46735
-
Plata #39847 Holnapi vész peccs:
General:
Resolved an issue that would allow the purchase of Endeavor Re-Roll tokens beyond the maximum of 50.
A solution is being investigated for Captains that purchased tokens beyond the cap.
Resolved an issue that would cause some ships received from the Premium Ship Choice Pack to not be properly Account-Bound
Resolved an error that would sometimes prevent the purchase of the Fleet Daeinos and Fleet Dinaes Warbirds for certain characters.
Addressed an issue during the episode, “Downfall”, which could cause the mission to fail to complete if the Lukara is fought very quickly in the end.
Updated the display names of multiple Starship Shield Array items, to reflect the correct naming convention "Shield Array" instead of using just "Shields."
Updated the display names of multiple Starship Deflector Array items, to reflect the correct naming convention "Deflector Array" instead of using "Deflector Dish" or just "Deflector."
"House Martok Disruptor 360-Degree Energy Weapon" has been renamed to "House Martok Omni-Directional Disruptor Beam Array" in order to more closely match other similar items' naming conventions. -
gunji #39846 Nem, csakis M'Ress -
Plata #39845 Bocsi de asszem valamirű le maradtam.
Ki az a Becky?
Valami vicces név lenne B'Elanna Torres-nek? -
Chak #39844 Látom Miss Becky Csakrajongóknak oldala itt is népszerű.
:DD -
gunji #39843 Szvsz akkor érne valamit, ha visszatették volna a kivett klingonos küldiket, meg betettek volna egy-két új fajt, pl. hogy lehessen M'Ress-t is csinálni. De tudom, akkor mi lenne szegény Beckyvel -
gunji #39842 Szeptember 8-án visszatér a Temporal Recruit.
Biztos belepiszkálnak (pl. a kivett B'vat-Miral szál miatt), szerintem érdemes még előtte befejezni és kivenni a jutalmakat. -
Plata #39841 Értem,de miért nem lehetett büntetni azokat akik politizáltak?
Így mindenkit büntettek,azt is aki csak a hírekért ment fel. -
gunji #39840 Beteszem szpojlerbe, mert off.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/off Ha jól értettem a lényeget: alredditek egy csoportja tiltakozott a redditet is ellepő mocsok (ez esetben a járványhelyzettel és a vakcinákkal kapcsolatos röviden konteók) ellen és az ellen, ahogyan az adminok kezelik vagy épp nem kezelik a helyzetet. A tiltakozásnak meg azt a formáját választották, hogy zártkörű csoporttá váltak ideiglenesen.
Erre írtam azt, hogy nem kéne keverni a STO-val a valós életbeli politikát (ahogy az se tetszett, mikor az ESD zone-chatje csak Trumptól zengett), mi ide (oda) kikapcsolódni érkezünk, kiszakadni szeretvén egy kis időre a valóságból.
(Zárójelben: magával a tiltakozással az okok megismerése után egyet tudnék érteni, a hogyannal kevésbé.) -
Plata #39839 Jah az más.
Úgy olvastam jön belőle két új változat,de túl melegednek -
Daeus89 #39838 fllre érted ott a ps5 amiböl készlet hiány van világ szerte megy is akár dupla tripla áron vagy még több . Erre céloztam. Az infi promo sajna csak a promo pakkba müködne ládával max ugy hogy külön szedik mivel a sallang (kitek, meg alapanyag dolgok )2-3% ba esnek és viszik a ratet arrol nem beszélve hogy sob-ék tesztelték és hát meg van nerfelve a rate 80-100 ládábol jön infibe meg tán 200-250 böl jön egy hajó!
Kotomicuki én torp buildel tolom ott aszem tán 2-3 konzol van amihez hajó kell +trait de olyan 2-3 milliárd csak azok. -
Plata #39837 Ma jutott eszembe hogy nekem az egyik karimnál van egy rahedli ezeréves konzol,annak idején értéktelen volt,nem is volt érdemes fel tenni exre.
Most kíváncsiságból megnéztem 8-20 misi darabja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.31. 12:34:02 -
Plata #39836 Mi a szösz,ma nemzetközi tholian gyilkoló nap van?
-
Kotomicuki #39835 Nem az a konzolszett, hanem a többi, amit most, hogy pakolom át a hajókról, meg is nézem őket...
"+6%"... , szettbónusz felezések... , ennyiért ugyan nem tettem volna föl egyet sem belőlük!
Sz'al, itt is belenyúlogatnak a háttérből, nehogymá' egyszer összerakod azt működjön a végtelenségig.
Aztán, ha begőzölök, akkor "visszatérek" a full neutrónium, pajzs, meg a szokásos flottás tac' konzolokra aztán baxák meg a variálásaikat, event-jeiket és az akcióikat is: uú nem fogok semmit sem venni tőlük és a 10k DPS-ű hajóimmal fogom a "játékuk" színvonalát tovább alázni - mán, ha belépek!
#39829:
Ha nem veszik meg, akkor, tulajdonképpen mindegy is, hogy mennyiért nem veszik meg.
Ha meg véletlenül ráakad a horogra vki, akkor annak a jövő évet is ki kell fizetnie, mint elmaradt haszon, mert lehet, hogy sokáig nem lesz másik vevő és addig is élni kell vmiből. -
Plata #39834 Csak két szó.
B +.
Ps5-ön kb semmi sincs ami a Pc-sen van.Nulláról kezdeni nagy baromság lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.31. 11:27:09 -
Daeus89 #39833 Csak egy szó.. ps5! Ugyan ez van ott is mind a kereslet mind a kínálat. Minél kevesebb van annál többet ér..
Másik alap t6 promo vagy lobbi ... ha szerencséd van 2 op promo hajót tudsz lobizni. -
Plata #39832 Nem,T6 promo boxot választottam,de ott van a karim táskájában. -
Plata #39831 Nem csak a játékos a gond.
Nem,a hajók azért drágák mert mostmár minden hajót egy infinity szarból nyitnak,senki nem fog neked kinyitni egy infinity boxot 200 milliós hajóért ha eladhatja 1.2 milliárdért is.
Most őszintén ki adná el az infinity boxát olcsóbban ha egy drágát is nyithat belőle?
Ezért lett minden hajó drága.Tömindegy hogy T6 gatya hajót akarsz vagy T6 legtutibbat,ugyanabból a dobozból jön,vagyis akkor ugyanannyit is fizess érte. -
lammaer #39830 Azt döntöttél e már?
(én speciel a lobi meg a 2xT6 közt vacillálok, char boundos 1 darab hajót biztos nem választok. Belegondolva n+1. t6 hajó se kell, akkor meg is van, lobi lesz.) -
lammaer #39829 Amúgy az azért érdekes hogy a játékoshiány miért felfelé viszi az árakat. Ugye kereslet-kínálat törvénye van, tehát én rra gondolnék hogy ilyenkor nemcsak az eladók tűnnek el de a vevők is...
(az hogy a darabszám kevesebb logikus, de hogy az ár miért felfelé megy...) -
Daeus89 #39828 A pár évvel ezelőtti több száz t6 hajóhoz képest minap néztem 236 db volt fent exen . És úgy a 3/4e már milliárdos tétel. Ennyire nincs játékos. Amúgy szét nincs viszont az évente dolgokból jól fel lehet pakolni egy jahot -
Plata #39827 Nem nerfelték,egyszerűen ki vették.
Ha kell a konzol vedd meg a hajót ami adja és tedd át.
Ezért is volt hülyeség a fed klingon kavarás. -
Kotomicuki #39826 Ezek mindent nerf-elnek, ami egy kicsit is működik?!
Konzolok, szettbónuszok...
Ami idáig jó volt, még nálam is hasznot tudott hozni, abból egyre többet megvagdosnak! -
Plata #39825 Mi is van?
Lelőtték redditet vagy mi? -
Plata #39824 Egyszerű,megveszed a hajót ami adja.
Tudod régen ezek a konzolok egyik oldalnak hajóban voltak, a másik két oldalnak konzol packban,de jött az összevonás a konzolpackokat kivették maradtak a hajók.
Ha kell a fedes boxos hajó konzolja vedd meg azt,hisz már tudod használni.
Szemét húzás,a konzol pack olcsóbb volt sokkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.30. 23:58:28 -
Kotomicuki #39823 52 db Undiscovered Lock Box-om van még, de nem írja az infójánál a konzolokat, pedig pont emiatt lettek félretéve, viszont az Infinity box-nál már megjelennek a leírásban...
Vagy ott is csak még, mert nem írták volna át azt?
...és akkor most hogyan lehet a "friss" karakteremnek ilyen konzolja a 2*>300 milla EC-n kívül? Meg kell vennie a hozzá tartozó hajókat? -
Chak #39822 Nincs is sírja. A hamvait több részletben az űrbe küldték. Ott max lebegni tudnak.
Az életműve mindig is tele volt politikával. Csupán szépen be volt csomagolva fogyasztható formába.
Reddit meg elégé állszent. Tele van csupa szennyel, de az álhírek ellen akar kardoskodni. Ő akarja megmondani, hogy mi az, s mi nem.
Önmaguk paródiája.
-
gunji #39821 /off Reddit adminok === idióták. A Star Trek Star Trek, ne keverjük bele a napi politikát. Gene Rodenberry forog a sírjában. -
Plata #39820 Elfelejted hogy ezeket a konzolos packokat kivonták a forgalomból.
Amikor jött a klingon/fed keverés ezeket a konzol packokat kivonták.Ezért olyan marha drága.
Hogy a francba ne lenne drágább,már csak azokat találod az exen ami megmaradt a népeknek a bankban félre téve.
Ha kivonnak egy hajót annak is felmegy az ára sokszorosára utána.
Ha tudod hogy egy hajót kivonnak és bevásárolsz belőle,kivonás után az ára sokszorosáért eladhatod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.30. 18:12:56 -
Kotomicuki #39819 Gondoltam, beszerzem a klingon recruit-nak is a szokásos szettet, ami a megjelenésekor olcsó volt, de piszok hatásos is egyben.
Anno, 14-15 millából megvolt a 2(!!!) db és máris nőt a DPS, meg lett némi másodlagos majré pajzsra is lehetőség...
...mostanság (>)300 milláért árulják darabját(!!!) a 'Console Pack - Dynamic Power Redistributor Module / Secondary Shield Projector'-nak!
Wazze, pár éve játszva milliárdokat lehetett volna megspórolni a mostani árszinthez képest: az EC-nek semmi értéke sincs -> majd 10 milla egy kulcs is... -
Plata #39818 A legendás didi még mindig bugos.
Hibásak az állomások,ha be rakod a legénységet nincs skilljük,ha manuálisan akarod berakni a skilljüket elszabadul a pokol.
Simán betehetsz nekik 4 commander skillt.Kipróbáltam.
Spéci borg boffnak simán lehetett a liutenant slotba rakni commander skill-t.Attack pattern beta 3 omega 3 delta 3 és rapid fire 3 be ment neki.
Na perrsze gyorsan ki szedtem.
De megnéztem be rakhatom-e. -
Orbancapitan #39817 az még a crossfaction előtt volt. és szerintem a leíráshoz nem nyúltak mióta be tették -
Plata #39816 Az van rá írva Fed only. -
Orbancapitan #39815 elég jó az inquiry, kérdésem meg az h kdf-el lehet e használni már vagy sem? tokken meg lutri mivel vajon jönnek e külön külön a legendary hajók vagy sem szóval érdemesebb a lobbi -
Plata #39814 Tegnap meg lett az eventes izé.
Csak elfelejtettem ki venni,mert nem tudtam mit kéne belőle kivenni.
Nagy ötletelés közepette meg elfelejtettem az egészet.
Ma felmentem hogy csinálom mai eventet akkor jutott megint eszembe.
De most sem tudom mit kéne.
-
Orbancapitan #39813 Nem tudom hogy miről beszélsz :D -
Chak #39812 Gyanús, hogy ilyen jól ismered a sztárvendégüket.. -
Kotomicuki #39811 De egy ágyúnaszádnál kidobod a GW III-t az azt 20 mp-cel megtoldó skill-lel, átváltasz fegyverre az energiánál és mehet a buli, nem röpködnek el - ez már csak a kapitányi skill-ekkel is jól húz, ha meg még a szett - pl. deflector, szettbónusz, stb. - , vagy "mellékesen" egy-két konzol is dob rá...
Meg rengeteg ellenfél van, akiket össze lehet zavarni vele, akik ellen enélkül (sokkal) nehezebb küzdeni. Nem a sebzése volna itt elsődlegesen lényeges a GW III-nál, arra inkább sci' hajót vinnék, hanem az ellenfelek "leszedálása" és "emészthetőbbé" tételük.
Beam-nél inkább a stack-kelős - pl. pajzs- és energia-szívó - verziókhoz gondoltam az ezekre rásegítés végett, de ahhoz egy MW-s hajó tényleg jobb a több konzolhely miatt, viszont ezzel magasabb szintű képességet lehet használni. Kár, hogy a jobbakat már nerf-elték - pl. Feedback Pulse.
Az igazán jó aknás-torpedós sci-hez, ennek a hajónak túl sok engi'-helye van - konzol és boff is - a tac' és sci' helyett, így abban korlátozottabban használható, de emiatt pl. az Auxiliary to Battery-s taktikákban még jó lehet. Sajnálatos, hogy a Plasmonic Leech-et is lebutították, pedig itt - energia fegyverek + sci' képességek - jól kilehetett volna használni az energiaszintek növelésére...
Inkább "bulihajó", mintsem sebzéscsúcsok döntögetője a cél, aminél a többi hajónál elérhetetlen dolgokat lehet vegyíteni. -
Plata #39810 Ha Gw3-al akarsz sebezni akkor nem sok fegyver slot kell hanem sok konzol hely,Gw3 mellé torpedó kell a nagy sebzéshez,abból meg a sok nem jó,mivel a torpedók cd-re teszik egymást.Bár konzolokkal és traitekkel szinte eltűnik,de csak szinte,a 4 első fegyver slot arra elég bőven. -
Kotomicuki #39809 A 7k Zen még elviselhető lenne - ha volna rá dili'-m se tudnám beszerezni ezt a mennyiséget a piac jelen állása szerint...
Ennek a hajónak az a bája, hogy nem +1 lvl 1, vagy lvl 2 boff-képességhely van rajta, hanem +1 lvl 4(!!!), tehát egy sokkal ütősebb "mágiát" lehet vele elsütni - pl. a GW 3-at is, amit semelyik másik, 8 fegyverhelyessel nem tudsz; ha meg még egy MW slot is volna rajta...
Sz'al, régi, vagy sem, de mindenképpen egyedi, szinte bármivé átformálható és ezért jó! De, hogy 1,2 milliárd EC-t nem adok érte, az is biztos - hacsak nem állok ferenginek az ex'-en...! -
Plata #39808 Nem,a romulán is 7k valamennyi zen volt.
A jem hadar hajó amit szeretnél már régi.
T6 indinity francból esik asszem,igen ám,de minek nyissanak belőle Jem hajót ha egy sokkal drágább újabb hajót is lehet belőle kiszedni.
Azért lett a Jem hajó drága,mert az újabb infinity hajók drágábbak sokkal.Senki nem fog kinyitni neked egy infinity dobozt 600 misiért ha ki nyithatja 1.2 milliárdért.Ezért ha Jem hajót akarsz ki kell fizetned az átlag infinity pack árat.A leg gázabb T1 infinity hajó is ennyibe kerülne,nem azért mert jó,hanem mert ez az infinity choice box ára.
A boxos promós hajóval ellentétben a legendary hajónak 3-4 traitje is van és T6 mastery traitje acc wide.T5 traitek is kiszedhetők másik karival,hisz a hajó ingyenes lesz neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.27. 18:10:23