46712
-
Plata #42426 Tedd fel Hydra-ra a Kumari experimental fegyóját,azt hiszem az is bugos.
Szinte mindig critel és defense starbase one-on szemből is flank sebzést lőtt. -
Orbancapitan #42425 Amúgy most skill cd problémával küzdök túl sok a cd az intel skilleken xd Entwined Tactical Matrices ugye én eddig ezt is használtam faw és torpspd kb állandó volt de a hydran cannon és dbb van satter volley meg még mindig pontatlan hiába mondják h hűűűű de nagy dmg csinálja, jah persze csak ott kell lenned az ellen seggében a szoródás miatt a hydranak meg defi v bop
tulajdonságai vannak inkább. cloak ki, multi-vector , tűz tűz, cloak be, enchance cloak, tűz,tűz, hydra konzol, bele a tömegbe és bumm robban az összes pláne ha vki előtte gw-t nyomott a csapatban. jah amúgy én nem kaptam meg a kit-et a bundle-ból ma akartam megnézni de semmi nincs sehol se invetory se dilistore se zenstore. -
Plata #42424 Nem tudom hogy a neutronic miatt bugos-e vagy sem,de az nem csatlakozik a buliba,particle dyson és disco torpedó imád együtt bulizni,ha használsz spread-et észreveszed hogy együtt bandáznak mert látványos ahogy torpedók tucatjait köpi ki a hajó.
Particle és dyson torpi szinte mindig együtt bandázik,de sokszor a diszkós is csatlakozik a buliba.
Ha jól figyeltem meg spread skillnél ha nem a nautronic sül el,akkor a particle és dyson 80% eséllyel kb együtt megy bulizni és olyan 50% eséllyel meghívják a diszkóst is.Ami spread 3-as skillnél nagyon látványos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.17. 09:03:36 -
Plata #42423 Hydra erős úgy is hogy elmebeteg felszerelés van rajta és a fő cél a csapattársak idegesítése.
Bár a tetvek javították a roma torpedó régi bugját,vége a végtelen ökörködésnek.
Bár azért most is poén ha beüt egy adag hy torpedó és az ellenség szétrepül a frászba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.17. 07:40:09 -
Orbancapitan #42422 Pont h a neutronic miatt bugos
amúgy a hydra nagyon op surgical skillel -
Plata #42421 Én mondtam.
Nem normális hogy egyszerre 2-3 torpedóval lövök spread-et.
Leszedi a torpedókról a shared cd-t és mindet elsüti egyszerre.
Kivéve a neutronic-ot,azt valamiért nem komálja. -
Orbancapitan #42420 plata az eagle konzolja bugos tényleg most írták a dps league dc-jén -
Orbancapitan #42419 már az -
gunji #42416 Áháááhhhá... Elsőre fel se tűntek a hajók, mert a beszédet/feliratozást figyeltem. Nem semmi! :D -
Chak #42417 Hát Riker régi Titan hajóját átépítik és lesz belőle az új connie.
Érdekes, hogyan lesz egy totál más classből egy új connie varriáns.
Tuti promo hajó lesz. -
Chak #42416 A legjobb fajta! :D
Az ending is adja a tng theme-el.
Meg érdekes a grafikák mikor hajókat mutogat.
Van ott pár sto féle is. -
gunji #42415 Keményen fan service ;) -
Plata #42414 Azt hiszem a 13-adik évfordulós csomag legjobb cucca az EV suit.
Saját kit modulja van.
Viszont elég pitik.
A T6 ship coupon nem átadható. -
Plata #42413 Hopp,mást is akartam írni,csak kimaradt mert megzavartak. -
Plata #42412 Légy szives és több infót. -
Chak #42411 Megnéztem Picard harmadik évad első epizódját.
A cselekmény izgalmas volt és felbukkantak régi karakterek is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek hála jön az új promo-s hajó, a Neo-Constituion class. Nem semmi.
Azt hiszem jól indul az évad.
-
Plata #42410 Nekem az Aquarius trait kell,sajnos nem legendaryk.
Az aquarius trait szuper jó.Plusz csak akkor kapod meg a spéci skineket ha az egész packot veszed.
Ha a hajókat megveszed zenért vagy 100% adómentes zug tokenből akkor sem.
Hogy a rossebbe híjják má azt a tokent. XD -
Orbancapitan #42409 a konzolja nem annyira juj inkább mint a voyagerben volt a 3 szögelés trükk, érdekes. a traitje meg kb minek már? akk lett volna jó mikor be jött a delta a vaadwaur-kal a egyedi skiljlük miatt jól jött volna -
Orbancapitan #42408 intel/pilot lesz a hydra -
Plata #42407 Four new ships!
[T6] Terran Eagle Pilot Raider
[T6] Terran Sirius Command Dreadnought Cruiser
Exclusive to Bundle:
Mirror Yamato Variant
[T6] Terran Hydra Intel Destroyer
Exclusive to Bundle:
Mirror Prometheus Variant
Mirror Hestia Variant
[T6] Terran Monitor Miracle Worker Carrier
Exclusive to Bundle:
Mirror Nebula Variant
Mirror Sutherland Variant
A Brand New Look for The Crossfield!
[T6] Mirror Crossfield Science Destroyer Account Unlock
Exclusive to Bundle:
Mirror Glenn
Mirror Crossfield
Account Unlock Styx Terran Dreadnought Cruiser!
[T6] Styx Terran Dreadnought Cruiser
Exclusive to Bundle
A Coupon for a Free Tier 6 Ship from the Zen Store
Exclusive to Pack – Terran EV Suit
Exclusive to Pack – Terran Beverly Crusher Bridge Officer
Exclusive to Pack - Universal Kit Module - Warp Bubble Ruptures
6 Starship Slots
6 Experimental Upgrade Tokens
13 Ultimate Tech Upgrades
13 Master Keys
Exclusive to Pack – Title “Storm Chaser”
The 13th Anniversary Terran Bundle will have a base price of 17,500 Zen, but will be offered at the Discounted Price of 13,125 (25% Off!) until March 2nd. **
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.15. 17:08:48 -
Plata #42406 Hát a hajók nem legendary-k,a traitjük nem legendary,a Hestia új neve meg Hydra.
És Intel destroyer.
5-1 fegyver kiosztással.
Hát a konzolja meg a traitje az olyan hogy juj.
Jah az a kis hajó meg egy MW carrier.
Ami a képen hestia alatt van.
Az aquarius viszont kell,traitje és konzolja állat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.15. 09:49:49 -
Plata #42405 Redditen fent vannak az új kinézetek,Hestia veszett jó,de a spóra hajó is nagyon szép. -
Plata #42404 Mivel el vagyok havazva és csak most jutottam STO-hoz,most mentem eventre.
Eventes hajóval védtem az egyik pontot jupiter irratus-on.
Mikor vége lett a védős résznek pont nálam jött az első csapat hajó és pont az orrom előtt.
Fő hajóra nyomtam Gw és sv kombót.Majd rá az assimilatort.Az összes terran hajót asszimiláltam,de a GW még így is hatott rájuk,mindet főgenyóra rántotta és rá robbantotta.Poén volt. -
Plata #42403 Beférne még ide oda 3-4 is. -
gunji #42402 Amúgy oda a Hestia és a Galaxy közé még beférne egy hajó :P :D -
Plata #42401 Na bakker.
-
gunji #42400 "...És meghallék ott fenn északon az' nép keserves könyörgése, s megnövellék az' szekerek számát ötödével:"
Sajtónyilatkozat: "Teljesítettük játékosaink kívánságát és az évfordulós packban 20%-kal több hajót adunk ugyanakkorra árért! Nekünk a játékos az első! Előre megyünk, nem hátra."
/s
A kép forrása a Reddit:
-
Plata #42399 Na és ez már a második Galaxy,hisz jött boxos is. -
Orbancapitan #42398 jajj dejó még egy galaxy és még egy crossfield
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.02.11. 18:49:55 -
Plata #42397 -
Plata #42396 Tetszik az új hajó.
-
Plata #42395 Ehhez nem kell új karit húzni,külön lesz a klingon recruit és külön a klingon event.
Vagyis egyszerre indulnak,de más és más.Recruithoz klingon recruit kari kell,de jó a régi is.
A klingon eventhez meg naponta egyszer elkell menni egy klingonos TFO-ra.
Egyébként ez diszkós klingon armor szett asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.09. 20:47:53 -
DrSoong #42394 Szerintem jól néz ki ez a ruci, csak az embernek sok év után már herótja van új karaktert húzni. -
Plata #42393 Új klingon event.
Link.
Igen ronda szett a jutalom és kezdődik vele az új éves event,az ingyen promós hajóért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.09. 18:35:11 -
Orbancapitan #42392 Lehet am eddig a lego assault cruiseren nagyon feleleges volt a pilot és engi skillek voltak helyette most meg már so-so lesz -
Plata #42391 Újra klingon recruit.
Link. -
Plata #42390 Jah el is felejtettem.
Valószínűleg egy pilot hajó is jön,T6 aquarius raider vagy mi a rusnya magdi. -
Orbancapitan #42389 a lego assault cruisernek a második specje pilot -
Plata #42388 Meglepő,de a dili exről hamarabb jött zen mint előzőleg. -
Plata #42387 Pedig ebből mi másra lehetne következtetni?
Máskor is mikor jött ilyen változtatás azért volt mert az új hajó olyan speccel jött amit épp változtattak.
De talán nem a promi lesz pilot hanem valami más.viszont nem tom hogy cruiser pilot mennyire esélyes.