46735
  • Plata
    Gyün winterland.
    De az évet elnézték.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.30. 18:43:49
  • gunji
    Este feltettem én is, hát most majd kiderül, mennyi gubanc lesz vele
    A STO közben megjavult, a 'star trek online.exe'-t kellett felülcsapni egy újjal, onnét már jó.
  • Plata
    Nem és nem is akarom még egy ideig.
    Win 11-el sok játéknál gondok vannak,van ami rém szarul fut vele van ami nem is megy,ha igaz egyeseknek már launcherben lehal a játék de van akinek a kariválasztóban döglik le.
    De Gerisz-nek az van és nincs problémája.Úgy tudom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.28. 23:16:27
  • gunji
    Windows 11-t próbált valaki a STO vonatkozásában? Redditen láttam, hogy volt valaki, akinek ment a játék, dehát...
  • gunji
    Hát igen, mert azért normál méretben nehéz az íveket jól utánozni általános elemekkel. Nagyobban lehet könnyebb :) https://www.youtube.com/watch?v=s7O5jqzQ65Q
    Emez meg nem legó, talán ilyenre gondolhattál: https://www.youtube.com/watch?v=oQkBUtjizFg
    A Revell mellett régebben volt a Bandai-nak is pár hajó modellje (talán négy), most meg ott van az Eaglemoss STO hajókkal is (náluk is van black friday holnapig), bár ezek nem összerakhatóak. S ne feledjük, hogy a saját színezett STO hajónkat is ki tudjuk egyben nyomtattani (blog, cég itt. Csak hát ennek vámmal és miegymással csillagászati költségei vannak, sajnos.
    Összerakható (matricázható/festhető) változatban meg talán nincs is ilyen, kérdés, mennyire lenne igény rá, s lehetne-e erre egy céggel rámozdulni.
  • RJoco
    Őszintén szólva elég gagyin néznek ki a Star Trek-es hajók.
    Ennél láttam sokkal jobbat is legóutánzatban.
    Azt sajnálom, hogy a Lego nem kötött szerződést a Star Trek hajókra.
    Így maradnak a Revell-es készletek, amik viszont makettek. Kicsit macerásabbak, de attól még élvezetesek.
  • gunji
    Nem reklám, de ha valakit felcsigáztam anno a legóból épített hajókkal (#40199), akkor ott is 40%-kal olcsóbban lehet hozzájutni az összerakókhoz (link)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.11.27. 22:08:07
  • Plata
    Jah az új Kelvin Star trek-et.Mostanában elég sokszor van mind a három.
  • RJoco
    Azért a Star Trek-ből elég sok van.
    Amúgy ezzel nekem sincs gondom.
    Bármikor előszedhetem akármelyik filmet vagy sorozatot, mert HDD-n rajta van.
    Reklámmentesen.
  • Plata
    Én szeretek tévézni.Comedy central Tv2 comedy,meg olyan amin megy Star trek.
    Ebben a hónapban már vagy ötször megnéztem a Star Trek-et.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.27. 11:58:07
  • RJoco
    Dugd a PC-t a TV-re.
    Nekem alapból van egy PC a TV alatt. Pont, hogy ne kelljen szórakoznom a TV programjaival. Nameg kereskedelmi adókat amúgy sem nézek.
  • Plata
    Lehet le kéne ülni és megnézni a diszkót,most úgyis beteg vagyok,admiraltyzni sem volt kedvem két napja.
    Csak béna vagyok és nem tudom hogy kell a tévén a feliratot alátenni.
    Pc-n megy,de a tévéhez nem értek.Mindig felidegesítem magam vele.
    Picard-ot is inkább pc-n néztem meg a Mandaloriant.
  • Daeus89
    igen tudom de nem is hajóra gondoltam hanem sorozatra! már a 3. évadba is volt jópárszor szó róla. A 4. évadba is mondták hogy majd a j lesz az elsö 2. genes sporával meg valami útkereső enginel van felszarelve
  • Orbancapitan
    MÁR van a janeway class ami a dissco s3-ban voyager-j volt
  • Daeus89
    El kezdtem nézni a Disco 4. évadát rögtön az elsö részbe ott volt a ferengi :D amúgy jól vann össze rakva szép efektek jól van adagolva a tisztelgés az elözö sorozatok elött. + van egy olyan érzésem pár éven belül kapunk egy 32. századi Voyager-j-t ahogy fel veszi a galakszis elhagyott elfeledett népeivel a kapcsolatot!

Jah és pillangó ember jelmezt kérek most !
  • lammaer
    25% az mostmár gyakrabban van, a nyáron is annyi volt, mudd market volt már 85%on is...
    https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11490363-the-sale-of-the-summer%21
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.11.24. 20:57:23
  • Kotomicuki
    Hát, máskor nem nagyon szokott 25%-os kedvezmény lenni, legfeljebb 20% a Zen-es cuccokra, sz'al: igen, most érdemes a Zen-es dolgok között turkálni.
  • Plata
    Hát mudd marketben csak egy hajó pack van,az nem kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.24. 18:38:34
  • gunji
    Hasonló, mint tavaly :) utána azt hiszem már csak Mudd és a lego packok voltak olcsósítva karácsonykor.
    Talán most érdemes bevásárolni.
  • Plata
    Fekete pénteki bazi nagy leárazás.
  • Plata
    Köszi.
  • gunji
    Jobbulást
  • Plata
    Nem tudom.
    Nyűgös voltam és nem néztem meg.
    Beteg vagyok,szerencsére nem covid csak köcsög mezei megfázás.
    Csak fel mentem azért admizni.
    Akkor írta ki hogy x órától ma leállás.
  • gunji
    A napokban volt a redditen egy írás: STO, kontent aszály, stagnálás és kiégés címmel (direkt tükörbe fordítva, jobban hangzik :) Lehet, h magukba néztek a Crypticnél és gyorsan javítottak pár hibát és jön két új küldetés is. ... Ja nem

Az új Muddot most teszik be, nem? Esetleg van pár jó kis új fejlesztésű bug fekete péntekre
  • Plata
    Most hallottam egy pletykát,állítólag délután leállás lesz.
    A játék pletykálta.
    Na de ma szerda van,nincs itt valami bibi?
    Vagy ma csütörtök lenne és elvesztettem egy napot?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.24. 09:33:59
  • Orbancapitan
    sok mindent pletykálnak.........
  • Plata
    De pletykát lehet hallani,feltéve ha szeretsz pletykálni,de én imádok pletykálni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.23. 11:09:25
  • Orbancapitan
    a mudd az fix h jön mindig de a legolas bundli meg hébe-hóba rakják csak be
  • Plata
    Hivatalosan is be van ígérve legalább két új hajós bejelentés,csak tippelni lehet hogy mi,de valószínűleg az egyik egy csomag a másik az eventes hajó.Na és tuti jön valami Eisenberg,de nem biztos hogy eventes,lehet promós lesz.
    Van aki szerint eventes van aki szerint lehúzós.Na és állítólag valami tuti cucc is jön még az event előtt,utána megint nem jön februárig majd durvább cucc.Mert február körül jön megint valami nagy csomag.Épp ezért event idejére jegelem én is a repus dili farmot,fárasztó.Bár szépen hoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.23. 10:35:48
  • Plata
    Orion recruit eventes karimnál is megbolondultak az elacsi fazonok.
    Be logolok le jön a két díszpinty,majd eltűnik.
    Futok a karival DS9-en a bankba és megállok az ajtóban újra le jönnek majd egyből eltűnnek.
    Ezen kicsit elcsodálkozok és várok hogy mi van,semmi,be futok a bankhoz erre ott mikor megállok ismét le jönnek és újra eltűnnek.
    Voltam Miner instabilities TFO-n,futok a tábor máik oldalára át,majd mikor át érek le transzportál két elacsi majom és elkezdenek harcolni.
    Komolyan lövik a romulányokat.Egy ideig velem harcolnak majd amikor elfogynak a romulányok eltűnnek.TFO-ban ezt többször eljátszák.
    TFO után eszembe jut hogy nem vettem ki a tegnapi ingyen főnixet,tipli DS9-en a főnixeshez,ahogy oda érek a két majom megint ott van egy pillanatra.
  • Plata
    Majd át megy tükör univerzumba és le fogy a dutyiban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.23. 00:40:34
  • Plata
    Lehet tudni,mikor kiadnak valami nagy leárazást vagy mudd baromságot fix jön valami jó.
  • DrSoong
    Megnéztem a Discovery S04 első részét. Ez a Tilly mekkora tehén lett már. Nem hiszem el, hogy nem tud mozogni, hogy csak hízik.
  • gunji
    Én jövő hét csütörtökre tenném a lego bundlit, az még nagyon lyukas, ha már nem akkor jő el Q pelyhes szakállal. Meg addigra talán mindenki kiköltekezett a black fridayen (ha lesz).
  • Orbancapitan
    jó de tudod h mikor jön? csak találgatni tudsz mivel a cryptic nem mindig gondolkozik logikusan h mikor éri meg jól épp nekik.
  • Plata
    Nekem sem kell.
    Majd a legendary bundlit inkább.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.22. 20:52:49
  • gunji
    Hm, ezt kihagyom, annyira nem tetszenek a hajók, s nem is lehet hozzávaló fajt indítani (elachi jó lenne :)
    Vajon lesz még más leértékelés a héten? Vagy inkább karácsonykor?
  • Plata
    Mudd bundli.
  • Plata
    Miért buknék rajta ha várni kell pár napot?
    Nem akkor kell venni zent mikor kijön valami jó,hanem előtte.
    Előre kell gondolkozni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.22. 17:56:29
  • gunji
    Az a sima múlt idejű alakja ;) Amúgy van withdrawn is :p