46720
  • Plata
    Újabb bug.
    Maxos endeavornál újra kapok endeavor perk pontot.

Ui:Ha jót akartok caitian pasi karira ne adjatok nyári ruhát,mert bugos és pucér lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.27. 08:36:12
  • Plata
    TNG-ben is több forma volt,élőlényként medúza,de közben egy ilyen kinézetű állomás.
    De azt hiszem az a döglött volt.
    A farpoint állomás egy ilyen jószág volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 00:10:19
  • gunji
    Ha mégis gond lenne, legfeljebb lejjebb veszik az instát öt fősre . Ha nem segít, akkor mindenki kap külön dedikált sol-instát
    Amúgy nem olyan medúza-forma lesz csápokkal, mint a TNG-ben volt?
  • Orbancapitan
    nem lesz akkora tuti h fiatal példányt fogunk kapni ami joval kisebb illetve a k13-nál is lehet látni őket viszont 20-10 universal class(enterprise-j) meg se kottyant a stonak max lag volt. mikor lehetet olcsón venni packot.
  • Plata
    Viszont ha tényleg akkora a hajó mint a sorozatban,akkor az vicces lesz,ha 20 ilyen be parkol sol systemben le fagy a játék.
    Meg nem is lesz rá hely.
  • Plata
    Eventes szettel pofán lőttem borgot.
    Max. One-Hit: 1 476 118 (Liesa)
  • gunji
    Tudom, ezért vicces az indokuk.
  • Orbancapitan
    több is :D
  • Plata
    Na de kérlek,már van olyan hajó amin nem lehet látni merre az előre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.24. 19:59:03
  • gunji
    Itt van kép róla (forrás: reddit)

Játékosok: csináljatok játszható borg kockát, lécci-lécci
    Devek: nem csinálunk, mert nem tudnátok vele merre az előre
  • Plata
    Cnidarian Defender [T6]
    Ez lesz a rizsa hajó,az óriási medúza.
  • Plata
    Terrán drenya.
    Link.
  • Plata
    Mai Peccs:
    General:
    Resolved an account problem that could cause some players to not get proper credit for having a Level 65 Character on their account.
    Resolved an issue that was preventing Jem'hadar Attack ship and Jem'hadar Gunboat Hangar pets from unlocking properly.
    You must own both a Jem'Hadar starship with two hangar bays, and a version of the Jem'Hadar Attack Ship of Tier 5 or higher.
    Resolved a series of issues causing potential server performance impact when using the following abilities:
    Teamwork (Ground Trait / Bridge Officer Trait)
    Added "Warbirds" to the list of ship class categories able to equip Aux Cannon weaponry variants.
  • Plata
    Új hajó.

Asszem promós lösz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.23. 09:53:28
  • Plata
    Csak konzolos peccs notesz van.
    Fura.
    Egyébként ma reggelre megint elkelt egy kis dilim,most kevesebb idő kellett mint előzőleg.
  • Orbancapitan
    megint lesz patch note nélküli 2.5 órás le állás lehet fogadásokat kötni milyen hogy milyen bugokat hoznak
  • Plata
    Sajnos azt beszélték hogy valami reboot lesz,új szereplőkkel a régi sztori.
    Aztán hogy igaz lesz-e vagy sem.Valamelyik süket sorozat sztárt mondták hogy lesz benne,de nem jegyeztem meg ki,mert nekem nem mondott semmit a neve,abból a süket gyerekhorrorból ha jólemlékszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.19. 14:06:33
  • gunji
    Igen, jó volt az úgy, nem kéne bolygatni (már az idővonalat). Ha akarnak valamit vele, akkor vagy egy cameo az SNW-ben, vagy egy minisorozat a romulán-földi háborúról az eredeti szereplőkkel és design-nal (=S5). Inkább egy DS9/Voy utáni korszakkal kellene foglalkozni.
  • Plata
    Ma reggel mikor toltam eventet érdekes pletykát hallottam.
    Állítólag a StarTrek Enterprise sorozatot újraforgatják,na persze tök más szereplőkkel.
    Nem sok értelmét látom.Szerintem úgy volt jó ahogy volt.
  • Plata
    Válaszoltam is.
  • lammaer
    Plata küldtem pm-et...
  • Plata
    Én arra a mine enemy küldit használom,ott megállok hogy le kell sugározni bányába így mikor kell 5 ground fos csak transzwarp küldihez lementem felszedtem vackot és újra fel sugárzás.
  • gunji
    A Cernan egy közeli bolygórendszer Drozanától északra egy elég régi patrollal (bolygófelszínen öt bigyót kell felszedni). Ground/space material endeavorhoz használom a közelsége/gyorsasága miatt.
  • Plata
    Drozanára van transwarp.
    Csak nem tudom mi adja.
    Ha fel van véve a nimbus táncos küldi akkor oda is van.Nimbuson a bárban vedd fel és kész.
    Cerman az nem tudom mi.
  • gunji
    Vicces ez a játék. Ha az endeavorokat egyben meg tudnám csinálni a Drozana-Nukara-Cernan háromszögben, akkor minden egyes alkalommal, ahogy felsugároznék a hajóra és mennék a következő helyszínre vagy beleragadok a csillagba vagy automatikusan áttesz jó messzire az Azure-ba. Minden alkalommal. Így jöhetek vissza a Drozanára
  • Plata
    Fura egy hajó lesz.

Végre be kerül Mudd marketbe az a csomag amit múltkor véletlen már betettek.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.16. 18:49:41
  • gunji
    A lenyugvó napok fényében szép lesz. Kár, hogy nem csinálnak egy éjszakai mapet.
  • Alanw
    space vessel lifeform
  • Plata
    Az esti közvetítésben vót.
  • Plata
    Nem inkább arra tippelnek hogy az a bazi nagy élőlény ami a TNG-ben van,egy élő űrhajó.Vagy mi a ragya,annyira nem emlékszem már rá,de csetből ez jött le.
    Azok a bazi nagy medúzák amik valamelyik flottás épület körül is mászkálnak.
    Talán k-13?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.15. 20:28:10
  • Orbancapitan
    akk az a stat lenne :)
  • lammaer
    Nem lehet hogy csak arról van szó, hogy mint a fogkrém meg a csoki esetében is, nem árat növelnek hanem a termék méretét csökkentik? ;)
  • Orbancapitan
    V'GER MAGA?
  • Plata
    Ma hallottam cseten hogy valszeg azért csökkentik a jelenlegi nagy hajók méretét,mert valami igazán angy hajó jön.
  • Plata
    Annyi bug van a játékban de nem azzal foglalkoznak hogy ki javítsák,hanem azzal szórakoznak hogy a hajók nagyságát beállítsák helyesre.
    Link.
  • Plata
    Cseten azt pletykálták hogy a legelső két TNG epizódban látható cseszett nagy űrlény lesz az ezévi hajó.
  • gunji
    Hát hogy ha 30 napig tart, akkor igen. De jó lenne ha visszatérnének a hat hetes verzióhoz.
  • Plata
    Biztos hogy pénteken ér véget?
  • gunji
    Ah, szuper, csak egy hetet tévedtem :D Jó lesz, remélem minél kevesebb lag nélkül :D
    Csak azt nem értem, hogy így mért jó, ha majd 07.29 péntek este hétkor ér véget
  • Plata
    Jött még egy hír,de nem tudtam megnézni mi az,valami 404 error-t ad be.