Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Sem counterpoint sem forged in fire nem adta meg a napi jutalmat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.06. 18:46:51
Vulkáni karival és Intrepiddel nem tudtam hílelni pajzsot,még hive onslaught-on sem moccant meg a mutató.<#wow3>#wow3>
Vagy a hajó pajzsával van gond vagy az endeavor cseszett bugos.
Klingon karival meg sem próbáltam,annak úgysincs pajzsa.<#vigyor>#vigyor>
Mentem khitomer infected és cure adv-ot,majd még egy hive-t is és nulla.Na akkor felkaptam a vizet és reroll.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.30. 11:20:31
Akkor majd történik valami,amitől a jövőbe kerülsz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
És Mudd-pack sale...
Nem nagy szám.
Naponta 1-et ad,kétszer kell vele beszélni,először fel veszed aküldit,utána újra duma és elkéred.
Drozanaa station a Donatu sector-ban van a beta kvadránsban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.29. 20:09:39

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.29. 20:01:55
Este összedobok párat.
Csak írd meg mi a karaktered teljes neve.
Első és második neve is kell.
Például harci@marci.
XD
Vagy például az én kraftos karim neve Nogur@platac
Asszem.Fejből így rémlik.
Jelenleg kint vagyok a vadonban és mobilról írok.
szal köszi,de amig nem döntök hogy érdekelni fog e ez hosszú távon addig ne craftolj semmit 😊 köszi a felajánlást
Tudok gyártani lila gírt.
Kis szintre még gyorsan meg van,nagy szintre már húzósabb mert 20 óra egy Mk12 szintű item.És max 5 itemet tudok gyártani egy karival egyszerre.
És hidd el hogy ha lila gíred van a küldiben kapható szürke ződ helyett az is sokat jelent fejlődés közben.
ma talán,de inkább hétvégén lesz rá időm
A többi le van tojva.
Én például klingon oldalon azokat a karikat szeretem igazán amik totál lököttek.A Klingon recruit karim orion tac kari,de totál hibrid lett belőle,egy tac hajóval sci skillekkel,no és tökre nem nyomas,de szeretem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hajót kezdőnek nem ajánlanám mert ez a hajó a leg papírabb a játékban,ha nem érzed a hajót akkor egy másodpercig sem maradsz vele életben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.26. 16:47:06
Romulán és jem hadar lehet fed és klingon is,attól függően a faj sztori végén mit választasz.
Romulán kari is jó,mert a romulán boffok erősek,bár ilyet mostmár flottában is kapsz.
Klingonok közül szerintem ha érdekel akkor nauszi a jó a traitje miatt vagy az orion.
A fajokról itt olvashatsz.
De az utóbbi azért mert ha csaj kari akkor jó aaaaaa,fogalmazzunk úgy jól mutat.<#vigyor>#vigyor>
Carriernél fontos hogy az auxiliary energia,mert a hangárokra az hat,bár carrierrel bármilyen karakter repülhet,tac engi és sci is,mindegyiknek másért lesz erős.
Ha eléred egy klingon karival a 65-ös szintet,akkor onnantól kezdve klingon karid repülhet fed hajóval és fordítva,egy veterán játékos olyan hajóval repül amivel akar,mert minden fajra megszerezte az engedélyt,de ha lobis boxos vagy eventes hajót használsz akkor tökmindegy,általában cross faction hajók.
Külön fajoknak nincs hajó,frakcióknak van,bár egyik másik hajó ilyen vagy olyan faj hajója a kánon szerint,például a nausziknak ott van a Kolasi vagy guramba siege destroyer.De orion hajó is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.26. 16:27:30
ilyen drónos hajó ,vagy anyahajó féle a kedvenceim(azaz egy hajó,és kis drónokat küld ki ,vagy vadász/bombázó fightereket és lényegében azok adják a sebzést),melyik fajt inditsam amiknek ilyen hajói vannak és jók is?
Az endgame elég tré, bár olyan MMOt még nem láttam ahol ne ugyanaz az agyatlan koncepció lett volna.
Abszolút nem szükséges beletenni pénzt, nem raktam bele gey forintot se 2015 óta azt kb minden megvan - nincs paywall mögött igazából semmi, max annyi hogy gyorsabban elérhetsz dolgokat.
Még október negyedikéig lehet temporal recruit karaktert indítani.
Kapsz egy vackot a táskádba ami küldiket ad,amiknek a teljesítéséért értékes jutalmakat kapsz,karaktered is és az accod is,némelyik jutlaom az accod-at boostolja.
Itt a küldik listája és a jutalmak.
Link.
Keress egy magyar flottát esetleg,amiben van élet.
Van két magyar cset is,na jó több is,de ezeket ismerem.
Van a HUN cset és a T.E.S.A. .
Hogy mért tesa,passz,talán töketlen egyedek süket armadája?<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.25. 18:46:09
a megjelenéskor toltam pár napig,azóta pár youtube videón kívül fingom sincs az egészről 😄
mennyire grindfeszt és farm?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.09.25. 18:00:23
Nekem eventes counterpointon megadta.
Plusz az Imperial Rift szett képessége úgy látszik plasma,mert a 150k plasma sebzés azonnal kész lett ahogy rá lőttem terok nor-ra.
Jedi lovaggal voltam Esseles-en,amit nem nagyon szeretek mert időhúzós és túl sok a szöveg.
Ott is például két vicces bug is volt,ugye kb 10 méterenként van egy átvezető dumálós szövegelős vidiózás.
Az egyik szövegelésnél rajtam kívül mindenkin rajta maradt a jelzés hogy ready.<#nyes>#nyes>
Következő megállóig úgy futkároztak.Aztán meg az egyik harcnál a karim mikor villámokat eregetett úgy maradt a villám.A következő harcig úgy rohangáltam hogy a villámok az utolsó célpont felé a falakon keresztül cikáztak a karim kezéből.<#vigyor>#vigyor>
De nagyon sok idegesítő bugba futottam a birodalmi sztori szálban a hutt és a revan kiegben is.Volt amelyiknél majdnem feladtam.Revan végső harc nagyon bugos volt,már tényleg majd szét szált a fejem az idegsségtől hogy többször is bugos lett a harc.Arról nem beszélve hogy huttos sztoriban meg eltűnt lift vagy nem volt ajtó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.21. 10:29:04
Talán erre az izére is hat.
Egyébként a reman nerfet vissza állítják.
Ha jól értem akkor a reman nerf vissza lessz állítva agony meg neutronic eddy és tholian webspinner nem,50-80% sebzést csökkentettek rajtuk vagy mi a túró.
Ha igaz csütörtökön vissza jön a reman boffok traitje a régire.
Sokan hisztiztek miatta a jujtúbon és egyéb helyen.<#hehe>#hehe>
Csinálni kéne egy rakás videót arról hogy szar a dili exchange.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.21. 08:04:15
Álcából kijőve eszetlen mennyiségű lövedéket ki lő.
Plusz valami konzolt is nerfeltek,amiatt is megy a balhé.
A konzol nem tudom melyik pontosan,de valami agony szarról ment a hiszti.
Pluszban a már heti két-három nagyleállás. Értem, hogy 12 éves a játék, de legalább tennének úgy, mintha érdekelné őket.
Állítólag újabb nerfet kapnak ma is a remanok.
Ha igaz amit cseten láttam akkor frászbúkon is megy a rinya meg egyéb helyeken,sőt jujtúbon is vannak videók.
Egyet meg jegyeztem,mert többet is linkeltek,de szokás szerint kariváltás miatt az lemaradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.20. 16:31:33