46735
  • lammaer
    Akkor lenne értelme ennek a balancenak haa felrobbanásnak az önérzeten kívülbármi más következménye is lenne... de most az a pár sec bünti, nem éri meg a DPs vesztést amit az ember a tankolásra forditana...
  • Orbancapitan
    jaja amik full dmg és 0 survive vannak hegyezve azok ilyenek én mindig mondom meg kell találni a egyensúlyt de hát az emberek többsége full dmg aztán egy szorosabb helyzetben meg vannak lőve mert nincs annyi healjük hogy a dmg-ük kitartson a végéig. És plata itt se mérvadó a gw-s lökött buildejeivel :D
  • gunji
    Sőt jó buildek is vannak, amik helyzettől függően hajlamosak erre, ahogy nekem pl. a dps league-s galaxy is, ha olyan az ellen és akkor abban a tíz másodpercben már benne volt az eng team és miracle worker nyomogatása is.
  • Chak
    Nekem 5 is elég. :DD

Ban plz
  • Orbancapitan
    tudjátok léteznek olyan buildek amik vacakok nem olyanok mint tiéd vagy enyém láttam már enterprise j-t elpukkani 10 sec alatt
  • lammaer
    Te nem vagy mérvadó, ezt már sokszor megmondtam! :P
  • Plata
    Ma reggel azurán,jem hadar Vanguard carrier meg asszem valami ferengi hajó meghalt.Többször is,egy két pontos bázisnál,
    T6 Vanguard carrier hogy?
    Én meg B'rel-el szétkapok egy 5 pontost egyedül pillanatok alatt.
  • lammaer
    Gondolom mert randomban tolja és ugye néha bedob komplexebb TFOkat is :)
  • Orbancapitan
    Mér jársz randomokkal ilyen groundokra ahol nem csak lőni kell mint rambo vietnámban ha ez a vége?
  • Plata
    Nem sokára új TFO.
    Meg gondolom event.
    Link.
  • Kotomicuki
    Közepes Brotherhood első pályáján nem jutunk túl...
    Megin' rászabadultak a testi-lelki nyomorékok a játékra!
    Nem a portál mögött keresne menedéket, hanem előtte, ahová teleportál az új, ellenséges osztag és csapatostul rohangálnak föl-alá, nemhogy egy-egy helyet biztosítanának...
    Szörnyű állapotok ezek!
  • gunji
    Jobban zavar, hogy a TOS/DSC karik sem érik el az ESD-re való ugrás előtt, így nehézzé tették az mk egyes fegyver upgrade-jét. Ha tudtam volna előre, betárazok
  • Plata
    Az nem bug.
    Azért van hogy ne lehessen vele bugolni.
    Ha választasz oldalt elérhető lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 18:41:51
  • gunji
    Az account bank bugot megint nem javították :( Aztán lehet, nem is bug, hogy friss romulánnak (és TOS/DSC karakternek) nem elérhető
  • Plata
    20% ship sale.
    Link.
    Tribblin elvileg megint volt invázió,most elacsik támadták a klingonokat.
    De nem csak azok,az egyik lökött dev is fent volt és be summolt mindenféle szart.

Mellesleg mai frissítés:

General:
    Resolved an issue that was causing the Zipline during the “Dragon’s Deceit” mission to appear stuck on Captains characters.
    Skipping cutscenes now requires the player to hold down the escape key for a couple of seconds, in order to reduce accidental skipping, as well as problems caused by skipping a scene while assets are still loading in.
    Updated Dominion Bridge Officer backgrounds in the Bridge Officer tray.
    Updated and added search filters to the Accolades list in the Journal.
    Updated filters in the Ship Vendor to include Purchase and Non-Purchase options.

Systems:
    Resolved an issue where the Tholian Webspinner Array console was applying its bonus vs Held targets against non-held targets.
    Tholian Webspinner Array +20% Crit Chance vs Held foes redesigned to +50% Bonus Damage vs Held foes
    Resolved an issue that was causing Ground Captain Abilities to not be capable of Exposing enemies.
    The increased Expose Chance and Expose Duration applied by the Section 31 Phaser Pistol is now passive and affects all abilities as long as the weapon is equipped.
    This fixes the issue where it would not affect itself until after it had been fired at a target.
    Resolved an issue that could cause the hazard visuals from Ionic Turbulence to not play if no enemies were being affected by it.
    Resolved an issue that could cause Ionic Turbulence to not inherit certain ownership properties correctly.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 17:37:45
  • lammaer
    Pont ma olvastam róla hogy mindkettőt lehet prvátban afkolni úgy hogy tényleg nem csinlsz semmit. És még AFk bünti se lesz...
  • gunji
    Igen, afkolható az eventes azure. De inkább private-ként akár egyedül indítva a szerencsésebb, mert sokan nem szeretik az afk-t, nehogy túl sokan panaszkodjanak rá és letiltsák.
  • Plata
    Direkt megnéztem.
    Hárman mentünk ötösre egy játékos afkolt kezdőhelyen.Egy meg ment az 1 pontosra.
    Na meg az volt fura hogy álcából mikor kijöttem hogy a hajót kiszabadítsam sokszor a hajómnak nem egy hanem két pajzsa volt.
    Volt rajta egy secondary shield.
    Bár lehet valami csapat buff volt.Fene tudja,de érdekes vót.
    Valami macska nevű játékos végig afkolt ki engedett hangárokkal,kíváncsi lennék vajon kapott-e jutalmat,ha igen legközelebb én is afkolnék.
    Vagy lehet ezért engedte ki hangárokat hogy akkor nem hiszi afk-nak a játék?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.13. 12:32:32
  • Orbancapitan
    v a mapon volt még egy amit a többiek kiszabadították és nem is figyelted hogy van e másik :D
  • Plata
    Azura megint csinál vicces dolgokat,egy Scimitar-t kiszabadítottunk és kettőnek számolta be.
  • lammaer
    Fene, hamarabb jött mint az R&D
  • Plata
    Upgrade event.
    Link.
  • Plata
    Az én tévémben,mert a pendrive-on van ami a tévébe van dugva.
  • Orbancapitan
    nem egy sg játék volt ami kopósót kapott az utolsó bétáig jutott. csak ugye fizetős volt és nem folyt be elég pénz....
  • gunji
    Milyen tévében megy a Picard?
    A 'Különös új világok' (=Strange new worlds) az Pike Enterprise-os sorozata (a Discovery spinoffja, de nem lesz gomba benne, mert titkosították).
    Az Archer-féle ENT-ről szó volt korábban is. Tényleg jó lenne, ha a földi-romulán háború megvalósulna legalább egy 10-12 részes minisorozatban.
    Az utolsó Rikeres rész holorésze meg 10 évvel a többi rész után játszódik, amikor aláírták a Föderációs Chartát (miért nem kával írjuk :), így Trip jelenlétét nem befolyásolja. ;)
  • Plata
    Én kíváncsi leszek rá.
    Remélem ez nem fog eltűnni a süllyesztőben.
    Annak idején úgy vártam a Babylon 4 játékot is,rongyosra játszottam a demóját,aztán kuka.
    Volt már SG játék amit elkaszáltak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.12. 17:48:08
  • gunji
    A legszebb a trailerben az, hogy ez a tárcsázás animáció fényévekkel szebb, mint amivel a sorozat 9-10. évad főcíme kezdődött...
  • Plata
    Picard jó.Azt már láttam többször.
    Meg most is itt van a Tv-ben épp.
    De a diszkót egyszer sem tudnám végignézni.
    Lower deck-et sem láttam még,rajzfilm nem nagyon vonz.
    Különös új világról semmit nem tudok még.Bár az is gombás sorozat lesz.
  • Daeus89
    akkor a fos Picardot meg a prodigit meg a lower decket a különös uj világokat meg a kelvin idövonalat is pliz mer mindegyik gagyi és vannak benne nem orrba eltérö idegenek és értelmes ötletek söt tudod mit at sto-t is ! az is utánna jött....

Félretéve ne folytassák csinálják meg a romulán háborut normálisan ne úgy hogy a flottának van 2 5ös görbületi hajója!
    Ha ST fan vagy akkor értékeled azt amit a cbs meg a disco csinál ha ezek nem lennének még mindig az enterprise 500 adik ujra nézése maradna! jelenleg az st sorozat téren baromira megy köszönhetöen a disconak és a picardnak és ezt a hanvaibol feltámadt 4. fogja bizonyitani!
  • Plata
    Ühüm.
  • Plata
    Lehet hogy folytatják az Enterprise sorozatot.
    Mivel rengeteg rajongó szeretne újra rendes Star Trek-et.
    Na ami nekem tetszik benne hogy rengeteg ST fan akarja hogy töröljék a kánonból diszkót.
    Ami az Enterprise után jött sorozat az ne legyen kánon,mert az szégyen.
    Ha tudnám hol kell aláírni én is támogatnám.
    Lehet hogy Trip is élni fog az ötödik évadban,mivel a negyedik évadban nem igazából halt meg,csak abban a holoprogramban amit Riker futtatott.
  • Orbancapitan
    RTS LESZ
  • Orbancapitan
    Hadd legyen rpg plz
  • Plata
    Nem Star Trek,de sokszor szóba került már a csillagkapu.
    Úgy néz ki jön valami.
  • Plata
    Digi és a vodafone szarakodik játékoknál.
    WoT-ban például 300-700 közötti ping van.
  • gunji
    Digi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /OFF mióta szemetvetett rá egy helyi Döbrögi, azóta fura módon sokszor vágják át a gerincoptikáját
  • Plata
    Esetleg ovodafone vagy digi?
  • gunji
    'The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.'
    -> Failed to talk to Cryptic servers for initial connection

Azért jó, hogy a netszolgáltató és a PWE beosztja, hogy melyik nap kinél van a hiba, ami miatt nem indul a játék.
  • Daeus89
    natur CLR—Infected Space[2:11]— Dmg(DPS) —Anamaria 26 807 348(206 210) One 5 489 860(42 230) Phenoix 3 681 764(28 105) Urikkgi 3 456 250(26 384) Jharad 2 369 031(18 365)
  • Plata
    Ez nem sima,legendary B'rel.