Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom warp magod nincs.
Javaslom a flottást.
Konzoljaid helyére is flottás kellene.
Na és nem ártana egy két device sem,persze eventes ki esik,de phönix event ha lesz abból szerezhetsz.
Mi több főnixből t6 hajót is szerezhetsz.
Kicsi eséllyel.
Főnix eventen mindennap egy főnixet kapsz drozanán vagy ds9-en a ferengi NPC-től.ha mázlid van epic tokent kapsz,epic tokennel kiveheted az eventes T5 T6 hajókat.
De UR Br és rare tokenekkel is szuper cuccokat vehetsz ki,mint például a red Matter capacitator device.
Ha meg mondod a karid nevét küldök neked egy phaser omni bímet,úgy emlékszem a ferengi karimnál van egy ,én craftoltam.
Tac engi és sci konzolokat flottán kéne bevásárolni.Ha van dilithiumod és fleet kredited akkor jól bevásárolhatsz.
Javaslom a flottást.
Konzoljaid helyére is flottás kellene.
Na és nem ártana egy két device sem,persze eventes ki esik,de phönix event ha lesz abból szerezhetsz.
Mi több főnixből t6 hajót is szerezhetsz.
Kicsi eséllyel.
Főnix eventen mindennap egy főnixet kapsz drozanán vagy ds9-en a ferengi NPC-től.ha mázlid van epic tokent kapsz,epic tokennel kiveheted az eventes T5 T6 hajókat.
De UR Br és rare tokenekkel is szuper cuccokat vehetsz ki,mint például a red Matter capacitator device.
Ha meg mondod a karid nevét küldök neked egy phaser omni bímet,úgy emlékszem a ferengi karimnál van egy ,én craftoltam.
Tac engi és sci konzolokat flottán kéne bevásárolni.Ha van dilithiumod és fleet kredited akkor jól bevásárolhatsz.
Koszi, ha van giveaway vagy valami STO promo, szolj kerlek, hatha...
Celiranyosan a quantumokkal kezdtem egy alap phaser beam buildhez. Aztan majd elkezdem farmolgatni a tobbit, meg fejlesztgetni ezeket.
A shield, deflector es az engine mar megvan.
A fegyverbol mar csak a phaser beam hianyzik, ma behuzom azt is a zold phaser helyere.

Celiranyosan a quantumokkal kezdtem egy alap phaser beam buildhez. Aztan majd elkezdem farmolgatni a tobbit, meg fejlesztgetni ezeket.
A shield, deflector es az engine mar megvan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A fegyverbol mar csak a phaser beam hianyzik, ma behuzom azt is a zold phaser helyere.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Basszus,most olvastam hogy a Paramountnál készül a Star Trek: Dominion War sorozat.
Vajon Sisko visszatér?
Sajnos Odo már nem tud.
Vajon Sisko visszatér?
Sajnos Odo már nem tud.
Mai peccs:
General:
Resolved an issue with the Terran Valkyrie Fighter Squadron that was preventing them from displaying the correct visuals.
Updated Zen store and rewardpack descriptions for the following ships Jem'hadar Vanguard Carrier , Jem'hadar Vanguard Dreadnought Cruiser , Jem'hadar Vanguard Heavy Raider , and Jem'hadar Vanguard Warship .
Furi.
Mellesleg 35% bundli és 50% Mudd sale.
Rém furi.
Az a sajnda gyanúm hogy legendary hajó közeleg,avagy egy csúnya nagy bundli.
Löhet hogy lekvár?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.23. 17:01:10
General:
Resolved an issue with the Terran Valkyrie Fighter Squadron that was preventing them from displaying the correct visuals.
Updated Zen store and rewardpack descriptions for the following ships Jem'hadar Vanguard Carrier
Furi.
Mellesleg 35% bundli és 50% Mudd sale.
Rém furi.
Az a sajnda gyanúm hogy legendary hajó közeleg,avagy egy csúnya nagy bundli.
Löhet hogy lekvár?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.23. 17:01:10
R&d felejtős,nyersanyag meg úgy is esik mindenből,R&D azért kell max hogy a craft iskolák traitjét megszerezd.
Reward szettek is jók,sőt küldetések közben eszement jó szetteket lehet szerezni.
Remélem a mostani eventet tolod rendesen,az ad egy Voth mecha kit modult.
Sajna jelenleg nincs egy darab nem bound-os t6 ship tokenem sem,egy ideje nem jött a store-ba gift kupon.Az utolsó kuponokat meg el ajándékoztam.De ha jönne valamiből nem bound kupon akkor oda adom szivesen.Az utolsó terran pack-ban sajna bound volt,ott rohad a többi bound t6 tokennel.
Viszont ha tudok egy hajós kulcsot szólok.
Időnként van giveaway,főleg steelseries és alienware arena oldalakon,vagy steelseries appban.
Gondolom nem sokára jön az új season,ilyenkor kiszórnak sok T6 hajós kupont.Ha tudok egyet szólok.
sajna jelenleg nincs a steelseries appban,csak guild wars meg neverwinter meg még négy fene tudja miféle játékhoz.
De a quantum űr szetthez tudsz szerezni quantum fegyver szettet is.
Link.
Ha megnyitod a linket és lemész a lap aljára ott lesznek feltüntetve az űr és ground szettek,köztük a küldetés jutalom szettek is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.23. 16:24:52
Reward szettek is jók,sőt küldetések közben eszement jó szetteket lehet szerezni.
Remélem a mostani eventet tolod rendesen,az ad egy Voth mecha kit modult.
Sajna jelenleg nincs egy darab nem bound-os t6 ship tokenem sem,egy ideje nem jött a store-ba gift kupon.Az utolsó kuponokat meg el ajándékoztam.De ha jönne valamiből nem bound kupon akkor oda adom szivesen.Az utolsó terran pack-ban sajna bound volt,ott rohad a többi bound t6 tokennel.
Viszont ha tudok egy hajós kulcsot szólok.
Időnként van giveaway,főleg steelseries és alienware arena oldalakon,vagy steelseries appban.
Gondolom nem sokára jön az új season,ilyenkor kiszórnak sok T6 hajós kupont.Ha tudok egyet szólok.
sajna jelenleg nincs a steelseries appban,csak guild wars meg neverwinter meg még négy fene tudja miféle játékhoz.
De a quantum űr szetthez tudsz szerezni quantum fegyver szettet is.
Link.
Ha megnyitod a linket és lemész a lap aljára ott lesznek feltüntetve az űr és ground szettek,köztük a küldetés jutalom szettek is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.23. 16:24:52
Fed, tac.
Nem sok minden volt az elozo accon, annyit azert nem jatszottam ezzel sosem, hogy ne tudjak lemondani rola. 1-2 Eventes hajo volt rajta, mint extra, meg par upgrade a zen storebol.
Egyedul a nyersanyag grind es az R&D az, amibe nincs kedvem ujra belekezdeni, teljesen casualra veszem.
Koszi, egyelore elvagyok Aegis nelkul, osszeszedtem a rewardbol a Quantum Phase engine+def+shield triot, az a szett egyelore eleg. Most fegyvereket akarom osszerakni, aztan meglatjuk. Ha nem unom meg es maradok, akkor muszaj lesz beujitani egy T6-ot, ahhoz majd lehet elfogadom es bizniszelunk, de az meg odebb van.
Nem sok minden volt az elozo accon, annyit azert nem jatszottam ezzel sosem, hogy ne tudjak lemondani rola. 1-2 Eventes hajo volt rajta, mint extra, meg par upgrade a zen storebol.
Egyedul a nyersanyag grind es az R&D az, amibe nincs kedvem ujra belekezdeni, teljesen casualra veszem.
Koszi, egyelore elvagyok Aegis nelkul, osszeszedtem a rewardbol a Quantum Phase engine+def+shield triot, az a szett egyelore eleg. Most fegyvereket akarom osszerakni, aztan meglatjuk. Ha nem unom meg es maradok, akkor muszaj lesz beujitani egy T6-ot, ahhoz majd lehet elfogadom es bizniszelunk, de az meg odebb van.
Milyen karaktert indítottál?
Ha gondolod tudok küldeni a hajódra egy aegis szettet,mást sajna nem lehet átadni.
Ha gondolod tudok küldeni a hajódra egy aegis szettet,mást sajna nem lehet átadni.
Szent ég,nekem sosem lenne bátorságom újra bele kezdeni nulláról.
Már tizenegy éve játszom vele és még mindig napi szinten.
Még mindig szeretem,bár inkább a klingon oldalt szeretem,de sajnos az egy kicsit el van hanyagolva.
Bár sosem kábszereztem,de asszem kb ilyen lehet a drogfüggőség is,csak nálam dili farmoló függőség van. XD
Már tizenegy éve játszom vele és még mindig napi szinten.
Még mindig szeretem,bár inkább a klingon oldalt szeretem,de sajnos az egy kicsit el van hanyagolva.
Bár sosem kábszereztem,de asszem kb ilyen lehet a drogfüggőség is,csak nálam dili farmoló függőség van. XD
Grat 😊
En (fel)2-n allok jelenleg.
(A regi accomat jo par eve eladtam, de ev elejen valami miatt visszahuzott a jatek (lehet a ST SNW sorozat, nem tudom) es most teljesen nullarol ujrakezdtem az egeszet, uj account, semmi unlock, semmi extra hajo, es eskuszom megint elvezem. Bar kicsit elcsesztem, mert az sztori mellett nyomtam az STO-kat es a patrolokat az xp event alatt, ami miatt hirtelen ott alltam 65-on, a jatek skalazodasa viszont meg mindig kriminalis, igy kellett kis ido, mire osszeraktam a T5-os Cruisert ugy, hogy ne kapjanak szet seperc alatt.)
En (fel)2-n allok jelenleg.
(A regi accomat jo par eve eladtam, de ev elejen valami miatt visszahuzott a jatek (lehet a ST SNW sorozat, nem tudom) es most teljesen nullarol ujrakezdtem az egeszet, uj account, semmi unlock, semmi extra hajo, es eskuszom megint elvezem. Bar kicsit elcsesztem, mert az sztori mellett nyomtam az STO-kat es a patrolokat az xp event alatt, ami miatt hirtelen ott alltam 65-on, a jatek skalazodasa viszont meg mindig kriminalis, igy kellett kis ido, mire osszeraktam a T5-os Cruisert ugy, hogy ne kapjanak szet seperc alatt.)
Ma meg lett max endeavor.

amúgy van matchmaking a stoba
Nem, nem voltam. Emlékeznék, ha más játékosokkal játszottam volna, de ilyen (a mapos alerteken kívül, ahova bárki beszállhat, ha odaér) csak egyszer volt, amikor egy ismerősömmel párban sztoriztunk (jól meg is szívtuk, mert a játék őhozzá szintezte a nehézséget, és vagy hússzor meghaltunk, majd miután lelépett, egyedül levittem).
Lol, próbálnám megköszönni Platanak a linket, de richtig az én hszemre reagál. Most látom, hogy Plata válasza is ugyan azt a numbert kapta (#42573), lol. Sg, baszki...
Mi az a tfo?
Task Force Operation ilyen pve küldik 5 fős csapat számára biztos h már voltál vmelyiken mondjuk infected-en pl. mert a borg sztori egyik töltelék eleme
azt kereshettel mert nagyon lecsökkentették h tfo-zon az ember
Abban biztos vagyok. De még sok dolgot nem tudok/nem értek. Jórészt sztorizok, duty officerkedem (65-ös kariknál admiralityzem is), meg az ilyen mapon felbukkanó random csatákra vadászom, oszt ennyi. Egyenlőre.
Érdemes csinálni,mert a perkek jutalma acc wide,minden karira ki terjed.
Szerintem az 50% sebzés bónusz mindenre,a crit,a resist ,hp regen,hp bónusz,fordulás és még sok más bőven megéri.
Szerintem az 50% sebzés bónusz mindenre,a crit,a resist ,hp regen,hp bónusz,fordulás és még sok más bőven megéri.
Jaaaa, hogy az! A föcis karimon már régóta van, idegesített is, hogy becsümpölődik a képbe....
Jobb oldalt a küldetéseknél.
Most nem tduok fel menni,de itt egy régebbi kép.
Jobb oldalt látszik az endeavor fül.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.16. 23:58:55
Most nem tduok fel menni,de itt egy régebbi kép.
Jobb oldalt látszik az endeavor fül.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.16. 23:58:55
Értem. És hol találom ezt a fajta missönt?
Én a klingonnal mentem meg B'rel-el.
Álca be és tiplííííí. XD
Még mindig működik hogy padlógáz a végére és akkor a többiek si jönnek.
Álca be és tiplííííí. XD
Még mindig működik hogy padlógáz a végére és akkor a többiek si jönnek.
az elején le maradtam mert kaját csináltam és nem volt annyi dps de belül bele huztam mivel h breach vissza ültem a hydra-ból lego assault cruiserbe a faw miatt
Az nem sok kicsit?
Én elhúztam a végére álcába be mentem szétrúgtam a zrityóját és vége.
Én elhúztam a végére álcába be mentem szétrúgtam a zrityóját és vége.
amúgy bele nyúltak a breachbe is +7:30 perccel végeztünk is
Ebbű most spec 450 ezer ec jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.16. 11:25:51
Endeavor láda az nem olyan,ahhoz nem kell semmi kulcs.
Minden nap kapsz egy nehéz,egy közepes,egy könnyű küldetést.Két naponta egy univerzálist.
A küldetések teljesítéséért eneadvor xp-t kapsz és ládát.
Ládában lehet pénz,repu mark,craft alapanyag és dili.
Az endeavor szintek perkeket adnak,amivel az egész accountodon bónuszt kapsz.
Például nekem már minden űr és ground sebzés tipusra 50% bónuszom van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.16. 10:28:47
Minden nap kapsz egy nehéz,egy közepes,egy könnyű küldetést.Két naponta egy univerzálist.
A küldetések teljesítéséért eneadvor xp-t kapsz és ládát.
Ládában lehet pénz,repu mark,craft alapanyag és dili.
Az endeavor szintek perkeket adnak,amivel az egész accountodon bónuszt kapsz.
Például nekem már minden űr és ground sebzés tipusra 50% bónuszom van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.16. 10:28:47
Mi az az endevour? Lvl 50-es kari csinálhatja? Ladához nem kulcsot kell venni?
Told le az endevorokat,univerzális ládában milla felett is lehet ec.
Lol. Eladásokból lett 200k EC-m, erre a Duty Officeres küldik elvittek 170K-t...
Azt hiszem a Lukari ground szett bugos.
Vagy csak boffon bugos.
Nem tom mi a ragyát csinál vele a boffom,de szó szerint mindnekit kinyír a környéken vele.
Ground endeavorom van,elmentem hát groundra a szokásos csapattal.
Undine,Lukari,Gamma,Dyson szettes boff van velem.
Lukari szettes sci boff ha elsüti a puskáját minden megdöglik körülötte.
Vagy csak boffon bugos.
Nem tom mi a ragyát csinál vele a boffom,de szó szerint mindnekit kinyír a környéken vele.
Ground endeavorom van,elmentem hát groundra a szokásos csapattal.
Undine,Lukari,Gamma,Dyson szettes boff van velem.
Lukari szettes sci boff ha elsüti a puskáját minden megdöglik körülötte.
Kíváncsiságból ma összeszámoltam mennyi flottás dili voucherem van és több mint 14 misi van,bár vegyesen,mert a hócipőm tele lett mire így is megszámoltam,nem hogy még két felé vacakoltam volna vele.
CLR—Infected Space<2:56>2:56>— Dmg(DPS) —T'Por 22 782 314(129 445) L'iina 8 725 017(49 857) Theodore 4 383 730(25 339) Amalic 2 501 860(14 296) Abadon 2 492 152(14 160)
CLR—Hive Space<1:17>1:17>— Dmg(DPS) —T'Por 12 898 430(169 716) phoenix 12 889 964(171 866) Joona'kat 12 862 011(167 039) black 520 626(8 976) Ghoul Eye 390 506(15 019)
Revolutionary szett OP.
CLR—Hive Space<1:17>1:17>— Dmg(DPS) —T'Por 12 898 430(169 716) phoenix 12 889 964(171 866) Joona'kat 12 862 011(167 039) black 520 626(8 976) Ghoul Eye 390 506(15 019)
Revolutionary szett OP.
Mentem ESD-re szektor űrben és belement a hajóm Kinjer system napjába út közben,nem neki ütközött hanem szimplán mintha ott se lett volna bele ment már majdnem ki jött a hajó a másik oldalon mikor elteleportálódott new romulus mellé. XD
Nincs valami jó ötletetek hogy melyik a legjobb polaron egy tac karinak?
Már több mint egy éve hogy a jem karim meg van de még mindg nem tudtam eldönteni milyne polaron legyne a hajóján,aztóta is aza alap fegyó van rajta.
Már több mint egy éve hogy a jem karim meg van de még mindg nem tudtam eldönteni milyne polaron legyne a hajóján,aztóta is aza alap fegyó van rajta.
Na nagy nehezen sikerült beüzemelni.
CLR—Infected Space<1:58>1:58>— Dmg(DPS) —T'Por 15 086 068(127 848) Kalee Kel 9 634 174(83 775) Lyssa 9 390 214(80 950) Cheachirch 4 507 986(38 203) R'me'Tss 1 756 889(15 016)
Max. One-Hit: 1 001 050 (T'Por)
Nem túl nagy de nem volt nagy tömeg.
CLR—Infected Space<1:58>1:58>— Dmg(DPS) —T'Por 15 086 068(127 848) Kalee Kel 9 634 174(83 775) Lyssa 9 390 214(80 950) Cheachirch 4 507 986(38 203) R'me'Tss 1 756 889(15 016)
Max. One-Hit: 1 001 050 (T'Por)
Nem túl nagy de nem volt nagy tömeg.
Azt hiszem az edigi legnagyobbat sebeztem ma sci karival,de mivel dps mérő döglött így fingom sincs mekkorát sebeztem.Borg red alerten a borgra rálőttem a szett képességet és oneshotolta a két tac kockát.
Vagy az is felmerült bennem talán covidos volt a borg. XD
Vagy az is felmerült bennem talán covidos volt a borg. XD
Úgy látom a játék nem bugos. XD
Klingon karival jelenntkezem red alertre ds9-en.
Be hív,töltőképernyő majd egy klingon pofa képe jön fel aki üdvözöl a tzenkethi battlezoneban. 😮
Ez az idióta játék borg red alert heylett gon'cra systembe dobott.
Ez most tényleg komoly?
Klingon karival jelenntkezem red alertre ds9-en.
Be hív,töltőképernyő majd egy klingon pofa képe jön fel aki üdvözöl a tzenkethi battlezoneban. 😮
Ez az idióta játék borg red alert heylett gon'cra systembe dobott.
Ez most tényleg komoly?
Nem a Cryptic írta azt a játékot is? 😛 (tudom, h nem, bocsi 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
tudom nekem is az első patch előtt ultra-n nem szaggatott ray tracingel meg volt a 40-30 fps 16gb rammal ami ugye 32gb igényelne szerintük de a patch után még a mediumon is szaggatott ray tracing off-al aztán az egyik modder fix tette helyre az ultra-t igaz h lassabban töltibe a textura részleteséget de nem szaggat
Hát legyen bármi is ez,szar.
Tegnap a frissítés után az egyik átvezető videóban elkezdett a fal világítani és ahogy ment a videó úgy egyre durvábban és durvábban világított,videó végén alig láttam valamit.
Az első patch előtt szinte tökéletesen jó volt ajáték,az első peccs elkúrta az árnyékokat kicsit,de sikerült orvosolni.Most meg ez.
A külvilág nem gond,csak a házak bent este vagy az eleve sötét helyek falai világítanak.
azt nem értem roxfortban mért éjszaka van nappali világosság.
Frissítés előtt jó volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.09. 16:17:44
Tegnap a frissítés után az egyik átvezető videóban elkezdett a fal világítani és ahogy ment a videó úgy egyre durvábban és durvábban világított,videó végén alig láttam valamit.

Az első patch előtt szinte tökéletesen jó volt ajáték,az első peccs elkúrta az árnyékokat kicsit,de sikerült orvosolni.Most meg ez.
A külvilág nem gond,csak a házak bent este vagy az eleve sötét helyek falai világítanak.
azt nem értem roxfortban mért éjszaka van nappali világosság.
Frissítés előtt jó volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.09. 16:17:44
ez downgrade
A patch után ultra gagyi a fény az épületekben.Roxfrort falai belül reflektorként világítanak,eltünt a sötétség szinte mindenhol.
Jah volt minimális downgrade de stabilabb és a modderek fixje megoldja majd a downgrade problémát
rá nézek
Én minden nap le toltam eventet.
Mellesleg a hogwarts mai patch nagyon szar.
Tök fura lett a grafika tőle.
XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.09. 02:03:49
Mellesleg a hogwarts mai patch nagyon szar.
Tök fura lett a grafika tőle.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.09. 02:03:49
Én most 950-nél mert 3 napig teljesen be szimpatott a hogwarts legacy. amúgy tuti h bele nyúltak
1000-nél fejeztem be mostanit, SB1-ből jó kis szólózható tfo-t sikerült rittyenteni, 8-10 perc alatt kész gyengébb hajóval is.
Kíváncsi vagyok a voth-os tfo-kba belenyúltak-e.
Kíváncsi vagyok a voth-os tfo-kba belenyúltak-e.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe