Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Your fleet transwarp to Bajor now actually goes to Bajor!
Members of Klingon fleets should find it much easier to get the attention of their transporter officer for beam-out now.
Fleet-specific missions now have their own section in the mission journal.
We've fixed a bug that caused certain rare-quality Romulan Embassy bridge officers to become very rare quality when commissioned—not to worry, though, if you already have one it won't change, and there are new very rare-quality Superior Romulan Operatives at the Embassy.
Every holding now has new Tier 3 rewards, including several ultra-rare duty officers, all of the type you'd expect: Romulans from the Embassy, Voth from the Spire, time-displaced officers from K-13, miners from the dilithium mine, Krenim R&D crew from the research lab, and Lukari and Kentari from the colony world. Some of these duty officers have new features or unusual active roster abilities, while others have desirable combinations of traits! And of course, higher quality in a duty officer is always a plus.
In addition, each holding at Tier 3 now has an ultra-rare admiralty ship, again themed to the holding in question. Each of these is a T6 ship card for a named version of a ship from that holding, and several have unusual special bonus powers.
Egyébként a játékban ki van írva hogy holnap admiralty hét,de nincs is róla hír.
De belefutottam vicces bugba no win-en.
Negyedik körben egy negh war bele spawnolt aszteroidába.
Nem lehetett sebezni és nem öltük meg így nem ment tovább event.
Ráadásul olyan affix volt amitől a hajónk csúszkált az űrben.Legalább 20 perc kellett hogy kiszedjük.
Mivel be célozni nem lehetett.
Pont ezt mondom én is.
.... De reméljük, addigra lesz még meglepi.
Próbáltam harmadikkal megfejelni, de nem sikerült.
Boff-nál meg támogatnám, ha pl. a crit lehetne tanulás útján is a boff, s megérné tetszőleges fajú boff-t használni, nemcsak sro/kentarit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.30. 18:08:08
" From September 6th at 8am PT (17:00 CEST) – September 13th at 10am PT (19:00 CEST) "
"After you receive ten daily progress, " <#falbav>#falbav> <#mf1>#mf1>
Link elek.
Kíváncsi vagyok hány nap
Én pont Risa előtt gyűjtöttem dilit (meg Risán), azóta nem. Most meg szétreped a fejem a játékbeli sötétségtől, inkább a szó szoros értelmében. (Amúgy is most rengeteg a meló, ilyenkor utálom a szakmám. /off)
Most nincs túl sok,mert rizsa óta csak 10 karival tolom admit,kb.De pár ezer össze jönne,csak nem tudom eladjam-e vagy se.
Vagyis pontosabban T.E.S.A. asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.27. 17:27:26
Igazság szerint csapat tartalom nem igazán van a játékban. Persze lehet együtt csinálni a küldetéseket vagy az STF-eket meg alerteket, de igazából a klasszikus teamplay, voiceon meg koordinálva nem igazán szükséges manapság az STOban - az ember gyorsabban halad egyedül vagy épp a random kisorsolt csapattársakkal mint hogy össze tudjon trombitálni X embert rendszeresen.
A magyarokat megtalálod ingame a "hun" nevű csatin, ott régebben sikerült pl rendszeresen összetrombitálni embereket hogy csináljunk hard STFeket, illetve találsz klánt is ahova szívesen bevesznek és esetleg aktív embereket is találsz akik szeretnének rendszeresen együtt játszani másokkal.
Illetve ott lehet trécselni, kérdezgetni is, akárcsak itt.
Régóta ismerem a játékot, illetve játszogatom vele. Gyakorlatilag 2012 óta van accountom, viszont annak állapota nem feltétlenül tükrözi ezt.
Eddig szezonális jelleggel játszottam vele, ami azt jelenti, hogy iskolás koromban inkább szünetekben, most felnőtt fejjel ahogy az időm engedi úgy játszom. 😊
A sorozatokkal, filmekkel nagyjából tisztában vagyok, szeretem a világot. Keresek emberkéket, egy csapatot akikkel lehet együtt nyomulni (és lehet tőlük tanulni), mert eljutottam arra a szintre, hogy a magányos játék nem feltétlenül szórakoztató.
Üdv nektek, Norbi
Legalább is a team csetet fix nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.25. 18:13:44
Csak megosztom kalandjaim.
Ilyen velem kb évente egyszer történik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szegény szerencsétlen nem érti h ha középen állok és pakolom le a prismákat és az elachi walkert meg lelövöm aki közel jön az nem afkolás. 😄D
A csávó egy kardassziai karakterrel volt.
Most h belegondolok lehet csak roleplayelt hiszem ez a fajta viselkedés pont karakterhű lenne. Haha.
Van baj.
Próbáltam csinálni steammel képet,de mindkét kép szar lett és nem látszik az amikor eltűnik a teste,mire eszembe jutott az Nvidia videó felvevője akkorára abba hagyta,elfelejtettem mi a felvevőnek a billentyűkombinációja,mire kikerestem a beállításokban vége lett a bulinak.<#nyes>#nyes>
Szerk: jah meg jön új Mudd-pack : Mudd's Primary Faction Choice Pack!
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.08.24. 22:23:44
Sőt valamiért a 63-as engi képesség aktiválás után a körülöttem lévő jem hadar hajók megfagytak.
Elindítottam és le töltött valami 54mb peccset,de mielőtt rányomhattam volna az engage gombra újra elkezdett pöcsölni,most valami 220 mb-ot szedett le.
Mi a franc történt?Az este már le szedett egy peccset.
Már másoknál is előjött hasonló: https://old.reddit.com/r/sto/comments/wvvlj3/is_this_a_known_bug_with_a_fix_please_be_so_or/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hangról nem beszélve. Vasárnap lenyomtam két hiányzó küldetést (tetszett), de a szöveget nem lehetett hallani, mert a zene+sfx olyan hangos volt. Próbáltam csökkenteni a zenét, de nem működött az sem, egészen 15%-ra mentem le. Erre két nap után mára elhalkult a háttérzene, feljebb kellett tennem <#rolleyes>#rolleyes>
Our PC servers are experiencing some intermittent crashing this morning. We're aware and looking into it.
Még a bankban dekkol a token.
Úgy hogy imádkozz hogy valami más soriban legyen vulkáni verda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.23. 12:26:25
Jöttek a hullámok,de lófing gyengék voltak,aztán az ötödik kör után ment a visszaszámlálás majd le járt de nem jött semmi,ki volt írva hogy 06,majd megint visszaszámlálás és 07 és nyertünk,de cseszettül nem jött semmi.