46716
-
Orbancapitan #42270 na a válaszadás is bugos sg-n pedig platára adtam választ és nem csabira amúgy csabi itt van egy kis starter pack t6-os hajóval 0.36eu-ért pack -
Orbancapitan #42269 jaja -
Plata #42267 Á,mi nem veszekszünk.
Közben meg együtt FP-zünk Sw ToR-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.10. 00:51:24 -
pajer_csaba #42267 Úristen, én csak annyit kérdeztem, hogy tudtok-e vmi normális magyar klánt... Nem gondoltam volna, hohy ekkora vihar lesz belőle... :'-( Kajakra, mintha az swtor-os klánunk történetét olvasnám, csak más nevekkel... :-( -
Orbancapitan #42266 NEM, Akkora már rendeződve volt az ügy a másik oldalról is és mivel közösséget szeretünk volna létrehozni így félre kellett tenni a sérelmeket ezt mind a 2 fél elismerte tudom mert ott voltam azon a megbeszélésen mint john jobb keze utána jöttek be a szobába a balls-sok is ts-en -
Plata #42265 Hát én jó pár évig csak azzal voltam elfoglalva hogy szerezzek dilit amiből zen legyen és meglegyen pár zenes hajóm,aztán ez módosult arra hogy legyen meg az összes.
Elvoltam én foglalva a farmolással,más nem nagyon érdekelt,meg nem is akartam bele folyni flottás ügyekbe.
Pénz meg sosem volt sok,mert az ec farmolástól meguntam az életem is gyorsan,később jött a doffozás,na az már könnyű volt.Dilit farmolni nem volt unalmas,de már 20 perc exeléstől kihaltam.
De én régen kedveltem John-t.Egész addig amíg össze nem állt azokkal akik a legtöbbet ártottak a flottának.Akkor is főleg csak csalódtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 22:39:26 -
Orbancapitan #42264 persze h nem vetted észre mert nem is érdekelt neked csak annyi volt a lényeg h játssz
az még jóval előtte volt a kamu leveles olyan másfél-2 évvel előtte aztán rendezve lett a dolog akkoriban én meg és még vki sajnos már nem emlékszem h ki hülyeséget meg nem akarok mondani na szóval, be voltunk beépítve utána hogy biztos nem forduljon elő újra. és így is történt.(amúgy így vissza gondolva a hgf-ben én voltam akkoriban a piros zubbonyos tiszt aki minden hová be küldenek és ha életben marad akkor biztonságos :D)
tudom h te nem voltál az ec-zbe mert akkora volt is már pénzed. meg azzal voltál el foglalva h milyen is john ennyi :) -
Plata #42263 Hát én ilyesmiket nem vettem észre.Én csak annyit láttam hogy John össze állt azokkal akik előtte mindenféle bunkó módon támadták a flottát.Na és még ő is harcolt ellenük,mert kamu híreket meg hamis emaileket írkáltak a flotta vezetők nevében.
Még valami kamu blogba is írtak,ami persze le bukott és beégtek.
Én az ec-s részben nem voltam benne,tudod hogy sosem érdekelt az EC,engem mindig a dili érdekelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 21:15:55 -
Plata #42262 Nálunk nem,mert azért vagyok mindig első mert egyedül vagyok.
Jah egyébként trooperrel voltam első nagy guildban is.Kaptam is egy rakás lóvét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 21:11:06 -
Orbancapitan #42261 jó de nálunk pénz jár érte -
Orbancapitan #42260 nem így volt john át adta lt.zole-nak de zoli élte világát nem stozott sokat ezért jött volna vissza john de raul már annyira el volt szállva h ő pénzes meg pénz alapon döntött h ki a jó ki illik a hgf-be és nem tetszett raulnak h johnak voltak közöségi tervei ezért lejárata és el csalta a szavazást ec-vel aki rá szavazott az kapott 1m-t és ugye új játékosoknak és kiskarisoknak akkoribban sokat ért jah és raul vette ki azt a pénzt hogy magánál tartsa vmi oknál fogva. sajnos ezt nem tudom bizonyitani mert akkor nem csináltam róla print screent akkoriban a banklogról azóta bugos is a banklog johnak az a saját pénze volt tőlem kérdezte h én hogy farmoltam ki az ec tartozásomat raulnak. -
Plata #42259 Tudhatnád hogy én imádok trollkodni.
Be is bizonyítom.
Tudom hogyan lehet Sw ToR-ban könnyen meg nyerni a heti conquest versenyt a guildban.
Lásd én minden héten első vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 20:29:28 -
Orbancapitan #42258 mondtam már h ne legyél troll :D Vagy most buktál le h hasad személyiségű vagy minden karinak egy külön személyiség :D De viccet félre téve te lettél raul után x karival. -
Plata #42257 Azért részben mert nem egy karim a flotta vezető.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 20:07:40 -
Orbancapitan #42256 Mért rajtad kivül van más aki flotta admirális rangba van és aktív? én csak inaktívról tudok
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.09. 20:07:04 -
Plata #42255 Részben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 20:03:22 -
Orbancapitan #42254 ő volt az előtted lévő vezető csak neveket nem írtam most meg te vagy nem? és ne trollkodj már pls :D
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.09. 20:03:57 -
Plata #42253 Nem így volt.
Raul lett a vezető nem én.
Nekem az volt a teljes kép hogy tök nyugisan voltunk,aztánk John akart leni a vezető,de senki nem szavazta meg,ezen berágott el lopott egy adag pénzt a bankból és átment a rosseb tudja milyen flottába,hogy megépítse a legynagyobb magyar star trek közösséget.
Általában mindig ezt a szöveget nyomják minden játékban.Összefutottam velük STO előtt LOTRO-ban is ahol csak rombolni tudtak.STO után még pár MMO-ban összefutottam velük régebben.WoW-ban azért mentem angol szerverre mert találkoztam velük a magyar szerveren és nem volt kedvem velük találkozni.De Sw ToR-ban is láttam őket,amikor még volt pvp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 20:02:50 -
Orbancapitan #42252 nem úgy volt plata épp hogy az előtted lévő vezető kattant be és ki csinálta a flottánkat................. szóval tudjad már létszíves hogy mi volt ott nem csak a személyes érintettségből mondasz mert csak a hgf a legjobb...... az előtte lévő vezetőkkel azon voltunk hogy egy hatalmas nagy magyar közöséget hozzunk létre hála az armada rendszernek és ezt jól tudom mert én is építettem ki a kapcsolatokat annak ellenére hogy az h a te előted lévő vezető megtorpedózott a vezetőségen belül aztán később a vezetőséget is és ezért nem lett semmi belőle. és később a flottát is és most csak már csak el fekvők vagyunk.
szóval létszives a teljes képet ad és ne a torzultat....
bocs h nyers voltam csak már unom hogy csak mindig ezt adod elő h a volt vezetőnk be kattant és idiótákkal állt össze blablabla.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.09. 18:45:28 -
Plata #42251 Ötletem sincs.Szerintem most minden flottában punnyadás van,winter event után döglés van.
Már nem nagyon ismerem a mostani magyar flotta viszonyokat,normális flotta talán az UHF és a Magyar flotta,a többi eléggé selejtes.
Mi flottánkban már szerintem vagy 6-7 éve nem volt hatalmi harc.
Vagy régebben,nem emlékszem már mikor kattant be a volt flotta vezetőnk és szűrte össze a levet azokkal a vadmarhákkal akiknek a nevére sem emlékszem már.
Régen tudtam mert könyörtelenül kinyírtam őket más játékokban is.
Végül az egyik játékban kaptam ideiglenes bann-t is mert túl ki lettek irtva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 18:14:01 -
pajer_csaba #42250 Am van valmi magyar fleet/guild/klán STO-ban? Már ahol nem egymást ölik az emberek a hatalomért, hanem normálisan lehet együtt játszani. -
Plata #42249 Hát bevallom,nem tudom hova tenni sem a Temer-t sem a Jarok-ot.
De majd utánanézek.
De tudom hogy minden évben jön az ingyenes után valami spéci bundle,vagy újabban legendary.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 17:59:41 -
Orbancapitan #42248 volt csak nem bundle változat hanem a legend jem'hadar -
Orbancapitan #42247 pl ez https://sto.fandom.com/wiki/Khitomer_Alliance_Battlecruiser
és még van belőle 2 fajta a temer és a jarok -
Plata #42246 Az melyik is volt?
Nem emlékszem rá.
De valami legendary gezemice biztos volt tavaly is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 17:31:45 -
Orbancapitan #42245 te meg miről beszélsz? az alliance shiipeknek sose volt bundle változatta -
Plata #42244 Eddig mindig hajót adtak,na és persze utána jött a bundli változata. -
Orbancapitan #42243 nem gondolom h verda lesz hanem item max vmi jem'hadar variáns -
Orbancapitan #42242 amúgy most volt nerf nem rég -
Orbancapitan #42241 csak előtte fejeztem be az alderaant és angalt is le nyomtam szóval így kicsit hosszú volt -
Plata #42240 Szerintetek az idei évfordulós verda mi lesz?
Nekem most ötletem sincs. -
pajer_csaba #42239 "De a trooperben semmi ilyesmi nem volt,csupán meghívtak a fővárosba egy pizsamapartira." - asszem' ott, ha csávó vagy, kicsit tudsz flörtölgetni is. De nem vennék rá mérget. Sajnos a trooper sztori a nemezisem, különösen az a rész. -
pajer_csaba #42238 Megírom az SWTOR fórumán, ne ide szemeteljünk. :-) -
Plata #42237 Lol.Erre kíváncsi lennék.
Mármint erre a részre:""Egyébként a trooper sztoriban van egy vicces küldetés.
Női karival jön elő,kapsz egy különös meghívót." - minden sztoriban van ilyesmi. Sith Warriorral pl két asszonyod is lehet."
Bár sith warri az annyi volt hogy felhúztam 80-ra és kész,de igazából nem sith warri volt,csak sith warri eredetű jedi sage.
Sith warrit és jedi knight sosem volt az én stílusom.
Bár a sith/jedi sage karim,pont női kari.Bár igaz ez sem hond,attól még lehet nője.
De a trooperben semmi ilyesmi nem volt,csupán meghívtak a fővárosba egy pizsamapartira.
Egyébként a STO-ban sosem vettem Zent,igaz mocskosul sok zenem van,de azt ki farmoltam.
Igaz elkölteni meg sajnálom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 13:59:47 -
pajer_csaba #42236 Viszont baromi könnyű farmolni a kreditet. De a CC sem olyan drága, mint az STO-ban a Zeni (€-ban számolva): 1000 Z = 9 € (3583 ft); 1000 CC = 7,6 € (3025 ft), ráadásul a CC kevesebb dologhoz kell (nincsnenek ugye lock boxok) és még arányaiban is olcsóbbak a termékek 8pl ruhaszettek), így CM-ből is jobban megéri kiváltani a dolgokat.
Az a ruhaszett, ami meg nem vehető meg CM-ből, az vagy fixen küldiből esik, vagy valamiylen módon kivezették a játékból: megszűnt az event, törölték a küldit, vagy (ami a legjobb eset, mert valakitől még beszerezhető matiért) kraftolható volt, de kivették a schematicokat. A GTN-en ezek szoktak a legdrágábbak lenni, minden más csak szemfényvesztés, kár sírni miatta.
"Egyébként a trooper sztoriban van egy vicces küldetés.
Női karival jön elő,kapsz egy különös meghívót." - minden sztoriban van ilyesmi. Sith Warriorral pl két asszonyod is lehet. -
Plata #42235 Sw ToR-ban a pénz exploit miatt mostmár semmi sem olcsó.
Régen megvehetted ugyanazt a ruha szettet egy millióból amit ma jó ha egy milliárdért meg kapsz.
Eszementül elszálltak az árak.
Egyébként a trooper sztoriban van egy vicces küldetés.
Női karival jön elő,kapsz egy különös meghívót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.09. 11:17:43 -
pajer_csaba #42234 Okés. Bár nekem itt ez az egész krafting rendszer nagyon furcsának hat... kicsit az az érzésem, hogy túl sok minden kell túl kevés haladáshoz, és azt is jó drágán. Pl a játék alig-alig dob tech upgradet (ha meg megveszed, az is 10k ek, és az aukciós házban se sokkal olcsóbb), a dilíthiumot úgy kell kikönyörögni (nem mine-olós játékosként), ehhez képest egy tech upgrade, ha boostert is raksz be, max 5%-ot dob az upgraden, azt is 700 dilíthiumért. Nem igazán érzem fairnek. Arról pedig végképp nincs semmi fogalmam, hogy hogyan kell "létrehozni" cuccokat, mint pl a puskát, amit küldtél. Ehhez képest az SWTOR rendszere fényévekkel egyszerűbb, és még én is, mint noob, álmomból felriasztva is meg tudom mondani, hogy ott mihez mi kell, és mit hol lehet beszerezni, könnyen, olcsón, gyorsan. -
pajer_csaba #42233 Ó, pedig érdemes ezeket a side-storykat is megcsinálni, a fő storyban is sok minden érthető(bb) lesz, emellett bővíti a loreban való ismereteidet is. Számomra ilyenkor működött igazán a Star Wars élmény. A Taral V és a Maelstorm Prison két, fontos - bár nem nélkülözhetetlen! - fp ebből a szempontból, a későbbi (már kiegészítős) storyban lesz jelentősége. Sajnos kicsit hosszú mind a kettő, de én szerettem őket (sztorizni, nem randomban, mert az csak darálás...). -
Plata #42232 Egyszemélyes FP-ért nem ad sokat,inkább a randomért kapsz többet. -
Orbancapitan #42231 Balmora jön de véletlenül belekezdtem egy flaspoint sztoriban ami k hosszú(gondoltam meg dobja a cq pontjaimat a guildben) volt és most jönne a folytatás a jedi prison de hagyom most fárasztó volt