46735
-
Orbancapitan #39087 jah a sima cloak bugos -
Plata #39086 No meg néha nem működnek skillek.
Be nyomok egy boff skillt vagy kapitány skillt és semmi.
Lesz rajta cd de hatás nuku.
Ma azurán többször is hiába toltam torp spread-et,nem történt semmi.
Meg tac skillt eltoltam mire hajó kijött álcából és cd de semmi. -
Plata #39085 Na új bugocskára bukkantam.
Eltűnt a klingon deltás karim egyik hangárja,engi kari carrierrel,most menni akartam vele is küldizni és sehol sincs az egyik elite hangárja.
Megnéztem már mindenhol,bankban,postán,shipyardban hogy másik hajóra nem-e átvándorolt,de nem.
Múltkor mikor toltam vele még meg volt.
Most szerezhetek neki még egy hangárt.Basszák meg marha vicces lesz ha az összes carrieremről eltűnnek a hangárok.
Mikor transzwarpolni akartam küldihez akkor vettem észre hogy egy hangár ikon nincs meg,megnéztem hát nem csoda,mert csak 1 hangár van a hajóban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.09. 11:12:33 -
Orbancapitan #39084 jaja -
gunji #39083 A design-ra emlékszem, a dili árára is, meg hogy 90 alatt is volt, s hogy a Foundryba csináltak pár perces küldetéseket a dili farmoláshoz. Viszont a Cryptic-pointsra nem emlékszem, csak arra, hogy a boltot c-storenak hívták, ez még mostanra is megmaradt az emberben. -
lammaer #39082 Nagyon remélem hogy nem kerül be oda egyetlen komolyabb dev sem :) -
Plata #39081 Jah,az nem újdonság.
De május körül már 320 körül volt.Júniusban még drágább.
2013 karácsonyán meg 88.
Ezért futotta az Ody packra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.08. 19:49:56 -
Plata #39080 Szerintem eddig azért nem emelték,mert magas nekik hogy hogyan oldják meg. -
lammaer #39079 Minden egyes patchnotenál várom hogy mikor irják hoy a zen árát 1000+ diliben maximalizálják...
-
Orbancapitan #39078 én a dilithium árára gondoltam. -
Plata #39077 Nem.
Akkor én még a HGF tanuló flottájában voltam.
Mert az is volt,volt a HGF meg az UHF,ami a HGF tanuló flottája volt,amíg kezdő voltál és nem tudtál mindent a kis flottában voltál.
Egyébként a képen látszik hogy régen milyen volt a red alert.
-
Orbancapitan #39076 valaki még emlékszik erre? -
Plata #39075 Mai patch:
General:
Resolved an issue that was causing the piloting maneuvers on the Kwejian Pilot Frigate [T6] to display incorrect thruster visuals.
Infinity Lock Box Updates:
Updated description on Infinity Lock Box to include the Kwejian Pilot Frigate.
The missing ships were the Kwejian Pilot Frigate (T6), Jovian Intel Heavy Raider (T6)
This is only a text change - the box can contain the ship, if the T6 Ship Pack is received.
Added the Ba'ul Sentry Vessel (T6) to the Infinity Lock Box prize lists, and updated the appropriate descriptions to include it. -
Chak #39074 Nem vagyok én kulcsos gyerek..
Ban plz -
gunji #39073 Kulcsvásár van - ha jól számolom - hétfőig. -
Chak #39072 Most lebuktam. Csupán egy átutazó maszkos ügynök vagyok.
Kollégáink hamarosan felkeresik otthonában.
Jim olyan mint az a bizonyos cicuka a dobozban. Amíg nem telik le az 5 mp nem tudhatjuk mit osztott Jimbó számára a sors. Vagy a Q. -
Orbancapitan #39071 és melyik univerzumba adtad volna meg? jól tudjuk hogy temporális ügynök vagy :D -
gunji #39070 He's dead, Jim.
Who's Jim?
-
Chak #39069 Nem adtam meg a visszaszámlálás kezdő időpontját :p -
Plata #39068 Öregem,megromlott a kütyüd,már eltelt egy óra is és nem semmisült meg.
A disco refit gondolom lobis lesz.
Azt mondják legalább is valami jó hajó jön lobi store-ba,bár ez nem stimmel,ha diszkó refit akkor inkább promó.
Nem tom mit kéne csinálni,az annorax jó lenne vulkáni sci karimnak,de mi van ha tényleg be jön zenesnek?
Bazzzzz. -
Orbancapitan #39067 régen 15-20 perc is lehetet a spawn időtől függően -
Chak #39066 Nem tudok erről, de elfogott szubtéri adások alapján "elképzelhető", hogy érkezik a té hatos Oberth, a gombás sori harmadik évadból a Discovery refit, és a korabeli egyenruhák is. Meg a személyi transporter is. Persze mindezt érdemes fenntartásokkal kezelni.
És mint mindig ez az üzenet 5 mp múlva megsemmisíti önmagát. Sok szerencsét Jim. -
Plata #39065 Te Chak nem tudsz semmi új infót?
Nem tudom vegyek-e annoraxot,mert olyan pletyka volt cseten hogy valszeg be kerül zen bótba.
Most minden féle sale van hogy a népek kidobják lobit,jön új hajó is meg annorax is bekerül mudd-ba.
Bár ez akkor nagyon tetű húzás komolyan. -
Plata #39064 Most is fix időpontos,9 vagy 10 perc. -
Orbancapitan #39063 nem is olyan hosszú a régi hosszabb volt a várakozás miatt h spawnoljanak újabb kiszabadítani való hajók -
gunji #39062 Szólóban kipróbáltam az azure-t: elég egy hajót kiszabadítani a sikerhez. Igaz, hosszú így is, de legalább el lehet közben menni :) -
lammaer #39061 Hát annyira szaggatott a vault, hogy én végül kb leafkoltam. De ez is 10+ perc, bosszantóan hosszú.... -
gunji #39060 Jaja, azt tudom, hogy 77-es az első SW film (még emlékszem, mikor karácsonykor először adta a tévé még alcím nélkül), csak trollkodtam picit, hogy az '1977' tán életkor-e
Próbáltátok afk-olni valamelyik új eventes tfo-t? -
lammaer #39059 Nézd meg mikori a Star Wars :) -
gunji #39058 Hm, nem semmi Így pont a legjobb napon indult az új sorozat
#39057: 1977-nél? Csak nem a MacLeod klánból? -
lammaer #39057 Olyan sokkal nem lehetsz öregebb 1977nél :) -
Plata #39056 Annorax lobi storeban pár napig.
Link
Na meg lobi sale.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.04. 18:07:15 -
Plata #39055 Köszi.
Mondjuk a legnagyobb lökött farmer?
Igaz ebben a sok időben az is benne van mikor fél napig ott felejtettem a játékot.
Simán lehet afkolni órákig,ha nincs cd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.04. 13:14:35 -
Chak #39054 Boldog szülinapot Plata úr, és ez már elégé méretes játékidő.
Adhatnának valami title is haha
-
Plata #39053 Az szar ügy,az előbb néztem meg,a doff karikat nem számítva 11795 órát játszottam a játékkal.
Ha igaz. -
Chak #39052 Mind meghalunk.
Bevezetik a Diabló féle hardcore-t, és halál után törlődik az adott kari. Végül az egész account is.
És még a céges partyra sem hívnak meg..
-
Plata #39051 Jah,ha tribblin le hal a szerver ennyi játékostól,mi lesz rendes szerón? -
Plata #39050 Kösz.
Na mit szósz,ősrégi Star wars őrült vagyok és a hivatalos Star Wars napon van a szülinapom,csak egy probléma van,sokkal öregebb vagyok a Star wars-nál. -
gunji #39049 Boldog tortanapot és május negyedike légyen véled
Jó lenne valami ilyesmi, dehát az engine és a hálózatkezelés... Újra kéne írni az egészet az alapoktól... -
Plata #39048