46753
-
Orbancapitan #39425 HÁT már nem a húszas éveiben van -
Plata #39424 Bobby Ewing. -
gunji #39423 Legfeljebb megnézhetjük, ki jön ki a szónikus zuhany alól
Vagy még mindig tölti az emlékeket egy szonda az agyába
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.23. 15:45:37 -
Orbancapitan #39422 és ha egy romulán trükk mint riker esetében volt a tng-be -
Plata #39421 Az a baj még iszonyú messze van.
Mármint a Picard sorozat.
Icheb fix nem kerül vissza,hisz ő a delta kvadrásnban sütteti a hasát.
Hetes meg sosem fog odajutni. -
gunji #39420 Ilyet találtam rá:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De nem tudom. Nekem egy stilizált Naprendszer ugrik be róla, a központi nagy csillaggal és a nyolc bogyóval/bolygóval. Q a TNG-ben is úgy kezdte, hogy az emberiségnek nem lett volna szabad elhagynia a bolygórendszerét, talán ez valósulhat meg.
Szerk: Ichebet valószínűleg nem fogják visszahozni a színész miatt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.23. 09:59:35 -
Plata #39419 De egy valamit kifelejtesz.
Az új idővonalon Hetes nem ismeri Icheb-et mert nem is lett borg. -
Orbancapitan #39418 vagy ranger kitűző lehet ugye szegény icheb halála miatt hetes ki lépet a flottából és ranger lett
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.06.22. 23:02:42 -
Plata #39417 Az a kitűző valahonnan rohadt ismerős,de nem tudom honnan. -
Daeus89 #39416 Data max az "öreg ember" formába lehet megjeleniteni. Én a zászlókat néztem hogy a bajor meg ferenginar is mintha csillagflotta tag lenne . Hetes kitüzöjét mi is néztük mi lehet az és ismerös den em tudom honnan egy tuti elvileg idö utazásos lesz a sori. De most nagyon bele kapcsoltak a ST gyártásba . lehet a picard lesz az ami összefésüli az összes idövonalat -
Plata #39415 Igen ez,nagyon ismerős.De nem rémlik honnan. -
gunji #39414 Ez itt a spoilerben?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom, sokat keresgéltem az este, de nincs ötletem. A redditről talán egy alternatív csillagflotta vagy egy alternatív terrán jel tűnik a legérdekesebbnek. -
Plata #39413 Csak nekem tűnt úgy mintha két Picard lenne?
Tudom hogy ismerem azt a jelet amit Hetes bámul,de nem jut eszembe melyik frakció jele. -
gunji #39412 Igen, jól áll így neki az idősebb kor (mintha kissé Ba'alra hasonlítana). Igen, én is kiváncsi vagyok, mit kavarnak. Remélem visszahozzák Datá-t, hogy megvalósulhasson az a bizonyos STO-sztori Selá-val :) -
Plata #39411 Igen láttam,már vagy egy hete,írtam is a fórumba.Köcsögök le vették a trailert jujtúbrú. -
Daeus89 #39410 sajna nincs:( kiváncsi vagyok mit hoznak ki belöle Q nagyon menö lett bár hiányzik az egyenruha -
gunji #39409 Pár napja láttunk egyet: klikk. Hacsak azóta nincs újabb :D -
Daeus89 #39408 most láttam és linkelni akartam de meg elöztél :) az a hajó évröl évre randább! a vorgon ladikokat kéne pimpelni inkább úgy olyanra mint a többi eventes hajó (erösre)
Pöppet off láttátok a picard so 2 bejelentö elözetest ?:) -
gunji #39407 Risa, megint csak harminc napos. Hol van az az idő, amikor hat hétig élvezhettük a henyét a vízparton :( -
Plata #39406 Igen nekem is hiányoznak. -
gunji #39405 Nekem is hiányoznak, szeretem a TOS-os küldetéseket. S erről jutott eszembe a kiszedett Örökkévalóság Őrzője-sztori, amikor visszamegyünk a múltba B'Elanna lánya és B'Vat után. A legutóbbi deves streamben került szóba a Discoverys-története miatt, hogy most aztán tényleg nekiállnak felújítani a részt, azzal a felhanggal, hogy eddig eszük ágában nem volt hozzányúlni a kiszedett B'Vat-küldetésekhez, pedig már vagy két éve ígérgették. -
gunji #39404 Az available fülön van Spectres-ként, de kell hozzá a klingon-szálból a 'Galaxy at Large' és talán 65-ös szint is. Ez vonatkozik a Nimbus III, a Defera-Breen és a Domíniumos büntetőtelepes szálakra is. -
Plata #39403 Srácok a régi szellemes sztorikat már nem lehet tolni semmiképp?
Nekem hiányoznak a drozanás sztori küldik. -
Chak #39402 :'DD -
Orbancapitan #39401 naaaaah amig nem tűnik fel Q hogy megvádoljon addig jó vagyok :DDDDD -
Chak #39400 Nana vigyázz mert még a végén meghasad a téridő continuum..
:'DD -
Orbancapitan #39399 chak én úgy hallottam hogy nem csak account boundossá teszik hanem még bugtalanitják és glichtelenitik végre.
**ultimate mega BAN PLZ...** -
gunji #39398 Jah igen, ez lenne a másik indok, mert a sok bot nagy lagot csinál Risán, mint anno az omegafarmolásnál (nem csak Risán :D). -
Plata #39397 Vajon ha boundos lenne favor,az a rengeteg bot mitcsinálna nyáron? -
Plata #39396 Muahahahaha. -
Chak #39395 Én pedig azt hallottam, hogy a szervereket megkönnyítendő, és a lagot csökentendő hamarosan bevezetik, hogy csak x mennyiségű karakter lehet egy accounton. Pontosan frakciónként egy.
Ezen kívül Platát account boundossá teszik..
*Ultimate BAN pleeezzzzz..*
-
gunji #39394 Én meg olyat, régebben de visszatérően, hogy account bound-ossá teszik a lohlunat favor-öket, mert jelentős értékben cserélnek gazdát és sokan EC-farmolásként használják. Remélem nem lesz belőle semmi.
Jópár éve elterveztem, hogy meg sem állok, míg százezer nem lesz (olyan ötvenig jutottam), de az utóbbi egy-két évben sajnos kevesebb idő jutott erre is.
Szerk: kulcs flash-sale van hétfőig... (->494d/z)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.18. 21:19:01 -
Plata #39393 Jah,
Azt a pletykát hallottam,lehet hogy rizsa hajóból lesz 2 féle is,egy ingyen egy pénzes. -
gunji #39392 De, csak az első héten adnak rá 35% kedvezményt (-> 4875z). -
Plata #39391 Erre a bundlira vevő vagyok.De nem 7500 zen lesz? -
gunji #39390 Ezeket az árakat hogy találják ki, csak tudnám Első héten 4875 zen lesz az ára
És elsőre örömködnék a ruhák miatt, hogy így jobban megéri a pack, csak látom, hogy ezek eddig lobisak voltak, előtte meg dilisek.
A crypticnél még mindig azok
Mindenesetre az acc wide miatt az olcsósított változatra azért befizetnék
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.18. 20:01:40 -
Plata #39389 -
Plata #39388 Új bumdli.
link -
Plata #39387 Bekevert a gamma recruitos ingyen kari slot előkészítés. -
gunji #39386 Legalább a tegnapi karakter-slotos bugot javították. Kíváncsi lennék, mi okozta