46735
-
Plata #39447 Hogyan kell redditre képet be rakni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.24. 21:44:01 -
gunji #39446 Nézz rá a dili exchange-re
RIP
Szerk: figyelek
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.24. 21:43:10 -
Plata #39445 Nem vágom mi van.
Meg trollkodjam őket?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.24. 21:40:23 -
gunji #39444 The Burn
(forrás: reddit)
Úgyhogy most mindenki marad, ahol van
Szerk: pont most megint
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.24. 21:32:21 -
Plata #39443 Az új bundli egyébként 4.8k zen. -
Plata #39442 Igen,van hogy felmegyek begyűjtöm a napi ingyen cuccot és lépek.
Mert ha naponta begyűjtöd a napi konténert,21 nap után jót kapsz,eddig egyszer sikerült begyűjteni. -
lammaer #39441 Ne marketingeljé', mindennap van hozzászólásod hogy éppen mit csináltál a tengeren :P -
Plata #39440 Na ne szivass,a havi átlagom kb 5 csata. -
lammaer #39439 És még a World of Warshipet ki is hagytam :D -
Plata #39438 Nem igazán.Gta az új dlc óta kicsit halott.
Red dead kb másfél éve halott.
Sw torban május negyedikén voltam fent az ingyen ajándék miatt.
Wot-ban meg le tolom a napi küldit. :P
Red deadhez több mint másfél éve nem jött tartalom csak olyan szégyen szar kategória. -
Plata #39437 Nem igazán.Gta az új dlc óta kicsit halott.
Red dead kb másfél éve halott.
Sw torban május negyedikén voltam fent az ingyen ajándék miatt.
Wot-ban meg le tolom a napi küldit. :P
Red deadhez több mint másfél éve nem jött rartalom csak olyan szégyen szar kategória. -
lammaer #39436 De azt ne felejtsd el hogy ezzel párhuzamosan a másik kezéével tolja a GTA5-öt, a bal lábával a Red Dead Redemption 2-t, a jobb lábával SWTORban farmol, a f*rkával meg World of Tanksozik... :)
-
Plata #39435 Ha sietek egy max másfél óra. -
Orbancapitan #39434 ugye:D -
Orbancapitan #39433 Add már össze 40+kari/acc max 5perc kariként ha afk-zol is
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.06.24. 19:37:29 -
lammaer #39432 Akkor meg is van oldva miért inditanak dili eventet max zen árfolyamnál :D
-
Plata #39431 De elfelejted hogy én max 2 percet játszom egy karival,inkább 1.
Kivétel a klingon recruit.Az endevoros kari. -
Orbancapitan #39430 nem minnél magasabban van az árfolyam a játékosoknak annál többet kell farmolni mert nekik az a jó hogy minél több időt töltsenek a játékban pl mint A Plata félék 40+ kari/acc -
lammaer #39429 500 fölé úgyse mehet.. plusz gondolom számukra olyan mindedgy hogy a zen 100 vagy 500.... -
Plata #39428 Mai peccs:
Gamma Recruitment Returns!
Gamma Recruitment returns! In conjunction with this, we've updated the Gamma Recruit tasks:
Instead of achieving 90 specialization points, you now only need to earn 45. You still get the same rewards.
Instead of reaching T5 in 12 Reputations, reach T5 in 10 of them.
New goal: Reach Tier 6 in one Reputation.
Reward: 1x Experimental Starship Upgrade Token
Account reward: Choice of one Ultimate Tech Upgrade (Engineering, Science, or Shields)
This Upgrade is bound when claimed, and when used to upgrade an item, will bind that item to the character using it
New goal: Complete "The Swarm" TFO 5 times.
Reward: 100 Gamma Marks and one Germanium Carapace Fragment.
For more information, please visit the “The Gamma Quadrant Needs You!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11489673-the-gamma-quadrant-needs-you%21
General:
Updated Memorial plaque to include Joanne Linville.
Resolved an issue that was preventing extra characters slots from displaying properly.
Resolved an issue that caused some mission rewards to occasionally be created with blank white icons.
Addressed an issue that could cause the TFOs "Remain Klingon" and "Mycelial Realm" not to award progress toward TFO goals for various special event Recruits.
Updated the rarity/color indicators on the EMH Mk1 Bridge Officer items, to match the VeryRare/Purple quality of the final Bridge Officer.
Resolved an issue with the Singularity Distributor Unit that was preventing it from allowing Shields to be maintained during Cloak.
Various minor updates to Qo’noS ground environment.
Improved lighting within the Ship Tailor.
Known Issues:
Completing Endeavor missions does not increment Gamma Recruitment objectives.
Landing page ad description popup has erroneous text.
"Home" Episode objective is missing from recruitment tool UI -
gunji #39427 Mit tesz a cryptic ötszázas zenárfolyamnál? Egy hetes dilithium hétvégét indít: link -
gunji #39426 A CGI csodákra képes -
Orbancapitan #39425 HÁT már nem a húszas éveiben van -
Plata #39424 Bobby Ewing. -
gunji #39423 Legfeljebb megnézhetjük, ki jön ki a szónikus zuhany alól
Vagy még mindig tölti az emlékeket egy szonda az agyába
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.23. 15:45:37 -
Orbancapitan #39422 és ha egy romulán trükk mint riker esetében volt a tng-be -
Plata #39421 Az a baj még iszonyú messze van.
Mármint a Picard sorozat.
Icheb fix nem kerül vissza,hisz ő a delta kvadrásnban sütteti a hasát.
Hetes meg sosem fog odajutni. -
gunji #39420 Ilyet találtam rá:
De nem tudom. Nekem egy stilizált Naprendszer ugrik be róla, a központi nagy csillaggal és a nyolc bogyóval/bolygóval. Q a TNG-ben is úgy kezdte, hogy az emberiségnek nem lett volna szabad elhagynia a bolygórendszerét, talán ez valósulhat meg.
Szerk: Ichebet valószínűleg nem fogják visszahozni a színész miatt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.23. 09:59:35 -
Plata #39419 De egy valamit kifelejtesz.
Az új idővonalon Hetes nem ismeri Icheb-et mert nem is lett borg. -
Orbancapitan #39418 vagy ranger kitűző lehet ugye szegény icheb halála miatt hetes ki lépet a flottából és ranger lett
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.06.22. 23:02:42 -
Plata #39417 Az a kitűző valahonnan rohadt ismerős,de nem tudom honnan. -
Daeus89 #39416 Data max az "öreg ember" formába lehet megjeleniteni. Én a zászlókat néztem hogy a bajor meg ferenginar is mintha csillagflotta tag lenne . Hetes kitüzöjét mi is néztük mi lehet az és ismerös den em tudom honnan egy tuti elvileg idö utazásos lesz a sori. De most nagyon bele kapcsoltak a ST gyártásba . lehet a picard lesz az ami összefésüli az összes idövonalat -
Plata #39415 Igen ez,nagyon ismerős.De nem rémlik honnan. -
gunji #39414 Ez itt a spoilerben?
Nem tudom, sokat keresgéltem az este, de nincs ötletem. A redditről talán egy alternatív csillagflotta vagy egy alternatív terrán jel tűnik a legérdekesebbnek. -
Plata #39413 Csak nekem tűnt úgy mintha két Picard lenne?
Tudom hogy ismerem azt a jelet amit Hetes bámul,de nem jut eszembe melyik frakció jele. -
gunji #39412 Igen, jól áll így neki az idősebb kor (mintha kissé Ba'alra hasonlítana). Igen, én is kiváncsi vagyok, mit kavarnak. Remélem visszahozzák Datá-t, hogy megvalósulhasson az a bizonyos STO-sztori Selá-val :) -
Plata #39411 Igen láttam,már vagy egy hete,írtam is a fórumba.Köcsögök le vették a trailert jujtúbrú. -
Daeus89 #39410 sajna nincs:( kiváncsi vagyok mit hoznak ki belöle Q nagyon menö lett bár hiányzik az egyenruha -
gunji #39409 Pár napja láttunk egyet: klikk. Hacsak azóta nincs újabb :D -
Daeus89 #39408 most láttam és linkelni akartam de meg elöztél :) az a hajó évröl évre randább! a vorgon ladikokat kéne pimpelni inkább úgy olyanra mint a többi eventes hajó (erösre)
Pöppet off láttátok a picard so 2 bejelentö elözetest ?:)