46735
-
Plata #40448 De van a karim táskájában egy rakás slushu mix.Vagy mi a szar.
De mi a fenétől lesz Daring tribbli? -
Orbancapitan #40447 Vagy pár Embertől akarnak így megszabadulni
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.12.07. 21:32:17 -
gunji #40446 Doff küldi: ilyet szokott csinálni, másik 4 órás ablakban meg fordítva lesz ;)
Tribblik: és nem hagytál valami kaját nekik? Bár nálam is előfordult már hogy levegőre szaporodtak -
Plata #40445 Megyek romulán klingonnal kronoszra,erre a játék kiírja hogy kaptam egy rahedli tribblit,egy epic-et sok lilát meg franc tudja mennyi szürkét.
Jó vagy féléve nem voltam be logolva doffos kis karival,de azért durva hogy a tribblije egyszerre le tojt egy tonna tribblit.
Mellesleg kis roma klingon karival 7 winter doff küldi lett. -
Plata #40444 Néztétek a winter doff küldiket?
Fed karival egyet találtam,klingonnal 4-5 is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.07. 20:49:52 -
gunji #40443 Azta az komoly -
Plata #40442 92. -
gunji #40441 Megérkezett Q , elindult Winter Wonderland: 73-as volt a legnagyobb sorszámú instance -
lammaer #40440 (De jó, megint behozták ezt a szar óra reklámot...)
Nem hiszen hogy komoly grafikus megújulást láthatnánk a közeljövőben emiatt.... szerintem max van pár programozási függőség amit karban kell tartani a régebbi directX miatt, ezt elengedig hogy azzal is munkaórák szabaduljanak fel. -
Chak #40439 A lagnővelő.
Ban plz -
Kotomicuki #40438 ...és ezt mi, mint felhasználók szabad szemmel is észlelhetjük majd, vagy csak a programkódban lesz, nyomokban észrevehető?!
Mutattak már vmilyen előzetest, amiről kiderült, hogy az valóban szebb lesz, mint az eddigi? -
Plata #40437 Megújul a grafika.
Valszeg váltanak dx12-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.07. 14:25:33 -
Kotomicuki #40436 Hhmm, február 22-vel megszűnik az STO w7 támogatása...
Vajh, mi az, ami csak w10-11-en működhet, de w7-en nem?! -
Plata #40435 Itt a fagyos event.
Winter Event:
Q has returned to begin this year’s Winter Event!
Compete and participate in Winter Events to earn Winter Prize vouchers that can be used to redeem the all new Eisenberg Star Cruiser [T6]!
This year’s festivities will be integrated into our Event Interface, as part of your Mission Journal.
Daily Progress toward earning your new starship can be obtained by participating in any of the following activities:
Fastest Game on Ice
Klingon Ice Fishing
Tides of Ice
The Fast and the Flurrious
Cones of Conduct
The Kramp’Ihri
Go to the Winter Vendor and check out this year’s new items!
Glacial Nanopulse Bat'leth
New Breen Ground Set
All new Lower Decks Sweaters
Glacial Epohhs
Two New Vanity Pets:
Warnog Rescue Targ
Barrel of Warnog
For more information, please visit our Winter Event blogs at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11503513-q%27s-winter-wonderland%21
General:
Updated various environment pieces on Imaga Planet Surface during the mission, “The Doomsday Device”, that were not displaying properly.
Resolved an issue that was preventing the Parliament Miracle Worker Surveyor Cruiser from having access to Cyclical Quantum Slipstream Drive, like other Miracle Worker vessels.
Resolved an issue that was causing the transwarp and auto-navigate options to redirect Captains to Qo’noS system instead of Haakona system during the episode, “The Vault”.
Resolved an issue where Standard Issue Disruptor and Plasma Dual Cannons were not properly restricted to ship classes capable of using Dual Cannons.
The "Particle Conversion Matrix" universal console is no longer restricted to Guardian Cruiser vessels, and may be used on any starship.
Resolved various inaccurate description errors on the "Particle Conversion Matrix" universal console.
Captains can no longer access the Reliant Mirror saucer option, this option was granted while in an unfinished state.
Veteran and Fleet hull materials should now work correctly on the Mirror Gagarin and Mirror Galaxy Dreadnought.
Resolved an issue that was causing misaligned impulse engine trails on the T'laru Intel Carrier Warbird.
Co-Opt Energy Weapons may no longer be activated in social areas.
Resolved an issue that was allowing the Gatling Emitter to still be usable in situations where other Experimental Weapons would be disabled.
Resolved an issue that was allowing Aakar's Vengeance to be usable in certain circumstances, while the console was not equipped to your current starship.
Resolved an issue where there was clipping on the Female version of Starfleet Kelvin Sleeveless Upper Uniform costume piece.
The buffs applied by the "Synthetic Good Fortune" Starship Trait will no longer persist through changing maps.
Defera Invasion Zone Updates:
Defera automated defense turrets now only display an arrow over them while they need a software update.
Resolved an issue that would cause the defense turrets to be out of date and unable to affect the Borg, but also unable to have their software updated. -
Plata #40434 Ki jött az eventes hajó statja.
Link. -
Orbancapitan #40433 még semleges -
gunji #40432 Jó az új évad? Még nem kezdtem bele. -
Daeus89 #40431 ha 10 es térsebességel sikit akkor elvileg mindenhol azaz nem csak a galaxisunkra hanem máshova is ki terjedhetett . amúgy szépen fonják össze a régi sorozatokaz is az nagyon tetszik -
gunji #40430 Én le is szedtem tegnap a dilimet :( A sikítás a Discoveryben meg lehet, hogy 10-es fokozattal haladt a szubtérben, vissza kéne nézni (jah, most nem megy).
Amúgy jó az új banner -
Daeus89 #40429 én most a kirkre keztdtem gyüjteni kellet volna 1k zen a 1.5 hez + szerencse hogy valaki fel is tegye :D de nincs zen -
Plata #40428 -
Plata #40427 Zen nem tudom most mennyi idő,de én mostanában is vettem többször,várni kellett pár napot,de végül meg lett.
De egyébként ma volt endevor hogy szerezzek 3k salvage-t.
Vettem exen lila mk12 cuccokat,szokásosnál jóval magasabb áron tudtam venni és nem is volt fent túl sok cucc.
Általában ship deflectort szoktam mert olcsó és tele van vele ex. -
Daeus89 #40426 700 zent akartam venni de 1 hete nem sikerül elég tré ... , az nekem is feltünt hogy pirosas pedig amikor fekete könyvnek mutogatta a dili készletét még lila volt aszem . ha a tejút közepén sikitana a gyere 50.000 évig tartana tudtomal tejút kb 100.000 fényév átméröjű. de ha térsebességel menne akor is a teljes galaxis 100+ év kévéve ha 10 es térfkozattal mindenhol ha egyszerre!
" átmérője 30 kiloparszek (97 800 fényév, azaz 9,5·1017 kilométer)" írja a wiki
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.12.03. 15:39:26 -
Plata #40425 De hogy a rusnya magdiba terjedt el a mutáns gyerek visítása az egész galaxisban?
Ráadásul a kölök visított és abban a pillanatban az egész tetű galaxisban kirohadt a dili,még is hogy terjed el a visítása bolygóról bolygóra?Még ha fénysebességgel is terjedne az is évmilliókba telne hogy végig söpörjön.Vagy a kölyök visítása térsebességgel halad?Vagy mivel?Még térsebességgel is párszáz év.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.03. 13:36:54 -
Plata #40424 Mi lesz a következő hüyleség?
Marson élő gyerek a marsi sugárzástól mutáns lesz és a fingásától az összes Mars csoki eltűnik a galaxisból? -
Chak #40423 Az is.
Legalább mostmár van dili.
Ez is valami.
Azt hiszem a bolygó erős dili sugárzása hatott a terhes kelpien csajszira. -
Plata #40422 Hát ez nekem gigantikus fa..ág.
Hogy lett dili mutáns?Az anyjának a dilitől lett gyereke?
Aham közben le esett,a csaj nagyon unatkozott és a dili raktárban melózott ahol a dili rudakat polírozta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.03. 10:41:06 -
Chak #40421 Azért volt a burn mert egy gigantikus dilithium bolygón született a kelpien gyermek, és ezért dili-mutáns lett. Ezért a visítása pedig mindenhol máshol kicsapta a dilit..
Most pedig azt a dili bolygót bányászva újra van nafta a hajókhoz. -
Plata #40420 Na de hogy hogy van dilithium?
Nem kiégett a galaxisból mert egy gyerek betojt a pelusba és akkort visított hogy kiégett tőle a galaxis összes dilije?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.03. 10:18:02 -
Chak #40419 Nézem Discovery új részeit, és minden alkalommal ha dilithozmot mutogatnak annak a színe élén vörös. Mintha a színét nem sikerült volna eltalálni.
Egyébként érdekes eddig az évad. -
Plata #40418 Jah. -
gunji #40417 Szerintem 700 zent szeretett volna venni :) -
Plata #40416 700-ért?
Max 500 lehet nem? -
Daeus89 #40415 Eisenbergnél 3/5 nek joban örültem volna :D de amúgy egy retro fézer alakja van. A saturn meg infinite boxos nem promo , még van currie meg dresselhaus . meg az a nagy batár hajó ami ugy néz ki mint a haló penge fehérbe
Amugy a zenhez hozzátéve kb 1 hete van bent 700zenért dili de nem váltja.... enyire nincs zen a gamebe
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.12.02. 21:59:51 -
Plata #40414
-
gunji #40413 ROTFL, ez tényleg egy ori hajó Az ügyvédeknek gondolom lesz dolguk
Szerk: emellett kicsit csalódott vagyok, hogy a kitett dilim nem kelt el egy hét alatt sem
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.12.02. 18:45:31 -
Plata #40412 Be jelentették a winter hajót,Eisenberg Star Cruiser lett,ultra kutyaszar kinézetű.
De az új promós hajó még gázabb,tiszta Stargate koppintás,valami Saturn Intel Science Spearhead Class.
Gondolom ez is valami diszkóból szedett szar.
De tiszta Ori hajó Stargate-ből.
Gondolom onnan lopták. -
Plata #40411 Holnap le leplezik eventes hajót,meg az új promóst.
Jah,ma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.02. 00:54:57 -
Plata #40410 Elég ciki hiba.
De én tavaly nem emléskzem ilyenre. -
gunji #40409 Lemaradtunk róla. Jó vót, de túl rövid vót. Hogy lehetnek ennyire balfékek? [Picard fogja a fejét smiley]