46658
-
Plata #6561 Marauding rank 3 kell hogy eljuss a Sirius szektor blokkba,ahol Risa van,de ha valaki rád dob egy raiding party buffot akkor is bemehetsz. -
Zero 7th #6560 Doff szint. A doff menü legelső fülén az ablakban jobbra vannak felsorolva kb részlegenként, ezekre kapod a doff XP-t a küldetéseikből. A marauding az első kategória, és talán a legfontosabb is, mert az nyitja a szektorokat.
Tavaly egyébként Risa miatt ideiglenesen beengedett a szektorblokkba mindenkit... -
#6559 srácok mi ez a marauding force rank ??
ez kellene a klingonnak risahoz ez mi és hogy fejlesztem fel?
-
Zero 7th #6558 Issstenem de randa! :P
Yacht model gúgli, copy-paste, nacellák copy, rá egy űrablakos fémes textúra, kész vagyok az új hajóval főnök! -
Plata #6557 Engi, -
#6556 ÍÍha na idén ezért a csónakért szörfölünk majd kicsit furi a csónak ez vajon melyik karakternek lesz jó?
-
Plata #6555 Tavaszán. -
Plata #6554 Igen,majd 2013 taszán be is fogják vezetni,terv szerint. -
gunji #6553 Pedig jól rémlik :)
"Level cap increase... ...to Admiral / General (level 60)"
"Ability to command a task force of other starships captained by your bridge officers"
Forrás: http://sto.gamepedia.com/Upcoming_content#Undetermined_Release -
GaborST #6552 hát ez a Risian Luxury Crusier is inkáb enige hajó -
GaborST #6551 írjunk petíciót -
GaborST #6550 Na de mekkora vona már -
Plata #6549 LOL.Ez marhaság. -
GaborST #6548 az milyen király lenne már -
Zero 7th #6547 Nekem az rémlik, hogy az első tisztedet kinevezheted majd egy másik hajód kapitányának, és jön veled mint NPC űrcsatában.
Hangsúlyozom, RÉMLIK. Majd a többiek kijavítanak, ha rosszul. :) -
GaborST #6546 valamit tudunk erről a 60-as szintről azonkívűl hogy lesz?
mondjuk új hajók fegyverek hozzá vagy valami? -
#6545 broadsideozva lövöd FAW-al mint az izom. -
GaborST #6544 erre gondoltam én is de még így is jó lesz kicsit strandolni a sok csata után a megfelelő bikinibe -
Plata #6543 Biztos nem lesz monokini.A STO nem korhatáros játék,ha jól emlékszem T minősítésű.Akkor minimum 16 vagy 18-as karikát kéne rakni rá. -
GaborST #6542 én meg nagyon remélem hogy igen -
Plata #6541 Nőknek.De nem hiszem hogy beteszik. -
Zero 7th #6540 ...hímeknek és nem humanoidoknak. :P :D -
GaborST #6539 lesz Monokini
na ez dúrva hát erre befizetek szerintem ez csak vicc -
Zero 7th #6538 Öööö, hogy kell használni egy beamboatot? :P Kerülgetem nagy ívben, közben oldalammal puffogtatom, ha lemegy a pajzs, ráfordulok, torpedó? És közben reménykedem, hogy mivel engineer vagyok, én bírom tovább? Mert ez a single beammel világítás nem valami erőteljes... :) -
GaborST #6537 hát nagyon nem bántam meg ezt az elachi torpedót :)
közel 63k Critical hit sebzés Tac borboxon nagyon oda vág -
Plata #6536 De asszem az a legjobb a 3 közül. -
Zero 7th #6535 Persze, idővel felpimpelem, a solanae csak ilyen ideiglenes megoldás lenne, amit addig ki tudok szedni küldetésekből ingyen. Talán az a jobb a három közül. Vagy nem? -
Plata #6534 Hát bizony tavaly adtak ha jól emlékszem 2 darab 40-es hajót is,20-asokat is meg 10-est is,adtak fightereket. -
Plata #6533 De ha javasolhatom vegyél hajóra inkább KHG+Borg szettet,felejtsd el azt a szutyok solanat.
Nekem Orion engi jem hadar dreadnought-ban ül,mk10 khg pajzs borg defi és borg hajtóművel.Dhc elöl turret hátul,adv orion slaver és adv orion interceptor hangárokkal,nagyon jó bírja a gyűrődést.Disruptor fegyverzettel. -
GaborST #6532 ááááááááá pedig de jó lett volna az nekem mert gondolkodtam egy engi vagy sci ori karin a klingon oldalon de hogy így lecsúsztam róla ez kicsit elvette a kedvem banyek -
Zero 7th #6531 Egyébként egészen belelkesített ez a hajó, hogy összerakjam a klingon engineerem.
Nézegettem, hogy ilyen fél-szettekből egészen frankón össze tudnám rakni.
Mondjuk felraknék egy solanae vagy jemhadar vagy breen szettet (solanae warp core-ról lemaradtam)
Obelisk warp core és omni directional antiproton beam
Aztán kifarmolok valami XI-XII beameket
Aztán ez így már nagyjából működik, de akkor lehet majd még rá roma torpedó+beam+konzol, omega torpedó+beam+konzol, amikkel összesen ez így négy különböző (bár nem teljes) szett, két torpedó elöl, az összes többi meg beam.
Konzolokon még nem gondolkoztam.
Szal ez így nem is hangzik rosszul, szerintem elkezdem összerakni. -
Plata #6530 Igazán nem emlékszem pontosan,de az elmúlt egy évben háromszor is volt hajó ajándékozós event. -
GaborST #6529 mikor is volt az azorion hajó ajándék mert nekem nincs olyanom -
Plata #6528 Az ami tavaly csak kicsit másképp. -
Zero 7th #6527 Uh, Risa event idén kicsit fel lett turbózva.
Corvette mellett crusier, szörfdeszka, homokvár építés, tollas majom, tavalyi eventek maradnak, új doffok, holnapután kezdődik. -
#6526 fáák mesélj mi volt az??
-
Plata #6525 Le maradtál jó kis eventekről,az új dili bugról. -
Plata #6524 Nem ez őszi ajándék volt. -
Plata #6523 Marauder félig cruiser félig carrier,nem rossz talicska. -
Zero 7th #6522 Ah, értem.
Csak ez akkor kicsit megváltoztatja a helyzetet, az T5, és bele tudom ültetni (némi reskill után) a klingon engineeremet.
Hm.