46735
-
Plata #39367 Basszus az új Picard trailer de durva.
Kibaszottul vårom.
Q megváltoztatja a történelmet.
A vége is durva Hetes nem lett borg.
Ha jől láttam a föderáció sincs olyan szarban. -
gunji #39366 Sőt, megint eltűntek üres karakterhelyek (char slots eredetiben): az egyik accon csak egy, a másikon négy tűnt el !4! -
Plata #39365 Ne vegyetek zent mert frissítés valamit elbaszott és nemkapjátok meg. -
gunji #39364 Végre sikerült befejezni a klingonos farmeventet
Soha többet Ceron patrolt és Mo'kai házat -
Plata #39363 Fogalmam sincs. -
Orbancapitan #39362 ez a méret állítás vagy más? -
gunji #39361 Ja és MS Paintbrush forever -
Plata #39360 Ma hosszú üt és fél órás leálás lesz.
Peccs:General:
Resolved an issue that was preventing purchases using Energy Credits.
Removed “XXX Head Test XXX” option from Character Tailor. -
gunji #39359 Jó lenne a hat hét, de hát... -
Plata #39358 Július 1-től rizsa.
-
gunji #39357 Szuper, örülök, hogy megjavult :) Már terveztem javasolni a standalone újratelepítést :D -
Orbancapitan #39356 szuper akkor tényleg vmi fájl hiba volt -
HUNter78 #39355 Kikapcsoltam az On Demand Patch-et, és működött,aztán visszakapcsoltam és most úgy is működik. -
Orbancapitan #39354 ÉRDEMES LENNE STEAMEL IS ÚJRA ELLENŐRIZTETNI. bocsi capslock -
gunji #39353 Hát... a google ilyenkor szokott segíteni. Egyetlen hasonló hibát találni a steamses Neverwinterben (link), de ott sincs megoldás.
Hadd kérdezzek, először a biztonság kedvéért, s bocsi, ha van benne naív kérdés is. Ugye win7/win10-ed van (tehát nem korábbi)? Ugye van elég hely a C:\ meghajtón, ahova telepítve lett a STO? Ugye töltött le sokat telepítéskor (olyan ~20-30 gigabájtnak kell lennie a játéknak)? Mikor jelenik meg ez a hiba?
A launcher még elindul (itt egy kép róla: link) ?
Ha igen, akkor a nyíllal megjelölt Options-ban próbáljuk bekapcsolni a 'force verify'-t (ellenőrizni fogja a letöltött fájlokat), ha nem használ, akkor a 'safe mode'-t, ha ez se, akkor kapcsoljuk ki az 'on demand patching'-et, a 'Game Proxy'-nál meg legyen 'none'.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.14. 21:06:11 -
HUNter78 #39352 Elvileg nincs karanténba helyezve egyik fájl se.
Rendszergazdai futtatással is ezt a hibát adja ki.
Steam-es verzióm van. -
gunji #39351 Vagy esetleg próbáld rendszergazdaként indítani a játékot (parancsikonon jobb egérgomb: tulajdonságok, majd a kompatibilitás fülön van egy 'futtatás rendszergazdaként' (talán win10-en is ugyanígy hívják :)). Milyen klienssel telepítetted: arc, steam, epic, saját régi launchere? -
Plata #39350 A vírusírtó valszeg karanténba tette valamelyik file-t.
Nekem akkor írta ki ezt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.13. 17:30:14 -
HUNter78 #39349 Folyamatosan ezt a hibakódot adja ki a játék.: Unable to start game client: Windows error code 2 (While attempting to format, received error code 15100.)
Ha jól emlékszem már volt valakinek ilyen problémája, azt szeretném megkérdezni hogyan oldotta meg? -
Plata #39348 Endevor megen bugos,fel mentem endevort le tolni és kész van.
ui:Negyedik karicserére megoldódott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.11. 21:13:43 -
gunji #39347 Mert tfo-kra nem szeretek menni a gyengébbik hajóval és normál esetben ezzel is megvan kb. tíz perc alatt kétszer a Ceron patrol (a cd alatt meg lehet endevödörözni (sic :)). Az más kérdés, hogy nem tetszik, de ki lehet bírni még négy napot ;) -
Plata #39346 Én csak admi közben láttam cseten. -
Orbancapitan #39345 bugos írták twitteren h ki vették -
Plata #39344 Cseten láttam van pár emberke akinek kell Mudd packja.Bár állítólag van akinek bugos és nincs bent.
Én is gondolkoztam hogy megveszem,az admy hétnek hála lett jó sok dilim,de sajnálom elkölteni rá.Hátha jön legó pack,vagy valami ilyesmi.Kár hogy ritkán van admy hét. -
Plata #39343 Nekem most 8 perc volt. -
Plata #39342 Miért nem hell with honort tolod?
Nagyon rövid. -
gunji #39341 Második eventes patrol bebugolt rendesen ... kb. fél óra volt. Az ellen beült a respawn pontra és mielőtt megjelent volna a hajóm, már leszedte a fél pajzsot, a segítő npc is csak kettő volt -
lammaer #39340 Ez csak egy kivülálló steamchartos megállapítása. Semmit nem tudunk arrról mik a számok valójában - lásd pl ezt ahol a 19. helyen van 200K+ aktiv játékossal. Ami vagy igaz vagy nem...:
De abból kikövetkeztetni bármit hogy milyen zen árakon adnak valamit... szerintem az inkább mérvadó lehet, hogy mennyi zen van pl a dilithium marketen, mert az a konkrét bevétel. Amig ott tudunk vásárolni zent diliért, addig tuti vannak playerek akik öntik be a lóvét a játékba.
Kár ezen agyalni, mert senkinek sincs objektv rálátása erre, amiből bármit is kitalálhatnánk.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.10. 07:30:14 -
Plata #39339 Igen minden platformon. -
gunji #39338 A loader szerint csütörtöktől hétfőig dupla xp hétvége jön :) -
Daeus89 #39337 tik-tokon van egy forma az mondja mindig kis pénz kis foci nah ide lehet azt mondani ki foci kis pénz...
amiket mondasz azok jó ötletek még wowba is mennek pedig az havis mmo jelenleg a f2p gamek közül a dragon ball legends viszi nállam a primet.
Képezld el az a helyzetet törük a lego pakkot és 9 k bol kihozod azokat a hajókat amik érdekelnek pl 2 es pakkba a brell :D meg az Excelsior mer az brutál jól néz ki
és mindezt ugy hogy lifetimer vagyok és kb nem kaptunk semmit a "jem hajó óta"
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.06.09. 18:06:43 -
gunji #39336 #39326
S lehet igazság benne, amilyen árcímkéket ragasztanak a hajópackokra. -
lammaer #39335 De ki mondta hogy veszteséges? -
gunji #39334 No, úgy tűnik, nerfelni fogják a max hullt is
Amúgy ha (annyira) veszteséges a STO, akkor miért nem próbálják meg növelni a bevételeket? Miért nem lehet akár tabukat is döntögetni, ha a játék túléléséről van szó?
Nem egy újabb még kisebb és még drágább hajópackra gondolokra (amire a reditten már csak annyit írnak, hogy mikor jön az 1701 dolcsis ENT-pack), hanem akár körülnézni, hogy máshol hogy növelik a bevételeket. Pl.
- visszahozni a havi előfizus modellt olyan játékbeli fícsörökkel, amik csak úgy érhetők el (pl. +konzol, +fegyver, +device, stb)
- a legós hajókat lehessen külön-külön megvenni 3k zenért vagy T6-kuponért,
- még több fizetős (unlockolható) játszható faj, boff-ok, doff-ok, egyenruhák, stb. meg egyéb kozmetikai dolgok,
Meg hasonlók, biztos sok szaki van, aki öntené az ötleteket. De lehet, hogy csak a menedzsment a balfék :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.09. 17:28:47 -
Plata #39333 Én SW ToR-al vagyok így,át raktam steamre az öcsik miatt. -
Chak #39332 Arc-ot használok én is.
Steamen Falloutot nyomom. Azt sem értem h miért. Bethesda lancherrel kéne. Az steam acsik miatt kezdtem ott gémelni, aztán ott ragadtam. -
Plata #39331 Steam szám nem igazán mérvadó,mert kevesen tolják steamről.Van aki epic-ről van aki arc-ról tolja.
Nekem hiányozna a STO,nincs még egy ilyen űr MMO,főleg ami ST.
Nem is hiszem hogy lesz helyett még egy ilyen,ha lesz is új STO az úgyis pénzesebb és szarabb lesz.
-
Plata #39330 Lol. -
Chak #39329 Most lebuktam.. de most mennem kell mert megjöttek a prostik. Ép "túlórázunk" a cégnél. ;D -
Daeus89 #39328 1312...
24 Star Trek Online 194,481 elvileg ami még mindig kevés