50281
  • Plata
    Ma nagyon gyors voltam,másfél perc alatt kész lett repülés.
  • Plata
    Srácok én reggel toltam le az eventet,meg kaptam érte a dilithiumot,na és kész lett a kampány is,most volt kis időm és felmentem,de a rizsa event még cd-n van,viszont a másikról le jött a cd.
    Ez mi a bánat?
    Nem merem megcsinálni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.29. 12:33:22
  • Plata
    Én csak azt vettem észre hogy ha az egyik karival upgradelem akkor a másik karinak ingyenes,de attól még kellett upgradelni manuálisan.
  • gunji
    Szerintem azóta, hogy behozták ezt a hajó-uprade-tokent. Itt a blog hozzá: link
    "When you upgrade a ship, the upgrade is applied to any ships of that exact type on your account. This means that applying it to a Legendary Pilot Defiant will upgrade that ship on all characters on your account, but will not upgrade a Tier 5 Defiant, for example."
    Ezek szerint, ha egyszerre több karakter használ ugyanolyan hajót, akkor elég az egyiket upgradelni, a többi automatikus upgradelődik.
  • Plata
    Szerintem ez nem túl régi dolog lehet,mert emlékeim szerint eddig el kellett menni a hajógyárba és rábökni a free upgrade gombra.Ki vettem múltkor a klingon karinak is ezt a hajót és neki még nem volt upgradelve,vagy a cross faction miatt volt.
  • PiszkosFred
    Olvastam valahol, hogy amit egyszer upgradelsz, utana c-storebol lehivva masik karakterrel azt is upgradelve kapod meg. Igaz, ez t5-re vonatkozott, de lehet igaz t6-ra is. Vagy, gyarilag t6x a hajo :)
  • Plata
    Észrevettem egy dolgot.
    Na és nem emlékszem mióta van ez így.
    Kivettem diszkós engi karinak a legendary akirát a torpedó miatt,a karakterem egyből T6-X-re upgradelve kapta meg.
    Mióta van ez így?
  • Plata
    Tegnap este még mentem pár elite TFO-t,bug hunton nem kaptam meg a jutalmat.
    Kiválasztottam milyen repus markot kérek,aztán nem kaptam semmit.
    De utána néztem logban is,semmi nyoma hogy bármit kaptam volna.
  • Plata
    Event kééész.

• Plata
    CLR—Infected Space Elite[3:37]— Dmg(DPS) —M'Leila 79 923 560(370 016) POKER 52 268 960(240 871) Liesa 50 845 720(236 492) SARGENT MA 36 770 864(170 235) Taeler 14 902 360(70 294)
    Max. One-Hit: 2 290 220 (Liesa)
    Max. One-Hit: 2 290 220 (Maelstrom Quantum Torpedo)
    Olyan cuccokat kaptam amit még nem is láttam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 23:34:00
  • gunji
    B-vel átmész abba a hogyishívják shoot-módba és az egér jobbra-balra mozgatásával tudsz jobbra-balra fordulni. Ha közbe nyomod a W-t, akkor repülsz is. Az egér előre/hátra mozgatásával meg le/fel tudsz süllyedni/emelkedni.
    A Flying Highnál és a Biatlon repülés részénél szoktam használni, talán így gyorsabb.
  • Orbancapitan
    5 Év után újra szabadságon vagyok.

quinn admirális kötelező eltávra küldött akárhogy ellenkeztem de az elsőtisztem és a taktikai tisztem be dugott a transporterbe a nyaraló cuccaimmal, azzal a kijelentéssel hogy "ne aggódjon kapitány! tartjuk a frontot nem fog összedölni a univerzum ha ön pihen, szóval jó pihenést."
    más kérdés hogy az iconiai háború pont a rizsa event alatt tört ki xd
  • Plata
    Konzolos szeró lehalt.
    Mert rizsa bugos. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 20:41:34
  • Orbancapitan
    v r, autorunhoz és b az shooter módhoz úgy elől jön az egeres aim ez könnyebb mint a két gombos megoldás
  • Plata
    Igen a kölcsönzős tényleg kínzás.
    De próbáld ki a rizsa tribblit.
  • PiszkosFred
    Holnap megnezem, most, hogy mondod, vettem anno valami 1-2 dollaros risa summer eventes packot (a service pack miatt), ahhoz is volt valami specko arany tribble, ami lehivhato a c-storebol
  • PiszkosFred
    Hja, azt hittem valami extra iranyitas, amit nem latok. Igy csinaltam eddig is. Vettem masik jetpacket, azzal mar konnyebben ment, a kolcsonzost nem akarom latni tobbet :)
  • Plata
    Fred az alap floater szándékosan vacakul kanyarodik.
    Ezért kell kék vagy lila.
    Tudom nem két perc kiszedni,de tényleg jobbak,plusz csinálj rizsa tribblit,olyan buffot ad amitől megtáltosodsz.
    Rizsa eventes kaját tegyél táskába tribbli mellé.
  • Plata
    A grafika nagyon szánalmas nimbus-on is.
    Viszont az elacsi muksók megzakkantak.
    Napi nehéz endeavor,120 dewan kill.
    Ami kb B+ kategória.
    Elmentem a nimbuszra a sivatagba,no nem tevét keresni hanem skorpiót vagy mi a rossebet ölni.
    Le transzportálok,jön velem pár elacsi haver hogy ne unatkozzak,elkezdem ölni a dögöket,de lassan megy mert sokan vannak,leállok az egyik forgalmas helyre hogy várjam respawn-t és elkezd pörögni a számláló. :O
    Az elacsi agyatlanok egyre többen vannak és mindent kinyirnak.Lol. XD
    Mellesleg összevissza rohangálnak kettesével.
    Ilyen laza 120 killt még nem pipáltam.
  • Plata
    A jobb egérgombot lenyomva tartod a karid arra mozog.
    A nyilakkal még rásegítesz.
    Balkezes vagyok,nekem ez be jön.
  • PiszkosFred
    Na, avass be, hogy kell egerrel?
  • Plata
    Rizsa bugos mint az atom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 18:26:12
  • gunji
    Én meg rájöttem az egeres irányításra, mikor automatikusan azzal kezdtem repülni :D Oké :D
    Amúgy csak nekem lassabb a régi hátirakéta, vagy ennyire látszik a tribble-buffok hiánya? Vagy csak elszoktam tőle?
    Amúgy2 meg elég rosszul néz ki brightness/darkness buggal Risa. Már nem tudom, mit csináljak... cseréljek monitort? lol [fejvakarós smiley]
  • Plata
    Na ez nekem új.
    Mondjuk sosem szoktam a pasi karakterek kinézetét változtatni.
    Viszont valami bug miatt a karimon valamiért nem a szokásos ruhája van,ami egy TNG uniformis,hanem valami mellszőr villantós ing.
  • Plata
    Most szólok,két perc alatt le toltam a napi küldit. XD
    Abból kábé 15 másodperc azzal telt hogy ámuljak mert rizsa bugosabb mint valaha,a talaj textúrája random eltűnik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 18:03:07
  • gunji
    Pár éve
  • Plata
    Egy kérdés.
    A leges legelső karimnak mellszőre nőtt.
    Mióta van egyáltalán ilyen a játékban? :O
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 17:57:52
  • gunji
    Elsőre nekem is hasonló volt a véleményem, amikor az egyik Dyson-os küldetésben kellett repkedni az űrben szkafanderben (a kettő irányítása ua). Egy idő után meg lehet szokni, hibátlanul egyáltalán nem fog menni, néha az ember, néha a gép fog hibázni.
    Melyiket vetted (sebességben)?

Szerk: egérrel? :o :)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.06.28. 17:58:23
  • Plata
    Egérrel irányítsd. XD
  • PiszkosFred
    Aki ezt a jetpackes repkedos baromsagot kitalalta, hat adja isten, hogy ne talalkozzak vele :D Remelem a tobbi konnyebb es normalisabb az iranyitasa...
  • Plata
    Az event meghosszabbítva a steam problémák miatt.
  • Plata
    Mai Peccs:
    Summer Event
    The Annual Lohlunat Festival returns with all your favorite activities!
    Enjoy a Risian Renaissance in the Hysperian Intel Battlecruiser [T6]!!
    + Participating in any of the Summer Events will Grant progress towards the all new Hysperian Intel Battlecruiser [T6] ship!
    + Once this starship is obtained by any character on your account, all of the characters on your account will be able to claim the Hysperian Intel Battlecruiser [T6]
    from the Account Claim tab within the Event Store (in the Event Tab of the Mission Journal).
    The Summer Event Store has been updated with all new prizes to earn.
    + All of the following new store offerings can be purchased using Lohlunat Favors, earned by participating in various events around the island:
    - Elysian Spellsword
    - Neve’s Icy Wrath
    - Elysian Ring of Reflection

General:
    Resolved an issue that prevented the Advanced Engineering Consoles from having access to their full list of intended mods.
    Resolved an issue where the Console - Advanced Science - Energy Field Gradient Projector wasn't properly working with Subsystem Targeting.
    Resolved an issue where Augment Boarding Party didn't count as a Shield Drain.
    Resolved an issue that prevented flagships called in with the Flagship Distress Transponder from leaving after 10 sec. of no combat.
    Resolved an issue with the Holographic Science Officer Candidate - Dr. Beverly Crusher where her unique trait was improperly causing Torpedo: High Yield and Photonic Officer abilities to go on cooldown.

Known Issues:
    non, this week
  • Plata
    Lila szörfdeszka.

Lila jetpack.

• gunji
    Igen, a fafej-gyűjtésnél én sem értem, miért ott kezdik a parton, ha már van saját floater (hacsaknem azért, mert az közelebb van a vendorhoz, ha épp akkor kölcsönöz az ember floatert)
    Azt tegyük hozzá, hogy két 'garnitúra' horga'hn van, ez az egyik, amit betettél, s a másiknál pár méterrel odébb vannak: link
  • gunji
    Vagy a Flying High repülés, amiről Plata beszél vagy bármelyik időzített minigame megadja a napi progresst. Időben legrövidebb talán a szörfverseny.
    Az utóbbi két évben már kevesebbet megyek Flying Highra, csak ha nem sikerül egy félórát ellógnom ott és mennem szörfversenyre vagy horga'hn-okat gyűjteni. (A 22 órának itt is meg kell lennie).
    Amúgy jó kis buli, jól el lehet tölteni az időt Risán.
  • Plata
    Akartam még képet be rakni de a főnököm közbeszólt és már nem tudom berakni.
    Este majd felrakom ha hazaérek.
    Mobilról nem férek hozzá képeimhez.
  • Plata
    Sajnos én jelenleg el vagyok havazva és alig jut időm megcsinálni a napi eventet is.
    Általában reggel gyorsan le tolom ha tudom és esetleg este endevorozok ha hazaérek.
  • Plata

Ehhez hozzá tenném én a kettes pontnál kezdem és egyel tovább megyek,karimat mindig a hotelben hagyom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 13:24:57
  • Plata
    Hajóhoz szükséges napi küldi az emlékeim szerint naponta egy repkedős küldetés,cél 3 pályán repülj végig.
    Ez három random hely a szigeten.Nem tart semeddig.Vendortól veszel egy bérelt floatert és megcsinálod,ha már lesz saját floatered azzal gyorsabban haladsz.
    De legelőször elkell menned risa-ra és elindítani a küldeést ami unlockolja risa store-t.Azt akkor kapod ha le sugárzol a szigetre az event ideje alatt.

Esetleg nézz rá erre.

Esetleg ezt is átnézheted.
    link.

De ezt is nagyon ajánlom mert még jobb.
    Még egy link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 13:20:43
  • PiszkosFred
    Egy het mulva gondolom erteni fogom, amit leirtal, de most jelenleg ez kinai :)