Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az elsőnél a 'Play New Romulus' és a 'Play Iconian War' hiányzik. Nem mentem végig rajtuk azóta, hogy betették az új bigyókat a küldetésekbe. De legalább még újabb nincs 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

A temporal karim transzpúderében nincs új feladat,minden 100%-osan kész.

Srácok új fleet jutalmak jönnek.
Your fleet transwarp to Bajor now actually goes to Bajor!
Members of Klingon fleets should find it much easier to get the attention of their transporter officer for beam-out now.
Fleet-specific missions now have their own section in the mission journal.
We've fixed a bug that caused certain rare-quality Romulan Embassy bridge officers to become very rare quality when commissioned—not to worry, though, if you already have one it won't change, and there are new very rare-quality Superior Romulan Operatives at the Embassy.
Every holding now has new Tier 3 rewards, including several ultra-rare duty officers, all of the type you'd expect: Romulans from the Embassy, Voth from the Spire, time-displaced officers from K-13, miners from the dilithium mine, Krenim R&D crew from the research lab, and Lukari and Kentari from the colony world. Some of these duty officers have new features or unusual active roster abilities, while others have desirable combinations of traits! And of course, higher quality in a duty officer is always a plus.
In addition, each holding at Tier 3 now has an ultra-rare admiralty ship, again themed to the holding in question. Each of these is a T6 ship card for a named version of a ship from that holding, and several have unusual special bonus powers.

Még nem látni hogy mi változik,de holnap majd megnézem temporal karim,jelenleg 100% neki az event.
Egyébként a játékban ki van írva hogy holnap admiralty hét,de nincs is róla hír.

Még nem.
De belefutottam vicces bugba no win-en.
Negyedik körben egy negh war bele spawnolt aszteroidába.
Nem lehetett sebezni és nem öltük meg így nem ment tovább event.
Ráadásul olyan affix volt amitől a hajónk csúszkált az űrben.Legalább 20 perc kellett hogy kiszedjük.
Mivel be célozni nem lehetett.

Nézte is valaki, mi változik? Csak a cikket olvastam, de nagyon nem vagyok boldog amiatt, hogy megint belenyúlnak csakhogy változzon valami és újra be kelljen lépni. Ahelyett, hogy a bugokat javítanák, pl. a sötétség/világosság-hibát, játszhatatlan a játék így 😞

Pont most olvastam én is.
Pont ezt mondom én is.
.... De reméljük, addigra lesz még meglepi.

Star trek szülinap.
Link.
Többet vártam ennél.

Jaaa.

Ha elmész Nukarára, a transzporterpadon két dínó áll egymás hátán 😊
Próbáltam harmadikkal megfejelni, de nem sikerült.

Elsőre doffot olvastam, azt inkább kerüljék el messziről <#eplus2>
Boff-nál meg támogatnám, ha pl. a crit lehetne tanulás útján is a boff, s megérné tetszőleges fajú boff-t használni, nemcsak sro/kentarit.

Bele nyúlnak a boffokba,jelenleg a romulán kariknak előnyük van a sok crites boff miatt,úgy néz ki ennek lőttek.

Mit hogy miért?

Amúgy hogy lehet úgy egymásra applikálni dínókat, mint Nukarán? <#fejvakaras> <#rolleyes>

Közben benyomtak még egy kis key sale-t: Save 25% on Keys and a Key Ring Bundle!

Hát számolni nehéz is.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.30. 18:08:08

Nem mondod... Mecsoda változatosság... <#dumcsi>

" From September 6th at 8am PT (17:00 CEST) – September 13th at 10am PT (19:00 CEST) "
"After you receive ten daily progress, "
<#falbav> <#mf1>

Újabb red alert.
link.

Temporal recruit gyün.
Link elek.

Tíz karira volt időm.
Kíváncsi vagyok hány nap

Lehetetlennek tartom, hogy 500 alá esne a zen ára, a Crypticnek sem lenne érdeke, így szerintem - ha szeretnéd - igen. Amúgy is olyan 20 nap körül volt legutóbb az átfutási idő. Uborkaszezon lévén ez inkább több, mint kevesebb.
Én pont Risa előtt gyűjtöttem dilit (meg Risán), azóta nem. Most meg szétreped a fejem a játékbeli sötétségtől, inkább a szó szoros értelmében. (Amúgy is most rengeteg a meló, ilyenkor utálom a szakmám. /off)

Tanácstalan vagyok,nem tudom eladjam a dilimet zenért,vagy várjak hátha jobb lesz,esetleg pont hogy nem mert szarabb.
Most nincs túl sok,mert rizsa óta csak 10 karival tolom admit,kb.De pár ezer össze jönne,csak nem tudom eladjam-e vagy se.

A TESA vagy mi a szar is magyar scet.
Vagyis pontosabban T.E.S.A. asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.27. 17:27:26

Szia,

Igazság szerint csapat tartalom nem igazán van a játékban. Persze lehet együtt csinálni a küldetéseket vagy az STF-eket meg alerteket, de igazából a klasszikus teamplay, voiceon meg koordinálva nem igazán szükséges manapság az STOban - az ember gyorsabban halad egyedül vagy épp a random kisorsolt csapattársakkal mint hogy össze tudjon trombitálni X embert rendszeresen.

A magyarokat megtalálod ingame a "hun" nevű csatin, ott régebben sikerült pl rendszeresen összetrombitálni embereket hogy csináljunk hard STFeket, illetve találsz klánt is ahova szívesen bevesznek és esetleg aktív embereket is találsz akik szeretnének rendszeresen együtt játszani másokkal.
Illetve ott lehet trécselni, kérdezgetni is, akárcsak itt.

Sziasztok!

Régóta ismerem a játékot, illetve játszogatom vele. Gyakorlatilag 2012 óta van accountom, viszont annak állapota nem feltétlenül tükrözi ezt.
Eddig szezonális jelleggel játszottam vele, ami azt jelenti, hogy iskolás koromban inkább szünetekben, most felnőtt fejjel ahogy az időm engedi úgy játszom. 😊
A sorozatokkal, filmekkel nagyjából tisztában vagyok, szeretem a világot. Keresek emberkéket, egy csapatot akikkel lehet együtt nyomulni (és lehet tőlük tanulni), mert eljutottam arra a szintre, hogy a magányos játék nem feltétlenül szórakoztató.

Üdv nektek, Norbi
Őszintén szólva én nem is venném észre lehet,eventen sosem figyelem a csetet.
Legalább is a team csetet fix nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.25. 18:13:44

Így is teszek.
Csak megosztom kalandjaim.
Ilyen velem kb évente egyszer történik.
Tojd le,ilyen hülyék mindig vannak.

lol, ma eventen megtalált egy önjelőlt igazságosztó. :'D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jaydassina@jay#156:reported for afk botting/leeching

Jaydassina@jay#156:remember to report the 2 ppl just afing in middle lo
Jaydassina@jay#156:afking*

szegény szerencsétlen nem érti h ha középen állok és pakolom le a prismákat és az elachi walkert meg lelövöm aki közel jön az nem afkolás. 😄D
A csávó egy kardassziai karakterrel volt.
Most h belegondolok lehet csak roleplayelt hiszem ez a fajta viselkedés pont karakterhű lenne. Haha.
Van baj.
ESD mellett dekkolok épp admiraltyt csinálom,ESD hülyén zajong,ránézek és azt látom hogy ESD törzse furán vibrál és néha eltűnik,csak a felső tányér marad meg.<#fejvakaras>
Próbáltam csinálni steammel képet,de mindkét kép szar lett és nem látszik az amikor eltűnik a teste,mire eszembe jutott az Nvidia videó felvevője akkorára abba hagyta,elfelejtettem mi a felvevőnek a billentyűkombinációja,mire kikerestem a beállításokban vége lett a bulinak.<#nyes>

Crossfield és jem legendary változata meg van,szarkofág nem izgat,romulánt nem is tudom most hirtelen hova tenni.

Tegyük hozzá, hogy ez így átverés, ahogy meghirdetik, mert tízes szint alatt és bizonyos küldetéseknél csak szimplán ad.

Szerk: jah meg jön új Mudd-pack : Mudd's Primary Faction Choice Pack!
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.08.24. 22:23:44

Xp event.
Link.

Lehet, hogy próbáltak hegeszteni rajta, de ahogy nézem, nem sok sikerrel <#whatever>

Egyébként ma nekem is volt map transfer failed eventen.
Sőt valamiért a 63-as engi képesség aktiválás után a körülöttem lévő jem hadar hajók megfagytak.

Ma reggel már a launcher is zizi volt.
Elindítottam és le töltött valami 54mb peccset,de mielőtt rányomhattam volna az engage gombra újra elkezdett pöcsölni,most valami 220 mb-ot szedett le.
Mi a franc történt?Az este már le szedett egy peccset.

Igazából a kettő között nem vélnék felfedezni kapcsolatot (mármint a szerveroldali crash és a kliensoldali renderelési hiba). De úgy tűnik a fiúk mindig meg tudnak lepni. <#ijedt> <#lama>
Már másoknál is előjött hasonló: https://old.reddit.com/r/sto/comments/wvvlj3/is_this_a_known_bug_with_a_fix_please_be_so_or/

Hm akkor nem értem,frissítsd a drivert esetleg.

Nem, GTX960.

Véletlenül nem Radeon-t használsz?

Felvittem maxra a brightness-t, de nem jó ez így, szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gebasz van,már ki is írták,eggyel alattad írtam.

Mi törpént a játékkal a mai patch után? Tök sötét lett az egész, ha meg felviszem 150%-ra a brightnesst, akkor a környezet kábé jó, de ablakok továbbra is sötétek. Slamek likes it.
A hangról nem beszélve. Vasárnap lenyomtam két hiányzó küldetést (tetszett), de a szöveget nem lehetett hallani, mert a zene+sfx olyan hangos volt. Próbáltam csökkenteni a zenét, de nem működött az sem, egészen 15%-ra mentem le. Erre két nap után mára elhalkult a háttérzene, feljebb kellett tennem <#rolleyes>

Hopp.
Our PC servers are experiencing some intermittent crashing this morning. We're aware and looking into it.

Én még nem tudom mit akarok kiszedni.
Még a bankban dekkol a token.

az inquiry-nél is jobb lenne ha az inquiry nem lenne MW hajó...
hát én a kirk-öt vettem ki hiába dicovery hajó de jobb mint az arbitter a boff ki osztása kicsit trükkös volt és janeway festéssel egész elviselhető vagy 31sec shield vanity-vel jól néz ki
Szerintem Vulkáni hajó csak akkor jön ha valamelyik sorozatban lesz vulkáni verda,bár ha a diszkóveriben akkor úgy néz majd ki mint egy rakás szar.<#nyes>
Úgy hogy imádkozz hogy valami más soriban legyen vulkáni verda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.23. 12:26:25

Ma megint bugos volt no win.<#nyes>
Jöttek a hullámok,de lófing gyengék voltak,aztán az ötödik kör után ment a visszaszámlálás majd le járt de nem jött semmi,ki volt írva hogy 06,majd megint visszaszámlálás és 07 és nyertünk,de cseszettül nem jött semmi.