46720
-
Plata #41714 Nem tudom már megint mi a szárt csináltak ezek az észlények,de voltam egy olyan no win-en ami röhej volt,az ellenség bejött rájuk lőttünk és eltűntek a picsába és jött a következő kör.
Egészen az utolsó körüig ez ment,akkor jöttek a borg kockák és olyan lófingok voltak hogy csak lestem,jó ha kibírtak két lövést és felrobbantak.A felrobbanó borg hajó nagyobb veszélyt jelentett. -
Plata #41713 Hát ha nagyon felforgatják akkor úgyis elvesztik a maradék játékosokat is. -
gunji #41712 Nekem is (igaz, még este). Új valami várható...
Ami viszont nyugtalanító: "there will be an announcement about a dilithium change or state sale in a few weeks", azaz szabadon átköltve: a következő hetekben valamikor a dilithiummal kapcsolatosan valami fontos változás jő (forrás: reddit) -
Plata #41711 Ma le jött valami 700 megás pre patch. -
Plata #41710 Engem csak a gyűrűk ura része érdekelt,az volt hogy az ezeréves LOTRO mmo-t felújítják grafikailag meg egyebek.De ha ezekért lesz a jog akkor lehet nem lesz belőle semmi? -
gunji #41709 Azt írják, hogy a gyűrűk ura játék- és filmes jogokat vette meg az Embracer Group (másik öt kisebb játékcéggel együtt), aki a Gearbon-on keresztül az STO tulaja, de hogy őket egy még nagyobb hal kapná be, arról nem látok infót.
Ez azért elég meglepő, hogy nem az Amazoné lett a gyűrűk ura, már a lassan induló új sorozat miatt is. Az Embracer meg közben hízik-hízik, ez egy igazán nagy fogásnak tűnik a Tomb Raider után. Bár látnánk valami értelmét is :(
Ja, teszek cikket: pcgamer, embracer-bejelentés -
Plata #41708 Nincs link,telón olvastam hogy a gearboxot felvásárolják,de nem csak azt hanem több másikat is.
Valami gyűrűk urás hír volt ha jólemlékszem,megvették a gyűrűk ura jogokat,abban volt hogy a gearboxot is megakarják venni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.18. 15:47:06 -
Orbancapitan #41707 jaja xd -
gunji #41706 Link?
Szerk: csak olyat találtam, hogy megint vettek egy Limited Run Games nevű céget
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.08.18. 12:19:03 -
Plata #41705 Ejnye most megharagudtak rád és kapsz 1 havi bannt.
Kíváncsi leszek mi lesz STO-val,aki felvásárolta a STO-t azt is felvásárolják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.18. 10:30:43 -
Orbancapitan #41704 bár lehet h nem kellett volna írnom h hol szerepelt először XD -
Orbancapitan #41703 Lol újra feltettem a kérdésem.
és azt válaszolta hogy nem tesznek olyan hajókat be ami más játékokban vannak mert nem akarnak problémát...... hiába nem hivatalos módba szerepelt és nem is áll jogi védelem alatt star trek armada 2 fleet operations csapata egy hajót se jegyzett be. -
Orbancapitan #41702 ÚÚÚÚÚ nem mondod ezt nem is tudtam xd -
Plata #41701 Az afk lényege általában az hogy mindenkinek afk-nak kell lennie az elejétől és nem szabad semmit tenni.Vagy az indulás előtt hátrébb húzódni. -
Orbancapitan #41700 nem ami ha érzékeli az új afk bünti rendszer 2 percet afk-oltam az előzö eventen mert írtak üzit messengeren a egyetemi csoportmunkával kapcsolatban
dnem kaptam jutalmat pedig több hajót lőttem ki mint a többi 4 emberke -
Plata #41699 Sompekhez nem kell dps huszár.
Afkolva is lemegy. XD
Legtöbb eventre lehet afk teamet találni.
STO eventek lazák. -
Orbancapitan #41698 nem 5 perc az inkább 10-15 mert nem mindig fog ki az ember dps huszárokat. többi eventen meg változik az idő 20-25-30 percre ha nincsenek dps huszárok -
Plata #41697 Napi 5 perc játék nem nehéz. -
Orbancapitan #41696 Hát ha akarsz promo ládát ami nem 100 bilióban kerül az esési esélyek miatt akk kötelező xd -
Plata #41695 Nem kötelező egyik event sem.
De szerintem sompek amúgy is laza. -
Orbancapitan #41694 hát már lassan úgy engednek mindent ha letoltál min 3 napi eventet xd -
Chak #41693 Lol.
Nem tudtam, hogy fegyverrel a tarkóján köteleznek bárkit is az eventen való részvételre.
Van baj a fejekben. -
Orbancapitan #41692 hát mivel h neki is muszáj megcsinálni így... ezeken a monoton ismétlődő eventeken már nem szokás udvariaskodni........... -
Plata #41691 Ki miért és hogyan? -
gunji #41690 Fantörpikus emberek játszanak: amikor megköszöntem a Sompeket, leidiótázott, lol. Biztos bennem van a hiba... -
Plata #41689 The Sagan Class launched this morning on PC with a bug that gave it the incorrect skin. The team is aware and is fixing the issue as we speak.
In related news, we should never have let Ensign Mariner have access to the ship team's computers.
-
Orbancapitan #41688 https://memorydelta.fandom.com/wiki/Excalibur_class -
Orbancapitan #41687 AZ EXCALIBUR CLASS command ship vagyis tank féle kb -
Plata #41686 Az a hajó nagyon nem izgat.
Főleg hogy tökre tank cruiser,manapság nem sok értelme van egy tank cruisernek,nincs szükség már tankokra. -
Orbancapitan #41685 2-en a jobb oldali az a picard egyik designere asszem -
gunji #41684 Vannak hárman a Crypticnél? Húha -
Plata #41683 Hát az engem nem izgat,nincs ott semmi érdekes.Legalább is én semmi oylat nem láttam ami miatt érdekes lenne oda menni. -
Orbancapitan #41682 jah amúgy a capitan table map is broken mint tegnap ki derült a tenfowardból -
Orbancapitan #41681 úgy a 90%-ra szoktak ami nem kínos a részükről tudod sto de a hajós témákra mindig
-
Plata #41680 Szerintem elég kevés kérdésre szoktak válaszolni.
Nekem meg diszkós karim hajója megint hülyül.
Térváltásnál a hajó azonnal diszkós módra elmegy a pibe,de a kamera marad és pár másodperc múlva a hajó hűlt helye hagyományos módon is transwarpol.
Vagyis kétszer warpol,egyszer diszkós módra és eltűnik a hajó egyszer sima módon a nagy büdös semmi is elwarpol.
Na és még a karim is defektes,a bőre a fején a szemvonala felett fehér,alatt meg normális emberi szinű.
Lehet hogy a fejére folyt a hajfesték?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.11. 10:25:51 -
Orbancapitan #41679 LoL figyelmen kivűl hagyták a kérdésem
-
Orbancapitan #41678 jövöhéten érkezik a stargazer a picardból promóban -
Plata #41677 Jövőhéten No Win.
Link. -
gunji #41676 Elindult az újabb red alert bónusz mark eventtel, mindkettő elvileg két hetes. -
gunji #41675 Elment Nichelle Nichols (link)
RIP :(((