Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Május 10-től új hónapos event új küldivel és tfo-val: Enter the Heart of the Storm
(Jó az az 'Operation: Wolf' tfo, tecc meg minden, de azért annyira nem, hogy idén már harmadszor nyomhatjuk egy hónapig és még csak május <#nyes> <#banplz>)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.05.03. 22:20:24

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Új Event.
Liiiiink.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 22:55:30

Reggel is szar volt.mikor én csináltam.

A TFO végéig megfagyott minden, aztán mikor már ki akart dobni a TFO-ból a játék, akkorra visszatért minden. Fura módon megadta a jutalmat, s így is nekem volt a legnagyobb dps-sem, de ekkora lagot még nem láttam.

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a korábbi felvásárlásból kifog-e sülni valami jó (nem), főleg annak fényében, hogy a cég ma megvette az Eidos/Square Enix Montreált is (tőlük jött a legutóbbi Tomb Raider trilógiát). Nekem eléggé piszkálja az orrom <#mf1>

Jó kis lag van STO-n, kb. fél perce áll minden TFO-n 😄

Holnaptól egy hétig 'upgrade week' (technology pontokat duplázza): link
(Hm, én dupla xp-re tippeltem <#fejvakaras>)

Ma újra elkezdtem admiraltyzni mindegyik karival,mert tartottam egy kis szünetet,mostanában csak eventes karikkal admyztam,az előbb az egyik klingon karinak sima admy küldiből 15k dili jött,nem tour küldi volt,most sem tudom hogy az ördögbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.30. 10:19:16

szerintem egyáltalán nem mert meg van 1-1 vesta t5-t6-ból is a holon mikor volt ajándék kupon t5-ból vesta-t vettem ki aztán a egyik t6-osból is vesta-t mikor jött a terran pack akk se volt elérhető 3 hajó a legen defi a legen long range és a legen galaxy a lexington a hírbe se volt még a tribblin útólag tették fel mikor ki jött a pack
Neked nincs meg a T5-T6 vesta tribblin,vagy egyáltalán nem érhető el?

értettem én amit írtál de én meg úgy értem se t5-ös se t6-os vesta sincs a tribblin h meg lehessen nézni.
Igen mert a twitteren írták a múlt héten hogy a Vesta bizonyos részei bent vannak és rá lehet tenni.
De nem a hajó van bent,csak egyes részeinek a külseje.
Bár azt is mondták cseten hogy valami bug akadt a vesta külsejével.Amit javítani kell.
Már azt is mondtam hogy ne a hajót keresd,ha nem ha van T6 vesta-d akkor a hajógyárban a testreszabásnál megtalálod a legendary hajó egy két alkatrészét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 20:39:00

te mondtad h bent van a tribblin

Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.

Gondoltma hogy nem lesz bent,a peccsben sem volt róla szó.
Arrú volt szó hogy ezen a héten jön róla hír.

Esetleg az éjszakai streamen lesz róla szó, reggelre kiderül.

nincs vesta bent
Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.
Lííínk.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 07:46:48

Mai Peccs
General:
Resolved an issue that could prevent Discovery captains from being able to start the Kobali Front.
Resolved an issue that was causing the Fleet Project "Weekly Project: Mark Boost" (all ranks) to not work with several types of Reputation Marks.
Resolved an issue that was causing Disruptor and Plasma Quad Cannons to deal Phaser damage while under the effects of Surgical Strikes.
All items obtained in Lvl 65 Captain Boost packs can now be recycled in the replicator.
The 3-pc set bonus in the 8472 Counter-Command space set now passively destroys Undine fluidic space bubbles nearby, instead of only on use of activated power.
Resolved an issue during the “Counterpoint” Task Force Operation where hailing a contact could force a Captain out of cloak.
The wingtip canons of the Kor Bird of Prey will now be appropriately symmetrical if you swap to them in the advanced ship customization UI.

Még a múlt héten volt twitteres hír hogy ezen a héten jön talán új infó a legendary vestáról és volt róla fent kép asszem négy.

itt van a mostani nincs vesta nincs új küldi v új tfo itt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.04.28. 02:16:43
a terran pack előtt másoltam karit és nem volt semmi új tartalom a disco óta tudom mert néztem se terran packos hajók semmi plusz nem lettek semmilyen dolgok készen a holodeck szerveren szóval ez csak blöff mert teszt nélkül adják ki a dolgokat mert nem értenek hozzá már h hogyan kell bugot keresni v bugot javitani és vki észre vette h nincs semmi a tribblen azt ki írta a fórumban és a cryptic pánikolt xd
Nem tudom,régen mis is szórakoztunk azzal hogy cseszett sokszor átmásoltunk egy karit tribblire és begyüjtöttük tőle az értékes cuccot majd elköltöttük,de ugye amit tribblin csinálsz az nincs kihatással az éló szerverre,hiába csináltál több ezer kulcsot ott,akkor sem lehetett hatása a normálra,max arra volt jó hogy teszteljük ott a dolgokat.
Erre most valahogy még is be kevert valahogy.
Azt is el tudom képzelni hogy azért nincs zen exen mert megint volt dili exploit.

Belegondolva nem is tudom melyik a rosszabb: az, hogy ilyesmi előfordulhat, vagy az, hogy a devek eddigi tevékenysége alapján teljesen hihető, hogy ennyire elszúrtak egy adatbázis másolást is. <#fejvakaras>

Pontosabban én sem tudom,csak mikor admiztam valami ilyesmiről dumáltak.

wtf ??? rotfl <#mf2> Nem hiszem el, hogy ez komoly... <#nevetes1>

Tribblin vannak új tartalmak,elvileg vesta is bent van.
Plusz nem a tribblin vót a baj,hanem attól hogy a karidat átmásoltad a normál szerón lévő karidnak kész lettek dolgok.

amúgy szerintem nincs is új tartalom a tribble-n a discovery óta csak a insta invader szerűség pl a voth dinók
LOL Holy Spock......
Twitteren a múlt héten azt írták hogy ezen a héten jön bővebb infó Legendary vesta-ról,de eddig még semmi.

Lol.
"We've temporarily turned off the ability to transfer characters to our Tribble test server, since a few of you had found a way to access some unfinished content and we don't want your characters to get bugged out. Thanks for understanding!"

xd akkor is több volt mint amennyi a pack ára volt
Pontosabban úgy értettem hogy kevés van.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.27. 00:35:46

A múltkor azt mondtad hogy nincs zened mikor jött a terran pack😄
Jó kérdés.
Azt hszem zen függő vagyok.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 21:34:38

minek ennyi zen?
<#wow1><#wow2><#guluszem1> <#nevetes1>

Vagy nincs is rajtad táska.
Hétfőn tettem ki,két hete.Ma szedtem be délután.Reggel mikor fent voltam még csak a harmada volt elkelve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 19:00:28

Igen, több volt két hétnél, talán a 10-i hétvége körül tehettem ki, most hétvégén még megvolt. Szóval még egy-két nap és elkél.

A rakétaszerelés meg elég bugos: pl. menet közben vált színt a hátitáska (lett zöldről sárga) <#guluszem1>

Nekem két hét és talán egy nap.
15k megint.

NEKEM nem vitték el 2 hét alatt se pedig csak 200 zent akartam venni
Az laza.
Én egyenlőre még meg leszek.
Ha lesz admy hét tolom is.

Sohatélben több mint fél év.
Ez a jövő itt is ha nem lesz valami drasztikus változás.
Már két hét kell mire elviszik a dilit az exről.<#nyes>

Egyébként meg a launcherről jut eszembe,nem is vettem eddig észre hogy megváltozott.
Csak ma vettem észre hogy más a felirat.

Múltkor meg kiírták a launcherbe hogy főnix lesz,jah,csak konzolon.

Nem-nem, ők voltak a balfékek, hogy későn tették ki, aztán csodálkoznak, hogy nincs senki. Aztán lehet, jobb, hogy kevesebben voltak, s nem vált diafilmvetítéssé a Tribble <#hehe>

Nem tehetek róla,14 perccel korábban rakták ki a hírt mint ahogy be írtam.

Az éjfél volt... <#vigyor4>

Jött egy üzi a diszkós terran csajtól.:
"Hello, Captains. Did you miss me? Well, you won't for long. In exactly one hour, I'm coming to Earth Space Dock on your Tribble Test Server. I'll be sure to bring some friends. Show up if you like, I seriously doubt any of you can stop me. See you in orbit at 3pm PT."

basszák meg
Kár.