46657
  • RoboKutya78
    Ezért kell jól megrágni a skillezés témáját.
    vagy felmész a tribli szerverre és mielőtt beskillezed a karakteredet átmásolod oda csak a kipróbálás gáz kell hozzá emberke aki leteszteli veled.
  • RoboKutya78
    ja nem 550 zen ha igaz
  • RoboKutya78
    :) Zen kérdése az egész:) 500 zent össze szedel és megkeresed a skillező karaktert.
  • Gundark 1 1
    Még egy kérdés. Hogyan lehet újra skillezni a karakteremet? Nem csinálnék nagy változtatásokat, de ez gondolom esetünkben mindegy :) (Fed eng)

Kezdem megkedvelni a klingonokat :) érdekes egy népség.

Köszönöm!
  • Raulblanco7
    Van, a többit privátban itt vagy sto-ban.
  • Archeotech
    Ott is tartom a vasat a tűzben, hátha van valakinek.
  • RoboKutya78
    javaslom a prohardveres srácokat ők igazi gyűjtők és talán van kedvük megszabadulni pár ízeltlábútól:)
  • Archeotech
    Üdv srácok!!!!

Bogarat vennék dobozában.

Nem EC csak készpénz.

Privátban várom ha van valakinek eladó.
  • RoboKutya78
    A klingonok tényleg pucérak ezen a területen :) Bár sok változtatást nem tudom lehet e tenni eme területen.
  • RoboKutya78
    Egyet értek !!
    Eddig tényleg minimális leállás volt az S9 megjelenése óta és ez a sezon tényleg hatalmas változásokat hozott a bázis profiltól kezdve a grafika beállítások át szervezéséig minden volt itt.
    Talán hasonló léptékű banzáj volt a fre4play átállásnál.

• Plata
    Sto wiki nálam halott,de mikor raknak már be klingonoknak új ruhákat?
    Öszvissz 1 ruha van klingonoknak,egy S7-es bugnak hála fel lehet venni klingonnal is a fedes off duty és egyéb ruhákat.De az sem sok.És nem mindegyik fedes off duty vagy ünneplő ruha hiba mentes klingon karikon,például vedek robe-tól a kariknak eltünik a lába.
  • Kolln
    Pontos számokat Én sem tudom, de volt pár hónappal ezelőtt, a Cryptic statisztikát mutatott, hogy hány karakter van a játékban létrehozva, hány hajó, stb.

STO Wiki:

---
    For the 4th Anniversary of Star Trek Online, additional statistics were released: [3]:

3.2 million existing player characters
    10 million starships in service
    300 playable starships to command
    2.8 million reputation projects completed
    75.8 million duty officers in service
    21,500 fleets in service
    ---
  • Kolln
    Nem bántottál meg senkit, abban igazad van, hogy vannak alapvető hibák, mindig is lesznek, tökéletes játék nincs. :)
  • GaborST
    nos ne érts félre nem szidni akartam a játékot sem a fejlesztőket mert szeretem a gamet meg játszani is szeretek vele
    mert igen nem tudok hasonlót se csinálni nem vagyok se grafikus se programozó
    csak bosszantó a dolog hogy még 2 év játék után is van olyan hiba a játékba ami akkor is volt mikor elkezdtem pl. földi küldiken vagy foundryn a dofjaim rendszeresen beakadnak tereptárgyakba vagy egyszerűen belemegy a falba de kijönni nem tud vagy a legjobb mikor úgy transzportál le hogy 2 eleve a falba köt ki
    nekem konkrétan az alapvető hibákkal vannak gondjaim amiket simán lehetne orvosolni de valahogy sose sikerül
    Ja és bocsi ha ezekkel megbántottam valakit nem szándékos volt
  • Gundark 1 1
    Tényleg: Vannak számaid? :) Mennyien játszanak, mennyi volt a legtöbb egyszerre, mennyi item van stb. Mert ezeket nem látom sehol. De azt igen hogy bármerre megyek az összes központ körül rengeteg hajó van.
  • Kolln
    Ad egy, akkor szidd a munkájukat, ha tudod is, hogy kell ilyet csinálni.

Ad kettő, 3 hónap alatt ez igen nagy dolog, míg anno fél éveket kellett várni ugyanekkora vagy kisebb frissítésekre.

Ad három, ekkora mennyiségű itemeknél és felszereléseknél nem tudnak mindent mindennel azonnal összepárosítani. Nem egy trükköt tudok Én is.

Ad négy, vedd figyelembe, hogy S9-el nagy játékosbázis jött megnézni az újdonságokat és örülj, hogy nem rohadt le még 22-én a szerver, mert anno, ugyanazokon a napokon, amikor kijött az új season, pár órára rá lerohadt a szerver, és inkább napi két órát nem játszom, mint egy egész délutánt és/vagy estét hagyjak ki.

Mindent összegezve: az előző 2-3 évhez képest, az új Season és az új producer csak jótt tett a játéknak. Az más kérdés, hogy kinek mi tetszik, nekem is lenne ötletem, javaslatom, mint mindannyiunknak, de nem lehet mindenkinek megfelelni.
  • Kolln
    Az megmarad, hisz a Klingon Nagytanács sem tudja minden klingon háznak a hajóit számon tartani, és dezertőrök és kalózkodók mindig vannak. (Voyager-ben volt az a 300 klingon pl akik ugye elmentek keresni a megváltójukat, a Kuvah'magh-ot). :)
  • GaborST
    S9 undine részt én is csak azért csinálom hogy meg legyen és kész
    de mikor olyan fájó dolgokkal találkozik az ember amitől a kedve is elmegy attól hogy játsszon a játékkal nem hogy még elindítsa az azért durva
    őszintén szólva én azért sajnálom ezt a lefele húzó tendenciát

amúgy ja sci kari volt és ahhoz hozzá teszem hogy gravi szopatós és olyan graviból repkedtek ki amiből a bor box se tud a csapágyaival együtt meg egyáltalán eddig semmi se tudott
    na de undine faj tudom én hogy hú de hyper szuper fejlett meg minden de maradjunk a realitás talaján azért egy fekete lyukból kijönni meg simán áthajókázni rajt na hagyjuk mert ezek hülyeségek fájnak igazán
  • gunji
    A változatosság kedvéért ma megint maintance délután. Hát nagyon-nagyon próbálják elzavarni az embert innen :/
    Remélem azért valamit kompenzálnak az elvett rewardokért.

8472-es boxot én is bontottam, de hozva a szokásos formát, csak gamma kvadránsbeli doffcsomag volt mindegyikben. Lassan csúcsot döntök a felesleges kulcs-égetésekkel. Talán pont ezért próbálom jobban megbecsülni az EC-t, nem elszórva feleslegesen. Most kb 50 millión állok a négy karaktert összesítve, ebből kellene mindannyiukat majd felgearelni.

Ami egy esetleges ST tévésorozatot illeti, úgy olvastam, hogy JJ-t próbálták felkérni rá, hogy a harmadik mozifilmje után csináljon sorozatot is, ami a rebootolt idősíkban játszódna Kirk-ékkel a főszerepben. De ugye JJ most elment a Star Warst is kiherélni, így kérdéses, mi lesz.
    A magam részéről jobban örültem volna az eredeti idősíkban játszódó Star Trek sorozatnak valamikor a Voyager hazatérése után, esetleg valamelyik könyvet vagy könyveket alapul véve. De az is megfelelt volna, ha az ENT-be tervezett romulánok elleni háborúról készül valami. Amit most csinálnak, az se nem az eredeti idősik, se nem Star Trek, ezért örültem annyira az STO-nak.

DPS-mérésre én az Advanced Combat Trackert szoktam nézegetni.
  • Plata
    Őszintén szólva S9 undine része kurvára nem izgat,nem voltam undine stf-en,nem is megyek.Undi repu felejtős,főleg hogy csak 4 repu skillt lehet használni és a roma borg repu skillek jobbak.Heavy gravimetric torpedó 30-50k-t sebez?Tac karival? Mert ha igen akkor az lópicsa az omega torpedóhoz képest.Még a sci karim is sebez 55k-t temporal torpedóval és 0 torpedó skillel.
  • RoboKutya78
    :) nekem a bank feletti kivetítő tetszik, ha még egy kicsit láthatóbb karaktereket csináltak volna és netántán még az aktuális árakat is mutogatná akkor még elnézhető volna a piac lassúsága:)
    Én a múltkor szerintem azé nem találtam a bankot mert nem volt aktív vagy nem láttam a kiemelő csillogást rajta pedig ott álltam előtte.
  • GaborST
    hát srácok ez az undine assault stf egy rakás sz...r 5 kinyírtunk vagy 60 db udine hajót 2 kaput vagy mit bezártunk utána vagy beakadt a küldi vagy nem tom de már a végén se a kapukat nem lehetett bezárni se az undine hajókat nem lehetett szétlőni szinte
    mert szeretem a viccet de mikor egy pajzs nélküli hajót teli talál egy heavy gravimetrick torpedó és csak 60-70-s sebzést visz be (itt megjegyezném ugyanezt a borgnál 30000-50000 sebez úgy hogy még pajzsa is van) na az már nem vicces
    szóval szerintem igen bugos ez a nem kis frissítés de nem kicsit

de ugyan ez az új ESD-re is vonatkozik tegnap pl. az AC-nak kellet kb1,5-2 perc mire kilistázta a kereset terméket
    különben ugyan ez volt az s8 frissítésnél na az is betette egy kicsit a kaput
  • RoboKutya78
    skacok van valami kezdőknek szánt dps mérő rendszer amit zöldfülű is tud használni?
  • GaborST
    Értem akkor már csak egy új sorozat kéne az újításokból
  • Gundark 1 1
    Elkezdtem klingon mérnökkel (is) mert a klingon epizódokat még nem láttam. Jópofa a városuk. Hangulatos, mondjuk úgy pofára osztanék 30 évet ott mindenkinek :) Na nem mintha én szebb lennék :) Viszont szerény valós magasságomat állítottam be (183) és most törpe vagyok a gorn óriások mellett. :D
  • Plata
    Randa remánom-al nyitogattam undi lock boxot,eladtam egy 10 millás singut meg pár apróságot,és esett pár kit meg VIP kártya és pár fehér doff pack.Nem nagy eresztés,de kinyitottam egy doff packot abban a reményben hogy fehér doffok lesznek és berakom a bázisba őkert,erre kaptam 8 doffot,4 fehér 3 ződ 1 kék és egy MK12 lila fegyver konzol.
    Mióta jár fehér doff packokhoz mk12 lila konzol?És hogy hogy 20-as karival MK12?Egy rakás ilyen doff packot nyitottam már ki,igaz nem undine dobozost,de sosem volt item is meg doff is.
  • Plata
    Ez a béke most mit is jelent?Kerratban nincs bunyó vagy az azért meg maradt?
  • Kolln
    A Cryptic-nek bizonyos keretek közt joga van a Star Trek történetének folytatására, ezért is tört ki, majd most fejeződött be a klingon-fedes háború... Ezért lehetnek újféle, ST-ben nem látott hajók és stb. :)
  • GaborST
    bocsi de a link ugyan ide mutat vagy elnézted vagy direkt volt nem vágom

de ha Iconian akkor pontosan hogyan hiszen úgy tudom kihaltak vagy mi
    de ha nem akkor se értem miként nézhetne így ki mikor egyetlen képről vagy jelenetről nem tudok a ST-ből ahol feltűnt volna!

vagy én maradtam le valamiről?
  • RoboKutya78
    Kérdés vajh mért tga típusú képekben ment a játék ezt is be lehet valahol állítani?
    photoshoppal tudom csak megnyitni.
  • RoboKutya78
  • gunji
    Spoilerben a faj neve:

A küldetés jutalmát ne felejtsd el felvenni, nehogy úgy járj, mint én :) ;)
  • Fabio Capello
    valószínűleg egy Iconian.
  • GaborST
    oké most komolyan mi ez az új hyper-super, mega erős új főmufti az új küldi végén aki 2 legyíntésel elintézte a Klingon tanácsot?
  • gunji
    Az új részt resetelték, így semmit nem ér az, hogy tegnap végigcsináltam. Mint HK51-nél a szomszédban :(
  • gunji
    A Hosa nevű benzitre gondolsz? Ha nyomsz egy M-et, akkor a térkép alján van egy 'i'-betű, ő az.
  • Gólya #6004
    Hali!
    Az új dock-ban hol a bánatban keressem azt a tárolót ahol az outreach-nek szánt ingyen cuccost fel lehet szedni? Már bejártam az egész óbelevancot , de nem találom sehol, ráadásul az assigment nem is dobható el.
  • GaborST
    ja ja valami ilyesmit én is észre
  • Gundark 1 1
    igen, valahogy jobb a kép, noha eddig is maxon játszottam.
  • Plata
    Ma délután meg is lesz az első leállás.Úgy látszik találtak bugot.