46735
-
Plata #40167 Gyün az admi hééééét,juhéééééééééééééééééé. -
Plata #40166 Én minden nap szépen le toltam az eventet,sőt még az admiraltyt is,pedig mostanában párszor nagyon fáradt voltam este,de nincs kecmec,most megint rákaptam a dilire.Az hogy hulla vagyok nem ki fogás.
Sőt nem csak admiraltyzok,de jó pár karival még más módon is dilizek,rájöttem hogy elég sok dilit tudok csinálni más módon is.
Aztán ha be válik a dolog akkor több karival tolom.
A recruitokkal is el vagyok maradva,de arra már tényleg nincs időm.
Esti dilibajtól tökre kifáradok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 20:33:55 -
Plata #40165 Én sosem afkozom,ha csináljuk pár perc alatt kész.
De van afk eventezés.
Még cseten is láthatsz rá példát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 19:34:04 -
gunji #40164 Illetve egy benn maradt hiba, mert a végén most azt írta ki, hogy '[System][GameplayAnnounce]This match is now ending due to an error. If playing a Random TFO those rewards will still be given'. Úgyhogy lehet, h mégsem jó ötlet afk-zni. -
gunji #40163 Hát ja, pénteken még picit értetlenkedtem, hogy bugos, mikor kilépett küldetés közben, dehát ez volt az oka. Talán csak, mint backdoor maradt benn véletlenül :) -
Plata #40162 Igen,így lehet afkolva megcsinálni.
Menj be egyedül,halj meg 15 perc afk után kész. -
gunji #40161 Az 'elszaladtam pár percre ... és kivágott' dolog úgy látszik fícsör, egy respawn után 15 perc semmittevés után teljesítettnek veszi a küldetést ;) -
Plata #40160 A mostani eventes TFO-ra szerintem a rizsa kit és rizsa kit modulok nagyon jók.
Ball lightning és a The floor is lava modulokkal nagyon jó,mind a kettő aoe és klasszul sebez. -
Plata #40159 Na igen mert rém egyszerű.Csak felteszel 100 ezret és tuti megvan.
De 15 millát szerintem még nem nyertem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.17. 10:11:05 -
lammaer #40158 A legkedvesebb endeavorom :) -
Plata #40157 Napi hard endevor 3k latinum.Ezt az egyet le toltam. -
Chak #40156 Szép! -
Plata #40155 Na ma úgy is le ment lazán hogy az egyik csapattárs afkolt végig.
Jah és mellesleg DS9-en nyertem 15 millát dabón.
100 ezer ec-s téttel. -
Plata #40154 Tudom,oda szoktam állni és állandóan visszakapcsolni. -
Chak #40153 Abban a szobában szeret kialudni a fény. A középső is. -
Plata #40152 Viszont amikor jön az a lord vagy mi a tököm,annál már láttam olyat hogy valami nem volt kóser.
A középen lévő gyertya hiába volt mindig meggyújtva ott nem sebződött,csak a fali fénynél. -
Chak #40151 Igen, folyamat narrál a játék, de sokaknak ez sem tűnik fel lol -
Plata #40150 Szerintem a TFO elmondja hogy fénybe kell álni.Ha nem olvasod el akkor is szól. -
Chak #40149 Pont a nem olvasásuk generálja a problémát.
Ezért nem tudják h mit kell csinálni.
Tele van a játék ilyen egy bittesekkel.
Ma ketten magyaráztuk h álljon a gyertya fénybe. Majdnem hiába.
Sajnálatos h vannak akiknek a chat olvasása is bonyolult feladat.
Elsőre én is el olvasom, már ha engedik. Utána már csak klikkelem.
-
gunji #40148 Van, aki szerdán megy először, van aki csak vasárnap. -
Plata #40147 Az olvasásra ott van az első menet,utána minek mégegyszer elolvasni.
-
gunji #40146 Pont ez a baj, rohan mindenki össze-vissza anélkül, hogy a szöveget elolvasná, vagy figyelne arra, hogy mit kellene csinálni, instant nyomja az ESC-et a videóra (ha van) és lő mindenre, ami mozog. De vannak olyanok is, akik lassabban olvasnak angolul, akik (legalább egyszer-kétszer) a történetet szeretnék élvezni, akik a játékbeli finomságokat keresik, pl. a gagh-os easter egg. Lehet, hogy egy hét után ők is csak rátenyerelnek az egyes gombra és mindent bele, de az elején még jó lenne megtudni, mit is kell csinálni.
És nem, nem járok általános TFO-ra, részben pont emiatt (pár kivétellel).
Szerk: #40145 De hogyan? Az első futásnál ???
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.16. 11:03:04 -
Chak #40145 Pont ezt éreztem én is.
Kezdik a népek megtanulni, hogy mi a taktika. -
Plata #40144 Szerintem nem vészes egyáltalán.
Tegnap úgy le toltam hogy csak néztem hogy jé már vége?
Random csapattal voltam,de jó volt.Na és gyors. -
Chak #40143 Mitől másabb ez mint bármelyik tfo? Ez nem egy mission amit solozva elbohóckodom. Ez csak egy halloween tematikába bújtatott standard tfo. Ezért nem értem az egész egy nagy rohanás, kapkodás össze-vissza kifogást.
Hisz ebben a gémben az összes insta erre épül. -
gunji #40142 Mentem egyet csapatban is, tényleg könnyebb. Dehát az egész nagy rohanás, kapkodás össze-vissza. Ezt 14-szer?
Ha szóló-változat lenne, rövidebb, könnyebb, mint az első kapcsolatnál Hetes küldetése, akkor jobb, érdemesebb lenne csinálni szvsz. -
gunji #40141 A játékbeli chaten és a redditen olvastam pár tippet a Cat' Tale-hez (spoilerben):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első részben a csontvázak ellen ajánlják a következő 'sabotage' és a 'gravity containment' kiteket, szerintem jó még a 'Sompek lightning' és a 'floor is lava' a Risáról. Lehet vinni turretet/mortart. Kézifegyvernek egy kard/bathlet-félét ajánlanak, elsősorban a 'molor's flaming sword'-öt, meg a combat-peteket. A 'gravity c.'-vel relative könnyű behúzni a fénybe a csontvázakat és ott a maradékot a karddal legyakni.
A koponya+boszi részben letettem egy 'medical generator'-t a koponya háta mögé és onnan lőttem energiafegyverrel (amikor nem voltam macska), a pet ilyenkor is eltudják vonni a boszik figyelmét. Amikor megsemmisül a koponya, lőni kell az egyik boszit, mindennel amink van, majd vissza a koponyára, ha respawnol. Nehezen, többedik próbára sikerült legyőzni őket.
Tovább egyelőre nincs, mert kivágott.
Kipróbáltam szólóban, eljutottam a koponyás részig, sikerült a másik kis izét is felszabadítani. Elszaladtam a géptől pár perce, mire visszaértem kivágott a tfo-ból félkészen, de megadta a napot. Mintha lenne időlimit a tfo-ban Craptic
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.15. 21:51:13 -
Orbancapitan #40140 hajóba mondjuk templetate is berakhatnánk h meg van adva h hogy nézhet ki de mi döntjük el h nézhetsen ki az adott konzol v hova rakjuk a dolgokat -
Plata #40139 Azért vannak új játékosok is.
De figyelj,ha nagyon akarnák pillanatok alatt elfogyna a dili a népektől.
Be tennék azt hogy a hajónk belsejét személyre szabhatnánk,a hajó híd nem csak olyan lófing izé lenne mint most.
Ha nem berendezhető és személyre szabható.Mint SW ToR-ban a hátunk például,vagy TESO-ban a házunk.
Dili store-ba be tennénbek pár száz berendezési tárgyat vagy díszt,esetleg festés mintákat vagy egyéb marhaságot amivel a hajón belsejét személyre szabhatnánk.
Tuti hogy két nap alatt le menne a zen ára vagy 50-re.
Vagy esetleg valamelyik bolygón vehetnénk házat és azt lehetne ki dekorálni.
Akár flotta kolónián.Akár a flotta bázison.Vagy a holdon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.15. 19:44:41 -
Orbancapitan #40138 figyelj új játékos már nem igen van pc-n max visszatérő akinek majdnem minden item meg van én ebből indultam ki -
Plata #40137 Nem kell mk15 fölé menni,teszem azt be tesznek a T6 bázisba olyan cuccokat amik egyszerűen többet tudnak. -
Kotomicuki #40136 De akkor csinálniuk kéne olyat is, amihez azok a még jobb cuccok kellenének, mert már most is elég az alap (epic) Mk. XV, nem ösztönöz semmi sem a "drágára", lobi-sra.
Ezt meg nem fogják bevállalni az alapjárat alá vitt "fordulatszámukkal", amikor örülnünk kell annak is, hogy a szerverek nem omlanak össze a már 1000x összezagyvált kódtól. -
Plata #40135 Ha a zen storeban nyomnak le árazást a zen ára nem fog le csökkenni,inkább mégjobban eldurvulni.
Inkább legyen flota bázis upgrade,T5-ről menjen T6-ra,mindent upgradelnek már,karit hajót egyéb szart akkor a bázisban miért nincs továb fejlesztés?
Csak dilis projectekkel és marha jó upgradelt cuccokkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.15. 07:59:56 -
Orbancapitan #40134 InkÁbb nyomjanak egy 90% le értékelés a zen storeba 3-4 hétig(van olyan player aki rá harap és hülyeségedre tölti a dili/zenjét) kapcsolják ki a buyoutot a mudd marketet(vagy tegyék át ezeket dili fizetésre) és legyen milimáris legendary hajó (legyen egy legendary hajó ára mondjuk 8k-9k) féláron vagy 75% leértékeléssel külön v párosával mivel úgy sincs annyi zen már a stoba napokig tart át váltatni és szerintem már kevesebb a plata féle grindelős player....
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.10.15. 04:57:36 -
Plata #40133 Doffosnak örülök.
Klingon bázissal azért nem haladok mert nincs kedvem egyedül minden projectbe bepakolni 154 doffot vagy boffot.
200+k fleet dili van a klingon kariknál,úgy hogy már több millát elvertem díszítő projectekre,azokba csak dili kell. -
gunji #40132 Legfeljebb holnap* meglesem, aztán kiderül. De az agyatlan rohanást nem szeretem, ahol a kiírt szöveget végigolvasni sem lehet.
Amúgy az éji Ten Forwardból pár érdekesség:
- elismerték, hogy az endeavor tokenek kivétele nem segített a dili árfolyamán;
- a repus cuccokra le akarják majd tiltani a re-eng-et;
- a flottás projektekből ki akarják szedni a doffokat, helyettük dilit kellene majd betölteni;
- átalakítják a craftolást is, csak a nagy spagetti kódhalom miatt lassú és nehéz;
- a doffos küldetéseket módosítgatni szeretnék, de az is nehéz (mióta senki nem ért hozzá :);
- ha cserélnék a grafikus engine-t, akkor majd' a teljes játékot újra kellene írni az alapoktól, ami évekig tartana (ezt eddig is tudtuk), de addig nem jönne új content és ez szerintük nem érné meg;
- meg sokmindenhasonló
Szerk: * vagy mégsem, mert holnap délután megint leállás (talán a szkafandereket javították - akkor mégis bug volt?)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.10.14. 22:43:12 -
Plata #40131 Csapatban nem vészes csöppet sem. -
gunji #40130 Olvastam, hogy egész borzalmas ez az eventes küldetés. Hajlanék arra, hogy kihagyjam, de cuki az az old one, vagy hogyhívják. Néztem videót szóló futamról, próbáltam, de reménytelen (eng-gel), mert az egyik nagy teremben mindig respawnolnak a csontvázak, hiába ölöm le őket. Így meg minek?
Ha letelik a bünti, megpróbálom teamben. Aztán lehet, hogy leszek olyan hülye és ráköltöm a dilimet a buyoutra. -
gunji #40129 Hétfő este hétig 20%-os lobi leárazás van. Kéne vennem még egy olyan kézi fézerágyut -
gunji #40128 Csak a végén adják a petet a pálcával együtt, 14-szer kell menni értük. Ahogy olvasom, nagy sikert nem aratott ez a küldi, meg hosszúnak is tűnik
Itt egy videó hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=v-bK_UvmfoM
A reddit alapján ezt kellene csinálni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- első rész: megölni a csontvázakat, amik csak gyertyafényben sebezhetők
- második rész: véletlenszerű szobába kerülve kell valamiket tenni :D
- harmadik rész: a boszikat kell megölni miután elpusztítottunk valami lebegő fejet
forrás: https://old.reddit.com/r/sto/comments/q7fa7k/can_someone_explain_what_was_happening_in_the_new/