46657
-
Kolln #6000 Igen ki, de most egyéb dolgom is van való életben. -
GaborST #5999 ja ja csinált valamit nekem vissza állította médiumra utána húztam megint maxra mindent
hmm akkor csak jobb lett egy kicsit az is mert nem ilyen volt legalábbis nekem
bár az is lehet hogy anno valamit nem húztam fel maxra most meg igen :) -
#5998 Jelezte a játék az elején hogy feljavította a grafikát.Vagy maximálisra állította vissza.
-
GaborST #5997 nem tom nekem a grafika mintha kicsit másabb lenne bár lehet csak nálam -
#5996 mi változott még mert én csak a space eart tatarozásról tudtam.
-
gunji #5995 Van piac, a térkép déli részén. Nyomj egy M-t a térképhez, azon könnyebb megtalálni. (Nekem most már 5 perce tölt 92-93% között az új küldi után, így csak fejből tudom)
Buli volt ma a leállás előtt is több instában is. -
gunji #5994 Jah, vagy úgy... próbafülke. Akkor azért nyitották rám az ajtót
Hogy ki vesz mk 12-es fehér cuccot? Most épp én :) Még nem döntöttem el, hogy belőle a kék vagy lila mk12-est vegyem-e, így kiegyeztem egy fehérben, úgy is olcsó volt. Most majd 3 hajót kell felfegyverezni, ideiglenesen jó ez :) -
#5993 három nagy ESD búcsúztató buli is volt tegnap :P -
#5992 Kolln látom kikészültél a küldött buildemtől? Nem jeleztél vissza a véleményeddel.
azóta kiderült hogy maraságot beszéltem obeliskem és dayson hajóm sajna nincsen csak atrokx amit még használhat egy sci.feltettem egy shield repair unitot meg egy delta fightert a hangárba. A shield repairnek brutál hangja van:) tőlem víz hangzik az egész terep ha stfen vagyok vele.
-
#5991 őő:) -
Plata #5990 Az nem budi hanem próbafülke.
Mk12 fehér?megvagy veszve?Ki a halál faxa vesz exen MK12 fehér cuccot? -
#5989 okés skacok számoljatok bele egy teljesen új állomást valamint 2 küldetést és pluszba stfet is kaptunk ha jól láttam úgy hogy ez nem egy kis ragtapasz volt:) én már 3 napja csak töltögettem kilépések után én még így is legalább egy fél órát malmoztam a leállás alatt mire betöltött mindent:)
Jól látom hogy az új állomáson nincs piac 3 4 bankot találtam de piacot sehol. le kell menni akadémiára miatta?
De ilyen módon búcsúzni a régi ESD-től lehangoló látvány volt :)
-
gunji #5988 Mármint overpowered?
Én azt hiszem erre a hétre a maximumot kihoztam már a játékból, amikor sikerült vennem egy fehér mk 12-es phaser relayt 20k-ért Bár van még pár kulcsom, amit még tartalékolok. De most már négy 50-es karaktert kell majd felszerelnem :)
Mikor először beléptem este, a leresetelt grafikai beállításokkal egy Spectrum-jellegű játék fogadott :( De szerncsére sikerült visszaállítgatnom, így most már szebb, mint valaha. Csini lett az új hely. A legjobb az egészben, hogy sikerült végre egy budit is találnom, közvetlenül a kardassziai szabó mellett. -
Plata #5987 Sok ezerből,mindenki betankolt kulcsból mert az Undine hajó nagyon OP. -
Plata #5986 Nekem 247 MB jött le. -
gunji #5985 Höhö, egy perce sem léptem még be, de már [s]négyen[/s] öten bontottak 8472-es hajót. :o Kíváncsi lennék, hány próbálkozásból :/ -
GaborST #5984 nos már megcsinálta szóval meg is nézem miből élünk -
gunji #5983 Az komoly :o
Én amikor először leszedtem a játékot két éve, akkor négy giga körül volt az egész játék, most csak az új évad több ennél :D
Igaz, most nálam csak 2,5G-t szed le a múlt heti előtöltésnek köszönhetően, de én ráérek ;) -
GaborST #5982 aaa 5 gigás frissítés ez durva vagy csak nálam akar ennyit letölteni? -
Plata #5981 Ja és egy órával hosszabb lesz a leállás,már 7 óra van kiírva 6 helyett.De szerintem sok dc lesz,még az utolsó napokban is voltak hibák tribblin. -
Plata #5980 Nekem nem kell sokat patchelni,fel járkáltam tribblire. -
Kolln #5979 Hali!
kezdjétek el a patchelést, mert este 6-tól nem nagyon lesz rá esélyetek! Hacsak előbb le nem rohadnak a szerverek! :D -
#5978 hát ezek a ruha skinek borzalmasak.
-
gunji #5977 Viszlát, régi ESD Hiányozni fogsz -
#5976 Mondjuk a Kazonoknak még bolygót se kellene kreálni ugyebár mivel ők ha jól tudom egy szétzüllött társoság hasonló beállítottságuak mint a hirogen kisebb kolóniákban tudnám elképzelni őket pl kolónia hajókat szórhatnának szét és ezeken élhetnének.
-
#5975 hm oké seson 9 az undi bulira épül oké. na de mikor jönnek a kazonok?
El tudnám képzelni őket egy játszható fajként:) a kilngonk mellé pont passzolnának is:)
-
#5974 ahm jó lenne ha lenne angolom:) köszi -
gunji #5973 Jaja, úgy tűnik.
A linket az előbb lehagytam: klikk ide a fórumhoz. -
#5972 azt hittem valami on off kapcsoló a bűnös de ezek szerint nem -
#5971 hm akkor lehet hogy random csinálja a dolgot mert a fökarimnál egy időben nem lehetett látni a fegyvert csak ha mozgott most meg látszik de csak nála. a többi 4 karinál eltűnik.
-
gunji #5970 Jah, hogy úgy. Nálam is ezt csinálja, nem foglalkoztam vele, feature-nek vettem :D
Most nézem, fórumba írják, hogy 'This is a known issue, but it's not a 100% repro so we're still trying to track down the exact cause. Thank you all for your reports.. Höhö, nem reprodukálható . Lehet, hogy kéne pár endgame tester is a játékhoz -
#5969 az oké ennek ellenére nem látom csak ha mozog a karakter
-
gunji #5968 Szerintem a szerveren tárolja.
De a karakterlapodon van a fegyver mellett egy is kocka szem ikonnal, arra kell kattintani, hogy megjelenítse vagy elrejtse (ha nincs használatban). Hasonlóan a kit-ekhez. -
#5967 Kérdés
Valaki nem tudja véletlenül hogy a játék hol tárolja a karakterek beállításait a játék
arra gondolok ugye hogy minden létrehozott karakter tulajdonságait csak tárolja valahol.
Konkrétan az zavar hogy nem látom a karaktereimen a fegyverüket a hátukon vagy oldalukon viszont némelyik karakteremen ott van.
-
#5966 valószínű. -
GaborST #5965 De gondolom ez a szemcsi nélkül nem megy mi? -
#5964 http://www.gamestar.hu/megjelent-az-elso-unreal-engine-4-es-vr-jatek.html -
Plata #5963 Flotta fórumon írtak valami sorozatról.
-
GaborST #5962 Ha már itt tartunk lesz esetleg valami új sorozat lehet tudni valamit erről?
Bár nem fan filmre gondolok! -
Plata #5961 Gagyi fan film ha jól nézem,semmi több.