46736
-
GaborST #38808 Azaza bocsi kicsit fárad vok sok ameló és nem sok pihenési időm van. :( -
Plata #38807 Azt hiszem elírtad,mert a special taratit,nem teljesen világos.
De gondolom a spec-re gondoltál.ha sci kari akkor temporal mellé strategist.
Szerintem. -
GaborST #38806 Srácok a Special taratitnél a temporal ágat már szinte maxra húztam. Az lenne a kérdésem aki jobban vágja ezt, hogy melyik ág passzolna másodiknak ahoz? -
Plata #38805 Nekem a fed 7-es mind a három recruit karinál,úgyhogy húzom.
A sztori csak addig van kész ameddig kellett. -
Daeus89 #38804 There’s now a reward for reaching level 60, which gives you even more marks and Reputation dilithium, as well as salvage, so that you can earn more Reputation gear and re-engineer your equipment for the endgame. We’ve added new rewards for completing your faction’s Admiralty campaign, including a very special Admiralty card: The U.S.S. Voyager
én erre részre gondoltam pl -
Plata #38803 Ma is bugos volt az event.
Először is az volt a nevem ami a kék játékosnak is.
Hiába gyűjtöttem alkatrészt,a játék nem érzékelte.
Vagyis nem tudtam hazavinni és beépíteni.
Amikor vége lett gyűjtögetésnek és minijátékkal kellett szerezni alkatrészt az sem ment csak három alkatrészig,utána kampó.
-
lammaer #38802 Azért érdekes lenne olvasni róla hogy az ilyen recruit eventek mennyire dobják meg a játékosszámot, mennyi új játékos érkezik stb... -
Plata #38801 Sajnos,vannak új feladatok amiket meg kell csinálni,de a régi delta kari is jó rá. -
Plata #38800 Szerintem igen.
Aki már megcsinálta az is megkapja.
Ha mégse akkor bocs.
És mellesleg kapják be.
Nem kezdek új karit miatta. -
lammaer #38799 Ami jó hírnek tűnik hogy
"Existing Delta Recruits will be able to complete these new goals as well, and if you’ve already finished them, you can claim the rewards immediately."
Szóval aki már megcsinálta ezt az eventet annak sok értelme nincs hogy újból nekikezdjen, ha jól értem....
-
Daeus89 #38798 uuu de ez nam a klaszikus delta recruit . frissitették a mostani összes repura... kiváncsi vagyok ha elérem a maxot akkor kapok e minden repuhoz 300 tokent xD -
gunji #38797 Megint delta recruit jövő csütörtöktől! Cikk: klikk -
gunji #38796 Ilyen előfordult korábbi évben is, szerencsére afk-ban sem járt mindig érte. -
Orbancapitan #38795 és ráérsz gondolkodni h milyen kari legyen -
Orbancapitan #38794 csak a boffokat told fel addig a romulán karimmal is így volt -
Plata #38793 Igen,de a boost karimmal nem mehetek patrolra.
Nincs felszerelve,se űrre se groundra.
Nem tudom milyen hajót adjak neki.
Aknás karit akarok neki,amire tudok tenni gw-t is.
De nem tudom mit kéne alá tenni. -
Orbancapitan #38792 srácok a patrol gyorsabb -
Plata #38791 Szerepelt.De hiába találtam cuccost,nem jelent meg a jel hogy vigyem haza.
Nem is mondta hogy vigyem haza,vagy azt hogy ez jó cucc vagy csak használható.
Semmit,mintha nem találtam volna,nem volt az asztalomnál lehetőség hogy berakjam.
Aztán véget ért a gyűjtögetés és az asztalnál kellett minijátékkal szerezni,kettőt engedett bezsebelni aztán vége,de nem csak nekem,a többiek is csak ugráltak.Végül a minijátékban megszerzett két alkatrészből is csak egy lett jóváírva.
Hármunknak a járművén főleg fehér alkatrészek voltak,az egyik játékosnak csupa lila,a másiknak meg kékek talán.
Végül a kilövésnél csak négyen voltunk. -
Kotomicuki #38790 A karaktered neve nem szerepelt a lapon, vagy 2x szerepelt a lapon?
Nekem is volt már ilyen: 1x nekem raktak össze, mert az én tevékenységemet nem érzékelte - nem is a karakterem neve volt a lapon - , 1x én raktam össze másnak, akit uú hívtak, mint a karakteremet! -
Plata #38789 Event megint bugos.
Akármit találtam azt nem érzékelte.
Amikor a gyűjtés véget ért és az asztalnál lehetett alkatrészt szerezni,a második alkatrész után vége lett,többé nem tudtam szerezni,a két alkatrészből is csak az egyiket érzékelte,így csak egy kék stabnilizátort írt jóvá.
Hiába találtam mást is. -
Chak #38788 Igen, arra gondolt. -
Plata #38787 ISA-n ezt lőttem eventes szettel.
Max. One-Hit: 990 700 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
-
gunji #38786 Köszi a linket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Q azt mondja: a per sosem ér véget. (Gondolom a TNG-beli perre utalt.) -
Plata #38785 Én láttam a videót.Semmi különös,csak Picard házában az asztalon semmivé foszlik egy kártya és csak a Q marad,majd megszólal Q és mond valamit.
Meg akartam nézni újra meg fordítással,de már azt írta elérhetetlen.
Ui:Itt nézd meg.
De csak jövőre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.05. 23:29:53 -
gunji #38784 És több más helyen sem (twitter, cbs honlapja, stb).
A vulkániak miért nem jönnek? A kapcsolatfelvétel évfordulója van. -
Plata #38783 Q visszatér a Picard második szezonjában.
Sajnos le vették a videót jujtúbról.
De holnap hátha megint fent lesz. -
Plata #38782 D7 trait még mindig nem jó.
Twitteren írta egy cryptic-es majom.
"Cuz I’ve seen a lot of grumbles, figure I should let y’all know that the D7 Trait (Shall We Not Revenge) is getting buffed. Watch patch notes to see if the changes are enough to sway your opinion of its worth. And thank you, to those who made constructive comments." -
Plata #38781 Nono,a vulkániak nem 42 év múlva jönnek. -
gunji #38780 Még 42 év, s jönnek a vulkániak -
Plata #38779 Srácok az új klingon boost karim repült DS9-en amikor rá adtam a Vanguard Ev suit-ot.
Komolyan valami repülés animációt nyomott le.
Még soha nem láttam ilyet,kivettem neki egy csomó cuccot,tribbliket meg minden vackot ami promó részben van,köztük a Vanguard Ev suit-ot is.
Kíváncsiságból felpróbáltam vele,erre elkezd repkedni.
Komolyan mondom,ez a játék egyre viccesebb lesz,még kétszer sikerült vele megismételni amikor aktiváltam a ruhát,többet nem,pedig ez baromi vicces volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.04. 11:20:31 -
Plata #38778 Nekem is volt ilyen,engem nem írt,helyettem más valaki duplán volt. -
gunji #38777 Rakétaépítésnél tegnap kétszer jelenített meg a résztvevők között, ma a sárga hátizsákot kaptam, de a zöldet írt ki, cserébe volt két rózsaszín hátizsákos :D -
GaborST #38776 Köszönöm :D -
Plata #38775 Nekem má tele a hócipőm az elacsikkal. -
gunji #38774 A 'hogyan szabaduljunk meg a táncoló elachiktől' kérdésre a redditen azt írják, hogy be kell kapcsolni egy pet-et, arra eltűnnek az elachik is. Utána a petet is ki lehet kapcsolni, próba alapján [ez itt két táncoló elachi smiley-nak a helye] :D -
Plata #38773 Megcsináltam és nem kaptam érte endevor xp-t. -
Plata #38772 Tegnapi universal endevor bugos volt,az volt a feladat azure-n szabadítsunk ki 7 hajót,de azure bugos volt,iszonyat lag volt és eltűntek az ellenségek,többszöri próbálkozásra nekem összejött a 7 azért.
Erre ma ez fogad,még bugosabb javítás.
-
gunji #38771 Jah és egyik nap láttam valakinél tortát: utólag is boldog szülinapot! -
gunji #38770 Ha már darkosabb film várható, akkor szerintem Khan-sztori lesz a Ceti Alpha 5-ön. Talán Shatner megint eljátsza, hogy Khaaaaaaaan
Kár, hogy Montelbán már nincs köztünk, megnéztem volna egy dupla Kirk-Khan cicaharcot -
Plata #38769 Egy hír Star Trek 4-ről.
Link.