46720
-
gunji #41674 Ma megint eljátszották azt, mint tavaly, hogy a Risa event két órával tovább futott 'csökkentett módban' (csak a tánc és a horga'hn gyűjtés működött). Úgy tűnik, mikor pár éve belenyúltak a kódba, sikerült jól elkefélni a dolgokat. Csoda, hogy van, ami még működik - valamennyire. -
Chak #41673 Ahogy mindig. -
Plata #41672 Tudod milyenek először be nyomnak valami mézesmadzagot hogy elverjék a pénzt a pléjerek,valami régebbi de tutkót.
Aztán jön még valami izgi akció és mikor már nincs tuti zened jön az új nagy ágyú amire a dps őrültek tuti ugranak.
No meg a sztrímereknek is kő hogy sztrímeljenek. -
Chak #41671 Nyilván csak a kezdet. Mert nincs végzet, csak ha bevégzed. -
Plata #41670 Várj még,ez csak a kezdet. -
gunji #41669 "valami példátlan nagy pofátlanságra készülnek.
Olyasmire amihez kell vagy 40-50 ezer zen minimum"
Mint például 40%-os lego leértékelés? -
Plata #41668 Hót fix hogy nincs event.
Ma reggel is megnéztem,semmi bónusz. -
gunji #41667 Lehet, hogy csak véletlenül benyomták az admis eventet megint. [fogalmamnincsszmájli] Mondjuk nekem most kicsit betett a Ten Forward leírás: nem lesz új frakció, mert túl sok a munka vele, lol. Jah, meg nincs új flottaépület, nincs új repu meg egyéb értelmes kontent, mert túl sok a munka vele. DSC andóriai talán lesz egyszer. SNW nincs, Prodigy nem lehet, mert valakik csinálnak rá külön játékot és nem szeretnének konkurenciát. [csalódottszmájli] -
Plata #41666 Nincs admy bónusz,kamu volt.
Semmi bónusz nincs rajta. -
gunji #41665 Oly mindegy, ha 20 nap az átfutási idő a vásárlásnál. Lehet, hogy felmondási hullám volt, s nem tudnak mit betenni
Az 50 ezer zen olyan 350 euró körül lehet... A játékot árulják? :D
(*Bár mondjuk olyan nagy hülyeség nem lenne, ha részvényenként fel lehetne vásárolni a STO-t ) -
Plata #41664 Két admy hétre még nem volt példa,valami példátlan nagy pofátlanságra készülnek.
Olyasmire amihez kell vagy 40-50 ezer zen minimum.
Vagy csak növelik a max szintet,gear szintet és hajó szintet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.27. 19:38:56 -
Plata #41663 Újra admiralty héét.Mi van már? -
gunji #41662 Medúzák: :D (forrás: reddit)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #41661 Két hetes lösz.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.25. 20:56:11 -
gunji #41660 Érdekes... A többit is meghosszabbíthatnák... -
Plata #41659 Még két hėt red alert jön. XD -
Plata #41658 A red alert event úgy volt reklámozva hogy T6 hajó up tokent fog adni meg egy ultimate up tokent,ehhez képest ultimate up meg egy spec pont. -
Plata #41657 Az ördögbe,ezt nem tudtam,azt hittem nem tilos a mod. -
Orbancapitan #41656 plata küldtem pm-et -
gunji #41655 Még csak lvl6, egyelőre Risához szeretném felhúzni, hogy le tudjon transzportálni. És igen, engi lett, pont a létrázás miatt
A modolás nem hiszem, hogy jó ötlet STO-ban, nem szeretik, ha kívülről megváltoztatja valaki a fájlokat, permabannal sújthatják. Pedig gyönyörű az a Galaxy. :( -
Plata #41654 Remélem tudod hogy a cica nagyobbat tud ugrani?
Na és azt is hogy ha a cica engi,tud magának létrát építeni az égbe. -
Plata #41653 Ne úgy húzd,12-es szintig küldivel,12-es szinten vegyél 30-40 kék vagy lila doffot és vegyél hozzá research assigmentet,1 assigment asszem 4 vagy 5 doff,se perc alatt 65 vagy. -
Plata #41652 Muhahahaha,jövő hét végéig tuti be vagyok havazva,bassza meg,ez a nyár egy rakás szar.
Egy jó dolog volt,egy csomót fogytam a stressztől.
Ui:Tudtátok hogy vannak a STO-hoz modok?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.23. 19:39:02 -
gunji #41651 Megtetszett a sok cicalány Risán, így tegnap én is indítottam egyet, ha már dupla xp hét van. De nem nagyon értem ezt a STO-matekot, alacsony szinten az a dupla az kb. 30% olyan keveset ad.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.07.23. 19:11:03 -
gunji #41650 Még egy hét van, lehet még pihenni Risán -
Plata #41649 Az idén nekem ez ki maradt.Nem volt időm rizsára,max annyi hogy reggel nyomtam repülést. -
gunji #41648 Madaraztok/majmoztok még Risán? Szokott olyat csinálni, hogy megduplázza a doff-küldetéseket: betesz egyet pluszban 'acknowledge report' eredménnyel és másféle jutalommal - mint a mellékelt képen a kék kis majom - de azt nem is adja meg? Egyik karakteren három ilyen is volt. Elvileg el se lehetne indítani duplán. (Edit: typo)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.07.23. 12:12:57 -
Plata #41647 Mellesleg újra van terran event.
-
Plata #41646 Amint megvettem kiírta hogy 6 slot megkapva. -
gunji #41645 A slotok becsomagolva jöttek, vagy rögtön megkapta a karaktered, amivel megvetted a bundle-t? -
Plata #41644 Kaptam 6 ship slotot bundlihoz,ami jó,az viszont nem hogy a 100% ship token is bound.
Gondoltam oda adom valakinek,de bound. -
Plata #41643 Ha hazaérek meg akarom benni új bundlit. -
gunji #41642 Amellett, hogy Risa nyári event van, van dupla xp event, phoenix event, red alert week és most már ship sale is van, valamint lecserélték a földi Akadémiát a régies Discovery-s és egyben az új tutorialos dizájnúra (nekem nem tetszik). De ami a legfontosabb: sikerült az új bugokat telepíteni: nem működik a 'refine dilithium' gomb -
gunji #41641 Most mondanám, hogy ne is bánd, mert sok a bug, a lag és crash, de inkább belinkelem, hogy holnaptól dupla xp event is lesz:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11521483
Így ez egyszerre négy esemény !!4!4 Rekordgyanús -
Plata #41640 Nekem eddig nulla időm volt szórakozásra rizsán,festés meg egyebek hazavágta minden szabadidőm. -
gunji #41639 Egyik karim különösen peches: hat próbálkozásból négyszer nem sikerült befejezni a deszkaversenyt: vagy nem érzékelte egy kapu az áthaladást, vagy útközben kirepült a fenébe a hegy tetejére és kizárták (fizika rulez)
Teljesen reális -
gunji #41638 Hát ja. Múltkor még azt mondták, hogy azért rövidítették le a Winter Wonderlandet, hogy ne legyen egyszerre több event. Aztán mi lett belőle, volt hogy három is futott egyszerre.
Elvileg mára sikerül kiszedni a hajót Risán, s nehogy valaki nagyon unatkozzon, beteszik a Red Alertet. A phoenix meg nem tudom, mindenesetre pont most írta valaki chaten, hogy 7 millió dili várakozik zenre váltásra -
Plata #41637 Rém fura ez a sok event egyszerre. -
gunji #41636 Kéne Risa-ra is egy főnixes ferengi ;) -
Plata #41635 Főnix event.
Link.