46658
-
Plata #6481 Raptor nem jó,azon kevés fegyver hely van.Akkor már valami 4-4 vagy 5-3 felállású hajó kéne.Teszem azt lekvár drenya vagy bortas vagy mogh. -
Plata #6480 Hát passz sosem volt még bímes tac karim.De ha klingon akkor mért nem Mogh-al?Vagy Bortas,bár nekem azon dhc van.Ha már bímes tac-ot akarsz akkor csináld jól,vegyél rá 8 féle beamet és sok beam tac konzolt. -
GaborST #6479 de lehet megcsinálom a klingon raptort elachi beam-el had szidjanak -
GaborST #6478 nem tom avangere gondoltam próba képen bár nem tom milyen hajó típus felel meg az ilyen felszerelésre -
Plata #6477 Hát persze hogy jó,ha azt akarod hogy stf-en a felmenőidet szidják.
Arra pont kiváló.
De amúgy milyen hajóval gondoltad? -
GaborST #6476 Banyek nagyon kihalt itt az élet srácok ! -
GaborST #6475 Kérdés egy full beam-es fegyverrel ellátott hajó az jó tac karinak?
mert most gondolkodok egy ilyenen :) -
GaborST #6474 Ebből van Particle Generator is ha teszek egy olyatis akarimnak akkor növelhetem vele a gravity sebzését és az energia leszívó képeségét -
GaborST #6473 na az szupi mert nekem ilyenből kell vagy 2 -
gunji #6472 A threat az ellenfélnek azon hajlandósága, hogy Téged jobban szeret támadni, mint a társaidat. A szöveg szerint elvileg ez csökken 63,8 %-kal, míg aktív. Azaz az ellenfelek kevésbé fognak Téged támadni. -
GaborST #6471 Egy kérdés:
-
Zero 7th #6470 Shuttle hétvége van, yay! Szeretem a kis genyókat... -
Zero 7th #6469 Az számít valamit, hogy kik a részlegvezetők? Vagy csak annyi, hogy kit látok a küldetéseknél a párbeszédablakban? -
Zero 7th #6468 Nem baj az, annyira nem volt jó. :P Ráment az a két hónapom, hogy kifarmoljak egy szar hajót meg a maxos jetpacket. -
Plata #6467 Risa event most egy hónappal rövidebb lesz.Tavaly két hónapos volt ha jól emlékszem.
Risa -
Plata #6466 Nincs,csak a következő lobi event. -
GaborST #6465 Most hogy a lobi éventnek vége loxboxon kívűl nincs is más ahonnan tudnék lobbi crystalt szerezni mi? -
Zero 7th #6464 Gondolom nem pont 56-ra árazták le, akkor meg nekem igazából mindegy is. :) -
Zero 7th #6463 Ja, hát lehet, hogy nem is lesz meg addigra, mire bejön a 60-as szint. Meg az szerinted hoz új fegyvereket, nem csak a flottázást?
Egyébként PvP elől sem zárkóznék el, csak ahhoz egyelőre béna vagyok, meg lehet, hogy arra ez a scimitar nem lesz fasza... -
Zero 7th #6462 Na látod, az is viszonylag baj, mert ECvel sem vagyok eleresztve. Szal ez egy szép, hosszú folyamat lesz, nem kell elsietni. :) -
Plata #6461 Jah és még valami,tévedsz ha azt hiszed hogy nincsenek fel cuccolva a karijaim,600 lobis szetteket is találsz rajtuk,van amelyiken kettő is van mert fun. -
Plata #6460 Egyébként meg lobi shuttle és space gear sale event van,most olcsóbb a tachyokinetikusan tudja a rák mi a pontos neve konzol is. -
Plata #6459 Egyébként nem fáj hogy te abszolút über cuccost akarsz,de szerintem STF-re fölösleges,pvp-re mennél megérteném.De most ennyi Mk12 szuper cuccba beruházni kár,Mk12 hajó szett az alap persze.De fegyvereket nem vennék fleeteset,főleg ha jön a 60-as szint és kezdheted újra. -
Plata #6458 Mk12 fegyvert?Exchangen. -
Zero 7th #6457 Na és olyat honnan szerzek? Quonos shipyardon látok 11-est. 12 hol?
De miért fáj neked az, hogy én az abszolút űber felszerelést akarom összerakni? Nekem nem baj, hogy neked van 50 karaktered, és elhiszem, hogy úgy "elég" a 10-11 felszerelés, mert irdatlan szopás lenne mindenkinek kiszenvedni a 12-es túlárazott, nem sokkal erősebb cuccokat. Nekem meg van _egy_ karakterem, és ezt az egyet akarom felhúzni "maxra". -
Plata #6456 Ha ennyire szeretnél Mk12 lila konzolokat csináld azt a barom alien artifact küldiket,Mk12 konzolt ad,de hogy milyet az szerencsefüggő.Vagy menj kerratba,de ne harcolni hanem küldit csinálni,nekem már esett mk12 anti konzol. -
Plata #6455 Milyen flottás fegyvert akarsz?Mk12 lila is tökre jó stf-re,ha nem jobb. -
Plata #6454 Mi a halál f-nak,mk11 konzol is tök elég,stf-re. -
Zero 7th #6453 Na, apró lépésenként a kész karakter felé... Ma este meglesz a 12-es borg szett második darabja. Hétfőn a harmadik. Utána elkezdhetek gürcölni a flottás fegyverekért. Aztán valahogy meg kell szerezni a lobis tachyokinetic konzolt, kinyitni még két boff slotot és szerezni bele operative boffokat. Aztán esetleg special operative-eket.
Közben gyűjteni soksok millió EC-t és venni exen 12-es antiproton konzolokat.
Szűk egy év, és kész is vagyok! :P -
Zero 7th #6452 Na, ezért beszélek ilyen bátran hülyeséget. Úgyis kijavítotok. :P -
GaborST #6451 na az van hogy na megyek megnézem használja-e
nekiálltam borg stf-n mire betöltötte a fegyó egy az egybe eltűnt mintha nem is kaptam volna XD -
GaborST #6450 vááááááááááááá
az király
figyu érdekes dolog történt az előb
ügye adva van hogy cruisere nem lehet dual heayu cannons (kivéve a battle verziót de nem az van)
nos nekura ajándék doboz kinyit éppen hiányzik előrűl egy fegyóm és mit látok berakta az üres hejre
most komolyan WTF????
-
Plata #6449 Credit cap account szintű. -
GaborST #6448 umm banyek ha minden karimnál ki akarom váltani az rengeteg
na mindegy idővel
na de 115 milla egy hajóér kicsit dúrva -
Zero 7th #6447 A személyes jellegű upgrade-eket csak az adott karakter kapja meg. A doff slot és inventory slot növelést tutibiztosan, ezt konkrétan nem tudom, de valószínűsítem, hogy ez is olyan. -
GaborST #6446 Értem még valami néztem elachi hajót rohdt drága szal ki kell váltanom 500 zenért a credit capot
nos az lenne a kérdés ha kiváltom csak az orion karim kapja meg ezt vagy az összes? -
Plata #6445 Passz,de adaptive transphasic borg torpedót valamelyik borg epizód küldiben kapsz. -
GaborST #6444 Ja akartam kérdezni hogy mennyivel lenne jobb az Elachi torpedó mint a mostani Transphasic?
Ha jobb egyátalán mert ha igen akor ki váltom van annyi lobbim (bár hajóra gyűtöm de az 1 évezred mire meg lenne) -
GaborST #6443 Ahan értem kösz szépen -
Zero 7th #6442 Amikor ráklikkelsz a boffra, akkor két dolgot választhatsz, az egyik a hozzáadás a legénységhez, a másik kell neked, az a tanítás. Megkérdi, hogy kinek akarod adni melyik skilljét, megmondod, és eltűnik a karakter a listából. Ne töröld, az úgy nem jó.