46720
  • Plata
    Steelseries GG appot letöltve több giveaway is van.
    Link.
  • Plata
    Giveaway

Új patrolok jönnek.Ground patrolok,véletlenül aktiválták őket a játékban,így pár képet csináltak is róluk.De ha jól értem már nem elérhetőek újra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.06. 10:42:00
  • Orbancapitan
    mondjuk tény de ha van egy kitünő kormányosod mint pl travis mayweather, erica ortegas,hikaru sulu, jadzia dax, tom paris, bármire képes a hajó :D viszont maradjunk abba h hollywood, a származás meg tök mindegy szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.07.03. 14:37:48
  • gunji
    Nem. Nekem tetszik, hogy sok a cgi benne és hogy led-fal előtt veszik fel a jeleneteket (legalábbis sokat). Szerintem itt is jól eltalálták az arányt a régies TOS és a modern design között (a DSC-vel ellentétben).
    Hibának olyat tartok, mint pl. az üstökösös részben az Enterpise a bazi nagy hajótestével olyan könnyedén manőverezik, mint egy mostani légköri vadászgép, meg pl. az első tiszt származása.
    De mondom - szerintem - nincs gond a sorozattal, hacsak az nem, hogy csak tíz részes. Én szívesen nézem, s várom már a következő évadot is.
  • Orbancapitan
    hibái? hogy 2022-21 gyártású és van benne sok cgi?
  • gunji
    "Failed to talk to Cryptic servers for initial connection. Please try again."

S ami az SNW-t illeti, bár még csak a hatodik résznél járok, de a hibái mellett számomra végre egy 'igazi' Trek sorozat. Ilyet kéne a DS9 utánra, végtelenítve.
  • Orbancapitan
    itt ott vissza köszön a TOS hangulata amit anson mount még meg is fejjel néha
  • Orbancapitan
    nem a TOS rebootja csak a discohoz is köze van pike és number one-ja ja meg spock miatt
  • Plata
    Végülis az is diszkó sorozat.
  • Orbancapitan
    v mr. kurtzman túltolta az alien/alienvspredator maratont írás előtt a syfy channelen tavaly oktoberben volt :D
  • Chak
    A strange new worlds 9. részében.
  • Plata
    Melyik sorozatban volt gorn?
  • Chak
    Igen az is.
    Igazi csalódás ez kérem.
    Mert ezek a torzszülemények soha és semmikor nem fognak csillaghajókat építeni.
    Se semmi mást csinálni mint agyatlanul egymást is ledarálni.
    Persze ha majd bele magyaráznak olyan dolgokat mont h ezek nem is az igazi gorn csupán alfaj vagy egy genetikailag kifejlesztett fegyver akkor megint máskép fog festeni a dolog. Remélem a kövi évadok valamelyikében majd választ kapunk ezekre a kérdésekre.
    Vagy nem haha.
  • Plata
    Ma véletlen belefutottam egy régi STO videóba,10 év alatt mennyire megváltozott a játék.
  • Orbancapitan
    + predator xd
  • Chak
    Hát a gorn mostmár alien xenomorf-zerg-dinosaurus keverék ezért át is lehet nevezni az sto verziót valami másra. Haha..
  • Plata
    Na ha nagyon érdekel a pucér karik kidolgozása menj rizsára,kapásból belefutottam egy rakás hülyébe aki pucér gorn karikkal trolkodtak.Egyébként akár akartam akár nem sajnos láttam őket,de szerencsére nincs mit látni.
  • Plata
    De ugyanaz a hiba megvan mint tavaly,ha magasra emelkedsz meglátod.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.30. 19:14:44
  • gunji
    Lecserélték a fákat és talán több is van, de legalábbis többnek néz ki. A megváltozott lombkorona miatt néz ki randábbnak.
  • Plata
    Hát a régi rizsa grafikai bugokat nem javították.
    Sőt a fák messziről gázabbak mint eddig.
  • Plata
    Az újabb feladatokat nekem is meg kéne csinálni.
  • Orbancapitan
    hát aki nem vált át egy klikkel az vessen magára :D
  • gunji
    Milyen ügyesek ezek a Temporal recruitok:

• gunji
    Pedig most már állandóan abba is (EV suitban) vagyunk. Hát ezért tették be ezt a feature-t
  • Orbancapitan
    pontosan és hiába a létfenttartó és még is állandóan EV suitba kell akkor lenni mert....
  • Plata
    Itt a miranda felújítás.
    Link.
  • gunji
    Sőt, ha jól láttam a videón, akkor átalakuláskor fejjel lefele fordul, így a híd személyzete ott fog lógni a semmi közepén. Vagy jó esetben kapaszkodunk a szőrszálakban
  • Orbancapitan
    nem tudom h mire jó, ez a hajó mert ha át alakul akkor mi mind az űrben leszünk? vagy mind épp a gyomrában és akkor tulajdonképpen megevett minket?
  • Plata
    Videjó az új hajórú.
  • Plata
    Szar az egész fórum,dűzni reklám mindenhol.
  • gunji
    Ja, tuti :D
    (Megint nem működik a 'válasz' gomb :D (Kizárólag nálunk - Disney ))
  • Plata
    Neeem,figyeld meg már első nap el lepik.
    De így érthető.
  • gunji
    Úgy értem, hogy ha huszadikára sikerül kifarmolni az új hajót, azzal lepjük el a Sol-t, hogy hány példány után akad ki a szerver
  • Plata
    Harmincadikán nem?
  • gunji
    Szuper! Akkor huszadikán irány a Sol!
    Reggel néztem exen: 99k volt a contraband
  • Plata
    Itt a rizsa hajó,képes átváltozni medúzává.
    Link.
  • Plata
    Nem néztem meg.
  • lammaer
    "Ui:Ha jót akartok caitian pasi karira ne adjatok nyári ruhát,mert bugos és pucér lesz."

Oszt ki van e olyan jól dolgozva a karakter mint a Conan Exiles-ben? :D
  • Plata
    Klassz.
  • gunji
    Kezdődik Risa: link
    Amit még várnék: revampolt és bővített Risa térkép, új madarak, új majmok, új állatkák, új homokvárak, új versenyek (pl. búvárkodás), új napi küldik és a választható éjszakai térképet se felejtsük. De ehelyett megy ezerrel a baseball
    Szerk: jah és hosszabb nyitvatartás
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.06.27. 20:38:40