now, the film is untitled" -
gunji #38821 Vagy mint inkább egy Recluse. A tholiánok elfoglalták a Földet
Szerk: a hajó a Discovery 3. évadjából jött, a CBS-nél tervezték
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.04.09. 19:07:38 -
Plata #38820 Diszkós hajó. -
GaborST #38819 Most komalyn elfogytak a dizájnerek és a gondnokot fogták be vagy mi va ezeknél. Őrűltebné és rondábnál rondáb hajókat adnak ki.
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.04.09. 17:38:14 -
lammaer #38818 mondjuk legalább az alakja stilszerű a speckó traitjeihez.. tényleg úgy néz ki mint egy elcseszett roncstelepi markoló :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.09. 16:49:51 -
Plata #38817 Bugokról jut eszembe.
Az aknás karimnak a repu store-ban nincs akna,megvan a repuja erre hiába keresem nincs neki.
Ki logoltam be logoltam semmi,akna nincs neki.
Át logoltam másik karira,annak ott van,admiralty közben végig néztem az összes karimat,minden karinak van.
Ennek akkor sincs.
Eszem megáll hogy pont az aknás karinál nem lehet venni repuból aknát.
Nem hiszem hogy ennyire tetű a játék bazd. -
Orbancapitan #38816 Jah az bugos volt be is jelzett arra aki végig csinálta... -
Plata #38815 Jött egy új 32-edik századi talicska,de ez ultra szarul néz ki.
Link. -
gunji #38814 Tavaly még nem működött az afk-detect (próbáltam :). Vagy bugos volt az is :D
De legalább nem büntetik, ha bug miatt nem gyűjtögetek ;) -
lammaer #38813 Hát jah, legalább egy alkatrészt össze kell szedni :D -
Orbancapitan #38812 afk detect is van már rajta szóval... gyorsabb a patrol -
gunji #38811 Hétvégén dupla xp event (cikk). Pont jókor, hajótrait-et húzni :) -
Plata #38810 Én szeretem ezt az eventet,.de ilyen bugosan nincs sok értelme. -
lammaer #38809 Van értelme amúgy gyűjtögetni? Vagy csak simán végigaHa simán végigafkolja az ember az pont annyit ér, nem?