46716
-
gunji #42310 Boldog tortanapot!
#define ZENCAP 500 (szívesen, küldöm nekik a csekket :D)
Milyen összeomlás? -
Orbancapitan #42309 picard s2 -
Plata #42308
Nem szép,nagyon nem. -
Orbancapitan #42307 mert ha úgy működne mint rég fel vitték volna az max átváltást 1000-5000-re és kész igy tudták volna bizonyítani h tényleg átváltásról van szó de mivel h mondták h nem tudják át írni a max értéket így már egy kicsit gyanus h csak díjmentes(no profit) script volt amit eddig a játékosokat segítette és profit szerzés céljából mennie kelletett
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.20. 10:17:04 -
Orbancapitan #42306 az a gond h már nem lehet tudni h hogy működik a rendszer a legutolsó összeomlása óta mert akkor jobban bele kellett nyúlni a crypticnek h egyáltalán működjön ismét -
Plata #42305 De a dili exről játékosok veszik meg a dilidet zenért,vagyis ha havonta 12-15 milla zen megy el az exen,akkor azt a zent valakinek meg kell venni,nem? -
Orbancapitan #42304 akkor is feleslegesen írtad amit írtál mert nem life profit hanem farm és várakozás a cryptic nem ebből kap részesedés hanem h ha vki vesz zent és ha vki 10m zent vársárólt akkor bukta mert nincs az h nincs miből fel venni embert., -
gunji #42303 A dili exchange-ből.
De annyira hihetetlen ez az összeg, hogy utána számoltam saját adatokkal (előzőleg a google volt a forrás): arc kliensben kb. 6700 zent kapunk 50 euroból, ez alapján a 10m zen csak 75k euro, egy nagyságrenddel kevesebb. Oh, SORRY, hamu fejemre. -
Orbancapitan #42302 és ezt mikor tették meg mm diliexchangere v honnan tudják? és ha life profit akkor valid, de hát kell mike fatum-éknak a kokós bulikra az anyag és a színtiszta nem olcsó na persze meg a csajok. -
gunji #42301 Chaten most épp arról beszéltek, hogy decemberben 10 millió zen cserélt gazdát. Ez olyan 80-100 millió euró is lehet. WTF???...
Ha valid, akkor k*rva gáz, hogy azt mondják, nem éri meg új embert felvenni... -
gunji #42300 Én nem tudom, melyik karakterrel vegyem ki. Jó lett volna, ha csomagolva adják. -
Plata #42299 Köszi.A négy vackot észrevettem,kiírta mikor felmentem. -
gunji #42298 Mától hat napig minden nap ajándék a 13. évforduló alkalmából: link
Ma péntek este hétig: 4 db hajó-slot (automatikusan hozzáadódik a meglévőkhöz, nem dobozos - feltéve, ha még nem vagyunk maxon)
A többi napra meg ezek jönnek (forrás a fenti reddit cikk):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Orbancapitan #42297 a max effectból nyúlta az art director állítólag v'ger kicsi formája ilyen a filmben hát a mostani felújitott változatban tényleg ilyesmit láthatunk mikor spock behatol -
Plata #42296 -
Plata #42295 Galaxy.
-
Plata #42294 Plusz jön egy ronda Galady juggernaught boxos hajó. -
Plata #42293 Az új eventes hajó nagyon tutii.
Link.
Science dreadnought hangárral és másodlagos deflectorral. -
Plata #42292 Na újra kint van.
Link. -
Plata #42291 Ki jött a hír az évfordulós eventről.
Január 24-edikén kezdődik.
Új T6 hajót kapunk lesznek új küldik,TFO és patrolok.
De belinkelni nem tudom,mert törölték a hírt miközben olvastam.
Valami új V'ger party poppert is kapunk,de nem tudtam elolvasni azt a részt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.17. 12:01:54 -
Orbancapitan #42290 a jó öreg foundry-s map
-
Plata #42289 -
gunji #42288 Jobb későn, mint soha alapon pénteken este betették a Hearts and Minds küldit. Még keddig elérhető. Akinek nincs még (elég) Dr. Sibakja, érdemes elugrani rá. -
Plata #42287 Ma endevor közben nukarán le jött nekem segíteni két elachi grunt,a két gülüszemű alien EV suit nélkül mászkált és lövöldözött,rá sem tojtak hogy van vagy 500 fok árnyékban. -
Plata #42286 ÚJ TFO jön.
Valami börtönszökdösős.
Ha jól értem.
Börtön link. -
Plata #42285 -
Plata #42284 Bundli sale.
Link. -
Orbancapitan #42283 nope -
Plata #42282 Új hajóról nincs infó?
-
Orbancapitan #42281 de hát pont hogy ezt nem tudnak bele rakni a ten forwardban mondták :D -
Plata #42280 Az ok hogy mondtad,bár nem emlékszem,visszaolvasni lusta vagyok.
De ma megnéztem. -
gunji #42279 mármint dilit
és amúgy de, a botfarmolást kell megszüntetni, hogy ne lehessen többezer usd-t kifarmolni havonta a játékból scripttel
dili költéshez meg tegyenek be új flottaépületet, diliért zenes hajót villámakciót
legyen normális kontent
és a dil/zen piac helyre fog állni, mikor a játékosok visszatérnek -
Orbancapitan #42278 LOL KEVESET KŐLTÜNK? bmeg ne legyen 12-20-60k zenes árak. és többet költünk + írjanak a diliexchange-be plusz egy nullát és meg is van oldva a f2p játékosok költése -
gunji #42277 Önszándékú Ten Forward kiemelés (bocsi :D):
- nem lesz új frakció, sem adventure zone, inkább szüttyögnek a félévi egy-két story-missionnel,
- nem lesz játék remake sem,
- jól megy a játéknak pénzügyileg, így pár évig még tovább üzemel,
- nem megy jól a játéknak pénzügyileg, így nem vesznek fel új fejlesztőt,
- de ingyen sem lehet fejleszteni rá, mert illegális (swg és sto foundry somolyog a sarokban),
- a dili marketnél nem a botfarmok a baj, hanem, hogy keveset költenek a játékosok,
- André: mit szólnátok, ha lenne egy olyan season update, amiben más nem lenne, csak a régi klingonos küldetések kerülhetnének vissza?
fanbase: hatalmas üdvrivalgás, igen-igen, kell-kell
Kael: jó, mert ilyen nem lesz
:D
Amúgy link a többihez: Ten Forward Weekly 1/10/23 -
Orbancapitan #42276 mondtuk -
Plata #42275 Srácok tényleg van romulán D7 skin.
-
gunji #42274 Mától Red Alert és egy hétig R&D-event : azaz a craftoláshoz használt skilleket lehet gyorsabban tanulni -
Plata #42273 Star Trek Onlne-ban nincs semmi buli hogy a DS9 30 éves?
Steam-es Star Trek játékban amit telómról is szoktam tolni van Ds9 Anniversary giveaway. -
Orbancapitan #42271 EZ CSAK KÓD amit csak be kell aktíválni a oldalon és kész nem sötét üzlet csak kód -
pajer_csaba #42271 Ha jól sejtem, ez játékon kívüli tranzakció. Köszi, de nem. Nem akarok azon foschni, hogy bannolnak e.