46716
  • gunji
    Boldog tortanapot!

#define ZENCAP 500 (szívesen, küldöm nekik a csekket :D)
    Milyen összeomlás?
  • Orbancapitan
    picard s2
  • Plata

Nem szép,nagyon nem.
  • Orbancapitan
    mert ha úgy működne mint rég fel vitték volna az max átváltást 1000-5000-re és kész igy tudták volna bizonyítani h tényleg átváltásról van szó de mivel h mondták h nem tudják át írni a max értéket így már egy kicsit gyanus h csak díjmentes(no profit) script volt amit eddig a játékosokat segítette és profit szerzés céljából mennie kelletett
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.01.20. 10:17:04
  • Orbancapitan
    az a gond h már nem lehet tudni h hogy működik a rendszer a legutolsó összeomlása óta mert akkor jobban bele kellett nyúlni a crypticnek h egyáltalán működjön ismét
  • Plata
    De a dili exről játékosok veszik meg a dilidet zenért,vagyis ha havonta 12-15 milla zen megy el az exen,akkor azt a zent valakinek meg kell venni,nem?
  • Orbancapitan
    akkor is feleslegesen írtad amit írtál mert nem life profit hanem farm és várakozás a cryptic nem ebből kap részesedés hanem h ha vki vesz zent és ha vki 10m zent vársárólt akkor bukta mert nincs az h nincs miből fel venni embert.,
  • gunji
    A dili exchange-ből.
    De annyira hihetetlen ez az összeg, hogy utána számoltam saját adatokkal (előzőleg a google volt a forrás): arc kliensben kb. 6700 zent kapunk 50 euroból, ez alapján a 10m zen csak 75k euro, egy nagyságrenddel kevesebb. Oh, SORRY, hamu fejemre.
  • Orbancapitan
    és ezt mikor tették meg mm diliexchangere v honnan tudják? és ha life profit akkor valid, de hát kell mike fatum-éknak a kokós bulikra az anyag és a színtiszta nem olcsó na persze meg a csajok.
  • gunji
    Chaten most épp arról beszéltek, hogy decemberben 10 millió zen cserélt gazdát. Ez olyan 80-100 millió euró is lehet. WTF???...
    Ha valid, akkor k*rva gáz, hogy azt mondják, nem éri meg új embert felvenni...
  • gunji
    Én nem tudom, melyik karakterrel vegyem ki. Jó lett volna, ha csomagolva adják.
  • Plata
    Köszi.A négy vackot észrevettem,kiírta mikor felmentem.
  • gunji
    Mától hat napig minden nap ajándék a 13. évforduló alkalmából: link
    Ma péntek este hétig: 4 db hajó-slot (automatikusan hozzáadódik a meglévőkhöz, nem dobozos - feltéve, ha még nem vagyunk maxon)
    A többi napra meg ezek jönnek (forrás a fenti reddit cikk):

• Orbancapitan
    a max effectból nyúlta az art director állítólag v'ger kicsi formája ilyen a filmben hát a mostani felújitott változatban tényleg ilyesmit láthatunk mikor spock behatol
  • Plata
  • Plata
    Galaxy.
  • Plata
    Plusz jön egy ronda Galady juggernaught boxos hajó.
  • Plata
    Az új eventes hajó nagyon tutii.
    Link.

Science dreadnought hangárral és másodlagos deflectorral.
  • Plata
    Na újra kint van.
    Link.
  • Plata
    Ki jött a hír az évfordulós eventről.
    Január 24-edikén kezdődik.
    Új T6 hajót kapunk lesznek új küldik,TFO és patrolok.
    De belinkelni nem tudom,mert törölték a hírt miközben olvastam.
    Valami új V'ger party poppert is kapunk,de nem tudtam elolvasni azt a részt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.17. 12:01:54
  • Orbancapitan
    a jó öreg foundry-s map

• Plata
  • gunji
    Jobb későn, mint soha alapon pénteken este betették a Hearts and Minds küldit. Még keddig elérhető. Akinek nincs még (elég) Dr. Sibakja, érdemes elugrani rá.
  • Plata
    Ma endevor közben nukarán le jött nekem segíteni két elachi grunt,a két gülüszemű alien EV suit nélkül mászkált és lövöldözött,rá sem tojtak hogy van vagy 500 fok árnyékban.
  • Plata
    ÚJ TFO jön.
    Valami börtönszökdösős.
    Ha jól értem.
    Börtön link.
  • Plata
  • Plata
    Bundli sale.
    Link.
  • Orbancapitan
    nope
  • Plata
    Új hajóról nincs infó?
  • Orbancapitan
    de hát pont hogy ezt nem tudnak bele rakni a ten forwardban mondták :D
  • Plata
    Az ok hogy mondtad,bár nem emlékszem,visszaolvasni lusta vagyok.
    De ma megnéztem.
  • gunji
    mármint dilit
    és amúgy de, a botfarmolást kell megszüntetni, hogy ne lehessen többezer usd-t kifarmolni havonta a játékból scripttel
    dili költéshez meg tegyenek be új flottaépületet, diliért zenes hajót villámakciót
    legyen normális kontent
    és a dil/zen piac helyre fog állni, mikor a játékosok visszatérnek
  • Orbancapitan
    LOL KEVESET KŐLTÜNK? bmeg ne legyen 12-20-60k zenes árak. és többet költünk + írjanak a diliexchange-be plusz egy nullát és meg is van oldva a f2p játékosok költése
  • gunji
    Önszándékú Ten Forward kiemelés (bocsi :D):
    - nem lesz új frakció, sem adventure zone, inkább szüttyögnek a félévi egy-két story-missionnel,
    - nem lesz játék remake sem,
    - jól megy a játéknak pénzügyileg, így pár évig még tovább üzemel,
    - nem megy jól a játéknak pénzügyileg, így nem vesznek fel új fejlesztőt,
    - de ingyen sem lehet fejleszteni rá, mert illegális (swg és sto foundry somolyog a sarokban),
    - a dili marketnél nem a botfarmok a baj, hanem, hogy keveset költenek a játékosok,
    - André: mit szólnátok, ha lenne egy olyan season update, amiben más nem lenne, csak a régi klingonos küldetések kerülhetnének vissza?
    fanbase: hatalmas üdvrivalgás, igen-igen, kell-kell
    Kael: jó, mert ilyen nem lesz
    :D

Amúgy link a többihez: Ten Forward Weekly 1/10/23
  • Orbancapitan
    mondtuk
  • Plata
    Srácok tényleg van romulán D7 skin.
  • gunji
    Mától Red Alert és egy hétig R&D-event : azaz a craftoláshoz használt skilleket lehet gyorsabban tanulni
  • Plata
    Star Trek Onlne-ban nincs semmi buli hogy a DS9 30 éves?
    Steam-es Star Trek játékban amit telómról is szoktam tolni van Ds9 Anniversary giveaway.
  • Orbancapitan
    EZ CSAK KÓD amit csak be kell aktíválni a oldalon és kész nem sötét üzlet csak kód
  • pajer_csaba
    Ha jól sejtem, ez játékon kívüli tranzakció. Köszi, de nem. Nem akarok azon foschni, hogy bannolnak e.