50281
-
Plata #45357 Ha hazaérek majd megmutatom, le fényképeztem és feltöltöttem, de nem volt időm már berakni, otthon majd berakom. -
Orbancapitan #45356 fhűűűűűűűűűűű jó bugos vagy -
Orbancapitan #45355 igen arra a fülre -
Plata #45354 A delta recruit karimnak valami fura passzívja van,érthetetlen az egész,állítólag a hajóján rajta van az összes solana szett és ezért bónusz sebzést kap a dyson science destroyer képességeire.
Csak hogy,a kari engi,cruiserje van,nincs nála solana szett,ikony szett van a hajóján,mert csak recruit kari.
Ez valami ordenáré nagy bug.
Már tényleg atom fura.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.19. 12:10:57 -
Plata #45353 Nézegettem némelyik karimnál passzívokat,állati röhejes,de az egyik karinak 500km-es shield drain passzív képessége van vagy mi a szösz. XD
Passive drain distance improved to 500km.
Meg valami shield ejection distance is 500km.
Nincs is akkora térkép szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.19. 11:26:47 -
Plata #45352 Nem tom erre gondoltál-e.
-
Plata #45351 Hááát,nem tudom hogy ez az-e,de 5% xp boost passzívom van,van vagy 100 passzív. :D -
gunji #45350 Jah, az? Tuti, hogy csak poénkodtak, szvsz. -
Plata #45349 Cseten arról dumáltak hogy lesz valami event amivel törlik alt karikat,de most átolvastam a hírt.
Season 32 Event – Delete Alt Control
Szerintem ezt értették félre. -
gunji #45348 Hogy mi? Jájj :o -
Plata #45347 Jah,rájöttem,ezek félre értettek valamit. -
Plata #45346 Basszus,ma hallottam valamit amitől a frász kapott el.
Valami alt törlő event jön? -
Orbancapitan #45345 zűrben 2 helyen 1. a hajóállapotnál ahol buffok és hatások látszónak 2. a szint jelző alatt
ground szintúgy csak a hajó helyett a karakter állapotnál -
Plata #45344 Nem tom,karakter fülön lehet azt látni valahol?
Ez nekem új.
Bár a tegnapi nap után nem csodálkoznék semmin. :D
Vagy 10 év után rájöttem hogy a ruha ami már ezerötszáz éve megvan annak vannak speckó kiegészítői.
Nem is tudom hogy a ragyában nem vettem eddig észre. -
Orbancapitan #45343 mm nem látszik v aktív tán az karakter fülön a passzívokban látszana de mint állapot jelzőn úgy nem -
Plata #45342 Na azt hiszem SD-ben fent van.
-
Plata #45341 Pedig a vulkáni karimnak csak bonus salvage és bonus dili buffja van.
Szerintem az a lényeg hogy minél gyorsabban minél nagyobb tömeget ápolj le.
Vagy a franc tudja.
Csináltam egy patrolos videót,de még 38 perc a Hd feldolgozásig. :D
Valszeg akkorára meg nem is leszek gépnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 13:44:50 -
Orbancapitan #45340 azt láttam mintha lett volna xp bónuszod elnyomva v valami mint a recruit kariknál recruit eventen -
Orbancapitan #45339 de ha meg van a gagarin traitje a normál spread skill el lővése után akk benyomsz egy faw-t akkor bejön egy egyes szintű spread amit a második torpedó fog lőni már ha nem lőttél vele normál spread után közvetlenül -
Plata #45338 Löhet. XD
Nekem gyün az xp mint az őrült. -
Plata #45337 Csak az első,de ha torpedózni kezdesz a spread mellé kemocite laced weaponry skill nagyon jó. -
Orbancapitan #45336 mondtam mindent próbáltam normált, adv, elite, ott haltam eléggé szóval azt hagytam is de te vagy a mágus tuti h van vmelyik recuitból vissza maradt xp bugod -
gunji #45335 Amelyikre előbb nyomsz rá :) a másikat meg cd-re teszi. (= a példákból az utóbbi) -
Gyors kerdes: ha mondjuk a hajon elol van 2 torpedo launcherem, akkor a torpedo spread tac skillt aktivalva mind a ketto elkezdi szorni az aldast, vagy csak egy a kettobol, az, amelyiknek vagy lejar hamarabb a cd-je? Lehet kerdeztem mar, de nem emlekszem a valaszra. :) (mert ugye a kovetkezot buffolja, az meg egy darabot jelent, de azert rakerdezek)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.18. 11:41:37 -
Plata #45333 Máskor ne próbáld meg advanceden,mert látod hogy normálban sokkal jobban jön az xp,így döl mint a bolond. -
Plata #45332 Most fentvagyok. -
Plata #45331 Érdekesen hangzik,de én nem nagyon szeretem pandát,pandából csak a saját kert tetszett,az is már légió alatt és utána.
Cataclysm idején hagytam abba,panda kimaradt,de nem nagyon bántam. -
Van ra 95 napod, majd probald ki egyszer azert. Annyira nem rossz otlet - bar a helyszint nagyon nem szeretem -, picit nyultak a PoE-bol es ezuttal lootolt gemek is adnak a spelleket, barmelyik classbol talalhatsz szinte barmit es hasznalhatod :) -
Plata #45329 Panda remix? Jáááj.
:D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 23:20:35 -
Gyere panda remixezni transmogokert meg minden loszarert :) -
Orbancapitan #45327 értem most lagos volt de másfél órája még nem volt -
Plata #45326 Hááát,ha mázlim van és eltudok lógni akkor valamikor reggel.Mostanában este nem játszom ha lehet,mert este lagos.
Bár igazából már vagy egy hete nem is voltam fent este,lehet megjavult. -
Orbancapitan #45325 Plata mikor leszel fent stoban? traitet kéne húznom de egyedül dög unalmas xd -
Plata #45324 Jut eszembe,ma olvastam valami cikket,hogy a tejútrendszerben 7 darab olyan csillagot találtak ami körül dyson gömb van.
Szerintük. -
Plata #45323 Red alert.
Tökre vörösen riadó lösz. -
Plata #45322 Nem tudom mi a fene van.De steamről eltűnik a STO.
Nem steames a STO,de felvettem a könyvtárba mint nem steames játék,onnan is indítom már régen.
De két napja eltűnt a stemről,újra felvettem elindítanám,erre eltűnik.
Már többször is csinálta,de nem tudom mi a fene baja van.
Ha meg is marad a neve eltűnik csak Star Trek ikon marad meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 09:10:18 -
Plata #45321 Na igen,mert az alien például +1 trait slot-ot kap.
Plusz a fajok spéci képességei,na és a ruhák is változnak.
Bizonyos fajoknak ugyanabban a frakcióban lehetnek egyedi ruhái.
Amit a másik faj nem tud felvenni,mi van akkor ha valakinek van elmentve a tailornál ilyen ruha,faj-t vált és felveszi a ruhát?
Emlékszem mikor S6 kijött a vulkáni karim félig pucér volt,a boffokon meg felemás ruha volt,egyik boffon alul sima ruha felül valami spéci a másikon pont fordítva.Szegény vulkáni sci karim meg felül pucér volt. :D
Pedig akkor csak a flottás dolgokat tették be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.14. 20:36:02 -
gunji #45320 Hát ja xD
Engem jobban aggaszt a fajváltás: ugye a trait-ek száma is pl. különböző. Az a karakter szíve kb., s egy 13 vagy több éves adatbázisban. Elég bátor dolog... Felelősségteljes programozó nem piszkálja az adatbázist. :) Remélem azért mentenek sűrűn... :D -
Plata #45319 LOL.
Gondold el miféle bugok lesznek a nem váltó tokenből. XD -
gunji #45318 Huhú mecsoda bugok lesznek ebből, ejh ,,, xD vagy :(