46657
-
gunji #6120 Gondolom deltai, a beállása alapján is. :) -
GaborST #6119 Hát nem tom én sose buktam a kopasz nőkre
De úgy tartja a mondás kinek a pap kinek a papné!
Én speciel a lányát díjazom! -
#6118 Na így jobban fest mint virágcsokorba bugyolálva:)
-
#6117 Hát igen fáj a szívem hogy nem tudok vele játszani EVE online
Hova fejlődik ez a játék istenem. Hiába Oroszok.
-
#6116 hm :)
-
#6115 undine fegyó -
#6114 a piros tiszta de a sárga és tutti nem phaser -
#6113 Tudom hogy nem rossz bírja a gyürődést sikerült beállítanom.
Skacok mivel puffogtat ez a csóka?
-
gunji #6112 Hát, én hagynám a játékot beállítani valamit, esetleg levéve az árnyékolást. S aztán, ha csúnyák az élek, akkor megpróbálni emelni a beállításokat. A lényeg, hogy ne szaggasson. Nem rossz az a 310M azért ;)
Milyen vízfoltos grafikára gondolsz? Amikor fehér fényes foltok látszódnak a textúrák helyett? -
#6111 Srácok van valami megoldás egy optimális grafika beállítására a játékon belül
Sajna bekrepált a vga karim a pcmben és rákényszerültem a Notim használatára.
Egy Nvidia geforce 310 es nem alaplapi kártya van bent és ehez kellene valami értelmes beállítás
Illetve megint elfelejtettem hogy a túróban lehet kikapcsolni ezt a vízfoltos grafikát.Nem is tudom miért ragaszkodik ehhez a módhoz a játék.
-
Plata #6110 De rengeteg a bug,a játék semmit sem ment el,sem skillbart sem semmi egyebet.Hiába állítod be hogy mentse,szarik rá.Tudod mert kezdtem egy új tac karit,egy Vulkánit,azzal a szándékkal hogy temporal tac kari lesz.De rohadt nagy szopás a karival küldizni,sem a skillbart sem a fegyvereket nem jegyzi meg a játék,ha transzwarpolok vagy csak pályát váltok küldi közben pakolhatom újra ki a skilleket,és még a torpedóm sem működik,újra aktiválni kell. -
Plata #6109 S9 előtt is 5 aktív space doff volt és most is. -
gunji #6108 Elég kaotikus ez az egész doff active duty rendszer. Az S9 előtt volt egy azaz csak egy doffom aktív space duty-n. Most az S9 elindulása után ezt felszínen vagy állomáson nem lehet megváltoztatni, mert a következő induláskor vagy letranszportáláskor mindig visszatölti az S9 előtti állapotot, akkor is, ha elmentem új loadout-ként.
Az űrben meg tudom változtatni az active dutyban levő doffokat, s meg is jegyzi azokat, ha elmentem loadout-ként. De ott is az azonos doff-okból csak egyet lehet hozzáadni. S ha lemegyek a felszínre, akkor automatikusan visszaállítja a már felülírt S9 előtti összeállítást.
-
gunji #6107 Na jó, késő van, biztos én vagyok a hülye: azt már megszoktam, hogy akárhányszor letranszportálok egy bolygóra vagy dokkolok egy állomásra (pl. ESD), mindig kipakolja a device-okat az inventoryba, de most meg nem tudok kettőnél több doff-t a space duty-hoz rendelni. De még ezt is elfelejti és visszaállítja a korábbi állapotot reloginkor. -
Plata #6106 A konzol,felemás,két féle sebzésre ad egy kicsit.És undine szett része,undi stf-re nem akarok járni,tehát fölösleges,borg ellen meg nem hinném hogy tuti lenne. -
gunji #6105 A kitek pickup bindosak, így farmolni nem lehet, a konzolnál meg talán egy jó kis set bonus lehetősére gondoltam.
De köszi, akkor nem strapálom magam túl :) -
Plata #6104 Összersen egyszer csináltam meg a küldit,rewardot meg asszem discardoltam. -
Plata #6103 Trait vacak,kit van jobb,konzol vacak.De ha kitet eladásra farmolod abban tán van valami,bár szerintem nem sokat érhet mert a lobis is jobb. -
gunji #6102 Az órát elszámoltam bocs.
A rewardok miatt gondoltam újrajátszani: van egy tac/eng/sci kit (mindegyik a megfelelő szakmás kapitánynak), van két trait, s van egy tac konzol. Ez így elvben négy.
Vagy ezek nem érnek semmit, nem éri meg ismételni a küldetést? -
Plata #6101 Mellesleg leállás 4 órakor lesz. -
Plata #6100 Semmi,50-es szintű lesz.De mi a fenének ismételgeted? -
gunji #6099 Nos, délután újabb leállás. Okos
Így Surface Tension csak délután háromig featured mission. Valaki tudja, hogy utána mi marad meg reward-ként? Hogy a hátralevő összesen egy vagy két menetet úgy vigyem végig. Köszönöm. -
Plata #6098 Én KDF karikkal szeretem. -
Plata #6097 Az egyik dyson küldibe szerezhetsz überfasza ingyen EV suitot. -
Gólya #6096 Az un. environmental suitot? -
#6095 gondolom ugyanolyan megoldással mint az omega vagy maco öltözetet.
ki kell fejlesztened a t5 öt és a x es vagy XI es ruhaszettet kell összeszedni vagy tévedek?
-
GaborST #6094 Köszi Plata akkor rágyúrok!
Mer azt olvastam jó cucc csak azért gondolkodok benne megszerezem!
Nem tudom mennyire igaz ez de meglátjuk! -
Gólya #6093 Hali!
Nukara ruházatot hol lehet szerezni?
-
Plata #6092 Ha megveszed a Vandal Destroyert akkor megkapod a plasmonic leech konzolt,azt hiszem 1000 zen,utána a többi karidnak ingyen van. -
Plata #6091 De,kezdesz klingont,megveszed a Storeból azt a hajót ami dobja a konzolt. -
GaborST #6090 akkor marad ez a megoldás sajna -
#6089 de van csak ilegális és lebukhatsz vele.
-
GaborST #6088 Az igen egyesek nagyon hamar akarnak meggazdagodni egy Plasmonic Leech 33 misi az durva!
Hát nem mostanában veszek az biztos!
Amúgy nincs Ac--n kívül ahonnan meg lehet szerezni? -
Plata #6087 Nem csak azt,csak annak nagyon jó traitje van. -
#6086 Oké. Figyelek rá köszi :) Csak a Trillt (joined:) javasoljátok scinek? -
Plata #6085 Joined trill és a Trill nem ugyanaz,arra vigyázz. -
#6084 Köszi este neki is állok akkor egy trill scivel :) -
Plata #6083 Hát klingonoknál is van sci hajó,de nem az a hagyományos.
Három klingon sci karim van,az első Kar'Fi battle carriert használ,két darab elite orion slaver hangárral.Ez a kari volt a negyedik karakterem.Lopó karinak épült hogy lopjon nekem sok sok dilithiumot,ezt csodásan meg tette,annyit lopott nekem hogy sok sok klingon hajót vettem belőle.De S7-el a lopást is elbaszták.Azóta elég random a lopás.
A második klingon sci karim egy alien sci,egy Fleet varanus support vessellel. Ez a karim az első és utolsó support vagy híler karim.A hajóját nagyon szeretem.Megvan rajta az összes support universal konzol.Támadó és híler hajónak is kiváló.A konzolja meg nagyon jó.Ha jól emlékszem 20 másodpercenként le tud tenni egy repair platformot,ha csapattag a közelébe megy a platform rá rak 2-3 néha több repair probe-ot.Elég jól hílelnek,platform mellett van még aceton assimilator konzol és barrier generator.Amivel még Donatrát is kiröhögöm thalaronjával.
A harmadik klingon egy romulán,neki Tulwar dreadnought hajója van. -
Plata #6082 Minden űr állomáson találsz,nézz rá a térképre,jelzi,sztem. -
Plata #6081 Van, a trait.Ha jó sci karit akarsz mindenképp próbáld meg a joined trillt.