46735
-
Plata #39287 Mert így fun. -
Daeus89 #39286 nagyon emlékeztet a sco torp buiédre csak kicsit bucsus ott figyel a maki konzol ami op viszont levon az értékéböl az a 2 sci konzol ami wut kategória jah és hogy a tac konzolba raktad azokat a feles konzolokat jaj no de te tudod -
Plata #39285 Mindegy hogy milyen karit kezdesz szerintem,ha csak nem jem hadar starter-t kaptál.
Ahhoz kell hogy legyen egy nagy jem hadar aki unlockolja a fed oldalra a jem hajókat,a klingon hajókat is unlockolni kell egy nagy karival,a romulánt azt hiszem nem.
Én be vallom jobban szeretem a klingon oldalt,bár azt kevesen játsszák,de nekem az a nagyobb kedvenc.
Most is klingon karival vagyok fel,vagyis orion.
Az orion karim most a nagy kedvenc,új kari,a recruit eventen kezdtem,ami nem régen volt.
Alatta pedig a kedvenc fed karim aki meg Vulkáni,de ő már több mint 9 éves.
Viszont a két képből látszik hogy gw és torpedómániás vagyok.
Na és mindig azok a kedvenc karijaim,akiknek rém fura buildjuk van,a normális dps build nekem unalmas,de a saját készítésű idióta az szórakoztató és nem tudom megunni.És még nem is mutattam a romulán karimat,na az se piskóta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #39284 Arra figyelj hogy T6 hajót használj,ha tudsz.
Nem tudom a starter pack miat adott,de a T6 hajók a legnagyobbak,eredetileg T6 hajót 50-es szinten lehetett használni,de tavaly vagy talán tavaly előtt?
Átalakították őket,megjelentek az új T6 hajók amik a karaktered 1-es szinttől használhat és utána a karaktereddel fejlődik.Majd minden T6 hajót átalakítottak ilyenre.
Előtte 1-10 szinten t1 hajó volt,10-20 T2,20-30 T3-30-40 T4,40-50 T5,50-65 T6.
Néhány spéci 40-től használható volt
De mostmár 1-es szinten be ülhetsz T6-ba,csak összemegy a szintedre,kevés fegyver és konzol lehet rajta,ahogy nősz úgy nőnek rajta új fegyver és konzol helyek. -
Plata #39283 Valószínűleg igen,már minden frakció tudja egymás hajóit használni,régen nem így volt.
De kb 20 Hsz-el ezelőtt Gunji linkelt egy rakás promót,abból szerezd be a PC-seket.
Itt van.
Tegnap például azt hittem hogy három klingon van a csapatban meg egy fed karakter,kiderült hogy a fenét.Három klingonból egy romulán volt egy meg fed,csak klingon hajóval,a fed meg jem hadar csak fed hajóval.Régen ránéztél a csapatra hajó alapján láttad ki kicsoda,mostmeg francokat.
És milyen fura odahaza a klingon bolygó körül a sok nem klingon hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.30. 08:46:05 -
uTur #39282 Az szuper, mert a twitch-en adták a linkeket, ahol regisztrálni lehet és gondoltam, akkor kipróbálom már ha adtak egy starter packot, meg valami hajót. Amit még nem tudom, hogy human fajjal tudok-e majd használni. -
Plata #39281 Azt csak viccből mondtam.
De menj egy ISA-t,az kb 2k xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.29. 22:16:31 -
lammaer #39280 Szia köreinkben,
Az STO szerintem a leg freetoplay barátabb játék, egy forint befektetéser nélkül mindent megszerezhetsz ha elég szorgalmas vagy. Néha nagyon grindelős az tény, te abszolút nem pay2win... tekintetbe véve hogy ez egy nagy kooperativ MMO, PVP abszolút opcionális és lényegtelen is mert semmit nem ad.
Nagyrészben tolható egyedül is, a matchmaker a csapatcontenthez teljesen jól működik random emberekkel.
Nyugodtan haladhatsz saját tempódban, tökmindegy hogy vannak talán már 10 éves veteránok is, ez abszolút nem rontja az újonc játékélményt.
egy jótanács: Plata elmebeteg mértékben farmol évek óta, szóval hozzá sohase hasonlítsd magad mert elszomorodsz :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.29. 21:11:18 -
gunji #39279 És biztos, hogy a tholianok adnak ship masteryt? Nekem az csak a felújított és a régi Tau Dewa-beli patroloknál sikerült, de csak a sikeres befejezéskor. :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.05.29. 21:01:20 -
gunji #39278 5 részes az event: https://sto.fandom.com/wiki/Special_Event#Event_Campaign_III
Még van hátra 3 rész és összesen 3500 fabatkát kell gyűjteni, naponta 50-t lehet, így 70 nap szükséges. A második rész 22 napig tartott (ha jól emlékszek), így a 3x22=66 nap tényleg kevés, hacsak nem lehet majd a végén zen-ből kipótolni (buyout). -
Plata #39277 Jah,az lehet. -
Orbancapitan #39276 Szerintem késő már neki hisz a második része már le ment a 4-ből -
Plata #39275 Épp fut egy event,amivel szerezhetsz magadnak egy Promos hajót.Ingyen. -
uTur #39274 Ahh köszi így már tisztább a kép valamivel. -
Plata #39273 Akkor már csak tökön rúgsz egy tholiant és megvan. -
gunji #39272 -
Plata #39271 Dilithium végtelen mennyiségben szerezhető de naponta 1 kari 8000 dilit finomíthat.
Egyébként dysonban lehet afkolva is farmolni.
Múltkor sokat afkoltam endevor közben dyson groundon.
Kaptam egy csomó dilit ácsingózásra. -
gunji #39270 Üdv! :)
A zen egy játékbeli pénznem, megszerezhető:
- kívülről hivatalosan valódi pénzért (euro/forint) való vásárlással,
- a játékon belül váltható dilithiumért,
- előfizetők kapnak havi 500 zent.
A dilithium is egy játékbeli pénznem, küldetésekért/feladatokért/stb szerezhető. -
Plata #39269 Mobilos szerkesztés csodás. -
Plata #39268 F2P.
Zenért vehetsz top hajókat.
Vagy ingame creditért.
200 millióért van hajó.
De a jobbak másfél milliárdok.
Ingyen is kaphatsz.
Promóban.
Eventeken.
Az előző promós linkeken egy tuti T6 hajót kapsz.
Egyes szinttől veled fejlődik.
Játékban vannak promotional ship-ek.Azt ingame pénzért lehet venni.
Változó az áruk,promosdobozból packból lehet kurva nagy mázlival nyitni.
Azok a legerősebbek.
Vagy a zenes packos hajók.
A legendary zenes hajók pedig piszkosul jók.De azok nagyon drágák.
És limitált ideig vannak bent.
Én F2P játékos vagyok.
Sosem költöttem rá.
Megvan minden zenes hajó.
Minden legendary is.
Igaz majdnem 12 ezer órám van a játékban.
-
Plata #39267 F2P.
Zenért vehetsz top hajókat.
Vagy ingame creditért.
200 millióért van hajó.
De a jobbak másfél milliárdok.
Ingyen is kaphatsz.
Promóban.
Eventeken.
Az előző promós linkeken egy tuti T6 hajót kapsz.
Egyes szinttől veled fejlődik. -
uTur #39266 Sziasztok!
Pár kérdés. A játék havi díjas? Meg mi az a Zen, csak azzal lehet hajókat venni? -
Plata #39265 Kösz. -
gunji #39264 Több is van, itt egy összefoglaló lista a redditről (spoilerben), hátha segít valakinek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
PC Promotions
1. Star Trek Online Alliance Reborn MatHa Bundle Key Giveaway
- SteelSeries: https://games.steelseries.com/giveaway/1114446102/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle-key-giveaway
- Alienware Arena: https://na.alienwarearena.com/ucf/show/2153318/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle
- Intel Gaming Access: https://game.intel.com/giveaways/star-trek-online-alliance-reborn-matha-bundle-giveaway
2. Star Trek Online Klingon Personnel Pack Giveaway
- Crucial Games: https://games.crucial.com/promotions/1436048024/star-trek-online-klingon-personnel-pack-giveaway
Microsoft Xbox Promotions - (These seem to still be around so I am adding them again)
Rise of Discovery Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-rise-of-discovery-xbox-pack/9nbdp9vm0lng
House Divided Exclusive Verdant Ba’ul Weapon Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-house-divided-exclusive-verdant-baul-weapon-pack/9nslq49h53cz
Awakening Verdant Pack: https://www.microsoft.com/en-us/p/star-trek-online-awakening-verdant-pack/9pfgwn3s64jq
(forrás: ST:O Giveaways & Promotions - May-June 2021)
-
gunji #39263 Pont most a héten olvastam hasonlót: Loss of all STO progress on account
Csak ő a steames kliens mellé feltette az arcosat is, mert nem találta a 'redeem code'-t. Csakhát... Remélem, azóta visszakapott mindent. -
Plata #39262 Giveaway1
Giveaway2 -
Plata #39261 Ezek az eszetlenek valamit elcsesztek,caitian meg ferasan karinál a traitek állandóan kijönnek.Már ki be logolástól elpucolnak a traitek,de transzportálástól vagy térváltástól is.
Egyedül a hajó Experimental traitje marad bent.
Néha.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.29. 10:46:41 -
Plata #39260 Hát pont ezt akartam elkerülni. -
Plata #39259 Muhahaha. -
Chak #39258 ..és többé fel sem telepíted.
Azt akarom látni, hogy offline vagy..
*Ban plz* -
Alanw #39257 Végül is annyi az egész hogy uninstallálod a jelenlegi verziot és letöltöd a Steam-böl...aztan csak bejelentkezel a szokásos accountoddal... -
Orbancapitan #39256 akkoriban tényleg elől fordult 2012-es évben azóta nem vagyis nem olvastam ilyet -
gunji #39255 Ma próbáltam Galaxy Dread trait-jét húzni eventes patrolon. Nos hát kb 15-ször lőtték ki, nagyon gyenge még beam overloaddal is, pedig pár héttel ezelőtt simán vették a hajók az akadályt. Másik karakterrel simán megy, kb. annyi a különbség, hogy annak vannak traitjei és maxos flottás tac konzola. Szóval valahogy fura az egész. -
lammaer #39254 Én se, sok értelme nincs a steamesnek... igy pl tudok a háttérben futtatni steames játékot amig afkolok egy TFOn...
(ha az STO is steames lenne, akkor nem vagyok biztos benne hofgy futhat egyszerre két játék - de ha mégis, nem látom előnyét a steames STOnak) -
gunji #39253 Huh, én meg sem próbálom, túl sok rémtörténetet lehet olvasni arról, hogy elvesztek a karakterek. Nekem bejön az eredeti launcheres, sőt ha pár éve nincs RAM-problémám, akkor talán még mindig az eredeti 2012-es telepítéssel játszok -
Plata #39252 Nem. -
Orbancapitan #39251 anno nem kötötted össze? -
Plata #39250 Én ma hell with honor TFO-val csináltam meg.
Nagyon rövid volt.
Ha a csapat gyorsan öl akkor nagyon rövid.
Mellesleg nem tudjátok véletlen hogyan kell az ARc fiókunkat steamre átvinni?
Összekötném steammel a STO-t de nem tom hogyan kell. -
gunji #39249 Na és már a torpedo sem működik. Spagetti -
gunji #39248 Ma megint akkora a lagem, hogy az eventen elkezdem nyomni a space-t, s mire tíz másodperc múlva a hajó is elkezdett tüzelni, addigra az ellen már lelőtte a fél hullt. Jó kis digi: upload 0 Mb/s
Úgyhogy kihagyom a mai napot is.