46712
  • Orbancapitan
    neeeee már
  • Plata
    Asszem a promi mégis pilóta lesz.
    pilóta link.
  • Orbancapitan
    nem lesz abból új hajó csak új kinézette a picard s3-ban illetve az a klnézet jöhet a stoba is
  • Plata
    Figy nem tudom milyen legendary hajók jönnek,de admizás közben láttam cseten hogy új inquiry hajóról dumálnak.
    Sietve logoltam ki és be csak admi küldit vettem fel és váltottam karit,de valami olyan duma volt hogy új kinlzetű inquiry szivárgott ki vagy mi a franc.
  • Plata
    Nem is tudom mi a túrót csinálnék egy külföldi flottában.
    Plusz kedvem sincs újra felhúzni egy flottát.
    Szerintem úgysem lesz a flottájából semmi,megunja és felhagy vele.
  • gunji
    Dehát az a gyerek is mire jutott vele, csak ignore list-re :P :D
    Mint amikor a német fürdőző fuldoklik a Balatonban, a partról meg visszakiabálnak neki, hogy 'inkább úszni tanultál volna meg, mint németül..." xD
  • Orbancapitan
    ezért fontos nyelvet tudni :D
  • Plata
    Ma újra ignorálnom kellett egy játékost.
    Felmentem admizni meg eventet le tolni,dekkolok ESd mellett és veszem fel admy küldiket,erre rám ír valaki angolul hogy nem szeretnék-e egy fejlődő és mittomilyen flottába csatlakozni és együtt dolgozni a felépítésén,kb ez volt a szöveg.
    Mondtam neki hogy kösz de nem,angolul.Gondoltam ennyi.
    Lószart,elkezdett üzengetni hogy csatlakozzak és a franc tudja még miket írt.
    Felét nem értettem a szövegnek minimum.
    Vissza írtam megint hogy nem és hogy nem tudok angolul,majd magyarul elmondtam neki hogy haggyon már a bánatos picsába békén és egyebek.
    Be hívott event és még ott is írkált,így a végén még magyarul írtam neki hogy b meg hagyj már békén és ignoráltam.
  • Plata
    Na igen de nem a pvp miatt.
    Kerrat a könnyű pénz és dili szerzés miatt volt.
  • Orbancapitan
    jah velük voltam igaz kezdetben a leggyengébb de mikor be jött a streamrunner és a fedes subspace jumper s még kollnak is gondott okoztam a kumari-jának. :D A régi szép idők
    amúgy ti inkább kerrathba lógtatok mikor még nem volt pvp farm
  • Plata
    Tudom hogy nagyon régen Kolln ésa többiek pvp-ztek,de őszintén engem sosem érdekelt.
    Csak akkor pvp-ztem amikor mentünk dilit szerezni,de az meg nem igazi pvp volt.
  • Orbancapitan
    nem volt az mindig mivel benne voltam a hgf pvp team-jében ez az előtt volt h a cryptic ki nyírta volna a pvp-t
  • gunji
    Ez: https://sto.fandom.com/wiki/Legendary_Constitution_Temporal_Flight_Deck_Carrier
  • Plata
    Örülök hogy legendary hajók lesznek,a traitjük acc wide,ami marha sok farmolástól meg kímél.
  • Plata
    Biztos.
    Nem ismerem.
  • gunji
    Donnie lehetett - az a Discovery-ben látott Constitution :)
  • Plata
    A pvp mindig halott volt.
    Kivéve amikor flotta szinten bugoltuk a dilit pvp-ben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.05. 18:16:44
  • Orbancapitan
    én jobban szeretem a intelt v a mw-t de a pilot teljesen főlösleges mert a pvp halott
  • Plata
    Hát nekem mindegy hogy milyen lesz,a promis karim úgyis poén kari.
    Ha bemyegyek vele TFO-ra úgyis agybajt kapnak tőlem a többiek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.05. 17:57:53
  • Orbancapitan
    ENGEM Csak a promi érdekel mert akk végre vissza ülhetnék promiba
  • Plata
    Cseten azt mondták legendary styx vagy mi a rák is lesz tán.
    Meg valami doni vagy donnie vagy donne,vagy mi a szár,nem emlékszem pontosan mit írtak,épp ki logoltam mikor írták és elfelejtettem a nevét.
  • Orbancapitan
    van már vmi infó h miilyen lesz a legendary prometheus? kérlek mondjátok h nem pilot
  • Plata
    Jön a 13-adik évfordulós bundli.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.04. 19:12:15
  • Plata
    Ezt a konzolt adja giveaway.
  • Plata
    Jupiter eventes TFO-n a hajóm folyton rinyált hogy nincs pajzs,ha kapott temporary hull-t.
    Marhára idegesítő volt.
  • Plata
    Steelseries giveaway-t húzzátok be,nagyon jó konzolt ad,valami terran agonizáló gezemice.
  • Plata
    Én meg csak azt tudom hogy most a cseten ez vót a táma,hogy hogy jött felé pas
  • Orbancapitan
    és még quinto is több pénz kapott nála. azzal együtt amit te írtál én így tudom ezt a sztorit
  • Plata
    Ha jól láttam a cseten akkor kevesellte a pénzt amit fizettek volna és nem tetszett hogy annyit kapott volna mint a többiek.Meg hogy Spock nagyobb figyelmet kapott.
  • gunji
    A STO akkori community managere még 2013-ban pár rajongóval Twitteren bekövették Shatnert, hogy kövesse ő is vissza őket, ami nem tetszett neki és a harmadik posztra blokkolta a STO-tól érkező üziket (vagy hogy működik ez). A beszélgetés egyébként még mindig hozzáférhető a neten.
    Azt nem tudom, hogy volt-e mögötte még valami, ami sértette az egóját (pl. amiket írtok), vagy csak simán zaklatásnak vette a STO twitter-posztjait, meg hogy egyáltalán megkeresték-e hivatalos formában vagy csak twitteren. Mentségére szólva én is tiltanám, ha ismeretlen idióták vulkáni macskás szóviccekkel zaklatnának.
    De az tény, hogy a meghívást nem nyilvánosan twitteren kellett volna intézni, hanem a menedzserén keresztül hivatalos levélben, esetleg a CBS/Paramount segítségét kérve. Ha meg volt ilyen felkérés, de elutasította, akkor meg annyi, s ne ddosolják twitteren.
  • Plata
    Cseten írtak minden félét,hogy az volt a baja hogy Spock is szerepelt meg hasonló.De mivel cseten írtak mindenfélét,fene tudja mi igaz belőle.
  • Orbancapitan
    csak túl keveset ajánlottat neki meg a stilusban úgy emlékszem
  • gunji
    Az már régen volt, tán már 10 éve is. Emlékszik még egyáltalán rá? Nem lehet senki ennyire antiszociális [fejvakarós smiley]
    Mondjuk a STO-nál is eléggé balf*szok voltak, az biztos.
  • Plata
    Szerintem valami nagy dobásra készülnek.
    Nem csodálkoznék ha flotta épület jönne vagy új cuccok.Vagy T6 lenen a flották szintje is.
    Egyébként cseten valamelyiknap arról dumáltak asszem reddit cseten hogy Shatner utálja a STO-t.
  • Orbancapitan
    jah wesley nem volt akkora fhhhhhhhűűűűűű de nagy mint az iconiai háború végórái
  • Plata
    Terran space pack,elite service pack,ship up token,spéci terran konzol.
  • Plata
    Steelseries GG appban ingyen pack giveaway van.
  • Plata
    Vagyis akkor sosem kapjuk vissza a jó kis klingon sztorit?
    Tényleg valahogy lehet játszani a régi Doomsday küldit például?
  • gunji
    A napokban megint volt éjszakai stream, egy dolgot emelnék ki önkényesen belőle: a korábban kivett föderációs-klingon/B'Vat szál felújításához még több munka kell, ami nincs, mert elébb az új történetszállal foglalkoznak (utalva az új rész végén levő videóra), ami hasonló hosszú lesz, mint a legutóbbi (2 év). Majd utána. Talán.
    Ezt annyira nem értem, mert már voltak a részek felújítva, egyszer biztosan. A mostani tükrös-terrán szál annyira nem jött be (pedig jó ötletek is voltak benne), valahogy kevésbé izgatnak, mint B'Vat. :(
  • Plata
    Admiralty event.
    Link.