Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok hol is lehet napi egyszer +500? dilit finomítani? Már nem emlékszem.
Igen és a kit modulok önmagukat buffolják,szinte semmi cd sincs a képességeken.Egész hordákat tudsz asszimilálni és a vicc hogy minél többet asszimilálsz annál erősebb leszel,az egyik modul valami villámot lő ki,ami először csapattársakra megy rá aztán az ellenségre,minél töb csapattárson halad át annál nagyobbat sebez ellenségbe,nekem ha jólemlékszem ami legnagyobb volt az 9k feletti volt.Csapattárasakat nem sebzi,csak azokon áthaladva tuningolódik.
Az amelyik az ellenből borg drónt csinál? Az tényleg nagyon jó. Igen, szeretném majd kipróbálni, csak még nem tudom, melyik karakterre tegyem
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem tudom milyen karid van,de próbáld ki a borg kitet borg modulokkal,marha jók.
Ha van 250 lobid akkor armort és fegyvert is vehetsz hozzá.
Nekem nagyon be jött.Nincs epicre upgradelve csak Mk15-re egy része,de így is szuper.
Ha van 250 lobid akkor armort és fegyvert is vehetsz hozzá.
Nekem nagyon be jött.Nincs epicre upgradelve csak Mk15-re egy része,de így is szuper.
Azt a játékot szerettem.
A STO eléggé hasonlít rá.
A STO eléggé hasonlít rá.
VGERT egy ősi cybernetikus faj tuningolta fel ami fejlettebb az iconiaknál szóval elképzelhető hogy a borg az mielőtt még megkattant és a star trek legacy játék sztoriát tippelném mert ott volt a feltételezhető borg eredet sztori
Jah most látom hogy te már be írtad.
<#eljen>#eljen>
Én ma is reggel 7kor keltem.
Érdekes én kb 5 óta fent vagyok.
Jah és visszatér a klingon recruit: The Klingon Empire Wants You!
..."There will never be a better time to make a Klingon in Star Trek Online than during the Klingon Recruitment event, which runs from February 9th to March 9th."...
..."keep watching between now and January 26th for more information."... <#banplz>#banplz>
..."There will never be a better time to make a Klingon in Star Trek Online than during the Klingon Recruitment event, which runs from February 9th to March 9th."...
..."keep watching between now and January 26th for more information."... <#banplz>#banplz>
Most engedett be csak. Köszi az infót <#worship>#worship>
Én fentvagyok már egy ideje,gond nélkül.
Eventes TFO-t is le toltam szóval tuti nem egyedül vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 18:09:13
Eventes TFO-t is le toltam szóval tuti nem egyedül vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 18:09:13
Hm. A launcher pedig piros pöttyel fogadott és üzenettel, hogy leállás van... <#falbav>#falbav>
Voltak lassú endeavor-ök (pl. 5 dreadnought) és az operation: wolfnál is egy gyengébb csapatba tette a gyengébb karim és az így jócskán elhúzódott (kb. ötször öltek le mielőtt egyáltalán elérhettem volna a tfo legelején a konzolig). Előferdül néha, hogy a normál nehézség inkább advance-nak tűnik. Evvan. Remélem ma könnyebb lesz 😄
Voltak lassú endeavor-ök (pl. 5 dreadnought) és az operation: wolfnál is egy gyengébb csapatba tette a gyengébb karim és az így jócskán elhúzódott (kb. ötször öltek le mielőtt egyáltalán elérhettem volna a tfo legelején a konzolig). Előferdül néha, hogy a normál nehézség inkább advance-nak tűnik. Evvan. Remélem ma könnyebb lesz 😄
Azt mondták leállás lesz,de nincs,fent vagyok.
Hogy az ördögbe tart neked 9-től 1-ig az endevor meg az event?
Az event 10 perc endevor max 20.
Én tegnap sok cseteléssel le toltam az eventet meg admyt minden karival három óra alatt,azért ennyi mert sokat pofáztam.
A V'ger-es dolog tényleg roppant fura.
Nem tudom mi a túrót akarnak kihozni belőle.
Mi van ha V'ger az emperor? <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 17:28:23
Hogy az ördögbe tart neked 9-től 1-ig az endevor meg az event?
Az event 10 perc endevor max 20.
Én tegnap sok cseteléssel le toltam az eventet meg admyt minden karival három óra alatt,azért ennyi mert sokat pofáztam.
A V'ger-es dolog tényleg roppant fura.
Nem tudom mi a túrót akarnak kihozni belőle.
Mi van ha V'ger az emperor? <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 17:28:23
Megint 2,5 órás leállás, hm... már twitteren sem írják... <#wow2>#wow2>
Nekem inkább a végtelen farmolással van tele a hócipóm...
Igen, az új küldi jó volt, meglepő dolgokkal, de amellett, hogy lehetne több is belőle
Nekem inkább a végtelen farmolással van tele a hócipóm...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy másból sem áll a játék a két épkézláb event (risa+ww) és évi két-három küldetés mellett. (Tegnap is kb. kilenctől egyig tartott a napi rutin: endeavor+event tfo két karakterre). Értem, hogy járvány meg vannak vagy öten, mondjuk abból is ketten kerékkötők, de akkor legalább ahhoz mérten tűznék ki a célokat. Ha nincs pénz fejlesztésre az új góré ellenére sem, akkor közösségi finanszírozással fizessenek meg pár hozzáértőt, akik egy új Foundry-t lefejlesztenek, aztán a játékosok majd elszórakoztatják magukat.
Igen, az új küldi jó volt, meglepő dolgokkal, de amellett, hogy lehetne több is belőle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem biztos, hogy jó ötlet a borgot V'Ger-re visszavezetni, annak a First Contact mozifilm is ellentmondana, azt meg sajnálnám kukázni. Amúgy meg mi van, ha Decker az Emperor? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elvileg megoldották a problémát.
Hócipőm tele van hogy ha másik gépről jelentkezek be a fórumra csesztet az error 502-vel.
Hócipőm tele van hogy ha másik gépről jelentkezek be a fórumra csesztet az error 502-vel.
csodálkozol?
Fél 11-kor újabb leállás és patchelés öt percre 😊
Folyamatosan nyomják a chat csatornán is. Komolyan, ez a banda vicc, a legfőbb pénzforrásukat is képesek elszabni 😄
A launcher is írja.
There is currently a known issue when opening packs & boxes, causing a client crash. Currently, it is recommended that you do not open any
Sőt közben már hír is van.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.03. 19:09:17
There is currently a known issue when opening packs & boxes, causing a client crash. Currently, it is recommended that you do not open any
Sőt közben már hír is van.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.03. 19:09:17
S úgy látom, sikerült a mára betervezett bugokat rendben telepíteni a leállás alatt:
STO crashing on opening reputation boxes after today's patch <#banplz>#banplz>
STO crashing on opening reputation boxes after today's patch <#banplz>#banplz>
Jah, bocs, rosszul fogalmaztam: aki megvette most gyorsan négy óra előtt, az majd a leállás után ingyé' upgradelheti, aki meg csak este veszi meg, az meg fizessen az upgradért 😄
Én is nézegettem a kardot, de nekem nem ért meg 50 lobit. Az offtopic SWTORban jobban örültem volna neki <#beka2>#beka2>
Én is nézegettem a kardot, de nekem nem ért meg 50 lobit. Az offtopic SWTORban jobban örültem volna neki <#beka2>#beka2>
Nem,csak most nem lehet upgradelni.
Ez az Emperor's Sword-dolog hogy működik a gyakorlatban? Aki még megveszi a patch előtt, az ingyen upgradelheti, aki már csak este, annak már bele kell adnia apai-anyait? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Frissítés.
General:
Resolved and issue that was causing the Emperor's Sword received from the special giveaway to not be upgradeable.
Existing versions of this item will now automatically convert into Mk 15 Gold, to compensate players that lost upgrade materials to this bug.
You must run the item through the upgrade system for this free upgrade.
Future versions may be upgraded normally.
Resolved an issue that was allowing the "Standard Issue" Viridian Plasma Weapons that come pre-equipped on the Emerald Chain Intel Juggernaut to appear to be upgradeable, but simply consume upgrade tech with no results if an upgrade was attempted.
Resolved an issue that was preventing the promotional versions of the "Zhat Vash Disruptor Pistol" and "MACO Pulse Rifle (22c.)" from being upgradeable.
Resolved an issue that was preventing the Breen Cryoshaper items from the Winter Event from being upgradeable.
Resolved an issue that could prevent players from being able to complete the mission "All That Glitters”.
Resolved an issue that was preventing inventory slots from the Alienware Giveway from being useable.
Resolved an issue where the costume unlock for obtaining Wen's raider helmet wasn't properly granted for the tac version of the helm.
Long Description on "Special Equipment Pack - Wen's Raider H.U.D. Kit Frames" now displays the correct contents of this package.
Resolved an issue causing the "Directed Dilithium Resonance Destabilizer" console to be able to add its ability to your bar while not equipped.
The default variant of the Research Science Vessel is now the canon Olympic variant as seen in Star Trek: The Next Generation episode "All Good Things."
Known Issues:
There is a known issue that is preventing progression during the episode, “Dislodging Klingons”.
There is a known issue that is preventing progression during the episode, “Escalation” while playing as a Discovery Era Captain.
General:
Resolved and issue that was causing the Emperor's Sword received from the special giveaway to not be upgradeable.
Existing versions of this item will now automatically convert into Mk 15 Gold, to compensate players that lost upgrade materials to this bug.
You must run the item through the upgrade system for this free upgrade.
Future versions may be upgraded normally.
Resolved an issue that was allowing the "Standard Issue" Viridian Plasma Weapons that come pre-equipped on the Emerald Chain Intel Juggernaut to appear to be upgradeable, but simply consume upgrade tech with no results if an upgrade was attempted.
Resolved an issue that was preventing the promotional versions of the "Zhat Vash Disruptor Pistol" and "MACO Pulse Rifle (22c.)" from being upgradeable.
Resolved an issue that was preventing the Breen Cryoshaper items from the Winter Event from being upgradeable.
Resolved an issue that could prevent players from being able to complete the mission "All That Glitters”.
Resolved an issue that was preventing inventory slots from the Alienware Giveway from being useable.
Resolved an issue where the costume unlock for obtaining Wen's raider helmet wasn't properly granted for the tac version of the helm.
Long Description on "Special Equipment Pack - Wen's Raider H.U.D. Kit Frames" now displays the correct contents of this package.
Resolved an issue causing the "Directed Dilithium Resonance Destabilizer" console to be able to add its ability to your bar while not equipped.
The default variant of the Research Science Vessel is now the canon Olympic variant as seen in Star Trek: The Next Generation episode "All Good Things."
Known Issues:
There is a known issue that is preventing progression during the episode, “Dislodging Klingons”.
There is a known issue that is preventing progression during the episode, “Escalation” while playing as a Discovery Era Captain.
ez nem a lifetimer ez csak egy addon ez a lifetimer
Igen lifetimer 300 dolcsi.
Akciósan 150-200.Attól függ mekkora akció van rá.
Gamma pack cseszett jó,mondjuk mindegyik dlc-s pack jó,de gamma az nagyon üt,a hajók is meg a boffok is.
Minden karinak ad 3 vanguard boffot,ami jobb mint a flottás roma.Sztem.
Egyébként ha elkezdesz kereskedni szerintem össze tudsz szedni annyi pénzt amiből vehetsz lock box kulcs-ot.
De pénzt szerezhetsz doffozással is,ha van sok fleet credited akkor abból veszel lila doffot amit eladhatsz exen,nekem például sok milla fölös fleet creditem van,de legutóbbi 50 kilcsot admiraltys pénzből vettem.Admiralty is termel pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.03. 12:24:53
Akciósan 150-200.Attól függ mekkora akció van rá.
Gamma pack cseszett jó,mondjuk mindegyik dlc-s pack jó,de gamma az nagyon üt,a hajók is meg a boffok is.
Minden karinak ad 3 vanguard boffot,ami jobb mint a flottás roma.Sztem.
Egyébként ha elkezdesz kereskedni szerintem össze tudsz szedni annyi pénzt amiből vehetsz lock box kulcs-ot.
De pénzt szerezhetsz doffozással is,ha van sok fleet credited akkor abból veszel lila doffot amit eladhatsz exen,nekem például sok milla fölös fleet creditem van,de legutóbbi 50 kilcsot admiraltys pénzből vettem.Admiralty is termel pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.03. 12:24:53
Akkor lifetimert, hogy vehetsz mert sehol máshol nemtaláltam hasonlót ezen kívül.
Ja közben megtaláltam azta rohadt brutális ára van ezt inkább most kihagyom.
Abból az összegből 2 évre szóló Game Pass előfizetés is kijön és az nem egy káték 😛
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2022.02.03. 12:15:17
Ja közben megtaláltam azta rohadt brutális ára van ezt inkább most kihagyom.
Abból az összegből 2 évre szóló Game Pass előfizetés is kijön és az nem egy káték 😛
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2022.02.03. 12:15:17
Nem a lifetimernek semmi köze a gamma packhoz.
Azt külön kell megvenni,attól hogy lifetimeres vagy nem kapod meg a packos dolgokat,bár havonta kapsz 500 zent.
Abból egy két év alatt megszerezheted.
Bár tavaly nyáron volt gamma pack giveaway.
Azt külön kell megvenni,attól hogy lifetimeres vagy nem kapod meg a packos dolgokat,bár havonta kapsz 500 zent.
Abból egy két év alatt megszerezheted.
Bár tavaly nyáron volt gamma pack giveaway.
Oh ez elég gáz.
Főleg, ha figyelembe veszük mennyi mindent lehet csak lobby crystalból venni. Na mindegy akkor a taktika kuka.
Amúgy most az életre szóló előfizetés az a Gammás pack nem?
Vagy várható valami újabb?
Főleg, ha figyelembe veszük mennyi mindent lehet csak lobby crystalból venni. Na mindegy akkor a taktika kuka.
Amúgy most az életre szóló előfizetés az a Gammás pack nem?
Vagy várható valami újabb?
Arra én nem várnék, az event ami ad lobi-t az egész évet átívelő fajta, és idén az sem biztos h lesz.
Ha lesz akkor eredménye csak év végére fog be érni.
Ha lesz akkor eredménye csak év végére fog be érni.
Értem kár akkor várok eventekre. 😄
Igen,eventeken.
Volt ilyen hogy válassz,hajó vagy lobi.
Nem emlékszem pontosan mennyi volt.
Na és most nem is tudom megnézni,de talán 900-1000?
Régen sima eventen is lehetett szerezni,mert küldi is adott lobit sőt volt hacked lock box is.
Bár az kevés volt,küldinként talán 1.
Lock box átlagosan kb 5 lobit ad.
Nyithatsz ha mázlid van 50-et is egy dobozból,de ha kinyitsz 50 dobozt akkor kb 250 jön össze.
Bár szerintem most már kevesebb jön mint régen.
Volt ilyen hogy válassz,hajó vagy lobi.
Nem emlékszem pontosan mennyi volt.
Na és most nem is tudom megnézni,de talán 900-1000?
Régen sima eventen is lehetett szerezni,mert küldi is adott lobit sőt volt hacked lock box is.
Bár az kevés volt,küldinként talán 1.
Lock box átlagosan kb 5 lobit ad.
Nyithatsz ha mázlid van 50-et is egy dobozból,de ha kinyitsz 50 dobozt akkor kb 250 jön össze.
Bár szerintem most már kevesebb jön mint régen.
Srácok egy kérdés bocsi ha hülye jellegű lesz. Lehet valahogy farmolni vagy szerezni boxon kívül lobbi crystalt?
jujujuj Killi Tilly is kap egy St sorozatot hová fajul a világ 😄 GSen van egy cikk hogy készül a Star Trek: Section 31 is + még egy be nem jelentett sorozat amit majd be jelentenek (gondolom disc végén kapunk egy kis easter egget hogy nesztek kövi Voyager is jön majd 😄 hamár majd minden részbe meg van emlitve hogy fel akarták kérni rá kapitánynak meg mos jelenleg pimpelik meg megkapja a gen 2 es gombázást 😄 lehet annak a neve Voyager Különös új galaxisok felfedezése 😄
Hm, de rég volt... <#wink>#wink>
Volt egy ilyen játék hogy Star Trek: Starfleet Academy.
Az alapján csinálnak tévés sorozatot.
Az alapján csinálnak tévés sorozatot.
Én inkább egy DS9-Voy 'folytatást' szeretnék immár rajzfilm vagy CGI-formában (mivel a színészek már idősebbek), de a klasszikus régi témájút, nem DSC/PIC-félét. Ezért várom epekedve az SNW-t (Strange New World), remélhetőleg nem hiába. E mellé jöhetne az Archer-féle Enterprise-zal a romulán-földi háború. De akár egy-egy jobb könyvet is megfilmesíthetnének (szintén akár animációs/cgi formában). <#email>#email>
Amúgy a drága jó Cryptictől érkezett egy levél, miszerint kiválasztottként kapok egy T6 hajótokent. Megörültem neki, mint majom a farkának. Játékban kerestem-kerestem, végül kiderült, hogy ők még a jó egy héttel ezelőttire gondoltak. <#rinya>#rinya> Az a drága jó édes Cryptic. <#falbav>#falbav> <#vigyor1>#vigyor1>
Szerk: megkapta a hatósági engedélyeket a SkyShowtime, a Viacom streaming szolgáltatása; így most épp ideje, hogy ők is induljanak, nehogy lemaradjanak a nagy harcban.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.02.02. 21:40:32
Amúgy a drága jó Cryptictől érkezett egy levél, miszerint kiválasztottként kapok egy T6 hajótokent. Megörültem neki, mint majom a farkának. Játékban kerestem-kerestem, végül kiderült, hogy ők még a jó egy héttel ezelőttire gondoltak. <#rinya>#rinya> Az a drága jó édes Cryptic. <#falbav>#falbav> <#vigyor1>#vigyor1>
Szerk: megkapta a hatósági engedélyeket a SkyShowtime, a Viacom streaming szolgáltatása; így most épp ideje, hogy ők is induljanak, nehogy lemaradjanak a nagy harcban.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.02.02. 21:40:32
Jön még egy új Star Trek sorozat,valami Starfleet Academy.
Úgy néz ki nem mostanában jön.
Ha mázlim an még addig összeszedek egy tizest.
Ha mázlim an még addig összeszedek egy tizest.
pár napja írtam mik lesznek és is az eagle-re gondoltam mer ugye van mirror de ott volt zenes is. Mirror promoval könyebb a dolog mivel ott a Mirror Crossfield Science Destroyer van (Ami bár bent van egy fajta képen) mirro hajók én inkább a mirror warshipre gondolnék ami nincs bent és azal meg is tolnák mer az a trait brutál
Jó kérdés.
Attól függ mikor jön a pack.
Én nem tudom sajna.
Attól függ mikor jön a pack.
Én nem tudom sajna.
Tegnap ne jött semmi infó,ez fura,most akkor hetente fognak egy hajót le leplezni?
Meg állítólag teszt szerveren a hajógyárban bent vannak.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.01. 12:56:29
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.01. 12:56:29
Meglehet.
Az új tfo/küldi terran hajói szerintem adnak elég támpontot, hogy mi is lesz a packban még.
Az új tfo/küldi terran hajói szerintem adnak elég támpontot, hogy mi is lesz a packban még.
Gondoolom ma le lepleznek újabb hajót.