46720
-
Plata #41754 Temporal recruit gyün.
Link elek. -
Plata #41753 Tíz karira volt időm.
Kíváncsi vagyok hány nap -
gunji #41752 Lehetetlennek tartom, hogy 500 alá esne a zen ára, a Crypticnek sem lenne érdeke, így szerintem - ha szeretnéd - igen. Amúgy is olyan 20 nap körül volt legutóbb az átfutási idő. Uborkaszezon lévén ez inkább több, mint kevesebb.
Én pont Risa előtt gyűjtöttem dilit (meg Risán), azóta nem. Most meg szétreped a fejem a játékbeli sötétségtől, inkább a szó szoros értelmében. (Amúgy is most rengeteg a meló, ilyenkor utálom a szakmám. /off) -
Plata #41751 Tanácstalan vagyok,nem tudom eladjam a dilimet zenért,vagy várjak hátha jobb lesz,esetleg pont hogy nem mert szarabb.
Most nincs túl sok,mert rizsa óta csak 10 karival tolom admit,kb.De pár ezer össze jönne,csak nem tudom eladjam-e vagy se. -
Plata #41750 A TESA vagy mi a szar is magyar scet.
Vagyis pontosabban T.E.S.A. asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.27. 17:27:26 -
lammaer #41749 Szia,
Igazság szerint csapat tartalom nem igazán van a játékban. Persze lehet együtt csinálni a küldetéseket vagy az STF-eket meg alerteket, de igazából a klasszikus teamplay, voiceon meg koordinálva nem igazán szükséges manapság az STOban - az ember gyorsabban halad egyedül vagy épp a random kisorsolt csapattársakkal mint hogy össze tudjon trombitálni X embert rendszeresen.
A magyarokat megtalálod ingame a "hun" nevű csatin, ott régebben sikerült pl rendszeresen összetrombitálni embereket hogy csináljunk hard STFeket, illetve találsz klánt is ahova szívesen bevesznek és esetleg aktív embereket is találsz akik szeretnének rendszeresen együtt játszani másokkal.
Illetve ott lehet trécselni, kérdezgetni is, akárcsak itt. -
varganorbert222 #41748 Sziasztok!
Régóta ismerem a játékot, illetve játszogatom vele. Gyakorlatilag 2012 óta van accountom, viszont annak állapota nem feltétlenül tükrözi ezt.
Eddig szezonális jelleggel játszottam vele, ami azt jelenti, hogy iskolás koromban inkább szünetekben, most felnőtt fejjel ahogy az időm engedi úgy játszom. :)
A sorozatokkal, filmekkel nagyjából tisztában vagyok, szeretem a világot. Keresek emberkéket, egy csapatot akikkel lehet együtt nyomulni (és lehet tőlük tanulni), mert eljutottam arra a szintre, hogy a magányos játék nem feltétlenül szórakoztató.
Üdv nektek, Norbi -
Plata #41747 Őszintén szólva én nem is venném észre lehet,eventen sosem figyelem a csetet.
Legalább is a team csetet fix nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.25. 18:13:44 -
Chak #41746 Így is teszek.
Csak megosztom kalandjaim.
Ilyen velem kb évente egyszer történik. -
Plata #41745 Tojd le,ilyen hülyék mindig vannak. -
Chak #41744 lol, ma eventen megtalált egy önjelőlt igazságosztó. :'D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[Tell]Jaydassina@jay#156:reported for afk botting/leeching
[Team]Jaydassina@jay#156:remember to report the 2 ppl just afing in middle lo
[Team]Jaydassina@jay#156:afking*
szegény szerencsétlen nem érti h ha középen állok és pakolom le a prismákat és az elachi walkert meg lelövöm aki közel jön az nem afkolás. :DD
A csávó egy kardassziai karakterrel volt.
Most h belegondolok lehet csak roleplayelt hiszem ez a fajta viselkedés pont karakterhű lenne. Haha.
Van baj.
-
Plata #41743 ESD mellett dekkolok épp admiraltyt csinálom,ESD hülyén zajong,ránézek és azt látom hogy ESD törzse furán vibrál és néha eltűnik,csak a felső tányér marad meg.
Próbáltam csinálni steammel képet,de mindkét kép szar lett és nem látszik az amikor eltűnik a teste,mire eszembe jutott az Nvidia videó felvevője akkorára abba hagyta,elfelejtettem mi a felvevőnek a billentyűkombinációja,mire kikerestem a beállításokban vége lett a bulinak. -
Plata #41742 Crossfield és jem legendary változata meg van,szarkofág nem izgat,romulánt nem is tudom most hirtelen hova tenni. -
gunji #41741 Tegyük hozzá, hogy ez így átverés, ahogy meghirdetik, mert tízes szint alatt és bizonyos küldetéseknél csak szimplán ad.
Szerk: jah meg jön új Mudd-pack : Mudd's Primary Faction Choice Pack!
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.08.24. 22:23:44 -
Plata #41740 Xp event.
Link. -
gunji #41739 Lehet, hogy próbáltak hegeszteni rajta, de ahogy nézem, nem sok sikerrel -
Plata #41738 Egyébként ma nekem is volt map transfer failed eventen.
Sőt valamiért a 63-as engi képesség aktiválás után a körülöttem lévő jem hadar hajók megfagytak. -
Plata #41737 Ma reggel már a launcher is zizi volt.
Elindítottam és le töltött valami 54mb peccset,de mielőtt rányomhattam volna az engage gombra újra elkezdett pöcsölni,most valami 220 mb-ot szedett le.
Mi a franc történt?Az este már le szedett egy peccset. -
gunji #41736 Igazából a kettő között nem vélnék felfedezni kapcsolatot (mármint a szerveroldali crash és a kliensoldali renderelési hiba). De úgy tűnik a fiúk mindig meg tudnak lepni.
Már másoknál is előjött hasonló: https://old.reddit.com/r/sto/comments/wvvlj3/is_this_a_known_bug_with_a_fix_please_be_so_or/ -
Plata #41735 Hm akkor nem értem,frissítsd a drivert esetleg. -
gunji #41734 Nem, GTX960. -
Plata #41733 Véletlenül nem Radeon-t használsz? -
gunji #41732 Felvittem maxra a brightness-t, de nem jó ez így, szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #41731 Gebasz van,már ki is írták,eggyel alattad írtam. -
gunji #41730 Mi törpént a játékkal a mai patch után? Tök sötét lett az egész, ha meg felviszem 150%-ra a brightnesst, akkor a környezet kábé jó, de ablakok továbbra is sötétek. Slamek likes it.
A hangról nem beszélve. Vasárnap lenyomtam két hiányzó küldetést (tetszett), de a szöveget nem lehetett hallani, mert a zene+sfx olyan hangos volt. Próbáltam csökkenteni a zenét, de nem működött az sem, egészen 15%-ra mentem le. Erre két nap után mára elhalkult a háttérzene, feljebb kellett tennem -
Plata #41729 Hopp.
Our PC servers are experiencing some intermittent crashing this morning. We're aware and looking into it. -
Plata #41728 Én még nem tudom mit akarok kiszedni.
Még a bankban dekkol a token. -
Orbancapitan #41727 az inquiry-nél is jobb lenne ha az inquiry nem lenne MW hajó... -
Orbancapitan #41726 hát én a kirk-öt vettem ki hiába dicovery hajó de jobb mint az arbitter a boff ki osztása kicsit trükkös volt és janeway festéssel egész elviselhető vagy 31sec shield vanity-vel jól néz ki -
Plata #41725 Szerintem Vulkáni hajó csak akkor jön ha valamelyik sorozatban lesz vulkáni verda,bár ha a diszkóveriben akkor úgy néz majd ki mint egy rakás szar.
Úgy hogy imádkozz hogy valami más soriban legyen vulkáni verda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.23. 12:26:25 -
Plata #41724 Ma megint bugos volt no win.
Jöttek a hullámok,de lófing gyengék voltak,aztán az ötödik kör után ment a visszaszámlálás majd le járt de nem jött semmi,ki volt írva hogy 06,majd megint visszaszámlálás és 07 és nyertünk,de cseszettül nem jött semmi. -
llw66 #41723 Igen a Sh'Vhal csak max 2023-as event-el lehet, jelenlegi listában csak a Jellyfish van.... -
Plata #41722 Sokat nem várnék a vulkáni hajótól,a T5 D'Kyr sem volt nagy durranás.Inkább support hajó,amire nem sok szükség van manapság.
Még én sem vettem ki az event jutalmat.
Nem tudom mit akarok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sh'vhal-t szerintem nem tudod ki venni,majd csak a következő évi eventen.
Mostani eventes tokenéárt csak 2022 előtti hajókat vehetsz ki,ez meg valamikor nyáron jött asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.23. 11:35:31 -
llw66 #41721 Elméletileg van, tehát nincs rendesen... :) Van egy vulkán, föderációs science karakterem, de nincs T6-os hajója, csak a T5-ös D'Kyr, a prém hajók, meg nevetségesen drágák. Bár most ki tudnám venni a Jellyfish-t, de a Janeway-re "jobban fáj a fogam" az Event Campaign 4 jutalmából (premium T6 starship choice). Illetve a vulkán karakteremnek a Sh'vhal vagy a T'Pau-t szeretném...
Utoljára szerkesztette: llw66, 2022.08.23. 11:02:11 -
Plata #41720 De elméletileg van,a T6 D'Kyr változata már azt hiszem tavaly vagy még régebben készült,de sok gond volt vele és azóta sem jelent meg,úgy volt hogy lehet hogy Legendary hajóként tér vissza.De sosem jött ki.Pedig elvileg már tesztelték,csak cseszett sok gubac volt vele.Legalább is cseten ez írták. -
llw66 #41719 Sziasztok! Az érdekelne, hogy a Star Trek világának egyik legfontosabb fajának (Vulkán) miért nincs "sima" T6-os hajója, csak T5-ös (D'Kyr) ? Nem a "prémiumokra" gondoltam: Jellyfish, Sh'Vhal, T'Pau...
Utoljára szerkesztette: llw66, 2022.08.23. 09:34:54 -
Orbancapitan #41718 az nekem szokott stf-en is vagy egyáltalán nincs heal ha elnyomsz egy engteam-et v sciteam-et -
Plata #41717 Ma is bugos volt,azt hiszem a hatodik kör előtt be jelentette a csaj hogy mittomén milyen affix online,erre a hajóm 100% hp-ról és pjazsról eldurrant úgy hogy meg sem lőttek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.22. 17:27:30 -
Plata #41716 Nagyon szeretem Sw ToR-t,de abban is sok bug.
Bár most egy kicsit vacak,mert nincs season nincs mit csinálni,a komoly raid progress-t meg egyebet úgysem tolom,nem is ismerek magyar játékosokat,mindig egyedül játszom,már kezdetek óta.Galactic season nélkül egy kazuárnak nem sok tennivalója van.
Sztorinak vége,mert végig vittem az egész baromi hosszú sztorikat sorcimmal.
Bár terveztem hogy genyó karival is megcsinálom és birodalmi oldalon is le tolom,de most egy kicsit be sokalltam.
Megcsináltam a steam öcsit hogy minden kariból húzzak fel egyet 75-re.
Az se volt piskóta.
Azért az eternál fityfene sztori végén mikor felkínálták a császári koronát majdnem elfogadtam.
Pedig a sith sorcimnak nulla dark side pontja van és mindig jó kis jedi vót,de ott meginogtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.21. 17:56:16 -
gunji #41715 Neked legalább elindult, nekem csak a map transfer failed-t adja
Tegnap már azon gondolkodtam, hogy a Cryptic biztos besegít már a Bioware-nek, mert SWTORban is kezdenek ilyen idióta bugok előjönni