Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
startrekonline.hu
Nem lenne jó, ha a hajóidat úgy váltogathatnád, mint a ruháidat. Érezd, hogy egy hajó kapitányának lenni nagy megtiszteltetés, és igenis, becsüld meg, amit a feneked alá toltak (vagy toltál)...
2.: Én tipikusan az a játékos vagyok, akit nem érdekel a "legjobb", én például föderációsként sose hajtanék a Sov. osztályra. Eve onlineban is a Tempestel jártam küldizni, pedig az nem egy jó küldizõs hajó, a Typhoon sokkal alkalmasabb nála erre. Nekem viszont a Tempest volt a szívem csücske, ezért azzal mentem. Persze ehhez az kellene, hogy legyen is realitása ennek. Az Eve-ben ez volt/van sajnos elszúrva, mert akadnak hajóotípusok, amik egyértelmûen X vagy Y dologra jók, sõt, olyan is van, hogy egyikre sem. Az ilyesmit pedig csak növeled azzal, ha nagyon szerteágazó lesz a hajóválaszték.
3.: A kis választék nem azt jelenti, hogy 1 hét alatt beleülhetsz a "legjobb" hajóba. Sõt. Én abban reménykednék, hogy egyáltalán ne lehessen rövid idõ alatt jobb hajóba ülni, igenis meg kelljen küzdeni az "elõléptetésért", érezze az ember, hogy most elért valamit. Ebbõl a szempontból megint az Eve-et hoznám fel, ahol ezt a tanulás valós idejûségével oldották meg. Ott egy igazán nagy hajóba, mint a Dreadnought vagy Carrier csak cirka egy év után ülhetsz be. De egy ilyen capital ship nem is mindennapos látvány, nem fogsz naponta találkozni vele - hacsak nem egy olyan corpba vagy, amely megengedheti magának, hogy egy flottát tartson fent belõle, és te közöttük dolgozhatsz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha bárki is képes 1 hét alatt maxolni a kariját, akkor már most lehet temetni a játékot, mert a vége után nincs semmi szórakoztató, semmi cél.
startrekonline.hu
Sovereign osztályú hajót kap és veri a mellét , hogy õ a fasza gyerek és megy PvP-zni..Aztán meg minden hulye gyerek Sovereign hajókal megy mert az jó??.....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
Persze azon oldalról is meg lehet közelíteni, hogy végül is a játékban szereplõ idõ irreleváns lett. Az új ST film ugyebár egy alternatív idõvonalat hozott hétre, ahol elpusztult a Vulkán anyabolygó. Valószínûtlen, hogy a "klasszikus" idõvonallal ezután akár TV sorozat, akár mozifilm foglalkozni fog...
REAL MADRID
startrekonline.hu
REAL MADRID
REAL MADRID
startrekonline.hu
REAL MADRID
REAL MADRID
startrekonline.hu
REAL MADRID
Lehet hülye kérdés de érdekel 😄
REAL MADRID
Remélem nem. Hülyén nézne ki, ha itt is egy hangárra való föderációs hajód lenne, és mindig azzal mész, amelyik épp alkalmasabb a küldetésre, a'la Eve Online. Rohadtul nem illene az ST hangulatába.
D'deridex meg igenis legyen benne mar csak az en kedvemert is ha masert nem tekintve hogy a kedvenc hajoosztalyom az ST univerzumban 😄
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Még mindig színes, de már nem igazán cartoon stílus. Kíváncsi leszek a végeredményre, szerintem pár hónap és már rendes gameplay videókat is láthatunk.
www..KALOZOK.com
REAL MADRID
startrekonline.hu
Amúgy ne feledjük, hogy a fejlesztõ már változott 1x, és még csak kb. másfél éves fejlesztési perióduson vannak túl.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci