46657
  • Plata
    Pár másodpercre kicsapja az ellenfél alrendszerét.De nem ez ami izgalmassá teszi a sci karit,egy jó hajóval veszett jó móka a sci kari.A Sci karim a harmadik karakterem volt,de nagyon megszerettem.Össze farmoltam neki kb 2 hónap alatt egy Intrepid retrofitet.Én azt a hajót nagyon szerettem.Azt használtam több mint egy évig,utána vettem neki Vesta pakkot,majd mikor lett rá lóvé kapott egy Wells temporal sci vesselt temporal szettel.Én azt élvezem vele hogy egyedül nagy tömeget képes lekötni és sebezni,nem a fegyverével,bár a torpedója az tud nagyot szólni.
  • GaborST
    Access Mail így keresd kis csillogó konzol az ESD-n van belőle több is fölötte meg van egy levél szimbólum
  • Gólya #6078
    Köszönöm a válaszokat. Szerte a galaxisban nem találok postaládát, az hogy néz ki és hol találnék egyet (per pill az esd-ban matatok ott van valahol?)
  • Gundark 1 1
    Ó. Én csak egyszerű harcos vagyok, odaütök a buzogánnyal aztá meghal :) De jól hangzik, kipróbálom köszönöm. A fajok között van különbség? Mármint hogy mondjuk romulán vagy fed. De fedet próbálom meg elsőnek, szép a voyager :D
  • Gólya #6076
    Még a sci-hez:
    Biztos ismered a Traellus system satelita javítási napi küldit, ott nekem a 50-es sci-vel jön 2 galor és 3 dzsemhadarós (gyorsan beszélő lekvárfőzők) járgány, na igazán csak arra kel ügyelnem hogy eltereljem a figyelmét a műhódról és ha ez sikerül akkor a többi már csak a ráncok elvarása.:) Rá tudom őket "venni" hogy egymást tartsák ellenségnek.
  • Agamemnon
    1. Keress egy postaládát, csak ott tudod kivenni a visszaküldött cuccokat.
    2. Igen, tovább 3-al a fleeten.
  • Gólya #6074
    Hali!
    3 kérdés:)):
    1. Ha megszűnik az exchange-en vmelyik cuccom akkor kiírja hogy visszaadja nekem, de én nem kapok semmi tárgyat. Most akkor lenyúlta a szajrét?
    2. Van összesen 21 assigment vállalási slottom. Ez bővíthető valamiképpen?
    3. Hova tűnhetett az új dock-ban az a láda amire a commodity bróker hivatkozik az "a good start" elnevezésü küldiben (nem is nagyon ragaszkodnék ehhez a kűldihez de nem tudom eldobni mert e drop lehetőség le van tíltva, az ilyen eseteket hogyan lehetne lekezelni?)

Gundark mesternek: a fed karim sci és szvsz. szuper szakma, olyan érzésem van mint a fantasykban a boszorkánymester fillingje, az alrendszer kiiktatás jó cucc de igazán az energia lopás, a szingularitásos sebzések és kikötések meg a vírus és nanit fertőzések a tutik, a scanelős meg az analizálós lehetőségekről nem is beszélve a fotonikus flotta a megfelelő treat-tel spécizve óriási akár nekimehetsz a borg-nak egyedül (na jó ez egy kissé túlzás volt:)).. Úgy érzem a sci kari kicsit kötve van a fed. frakcióhoz a hajó kiválasztási lehetőségek miatt.
  • Gundark 1 1
    A sci karaktereknél mennyire működik az alrendszerekre való célzás? pl egy Voyager osztályú hajónak van esélye egy JemHadar csatahajó ellen? milyen képességeket lehet fejleszteni/vannak amikkel pl sok támadó ellenfelet zúzhatnak? Még nem cserélném el a cirkálómat és az eng karimat de esetleg kipróbálnám.
    Egyébként szép lett az állomás meg a dokk.
  • GaborST
    ez eddig így volt azon az stf-n 3x haltam meg emiatt és mind a 3x láthatatlanul spannoltam vissza
  • Plata
    Ez már ezer éve bent van.Ha meghalsz elmúlik.
  • GaborST
    ja igen azt nem írtam mi ugyanis eltűnt a hajóm
  • GaborST
    na egy újabb takaros grafikai bug

http://www.kephost.com/images4/2014/4/28/a1_2014_4_28_ck0nwo0uh5.png
  • Plata
    Igen erre gondoltam,most ad Mk12 konzolt is.Nem mindig de jó eséllyel,igaz nekem még amikor esett boxból mindig dobott konzolt is.És van benne jó pár doff.Undine lock boxból esik most.
  • gunji
    Bár végül is mindegy, túl drága cucc ez nekem ;) Úgyse jön be :D
  • gunji
    Ha meg szabad kérdezni, Plata, erre gondoltál: Reinforcements Duty Officer Pack? Köszi :)
  • Plata
    Bár még a vacak torpedó konzolokat is fel lehet rakni minimum 1 misiért.
  • Plata
    Konkrétan nem az volt a gondja hogy drága,hanem az hogy rossz doff packot nyitott,és abban nem volt semmi,csak doff,és ezért fogta rám hogy hazudok,nekem eddig mindegyikben volt konzol.
    És tegnap is volt aki meg köszönte hun cseten hogy szóltam,mert valami értékes doff is esett neki meg jó konzol is.Bezzeg nekem mindig torpedó konzol.
  • Raulblanco7
    Lockboxból esik az a doff pack most, rendes nagy, bónusz jutalommal, mikor platac szólt róla, még 1 millió volt exchangen, annyit a belőle kapott doffok eladásával vissza lehetett hozni, plusz az esély egy konzolra.
  • Jence4
    Amúgy gondolom azért mentek szembe veled mert nincs értelme rengeteg zenért random konzolra hajtani amikor egy fontosabbat leszámítva mind kivehető a flottából,és jobbak , de ez már szemléletbeli különbség , kár ezen vitatkozni.
  • Plata
    Különösebben nem foglalkoztam vele,mert általában ha b flottás vitát kezd inkább rá hagyom.Ha meg hülye hogy figyeljen és azt vegyen amit mondok,az a saját baja.
  • Jence4
    Ez most nem a személyeskedésről szól , szerintem itt fogjuk meg a témát , mert az én is mondtam te is mondtam ő is látta mind láttuk , de persze én ...stb . szintű baromságok a dedós szintet súrolják.
  • Plata
    Tudom,észrevettem a héten,mikor hun cseten szóltam mindenkinek hogy vegyen reinf doff packot aki tud mert mk12 konzol esik belőle,meg sok doff,az egyik tagotok leugatott hogy ne etessem őket mert hazudok,ő nyitott és nem esett belőle csak fehér doff,de mint ki derült nem is olyat nyitott mint amit mondtam.Érdekes módon mások meg meg köszönték hogy szóltam,és jól is jártak vele.
  • Jence4
    Én csak azt mondtam amit halottam, amiről tájékoztattak, semmi személyeskedés, sajnálom ha ezt úgy értelmezted hogy nincs mire nagy arcunknak lenni , mert sajnos van.
  • Plata
    Nem tudom hogy nagy probléma lenne nálunk az FC kérdés,állandóan van berakva special.És a doffos is fel szokott töltődni,ha más nem én rakom be kis doffos karival.Arról meg nem is hallottam hogy a HGF töltené fel a Bos-t dilivel,azt hittem amekkora arcotok van már rég végeztetek a bázissal.
  • Jence4
    Hali , azért írok mert nemrégiben halottam egy problémáról ami az olyan flottákat érinti ahol már minden project ki van húzva, és nem tudnak fleet creditet termelni. Én erre a következőt javaslom: a dilit a kulcson(Promo pack 7 milla!! ) keresztül EC-vé lehet tenni, az EC-t pedig az exchangen keresztül Doff-á ( mert ugye mindig ez halad a leglassabban, érthető hogy a doff-ok miatt beragad a project ) és az így létrejött a províziót méltányos árért lehet a lemaradt flották tagjai szívesen megveszik. PL Kolln is sokat segített nekünk , mert amikor kiderült hogy nekem kéne flottás Intrepid akkor egy kulcsért szívesen adott províziót ( én adtam kettőt mert nagyon örültem és volt EC-m ), Endoso cimborám is kapott tőle províziót egy fleet modulért (ami ugye azért nem ki pénz főleg doffra, átszámolva , símán beindulhat tőle egy két beakadt project ) Ja és még annyi hogy sajnálom hogyha a viselkedésem miatt magakadt az a dolog hogy a HGF dilivel töltené fel a BoS elakadt projectjeit , ezúton is szeretnék elnézést kérni Kolln-tól ha kicsit modortalan voltam vele TS-en.
  • Plata
    Nem tudom,nem szoktam foundryzni,pénzt doffozással keresek általában.Meg kell vátnod hogy a foundry küldetés készítője újra csinálja a küldit,mert amíg a régi a küldi nem fog működni,mert eltűnt az a hely ahol kezdeni kell.
  • GaborST
    Skacok az új Fundry küldi hol tudom elkezdeni mert a régi ESD-n tudtam de az újon nem találom!
  • Plata
    A nyitott Sierra is egyszerű,de mégis nagyon klassz.Nekem az egyik kedvencem.
  • Kolln
    Épp azért jó, mert egyszerű :)
  • Plata
    Tailornál néztem de nem láttam benne sok fantáziát.Roma kariknak is van tos ruhám.A romulányok ruhája jól néz ki,de a pasik fejese röhejes,olyan mintha bili lenne a fejükön.
  • Kolln
    Mellékest most már minden event dob Neural procit vagy hasonlót, de fixen 1-et, ezért csökkentették 3 darabra az 1000 dilis upgrade projekt költségét.
  • Kolln
    A Secion 31 ruhák jól néznek ki! :P Nekem mindegyik karin, kivéve a romcsit az az alap! :D
  • Plata
    Tos vagy Mirror ruhák,Bajoran meg Counselor és T'Pol ruha is nagyon jók.De a racing meg a Section 31 nem nagy szám.Ami még nagyon jó az az Open Sierra.
  • Plata
    Ja Feminine.Eltévesztettem egy bötűt.Kár hogy nincs szerkesztés,sokszor úgy írok hogy nem is figyelek oda.
  • Plata
    Állítsd át Feminime-re úgy aranyosabb,ez a seductive túl kurvás.
    Hét kilenced ruhája nem túl jól sikerült sajna.Nekem is megvan.Szerezd be a Tos bundle-t az jobb.
  • RoboKutya78
    következő ruci vagy a racer vagy a 37 sekciós ruci lesz.
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    bakker tényleg én majom :) hülye collector szenvedély jött rám a rucikat illetően nem bírtam várni bezsákoltam seven ruciját :)
  • Plata
    Tévedsz,május elsején érdemes beváltani,mert az event miatt 2k dilit ad.
  • RoboKutya78
    csökkentették a nanite processzorok mennyiségét dilitium beváltásnál 5 helyett jelenleg csak 3 at kér 1000 dilitiumért cserébe hoppá :) most érdemes beváltani ha valaki halmozta őket.