46735
  • lammaer
    Na jó, ez már tényleg gáz... mintha egy hollywoodi celeb hegyoldalba épült házikója lenne, de még a teraszablak is rajta van :)

Valószinü fizikai fájdalmat okozna ha ezzel kéne repülnöm és folyamatosan látnám a képernyőn, hogy repül a ház...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.27. 07:48:18
  • lammaer
    Szerintem csak arról van szó, hogy mivel szretnének folyamatos grafikont mutatni (mert az a szép), és nincs adat a két pont között, egyszerűen csak egyenesen összekötik azokat.
  • Plata
    Red alertet ne nézd,ha egy társad eltávolodik tőled a dps méter megbízhatatlan lesz.
    Olyanon mérj mint ISA,ahol mindig közel vagytok egymáshoz.
  • gunji
    Hát, öt hajó DPS-ének időbeli változása grafikon formájában borg RA-n :D :P
  • Plata
    Löhet,de ez a hajó olyan gáz hogy aludnom kellett egyet a hírre mert kurva fárasztó volt.
  • lammaer
    Hát csak annyira fontos, hogy nyilván upgrade idején megvenni nem egészséges, R&D alatt meg nagyon célszerű. A kettő közt van ha bevásárlok most :D
  • Plata
    Halvány fingom sincs mi ez.
  • gunji
    Ért valaki a dps-charthoz? Vajon mik azok a ferde 'tök egyenes vonalak? A szétlőtt hajó már megsemmisült, s épp nem is volt mire tüzelni, de azért számolta a sebzést.
  • gunji
    Én csak a technoblablát nem értem mögötte: miért jó, ha nem gömbszimmetrikus a szubtérbuborék (vagy ellipszoid)?
  • Chak
    Valld csak be, hogy szimplán lusta voltál. XD

• Plata
    Azt láttam,de olyan szánalmas hogy nem is volt kedvem be írni.
  • gunji
    Például a könyvtáros hajója boxban: Command Book's Frigate!
  • gunji
    Azt hiszem, három havonta szokott jönni upgrade event, legutóbb tán február elején volt az omegával.
    Ha fontos az ár, akkor érdemes figyelemmel kísérni a piacon az alakulást ;)
  • Plata
    Fene tudja hogy mi jön hamarabb.
  • lammaer
    Skacok, upgradehez a tech meg quality boostokat most vegyem meg, vagy várjak és reménykedjek hátha az R&D weekend hamarabb lesz mint az upgrade?
  • gunji
    Nincs sajna, s az ingyen token sem jó hozzá (mivel Mudd speckó áruja).
  • Plata
    Jut eszembe,az a hajó főnixben nincs bent?
  • llw66
    Köszönöm szépen :)
  • Plata
    Ok.Este be veszem.
  • llw66
    Kb 1 éve kezdtem el...hát jó pofátlanok, 2 éve ingyen volt, most pedig 17000 zen-t mernek kérni a T'Pau-ért...viccesek...köszi az infót.
    Egyébként ha ezt a karakteremet még be tudnád venni a föderációs flottába - vulcáni science (T'Laar - llw66#5864) azt megköszönném... :)
  • Plata
    Volt róla pletyka hogy jönnek új vulkáni hajók,legalább is tavaly valamikor.
    T'pau ingyenes volt,két éve adták az évfordulós eventen.
  • llw66
    Sziasztok...egy olyan kérdésem lenne, hogy "sajnos" indítani kellett egy új karaktert, a delta recruitment miatt, és gondoltam, hogy egy vulkáni föderációs science (ez illik szerintem a vulkániakhoz) karaktert indítok (mivel annó a föderációs science karakteremet embernek indítottam). Na most összesen játszható vulkáni hajó csak a T5 D'Kyr (2000zen), illetve a T6 Experimental Scout Vessel (Promo-Requisition pack) és a T6 T'Pau (17000 zen). Szerintem a vulkániak sokkal fontosabb faj a ST univerzumban, minthogy ennyi hajójuk legyen. Elég ha csak arra gondolunk, hogy ők segítették és gátolták is az embereket az űr felfedezéséhez való útjukon (ST-Enterprise sorozat) illetve mindíg volt fontos karakterük az ST-ben pl T'Pol,Spock,Tuvok. Legalább sima T6-os hajó lehetne, de szerintem egy-két kisebb, T1-T5-ig hajót tudnának rakni a játékba. Olyan érdekes, kitalált hajók vannak a játékban, de a Vulkániak szinte hajóilag hiányoznak. Pl: T'Plana-Hath type class (ST-First Contact), D'Vahl-class/Suurok-class/Vahklas type (ST-Enterprise)...
  • Plata
    Drozanán a főnix miatt most sokan vannak,az előbb láttam egy fej nélküli játékost a ferenginél,a banknál meg állt egy láb nélküli játékos.
    A pucér karikat már megszoktam,de ezek azért marha röhejesen néztek ki.
  • lammaer
    A Gagarin "Entwined Tactical Matrices" traitját lehet érdemes megnézne a torpedós builden.

Ha beraksz egy FAW1-et egy Torpedos Spread 3-at, akkor a FAW triggerel egy Torpedo spread 1-et, + még mellé van a TS3.

Tehát egymás után két torpedo spreadot lehet ellőni...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.25. 23:20:11
  • lammaer
    Arra kell figyelni hogy a boffok csak a direkt pajzs meg hp töltő skilleket használják csak, nekem pl nem volt hajlandó az engi shield meg hp regenerator turretet lerakni.
  • Plata
    LOL.
    Jó tipp.
  • lammaer
    link

summázva:
    A klingon civil war sorozatból a partisan küldetésben, a kocsma utáni részen (ahol a ferengi a ketrecben van), végtelen mennyiségben spawnolnak a közelharci mobok. A boffokat rakd tele shield és HP gyógyitó skillekkel, állítsd őket passzivra (igy csak gyógyitanak mint az eszeveszett és nem mennek el tőled), a karakterednél állítsd be hogy mindenre támadjon vissza, aztán mehet az AFK....
  • Plata
    Meele nekem sehol sincs,ara mi volt a trükköd?
    Az űr rész könnyű volt,home küldiben jön olyan 60 darab lófing életű hajó az első harcnál,utána unalmas ground harc jön,így mindig lelépek azelőtt hogy kész lenne az űr rész így mindig újra be adja a rengeteg kis fost.
  • lammaer
    Kösz... most leafkoltam a 2500 melee killt, na majd lesek erre is valami tippet redditről...

Hátha van vmi zóna vagy küldi ahol folyamatosan jön a sok elllen :D
  • Plata
    Nem.
    Álcában nagy csapat ellenségre rá tolom a GW-t majd benyomom torp spreadet és kijövök álcából.
    A legegyszerűbb ha mész az utolsó qamma quadrant küldire.Ott jön kb 60-70 low hp-s szar,ha lelőtted őket kilépsz küldiből majd vissza.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.25. 10:35:32
  • lammaer
    Te Plata, ha cloakBÓL torpedózgatsz a klingon recruittal (tehát nem jössz ki az álcából és úgy ölsz), akkor is megy fel a Hunter Instinct számláló a receiverben? (az ugye ambush from cloakot kér, kizárd dolog hogy én 2500-at megcsinálok valaha is ha ki-be kell lépni az alcába hozzá)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.25. 09:03:53
  • lammaer
    Valóban, ott láttam esni... hogy randomot kell nyomni vagy jó ha direktbe megcélzod azt a TFOt, abban nem vok biztos.
  • Plata
    Klingon recruit karinak szokta adni,tudod vele sok random tfo-t kell lenyomni,jó párszor oda tesz be,szokott esni diszkós cucc.
  • gunji
    TFO-ként private grouppal lehet egyedül menni, erre gondoltam.
  • lammaer
    Össze kéne már röffenni egyszer azt menni pár elite space TFOt csapatostul.
  • Plata
    Ne egyedül.
    Hanem mint TFO.
  • gunji
    Kipróbáltam szólózva, de nem adott diszkós cuccot (ha csak a prototype photon torp nem az). Holnap megnézem advance-on.
  • Plata
    Defense of starbase one-on esik diszkós cucc sok,csak nem biztos hogy te kapod.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 23:34:46
  • gunji
    Hasonló 'darabos' pjú-pjút lődöz a kék színű phaser beam array (az eredeti vörös színű ikonnal ellátott phaser beam array folytonos sugarával szemben). Amellett, hogy néha random esik, egy Discovery-s karakter képes megvásárolni az eredeti akadémiáján, de mióta letiltották az ottani account bankot (beleértve a hajó hídján levőt is), nehézkes eljuttatni a jelenbe a többi karakterhez. :(
  • gunji
    Egy patrollal nekem talán sose sikerült kifarmolni egy hajó traitet, még dupla eventen is kell 2 (másfél xD). Event nélkül 2-3, de szigorúan advance-on. Egy legendary hajó plusz trait-jéhez meg igen, kell 4-6 patrol.
    Valahol olvastam, hogy elvileg az számít, milyen gyorsan csinálod meg a patrolt és/vagy milyen damage-ot produkálsz. Ahogy megfigyeltem, talán igaz is.