46735
-
lammaer #39487 Hmmm....
" F2p ha kiesik akkor a fizető is kiesik."
Szerintem ez nem ilyen evidens... az STO alapvetően szóló játék, több játékosra nincs annyia szükség mint mondjuk a WOT esetében, mert ez nem kompetitív játék.
Ott ugye kell a sok ember hogy a csaták pörögjenek, itt meg csak az STF-ekhez kell ember, de oda is elég 5, tehát jóval nagyobb populációvesztés kell hogy a fizetővendég megérezze az ingyenélők hiányát.
Amióta van a random STF, ezt még jobban el tudják rejteni (nem random szinte alig indul)
De amúgy én se értem miért nem tömik ki a dili storet hasznos dolgokkal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 12:58:22 -
lammaer #39486 Ja hogy ott már meg is van emelve? Vmiért úgy rémlett hogy ott évek óta capen van, de ugyanúgy 500on.... -
Plata #39485 Neverwinterben minden dilibe kerül,még a gear is.
Be tehetnének valami új szuper jó flottás projectet új cuccokkal,akkor lemenne a picsába.
Amikor énm kezdtem a játékot akkoris 320 350 közt mozgott,míg be nem jött a flotta,akkor lezúgott. -
Chak #39484 Mikor Sohatélben megemelték az 500as capet 750re, még aznap fel is ugrott az új capre. Ott január vagy februárban tettem fel a helyi dilit a zen váltóba, de mai napig nem jött meg.
Persze ott más a gazdaság is hiszen az akciós házban is ADval kereskedsz. A napi refine is más.
Szóval ha STO is capet emelne akkor sem érne el semmit. Csak a player szívná meg. Az ingyenélő fajta. Nélkülük a bank kártyás nab szintén nem jár jól. Ő nem fog 69 karival dilit farmolni. Ő fizet. F2p ha kiesik akkor a fizető is kiesik. Végül pedig a Cryptic veszít mert a céges bulikon a hölgyek nem adnak kedvezményt.. -
lammaer #39483 Azért jó látni hogy a management mindenhol gyökér, nemcsak az én munkahelyemen :)
Gondolom a nagy genderbalance meg sokszinűség jegyében telerakták a vezető pozíciókat hozzánemértő emberkékkel (akinek az egyetlen kvalifikáló paramétere a neme vagy a bőrszííne)... termelői poziba ugye nem lehet rakni őket hiszen az a skill hiányzik.... -
lammaer #39482 Tegyél fel egy offert és láss csodát :)
De ne ird be nekik a chaten hogy van, hadd tömködjem a zsebeim még...
Van egy olyan érzésem hogy meg fogják emelni az 500-as max árat hamarosan. Az egyik legtriviálisabb dili sink, semmibe nem kerül és a játékosoknak is rossz. Tehát tökéletes a crypticnek...
(tudom hogy a neverwinterben már rég capen an, de az senkit nem érdekel, STO nagyobb szám)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 10:19:56 -
Plata #39481 Hát én nem vettem egy ideje,vagyis múltkor amikor még csak 490 valamennyi volt olyan 20k-t.DCseten mondták hogy valszeg ki van kapcsolva mert nem lehet kapni 500-ért sem. -
lammaer #39480 Nincs "kikapcsolva" semmi, csak a zen amint piacra dobják azonnal elkel, ezért nem látszik a marketen, mivel nincsen olyan zen offer ami ne menne el azonnal.
Este felraktam 2000 zenre igényt 500 diliért, és reggelre már itt volt a számlámon a zen. Szóval nincs apokalipszis, csak a zen tartalékok fogytak ki, persze ez nem jó jel, de még lehet zenhez jutni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.28. 10:15:00 -
Plata #39479 Kamu.
Van zen,csak ki van kapcsolva.
Figyeld a dili exet,pillanatook alatt eladnak 10 ezer zent diliért. -
gunji #39478 Majdnem eltaláltam: #39450
Tényleg nem értem, hogy mi értelme ennek amikor nincs elég zen a játékban -
Plata #39477 Infi promó. -
Plata #39476 Na az baj.
A budai vár kategória az a gáz kategória. :D
Több helyen is ettem.
Mindenhol istení volt.
Triesztben ettem a legjobbat. -
lammaer #39475 Hát nekem pont ellenkező élményem volt...
Mind a tésza, mind a pizza amit különböző helyeken ettünk borzalom. Pedig nem putri helyen hanem ilyen budai vár kategóriájú területen ettünk, több különböző éttermben.
A tészta olyan volt mintha meg se főzték volna... -
gunji #39474 És a cryptic-séf által főzött spagetti? -
Plata #39473 Én szeretem az olasz konyhát.
Soha életemben nem ettem olyan finom pizzát mint olaszországban.
Sok helyen ettem már magyarországon is,de nyomába sem ér az igazi olasznak.
Na és az igazi olasz fagyi is mennyei. -
gunji #39472 Aztán nehogy tényleg táblázatot kelljen vezetni, hogy hol milyen fegyók, traitek, buildek voltak melyik karakternél. Ennyire azért nem jó az olasz konyha -
Plata #39471 Van itt nagyobb gubanc is,eltűnnek traitek és nem lehet őket vissza szerezni.
Link.
Link.
-
Kotomicuki #39470 De nézd a Zerő setét oldaláról a dolgot, ifjú padawan: miért ne tehetnék tönkre azt a kevéske jót, ami még megmaradt, ebben a játékban?!
A változtatásoknak nem feltétlen kell, hogy megfeleljenek a F2P "elvárásoknak", akik dili'-re cserélik a fizetőképesek Zen-ét és lerövidítik a várakozást egy-egy TFO-ra, ezzel élettel megtöltve és játszhatóvá téve ezt az egyre szánalmasabb katyvaszt... -
gunji #39469 Devek írták, hogy dili csökkentő terveket dédelgetnek. Feltételezem, ez ki fog merülni abban, hogy a doffolásban/admiban csökkentik a kinyerhető dili mennyiségét vagy betesznek még egy ruhát 5,5 millió diliért. Pedig a dolgot a másik oldalról is lehet nézni:
- kevés a nagy hal, aki dilire váltaná a pénzért vett zenjét,
- túl gyakran jön a zenstore-ba új hajópack vagy Muddhoz 'válassz hármat a csomagból'-pack, így túl nagy az igény a zenre.
Így szerintem egyrészt ezen kéne segíteni:
- visszacsábítani a nagy halakat (pl. több történet, kevesebb farmolós nagy event),
- csökkenteni a zen igényes packok számát (pl. Mudd piacán diliért adni a cuccokat, persze értelmes áron),
- visszaállítani a havi előfizetést.
Másrészt lehet csökkenteni a szerezhető dili mennyiségét:
- megszüntetni az eventeknél a napi extra 8k+ dilit,
S növelni a dili kiadást:
- a phoenix-storeba vagy a dili-storeba több új cuccot tenni (petek, egyenruhák, space-barbi dolgok, stb.),
- áttenni a phoenixből a dili-storeba a hajókat értelmes áron,
- dili -> lobi átváltási lehetőség,
- Mudd-storeban diliért árulni,
- a char-bound fegyvereket/hajókat dilivel acc-wide-osítani,
- új flottaépület vagy a meglévők T6-ra,
- többször legyen zen leárazás, nagyobb akciókkal, stb. biztos van másnak is jó ötlete -
Orbancapitan #39468 kérdés az hogy miféle emberek -
gunji #39467 Hi Rythum!
Thanks for your advices, but unfortunately didnt help.
Anyway please check your last patch notes, knowns issues section: 'completing Endeavor missions does not increment Gamma Recruitment objectives'. I'm happy to help to catch a connection between this sentence and my reported bug. ;)
/sarcasm off
Mentségére szólva lehet, hogy ezt kapta utasításba, vagy a nagy spagetti-kódban előfordulhat, hogy a 17. belépésnél már észleli a rendszer, hogy az endeavor végre lett hajtva, vagy az 500. ticketre már kínjában nem tud mit írni. Velem is előfordult már, nem is egyszer.
Az viszont jobban izgat, hogy 'Ambassador Kael tweeted "Idea: Do the Burn and take away everyone's Dilithium. People would love that! ;)' Remélem tényleg csak viccnek szánta, mindenesetre PR szempontjából kifejezetten rossz viccnek tűnik. -
Plata #39466
Hello,
Thank you for contacting us.
I understand that after doing the endeavor quest, it is still not showing completed on your end.
While I do apologize for any inconvenience and regarding this kind of situation, I recommend to fully log out of the game for a couple of minutes and log in back to check and see if the issue will still persist. You can also try to fully verify your game files via the game launcher for a possible fix. And if possible, you can also try to redo the mission. I hope that these suggestions help.
Feel free to reply back and contact us again if ever you need any further assistance. Thank you for your patience and understanding on this matter.
Regards,
GM Rythum
Game Master
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.26. 11:58:49 -
gunji #39465 Márminthogy a 'complete an/10 endeavor(s)'-t nem számolja gamma recruitnál? ROTFL
Dehát benne van a csütörtöki patch notes-ban, miszerint 'Known Issues: Completing Endeavor missions does not increment Gamma Recruitment objectives.' Ennyire értenek hozzá -
Plata #39464 Nekem Gm azt mondta hogy indítsam újra a STO-t amíg meg nem javul.
Vagy csináljak egy repair-t a játék file-jain. -
gunji #39463 Márminthogy figyelembe veszi a régebben megcsinált endeavorokat is (visszamenőlegesen). De valószínűleg mégsem, az bonyolultabb lenne, s nem írják a korábbi blogban ;) -
Plata #39462 Retroaktív?
Új hír.
"Good afternoon Galactic Traders. The issue of top Zen seller offers not appearing in the Dilithium Exchange on Holodeck is because of the current demand - any offer to buy Dilithium is *instantly* filled, leaving nothing to display. We're looking into more ways to help the Dilithium Economy, and will provide updates as we have them."
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.25. 22:03:23 -
gunji #39461 Ha a recruitos 'complete an/10 endeavor(s)'-ra gondoltok, arra írták, hogy bugos. Benne is vagy a tegnapi patch notes-ban, mint known issues. Meg amúgy is azt hiszem, amúgy is retroaktívnak kellett volna lennie. -
Chak #39460 Nekem sem adja meg. Lesz itt még pecs lol -
Plata #39459 Gamma karival hiába tolom endevort,nem kapja meg. -
lammaer #39458 Platákénál lehet van egy szabad pozíció.... -
Chak #39457 Ha nem 2k akkor már nem is kell.. -
Orbancapitan #39456 naná -
Kotomicuki #39455 Ja, akár majd 1000 dili'-t is lehet adni 1 Zen-ért! -
Plata #39454 Twitteren azt írták dolgoznak valami dili süllyesztőn.
-
Plata #39453 Mass effect,na az kimarad.
Az első és második rész annak idején nagyon nagy kedvenc volt.
Három meg cseszett nagy csalódás.
Tomboló raider az kimarad. -
gunji #39452 /OFF Ha felnövök, én is szeretnék ilyen lenni: miközben melóhelyen hajtom az igát, bal kézzel fafejvadászat Risán, jobb kézzel félkarú rablózás Nar Shaddaa-n, a steam-en summer sale van: így a Fallen Order köll és akkor még a maradék kiálló tesztrészekkel a Mass Effectet és a Tomb Raidert is be kéne fejezni. -
Plata #39451 Az engi hajó konzolja marha jó,nulla partgne és egyéb sci skillel marha nagyot sebzett. -
gunji #39450 Ó, még az is Mindent bele, ha már bukik, bukjon nagyot:
- red alert
- dili hét
- ship sale -20%
- új hajó bundle -35%
- gamma tematikája mudd-cuccok -35%
Még kéne egy kulcs és services leértékelés
Szerk: jah, köszi, hogy írtad, tuti nem vettem volna észre
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.24. 22:44:39 -
Plata #39449 Red alert event van. -
gunji #39448 Nem tudom, talán csak új postba lehet.
Szerk: Én is Lehet, h mégsem veszem meg az új bundlét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerk2: Oh és még ship sale-t is betesznek az okosok (link)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.24. 21:53:00