46735
-
gunji #39207 A mai nap tanulsága:
- ne higyj a crypticnek, hogy nem lesz leállás
- nem elég negyedóra egy patrolhoz -
gunji #39206 Nincs tartalék ajándék :)
Amúgy fura ma a beam overload: lő egy másodpercig, majd 2-3 sec szünet, megint 1 sec tűz, s 2-3 sec szünet és már vége is buffnak -
Plata #39205 És ha megvan? -
gunji #39204 Harmadik napi ajándék a Ferasan játszható faj a Personnel fülön
Ki ne hagyja senki a macsekokat -
Plata #39203 Hát én imádom a recruitom.
Igazán jól sikerült,egy igazi zizzent kari.
Tac kari amit sci karira vettem.
De imádom. -
Kotomicuki #39202 Na, a klingon recruit-omnak kész lett az összes repu'-ja.
Mostantól kevésbé fog el a hányinger, ha be "kell" lépni hozzá - és kezdődhet a soha véget nem érő fejlesztgetés(e)! -
Plata #39201 Múltkor valaki kérdezte hol esik diszkós fegyver,Operation riposte-on esik,az a mai endevor,elmentem és egy rakás esett,sajnos csak egy bím meg egy dhc lett az enyém. -
gunji #39200 Mai ajándék a Uniforms fülön a Klingon Academy Uniform.
(Aki felvette, látá, hogy még -7813 napig érvényes az ajánlat ) -
Plata #39199 Az baró lenne. -
lammaer #39198 Jobban örülnék QoL featureoknak a UIon... mondjuk egy fill all daily reputation gombnak..
Vagy az admirality fülön egy gombnyomásra 3 hajót berakó funkciónak....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.22. 23:11:43 -
gunji #39197 A c-store-ban a Promotions fülön mai ajándék: 12 inventory-t tartalmazó láda (automatikusan nem nyílik ki). Vasárnap este hétig felvehető. -
Orbancapitan #39196 pletykák járnak hogy felújítják a belső kinézetet is -
Orbancapitan #39195 meg ezek -
Orbancapitan #39194 ilyesmiről beszélek ezzz
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.05.21. 20:46:08 -
Plata #39193 Nem hiszem hogy három játszik,csak nekem van vagy 15 klingonom.
Különben is csak Ákossal kekeckedtem. -
Daeus89 #39192 mer mind a 3 klingonnak aki játszik megéri mi ? -
Plata #39191 A fed nem kap,mert azok gyáva kutyák.
Csak az igazi harcosok kapnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.21. 19:31:44 -
Orbancapitan #39190 akk fed oldalon is jön új belső kinézett -
Plata #39189 Új híd.
Link.
-
Plata #39188 Még valamikor 7-8 éve.
Heccből mert a ferasan és a caitian karival lehetett groundon ökörködni.
Ma is.
Caitian és ferasan engi kari tud építeni egy tornyot amivel bárhova felmászhat.
Jó páran összeálltunk és építettünk tornyokat amikre felmásztunk.
Akkoriban még sokan játszottak, a flotta is nyüzsgött,na és ilyen ökörségekkel marhultunk. -
gunji #39187 Vett valaki mostanában ferasan játszható fajt? Ha igen, köszönjük a nagylelkű önfeláldozást
Jön az új kieg, el is kezdték promózni levélben: holnaptól négy napig (szombattól keddig) napi új ingyen ajándék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gunji #39186 Mudd előtt megelégedtek annyival, hogy 20-25% engedményt adtak hajókra, amiket meg lehetett venni a 20-25%-kal olcsóbban adott zenért. Majd jött Mudd a triplaáron adott hajókkal, 500-as diliért vagy kedvezmény nélküli zenért. Így az nagy kitolás -
Plata #39185 Új kronoszi event.
Link. -
Plata #39184 Várj egy kicsit,majd ha bekerül mudd marketbe a diszkó bundle akkor acc wide lesz. -
gunji #39183 Jövő keddtől új event négyes-ground szettért: Only Qo'nos Endures -
gunji #39182 Igen, jó a trait (hacsak közben nem variálnak rajta megint ). Csak hát a hajó sajnos nem acc wide-os és így az Atlas-szal egy polcra kerülvén nem nagyon éri meg kifarmolni, szvsz. -
Orbancapitan #39181 én funnolható lesz -
Orbancapitan #39180 így már kell a hajó a trait és konzolja miatt -
gunji #39179 A hajóról: Command the Crossfield of the Future!
Úgy vélem, hogy a '(NAME TBD) Lock Box' sokak kedvence lesz (a cikkben elírták a lockbox nevét). -
Plata #39178 Igen,láttam reggel. -
gunji #39177 A launcherben új visszaszámláló óra látható: jövő kedd 16.00-ra állítva. Talán mégsem holnap jön az új kieg, csak kedden? Meh -
Plata #39176 Carrier-el toltam le azurát ma,amit észrevettem az hogy hiába hívom be a peteket a hangárba a recall-el és úgy megyek a következőre a petek így is elvesznek,pedig elvileg bent vannak a hajóban,így régen nem vesztek el.
Másik hogy az asszimilált hajók a recall-ra szintén vissza akarnak mászni a carrierbe.
Ampoén ha az asszimilált hajó nagyobb mint a carrier. -
gunji #39175 A droidok nekem jöhetnek :D -
Orbancapitan #39174 a traitje jó tán a fegyverek is jó lesznek -
Plata #39173 Na ez hidegen hagy,a sima diszkó hajó sem kellett,még a legendary változata sem,a robot hülyén néz ki,a ruha béna.
Ground fegyó esetleg. -
Orbancapitan #39172 JÖn A DISCO S3 lock boxba -
Plata #39171 A pitébe. -
Orbancapitan #39170 csak a tribbli van nekem a launcherben a reshade nem, gondolom az most devek használják -
Plata #39169 Hát nem tudom,sok örült pletyka van mostanában,ha mégis jönne lifetimer borg frakció borg hajóval,nem lepődnék meg.
A devek mostanában tribblin nagyon tesztelik hogy a szerverek mennyire bírják el a nagy hajók tömegét ESD-en vagy Kronoszon.
Neked van lifetimer,nézd meg mit csinálnak zárt teszt szerveren.
Már csak az a kérdés mikor lesz lifetimer sale,akkor majd kiderül. -
Orbancapitan #39168 lelőni és kinyírni az ugyan az xd de tudom h hogy jönnek első 2pontig mindig eljutottunk