46720
  • Orbancapitan
    én úgy tudom h a cbs intézi a sorozatokat a paramount meg a filmeket doku filmeket így van külön választva de lehet h házon belül egy és ugyan az a kettő.
  • Chak
    Passzolom, hogy milyen jogokkal melyik rendelkezik. Nem úgy volt h ismét egyesülnek?
    A Thomas nevű Cryptices mondta h Paramounttól megkapta az engedélyt.
    Csak a 3d modelleket a nulláról kell újra alkotni.
    Sok jó ST gém van, jó dizájnokkal.
    Remélem lesz is pár belőlük STOban is.
    Emlékszem milyen jó volt a
    STDS9 the fallen c. játék és a
    STDS9: Dominion Wars.
  • Orbancapitan
    disco fed óta
  • Orbancapitan
    De már rég a cbs-é a jogok a paramount csak a filmes jogokat tartotta meg illetve a kizárólagos forgalmazási jogokat a sorozatoknak
  • Plata
    Mai Peccs:
    General:
    Updated audio and text descriptions for the Discovery, Enterprise (2257), Cerritos, and Stargazer at the Starfleet Museum.
    Resolved an issue that was causing the Swimsuit Top Mini T to not appear properly.
    Resolved an issue that was preventing the Swimsuit Top Mini T from being wearable by Discovery Klingon Female Captains.
    Resolved an issue that was causing the Beachwear Set Swimsuits and Beachwear Separates to not appear properly for Discovery Klingon Captains.

Mióta van diszkós klingon?
  • Chak
    Megkapták végre az engedélyt a Paramounttól.
  • Orbancapitan
    V DRIVER hiba is lehet
  • gunji
    De más programnál nincs ilyen probléma (pl. SWTOR). Itt is inkább az van, s pont az inkriminált patchnaptól, hogy a itt a játékban, amikor a kép világosságát/sötétségét próbálod állítani a brightness csúszkával, akkor az űr vagy a felszíni táj világosabb lesz, csak az ablakok (beállítások, inventory, adatlap, stb) és pl. az űrben a többi hajó nevének betűi maradnak sötétek, ahogy a #41732-ben betett képen látszik, pl. balra fenn a USS Hunor (ha jól nézem).
    De meg is nézem másik gépen.
  • Plata
    Nem a gépeddel van gond?
  • gunji
    Én elcserélném ezt (de akár bármely 'ingyen' hajómat is) az elbarmolt világítás javítására. Bennem már az is felmerült, hogy feature, nem bug. Amiket olvasni róluk, bármi lehetséges.
  • Orbancapitan
    ami nem való semmire max sci-tacnak mert raider skillje is lesz
  • Plata
    Kapunk ingyen T6 Mirror Sommerville-t.
  • Orbancapitan
    spock-eyebrow-raise-startrek-gif
  • Orbancapitan
    én vállalom :D LESZ ITT STAR TREK UNIVERSE ONLINE :D
  • Orbancapitan
    Amúgy most néztem vissza a ten forwardot és ellent mondtak maguknak ugye én kérdeztem még a múltkor non-canon star trek hajókat más régi játékokból mondták h nem csinálnak és nem is akarnak,most meg már készül egy hajó vmelyik régi star trek játékból ..............
  • Plata
    Rengeteg lehetőség lenne,de szarnak rá,mert a pénz fontosabb.
  • gunji
    Pedig van rá lehetőség bőven, pl:
    - a zen-store egy részét lehetne diliért árulni (pl. bank/inventory/doff bővítés),
    - T3-as flottaépületeket felhúzni T5-re és oda tenni az új cuccokat,
    - ha már új flottás cuccok, akkor nekem hiányoznak a discovery boffok és fegyverek,
    - vagy esetleg kinevezni innen valakit górénak .
  • Plata
    Nem valószínű hogy komolyan segítene.
    Inkább csak valami új rendszert akarnak ezzel be hozni.
  • lammaer
    Na, rájöttek hogy kéne kezdeni valamit a dilithiummal?
  • Plata
    Jön új ingyenes eventes hajó.
  • Plata
    Én nem láttam.
  • gunji
    Nekem az elsőnél a 'Play New Romulus' és a 'Play Iconian War' hiányzik. Nem mentem végig rajtuk azóta, hogy betették az új bigyókat a küldetésekbe. De legalább még újabb nincs :)
  • Plata
    A temporal karim transzpúderében nincs új feladat,minden 100%-osan kész.
  • Plata
    Srácok új fleet jutalmak jönnek.
    Your fleet transwarp to Bajor now actually goes to Bajor!
    Members of Klingon fleets should find it much easier to get the attention of their transporter officer for beam-out now.
    Fleet-specific missions now have their own section in the mission journal.
    We've fixed a bug that caused certain rare-quality Romulan Embassy bridge officers to become very rare quality when commissioned—not to worry, though, if you already have one it won't change, and there are new very rare-quality Superior Romulan Operatives at the Embassy.
    Every holding now has new Tier 3 rewards, including several ultra-rare duty officers, all of the type you'd expect: Romulans from the Embassy, Voth from the Spire, time-displaced officers from K-13, miners from the dilithium mine, Krenim R&D crew from the research lab, and Lukari and Kentari from the colony world. Some of these duty officers have new features or unusual active roster abilities, while others have desirable combinations of traits! And of course, higher quality in a duty officer is always a plus.
    In addition, each holding at Tier 3 now has an ultra-rare admiralty ship, again themed to the holding in question. Each of these is a T6 ship card for a named version of a ship from that holding, and several have unusual special bonus powers.
  • Plata
    Még nem látni hogy mi változik,de holnap majd megnézem temporal karim,jelenleg 100% neki az event.
    Egyébként a játékban ki van írva hogy holnap admiralty hét,de nincs is róla hír.
  • Plata
    Még nem.
    De belefutottam vicces bugba no win-en.
    Negyedik körben egy negh war bele spawnolt aszteroidába.
    Nem lehetett sebezni és nem öltük meg így nem ment tovább event.
    Ráadásul olyan affix volt amitől a hajónk csúszkált az űrben.Legalább 20 perc kellett hogy kiszedjük.
    Mivel be célozni nem lehetett.
  • gunji
    Nézte is valaki, mi változik? Csak a cikket olvastam, de nagyon nem vagyok boldog amiatt, hogy megint belenyúlnak csakhogy változzon valami és újra be kelljen lépni. Ahelyett, hogy a bugokat javítanák, pl. a sötétség/világosság-hibát, játszhatatlan a játék így :(
  • Plata
  • gunji
    Pont most olvastam én is.
    Pont ezt mondom én is.
    .... De reméljük, addigra lesz még meglepi.
  • Plata
    Star trek szülinap.
    Link.
    Többet vártam ennél.
  • Plata
    Jaaa.
  • gunji
    Ha elmész Nukarára, a transzporterpadon két dínó áll egymás hátán :)
    Próbáltam harmadikkal megfejelni, de nem sikerült.
  • gunji
    Elsőre doffot olvastam, azt inkább kerüljék el messziről
    Boff-nál meg támogatnám, ha pl. a crit lehetne tanulás útján is a boff, s megérné tetszőleges fajú boff-t használni, nemcsak sro/kentarit.
  • Plata
    Bele nyúlnak a boffokba,jelenleg a romulán kariknak előnyük van a sok crites boff miatt,úgy néz ki ennek lőttek.
  • Plata
    Mit hogy miért?
  • gunji
    Amúgy hogy lehet úgy egymásra applikálni dínókat, mint Nukarán?
  • gunji
    Közben benyomtak még egy kis key sale-t: Save 25% on Keys and a Key Ring Bundle!
  • Plata
    Hát számolni nehéz is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.30. 18:08:08
  • gunji
    Nem mondod... Mecsoda változatosság...

" From September 6th at 8am PT (17:00 CEST) – September 13th at 10am PT (19:00 CEST) "
    "After you receive ten daily progress, "
  • Plata
    Újabb red alert.
    link.