46658
  • Plata
    Raptor nem jó,azon kevés fegyver hely van.Akkor már valami 4-4 vagy 5-3 felállású hajó kéne.Teszem azt lekvár drenya vagy bortas vagy mogh.
  • Plata
    Hát passz sosem volt még bímes tac karim.De ha klingon akkor mért nem Mogh-al?Vagy Bortas,bár nekem azon dhc van.Ha már bímes tac-ot akarsz akkor csináld jól,vegyél rá 8 féle beamet és sok beam tac konzolt.
  • GaborST
    de lehet megcsinálom a klingon raptort elachi beam-el had szidjanak
  • GaborST
    nem tom avangere gondoltam próba képen bár nem tom milyen hajó típus felel meg az ilyen felszerelésre
  • Plata
    Hát persze hogy jó,ha azt akarod hogy stf-en a felmenőidet szidják.
    Arra pont kiváló.
    De amúgy milyen hajóval gondoltad?
  • GaborST
    Banyek nagyon kihalt itt az élet srácok !
  • GaborST
    Kérdés egy full beam-es fegyverrel ellátott hajó az jó tac karinak?
    mert most gondolkodok egy ilyenen :)
  • GaborST
    Ebből van Particle Generator is ha teszek egy olyatis akarimnak akkor növelhetem vele a gravity sebzését és az energia leszívó képeségét
  • GaborST
    na az szupi mert nekem ilyenből kell vagy 2
  • gunji
    A threat az ellenfélnek azon hajlandósága, hogy Téged jobban szeret támadni, mint a társaidat. A szöveg szerint elvileg ez csökken 63,8 %-kal, míg aktív. Azaz az ellenfelek kevésbé fognak Téged támadni.
  • GaborST
    Egy kérdés:

• Zero 7th
    Shuttle hétvége van, yay! Szeretem a kis genyókat...
  • Zero 7th
    Az számít valamit, hogy kik a részlegvezetők? Vagy csak annyi, hogy kit látok a küldetéseknél a párbeszédablakban?
  • Zero 7th
    Nem baj az, annyira nem volt jó. :P Ráment az a két hónapom, hogy kifarmoljak egy szar hajót meg a maxos jetpacket.
  • Plata
    Risa event most egy hónappal rövidebb lesz.Tavaly két hónapos volt ha jól emlékszem.
    Risa
  • Plata
    Nincs,csak a következő lobi event.
  • GaborST
    Most hogy a lobi éventnek vége loxboxon kívűl nincs is más ahonnan tudnék lobbi crystalt szerezni mi?
  • Zero 7th
    Gondolom nem pont 56-ra árazták le, akkor meg nekem igazából mindegy is. :)
  • Zero 7th
    Ja, hát lehet, hogy nem is lesz meg addigra, mire bejön a 60-as szint. Meg az szerinted hoz új fegyvereket, nem csak a flottázást?

Egyébként PvP elől sem zárkóznék el, csak ahhoz egyelőre béna vagyok, meg lehet, hogy arra ez a scimitar nem lesz fasza...
  • Zero 7th
    Na látod, az is viszonylag baj, mert ECvel sem vagyok eleresztve. Szal ez egy szép, hosszú folyamat lesz, nem kell elsietni. :)
  • Plata
    Jah és még valami,tévedsz ha azt hiszed hogy nincsenek fel cuccolva a karijaim,600 lobis szetteket is találsz rajtuk,van amelyiken kettő is van mert fun.
  • Plata
    Egyébként meg lobi shuttle és space gear sale event van,most olcsóbb a tachyokinetikusan tudja a rák mi a pontos neve konzol is.
  • Plata
    Egyébként nem fáj hogy te abszolút über cuccost akarsz,de szerintem STF-re fölösleges,pvp-re mennél megérteném.De most ennyi Mk12 szuper cuccba beruházni kár,Mk12 hajó szett az alap persze.De fegyvereket nem vennék fleeteset,főleg ha jön a 60-as szint és kezdheted újra.
  • Plata
    Mk12 fegyvert?Exchangen.
  • Zero 7th
    Na és olyat honnan szerzek? Quonos shipyardon látok 11-est. 12 hol?

De miért fáj neked az, hogy én az abszolút űber felszerelést akarom összerakni? Nekem nem baj, hogy neked van 50 karaktered, és elhiszem, hogy úgy "elég" a 10-11 felszerelés, mert irdatlan szopás lenne mindenkinek kiszenvedni a 12-es túlárazott, nem sokkal erősebb cuccokat. Nekem meg van _egy_ karakterem, és ezt az egyet akarom felhúzni "maxra".
  • Plata
    Ha ennyire szeretnél Mk12 lila konzolokat csináld azt a barom alien artifact küldiket,Mk12 konzolt ad,de hogy milyet az szerencsefüggő.Vagy menj kerratba,de ne harcolni hanem küldit csinálni,nekem már esett mk12 anti konzol.
  • Plata
    Milyen flottás fegyvert akarsz?Mk12 lila is tökre jó stf-re,ha nem jobb.
  • Plata
    Mi a halál f-nak,mk11 konzol is tök elég,stf-re.
  • Zero 7th
    Na, apró lépésenként a kész karakter felé... Ma este meglesz a 12-es borg szett második darabja. Hétfőn a harmadik. Utána elkezdhetek gürcölni a flottás fegyverekért. Aztán valahogy meg kell szerezni a lobis tachyokinetic konzolt, kinyitni még két boff slotot és szerezni bele operative boffokat. Aztán esetleg special operative-eket.

Közben gyűjteni soksok millió EC-t és venni exen 12-es antiproton konzolokat.

Szűk egy év, és kész is vagyok! :P
  • Zero 7th
    Na, ezért beszélek ilyen bátran hülyeséget. Úgyis kijavítotok. :P
  • GaborST
    na az van hogy na megyek megnézem használja-e
    nekiálltam borg stf-n mire betöltötte a fegyó egy az egybe eltűnt mintha nem is kaptam volna XD
  • GaborST
    vááááááááááááá
    az király
    figyu érdekes dolog történt az előb
    ügye adva van hogy cruisere nem lehet dual heayu cannons (kivéve a battle verziót de nem az van)
    nos nekura ajándék doboz kinyit éppen hiányzik előrűl egy fegyóm és mit látok berakta az üres hejre
    most komolyan WTF????
  • Plata
    Credit cap account szintű.
  • GaborST
    umm banyek ha minden karimnál ki akarom váltani az rengeteg
    na mindegy idővel
    na de 115 milla egy hajóér kicsit dúrva
  • Zero 7th
    A személyes jellegű upgrade-eket csak az adott karakter kapja meg. A doff slot és inventory slot növelést tutibiztosan, ezt konkrétan nem tudom, de valószínűsítem, hogy ez is olyan.
  • GaborST
    Értem még valami néztem elachi hajót rohdt drága szal ki kell váltanom 500 zenért a credit capot
    nos az lenne a kérdés ha kiváltom csak az orion karim kapja meg ezt vagy az összes?
  • Plata
    Passz,de adaptive transphasic borg torpedót valamelyik borg epizód küldiben kapsz.
  • GaborST
    Ja akartam kérdezni hogy mennyivel lenne jobb az Elachi torpedó mint a mostani Transphasic?
    Ha jobb egyátalán mert ha igen akor ki váltom van annyi lobbim (bár hajóra gyűtöm de az 1 évezred mire meg lenne)
  • GaborST
    Ahan értem kösz szépen
  • Zero 7th
    Amikor ráklikkelsz a boffra, akkor két dolgot választhatsz, az egyik a hozzáadás a legénységhez, a másik kell neked, az a tanítás. Megkérdi, hogy kinek akarod adni melyik skilljét, megmondod, és eltűnik a karakter a listából. Ne töröld, az úgy nem jó.