46720
-
Plata #41554 Újabb bug.
Maxos endeavornál újra kapok endeavor perk pontot.
Ui:Ha jót akartok caitian pasi karira ne adjatok nyári ruhát,mert bugos és pucér lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.27. 08:36:12 -
Plata #41553 TNG-ben is több forma volt,élőlényként medúza,de közben egy ilyen kinézetű állomás.
De azt hiszem az a döglött volt.
A farpoint állomás egy ilyen jószág volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 00:10:19 -
gunji #41552 Ha mégis gond lenne, legfeljebb lejjebb veszik az instát öt fősre . Ha nem segít, akkor mindenki kap külön dedikált sol-instát
Amúgy nem olyan medúza-forma lesz csápokkal, mint a TNG-ben volt? -
Orbancapitan #41551 nem lesz akkora tuti h fiatal példányt fogunk kapni ami joval kisebb illetve a k13-nál is lehet látni őket viszont 20-10 universal class(enterprise-j) meg se kottyant a stonak max lag volt. mikor lehetet olcsón venni packot. -
Plata #41550 Viszont ha tényleg akkora a hajó mint a sorozatban,akkor az vicces lesz,ha 20 ilyen be parkol sol systemben le fagy a játék.
Meg nem is lesz rá hely. -
Plata #41549 Eventes szettel pofán lőttem borgot.
Max. One-Hit: 1 476 118 (Liesa) -
gunji #41548 Tudom, ezért vicces az indokuk. -
Orbancapitan #41547 több is :D -
Plata #41546 Na de kérlek,már van olyan hajó amin nem lehet látni merre az előre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.24. 19:59:03 -
gunji #41545 Itt van kép róla (forrás: reddit)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Játékosok: csináljatok játszható borg kockát, lécci-lécci
Devek: nem csinálunk, mert nem tudnátok vele merre az előre -
Plata #41544 Cnidarian Defender [T6]
Ez lesz a rizsa hajó,az óriási medúza. -
Plata #41543 Terrán drenya.
Link.
-
Plata #41542 Mai Peccs:
General:
Resolved an account problem that could cause some players to not get proper credit for having a Level 65 Character on their account.
Resolved an issue that was preventing Jem'hadar Attack ship and Jem'hadar Gunboat Hangar pets from unlocking properly.
You must own both a Jem'Hadar starship with two hangar bays, and a version of the Jem'Hadar Attack Ship of Tier 5 or higher.
Resolved a series of issues causing potential server performance impact when using the following abilities:
Teamwork (Ground Trait / Bridge Officer Trait)
Added "Warbirds" to the list of ship class categories able to equip Aux Cannon weaponry variants. -
Plata #41541 Új hajó.
Asszem promós lösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.23. 09:53:28 -
Plata #41540 Csak konzolos peccs notesz van.
Fura.
Egyébként ma reggelre megint elkelt egy kis dilim,most kevesebb idő kellett mint előzőleg. -
Orbancapitan #41539 megint lesz patch note nélküli 2.5 órás le állás lehet fogadásokat kötni milyen hogy milyen bugokat hoznak -
Plata #41538 Sajnos azt beszélték hogy valami reboot lesz,új szereplőkkel a régi sztori.
Aztán hogy igaz lesz-e vagy sem.Valamelyik süket sorozat sztárt mondták hogy lesz benne,de nem jegyeztem meg ki,mert nekem nem mondott semmit a neve,abból a süket gyerekhorrorból ha jólemlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.19. 14:06:33 -
gunji #41537 Igen, jó volt az úgy, nem kéne bolygatni (már az idővonalat). Ha akarnak valamit vele, akkor vagy egy cameo az SNW-ben, vagy egy minisorozat a romulán-földi háborúról az eredeti szereplőkkel és design-nal (=S5). Inkább egy DS9/Voy utáni korszakkal kellene foglalkozni. -
Plata #41536 Ma reggel mikor toltam eventet érdekes pletykát hallottam.
Állítólag a StarTrek Enterprise sorozatot újraforgatják,na persze tök más szereplőkkel.
Nem sok értelmét látom.Szerintem úgy volt jó ahogy volt. -
Plata #41535 Válaszoltam is. -
lammaer #41534 Plata küldtem pm-et... -
Plata #41533 Én arra a mine enemy küldit használom,ott megállok hogy le kell sugározni bányába így mikor kell 5 ground fos csak transzwarp küldihez lementem felszedtem vackot és újra fel sugárzás. -
gunji #41532 A Cernan egy közeli bolygórendszer Drozanától északra egy elég régi patrollal (bolygófelszínen öt bigyót kell felszedni). Ground/space material endeavorhoz használom a közelsége/gyorsasága miatt. -
Plata #41531 Drozanára van transwarp.
Csak nem tudom mi adja.
Ha fel van véve a nimbus táncos küldi akkor oda is van.Nimbuson a bárban vedd fel és kész.
Cerman az nem tudom mi. -
gunji #41530 Vicces ez a játék. Ha az endeavorokat egyben meg tudnám csinálni a Drozana-Nukara-Cernan háromszögben, akkor minden egyes alkalommal, ahogy felsugároznék a hajóra és mennék a következő helyszínre vagy beleragadok a csillagba vagy automatikusan áttesz jó messzire az Azure-ba. Minden alkalommal. Így jöhetek vissza a Drozanára -
Plata #41529 Fura egy hajó lesz.
Végre be kerül Mudd marketbe az a csomag amit múltkor véletlen már betettek.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.16. 18:49:41 -
gunji #41528 A lenyugvó napok fényében szép lesz. Kár, hogy nem csinálnak egy éjszakai mapet. -
Alanw #41527 space vessel lifeform -
Plata #41526 Az esti közvetítésben vót.
-
Plata #41525 Nem inkább arra tippelnek hogy az a bazi nagy élőlény ami a TNG-ben van,egy élő űrhajó.Vagy mi a ragya,annyira nem emlékszem már rá,de csetből ez jött le.
Azok a bazi nagy medúzák amik valamelyik flottás épület körül is mászkálnak.
Talán k-13?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.15. 20:28:10 -
Orbancapitan #41524 akk az a stat lenne :) -
lammaer #41523 Nem lehet hogy csak arról van szó, hogy mint a fogkrém meg a csoki esetében is, nem árat növelnek hanem a termék méretét csökkentik? ;) -
Orbancapitan #41522 V'GER MAGA? -
Plata #41521 Ma hallottam cseten hogy valszeg azért csökkentik a jelenlegi nagy hajók méretét,mert valami igazán angy hajó jön. -
Plata #41520 Annyi bug van a játékban de nem azzal foglalkoznak hogy ki javítsák,hanem azzal szórakoznak hogy a hajók nagyságát beállítsák helyesre.
Link. -
Plata #41519 Cseten azt pletykálták hogy a legelső két TNG epizódban látható cseszett nagy űrlény lesz az ezévi hajó. -
gunji #41518 Hát hogy ha 30 napig tart, akkor igen. De jó lenne ha visszatérnének a hat hetes verzióhoz. -
Plata #41517 Biztos hogy pénteken ér véget? -
gunji #41516 Ah, szuper, csak egy hetet tévedtem :D Jó lesz, remélem minél kevesebb lag nélkül :D
Csak azt nem értem, hogy így mért jó, ha majd 07.29 péntek este hétkor ér véget -
Plata #41515 Jött még egy hír,de nem tudtam megnézni mi az,valami 404 error-t ad be.