46735
-
Plata #39927 +1 admi kártya.
Plusz akinek nincs job annak kell.
Na meg csilli villi robbanó konzolja van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.14. 00:53:33 -
Orbancapitan #39926 amúgy ez a gagarin kinek kell? mert csak cmd speces
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.09.14. 00:48:54 -
Plata #39925 Holnapi season trailere volt.
Elég béndzsa,a diszkós majom volt benne meg pár lövöldözés meg terran hajó. -
Plata #39924 Mert balfaszok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.13. 23:22:15 -
gunji #39923 Ritkán látni ekkora balfék céget: priváttá tették a videót -
Plata #39922
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.13. 21:51:26 -
gunji #39921 Lehet, hogy már átdolgozták a küldetést, s ahol vagy, ez a paradicsom igazi elveszett városa -
Chak #39920 Hát na, biztos az egyik party-n találkozott egy Lölö kaliberű úriembörrel.
:'DD -
Plata #39919 Á nincsenek bugok a játékban.
Transwarpoltam nimbus 3-ra.De szerintem valahogy ez nem a Nimbus 3.
-
Plata #39918 Mirror Universe gagarin.
Na bazz ez aztán tényleg kurvára link. -
Plata #39917 A negyedórás az a felújított volt már.
Előtte egy más fajta űrbázist kellett védeni.
Nem négy bizbaszt kellett upgradelni hogy védje a bázist.
Csak jöttek a hajók mint állat és éld túl.
Várjál,kiveszik a dilithium exet,csak valutáért lesz zen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.13. 18:02:00 -
gunji #39916 Atya-gatya Kétségbe vonnám André koponyaűri teljesítményét: nincs zen és sok a dili, ezért behoznak sok zenért vásárolható cuccot. Amúgy ez jó lenne dil sinknek, ha diliért lehetne venni, dehát ahhoz ész is kell.
A mirrornál a negyedórásra gondoltam, a régebbire már nem emlékszek -
Plata #39915 Nem fogok 46 karit upgradelni az tuti,fölösleges,elég gagyi ez a kari upgrade,1 űr trait ami vonzó többi nem.Groundon úgyse nagyon ténykedek. -
Plata #39914 LOL.
Nesze neked izé meg hozé.
LINK
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.13. 17:02:22 -
Plata #39913 A régi mirror eventre emlékszem,de eredetileg más volt.Később át alakították és modernizálták. -
Plata #39912 T5 minek? -
Daeus89 #39911 Mirror t5 hajó t6 hajók 60k zen
Legendarival 100k ha kell a trait 120k ha kell ruha 130k ha meg kell a reg szám akkor 140k jah extra szuper prémium kapod kokren fegyverét EPICBE!!! és a vulkáni kompot :D 200k ba benne van leeta 3d printelhetö sunája is xD
Ui: akkor lesznek genyók ha nem lehet kivenni más frakció hajóját :D csak 40k zenért
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.09.13. 16:12:59 -
gunji #39910 Hja, most jutott eszembe a régi mirros tfo. Emlékeztek még rá? Régen volt. Akkor még nem acc wide jutalmak voltak és többször nyomta mindenki (én négyszer). A végére tükör túltengésem lett
#39908: Igen, abból is egy, ha jól néztem (akit Thomasnak hívnak). De ő is önkéntesen csatlakozott a csapathoz.
#39906: Nem, szerintem ő fog elvenni valakit a crypticből. Mármint Becky -
Plata #39909 Jah,de nefelejtsd el hogy a terran hajó ami kijött az ugyanaz volt ami már bent volt,csak nem terran,csupán át szinezték terranra és eladták új hajóként.Vagy dupla áron.
Jah meg kapott terran hajó nevet,U.s.s helyett I.s.s. vagy mi a rosseb.
Egyébként egy az egyben ugyanaz a hajó volt,más néven más színben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.13. 13:42:38 -
lammaer #39908 Hát, legalább a textúrázók meg az xml szerkesztők még megvannak a csapatban. Ha már épkézláb dev meg designer nincs :D -
Orbancapitan #39907 de valszeg a korábbi mirror hajók mintájára fognak jönni ha jönnek -
Orbancapitan #39906 a Becky? nem is tudtam hogy férjhez megy -
Chak #39905 Mivel látszólag terran content érkezik, ha tippelnem kéne akkor ehhez hegesztik a már meglévő hajók mirror varriánsát. Meg esetleg újak is lehetnek közte.
Majd elválik. Miután megnősült.. -
Plata #39904 Ma este a cseten már azon ment a balhé hogy a criptic megint egy szemét tetű húzással kihoz 25 hajót ami már bent van csak új külsővel.
Na és talán új traitekkel. -
gunji #39903 A reddites/twitteres poszt alapján úgy értettem, hogy részben korábbi hajókhoz javítás (pl. Pathfinder, Andromeda, stb), részben új hajók az új kieghez (gondolom itt a terran hajókra gondolt). Csalódnék, ha a meglevő hajókat még egyszer kiadnák zenes csomagban egy-egy új skin miatt.
T7-es hajókra múltkor azt mondták, hogy nem lesznek. Bár a landing page-re is azt mondták, hogy naponta csak egyszer jelenik meg, ehelyett minden loginkor és esc-leütéskor -
Plata #39902 Tudtok valamit arról hogy jön 25 új hajó?
Komolyan elgurult a gyógyszerük és kiadnak újra hajókat csak felújítva?
Először 10-es pack jön majd utána a többi?
Vagy ezek már T7 hajók?
Állítólag ez a 10 az első.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.12. 21:48:46 -
Orbancapitan #39901 no win buff -
Plata #39900 Nekem ilyen nincs. -
lammaer #39899 Nekem mostanában az űrhajók nem dőlnek be kanyarodáskor, egyenesen állnak ahogy fordulnak mint valami dodzsem. -
Plata #39898 Most értem haza,felmentem STO-ba napi eventet meg endevort letolni.
Romulán legendary boost karival mentem el sompek-re.
Amikor harc közben aktiváltam tac kapitányi skilleket a karim láthatatlanná vál,csak a két csizma maradt meg.
Poén volt,csak két csizma rohangált.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.11. 20:38:18 -
gunji #39897 A redditen a patchnapokon régebben mindig betették a nem javított hibák listáját, aztán mostanra vagy megunta a srác, vagy már nem lehet a redditre olyan hosszú listát feltölteni
Amúgy nem lenne baj, ha javítanák szépen fokozatosan, de legalább a mostani TOS/temp recruitra a szék alá ülést és lyukas hangárt megszüntették volna. -
Plata #39896 Bakker ezt felesleges volt mondani,úgyis csak egy tonna buggal tudnak valamit csinálni.
Még a legendary roma pack hülyeségeit sem irtották ki teljesen.
A TOS szintén kettyós.
Legendás didin még mindig ott van az a hiba hogy a starship traitjei maguktól aktiválódnak és nem múlnak el.Van hogy térváltástól aktiválódik az összes trait és ott villognak rajta.Az a poén hogy egyik másik trait csak x másodpercre ad valamit,látod hogy számol vissza aztán lejár a visszaszámolás a buff marad csak nincs töbé visszaszámolás.
De a hajón ugynaúgy mászkál a trait,mert ugye egyik másik traitnek van effektje,látod hogy a hajón már fél perce villog,vagy kimész egy kávéért és vissza jössz még mindig rajta villog.Mondjuk az egyik deltás hajó traitje az agyamra megy ahogy nyekereg meg mászkál a hajón.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.11. 11:48:38 -
gunji #39895 > "Valami lesz,mert a játék kb 2 gigás frissítést szedett le."
Lehet hogy csak az új bugok -
Plata #39894 Kíváncsi leszek.
Úgy néz ki jön T6 steamrunner,bár szerintem nem izgat,T5 sem kellett.
Na és jön Mudd marketbe pár új promós lobis hajó.
Aki végzett az eventtel és még nem vette ki a nyereményt várjon vele,valszeg pár lobis promós hajó bekerül mudd marketbe és acc wide lesz. -
Orbancapitan #39893 NAGY SZABÁSÚ TFO lesz amúgy gyerekek -
gunji #39892 Ez jó ötlet -
Plata #39891 Még a végén ki jön a Mirror oldal,saját fed és klingon frakcióval,mirror és normál oldal majd a meglévő területeklért harcolnak.
Na jó,ezek ahhoz hülyék hogy ilyet be tegyenek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 22:51:31 -
gunji #39890 Mirror STO-ban ilyenkor már javában reklámoznák az új terrán al-frakciót, az új történetszálat, az új flottaépületet, s az új terrán megapackot a hajókkal, boffokkal, egyenruhákkal, egyebekkel. /s -
Plata #39889 Akkor mirror legendary jön. -
gunji #39888 Új kiegről csicsogtak a madárkák, méghozzá tükrösről. Eszerint így kedden jő