Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ismerek olyan jellegû számítástechnikai architekturális, vagy programozásbeli korlátokat ami alapján egy sokrésztvevõs játék csak számrepkedõs, skillklikkelõs lehet
magyarán, elmehet az összes fantáziátlan, bugyuta, csak másolásra képes gyökér játékfejlesztõ a picsába
hát ez általában alap az mmorpg knél

REAL MADRID

nekem az hogy azonnal rosszul leszek ha látok egy screenshotot egy játékról és azon mindenféle figura van akiknek a fejük felett szines számok repkednek, illetve lennt meg egy kis taskbar mindenféle bugyuta ikonokkal
ez a kettõs szindróma elég ahoz hogy többet az életbe ne foglalkozzak azzal a játékkal
egyenlõre még nyugodt vagyok 😊

amugy kinek mi a problémája?

REAL MADRID

ez borzalom 😞
(megj.: egyáltalán nem a grafikai minõséggel van bajom)
Zsolo007
Ez egyre rosszabb lesz 😞

Khabbas
Van már valami E.T.A. a megjelenésre?
Gondolom hülye kérdés, de hátha 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Adam5
Új infók: Link

Kép

😮

finaltrekker
Pedig én akartam ezt belinkelni 😛

Úgy tûnik hanyagolják az LCARS külsõt... Jól teszik, mert már elég unalmas.

www..KALOZOK.com

Zsolo007
Herold
Az EVE Online-t hányszor kellett újrakezdeni? <#fejvakaras> Na ugye.

Zsolo007
Nem-e? Találkoztál már a NavyField-el? Igaz mostmár van benne item shop, de nem dörgölik az ember orra alá folyamatosan és pontosan ugyanolyan jó a játék mint ingyenes béta korában, persze azt is hozzá kell tenni, hogy bonyolultság távol áll a Star Trektõl...

Pluskast
Az ingyenes mmo játékokból még sosem jött ki egy komoly játék. Márpedig a Star Trek egy scifi és annak meg semmi értelme ha planétákon rohangálunk össze-vissza és írtjuk az ellent azt kész. Nincs kedvem egy guild wars-hoz sem egy gods and heroes-hoz. Ez nem az a stílus.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

finaltrekker
A fizetõs játékokkal az a baj, hogy mindent megtesznek, hogy eladják (ami természetes), de ebbõl az adódik, hogy populáris szutyok lesz belöle: Az összes küldetés arról szól, hogy ölj, ha pedig nem küldizel akkor épp pvp-zel... Így lehet a leggyorsabban megunni. Az ilyen játékokat egybõl ellepik a 12 éves amerikaiak. Aztán félévente jönnek ki az új verziók új szerverekre, kezdheted újra az egészet, majd (vagy még elötte) megpróbálsz tört szervereken játszani, ami persze egy rakás sz... Látom elõre. De remélem nem cseszik el, mint ahogy azt szokták 10 mmo-ból 9-nél.

www..KALOZOK.com

Muki100
Így van, többet érdemelnének a Star Trek játékok annál ami mostanában kijutott nekik (pl. Legacy), egy MMO-val pedig igazán fel lehetne dobni a fanbázist, amíg néhány év múlva jön az új film, nem is beszélve arról, hogy mekkora pénzügyi lehetõség rejlik ebben a játékban.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hmuda
A többség problémája szerintem abban gyökerezik, hogy:

a: a free MMO-k minõségileg NAGYON ritkán közelítik meg a fizetõs társaik szinvonalát.
b: a játékosok jórészének heveny hányingert okoz az itemshopnak még csak az említése is, az "instant win" típusú tárgyaknak - amikkel az ilyen shopok tökig vannak zsúfolva - maximum az újgazdag hülyegyerekek tudnak örülni.

Egy Star Trek-hez hasonló univerzum ennél milliószor többet érdemelne.

Én még személy szerint reménykedek, hogy a pletyka pletyka marad (mert egyelõre nem több annál) és valami szinvonalas csapat karolta fel a projektet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

finaltrekker
Nem értem miért baj a free mmo... Aki játszana a fizetõssel az úgy is fizetne az ingyenesben is a plusz cuccokért.
Egyébként a kész változat most akkor 2008 végén vagy 2009-ben jön?

www..KALOZOK.com

a helyzet változatlan... a perpetual mint kiderült amúgy is egy eve klónt csinált volna belõle, ahol a nagy star trek hangulat az, - hogy kis hajókkal cirkálnak összevissza az emberek az ûrben buta questekért
Adam5
Nyugii! Azért egy kicsit korai még szentségtörésrõl beszélni, nem? Még nemtudunk semmit a tényleges "koncepcióról". Majd amikor jönnek ki az elsõ infók !<#csodalk>

Pluskast
Jaaaj neeeeee!! Szentségtörés egy ilyen játékot csinálni belõle! Pláne a Star Trekkel! Igen is tessék egy komoly játokt csinálni. Ha meg nem teszik akkor el is lehet felejteni. A star Trekkel amúgy is csak fanatikusok játszanának ha meg azoknak nem tetszik - márpedig állítom, hogy ha ezt így akarják megcsinálni nem fog nekik tetszeni- akkor csõdbe megy az egész és a kutya nem fog foglalkozni vele.

Adam5
Is-is xD. Mivel családban nincs semmi amivel lehetne neten fizetni, és nem is hajlandó senki csináltatni (õsök). És ha lenne sem engednék hogy ilyesmire használjam >_< .

Herold
Lehetõséged nincs, vagy pénzed nincs? Nem mindegy.

Adam5
Mondjuk nekem nincs lehetõségem sajnos fizetõs mmo-kal játszani. Szóval ha ingyenes lesz, akármilyen "gagyi is", én tuti tolom majd 😊.

Adam5
Hát ha ingyenes lenne...az többé-kevésbé jó. De ha emiatt elszúrják a játékot, az már nem annyira <#wow3>.

Hmuda
It's a sad day for STO folks.

Kezdõdhet a világvégehangulat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Bocsi helyesbítek lehet aktív szerepet szánnak nekik<#vigyor5>

Pluskast
Hu ezt nem tudom. Szerintem biztosan bár én úgy tudnám õket elképzelni mint olyan karaktereket akik feladatokkal látnak el téged. Pl: Janeway admirálistól vagy Picar kapitánytól megkapod a feladatot. Vagy mondjuk a tutorial résznél elmagyarázza neked az alapokat😊 Valami ilyesmiként. Bár mondom ez csak az én elképzelésem és aztán lehet, hogy a készítõk aktív szerepet játszanak majd a gameban.

Topic OFF
Tudtátok, hogy készûl az új Enterprise film? Kirk kapitány világában. Az új Kirk Matt Deamon lesz😊
Topic ON

Herold
akyyy
és eredeti karakterek lesznek benne?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pluskast
A hivatalos oldalon ott van, hogy idõben az uccsó entrprise-os mozifilm után pár évvel játszódik.

akyyy
remélem nem teszik majd a TOS korszakba a film miatt😞

játékokban trek a tng korszakban a legjobb... vagyis a voy után, nemezis környékén, lásd elite force, armadák, meg majdnem az összes game😄

bár legacy se volt rossz.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pluskast
Dehogynem fogsz<#nyes>

TasManXT
addig ott az Eve Online

psn: TasManHUN

[NST]Cifu
Reméljük az Infinity ki fogja elégíteni a Sci-Fi mániás MMORPG fanokat, mert jó lenne már egy normális sci-fi MMORPG, ha egyszer a Galaxies-t tönkrevágta a SOE...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Herold
Kapják be, akkor már nem is fog érdekelni.

Sanko
a beta verzió a következõ nyáron debütál, a játék végleges verziója pedig 2009 második felében érhetõ el.

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
messzi lesz az még

a mohának mindig a déli oldala fás

Herold
Nem erre a nyárra ígérték a public beta-t?

akyyy
November 10én jelenik meg a dvd/hd dvd a tos felujított részeibõl, és az extrák közt interjúk, képek(tán még videók) lesznek a játékból!!!

Magnetic
Vajon mikor lesz ebbõl valami ? 2009?

lol a forum ideugrik 😊

REAL MADRID

<#eljen>

REAL MADRID

gyuriii
Nem reklámnak szántam, de megtaláltam az elsõ, magyar, kifejezetten erre specializálódott oldalt. LINK

Ottto
2009... :CC
De az infok kecsegtetõek!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

<#worship>

REAL MADRID

Magnetic
Nem hivatalos infók szerint nyár végén lesz open beta.

[NST]Cifu
Nem csak te érzed így. Amikor az ST.com fórumán ezt szóvá is tettem, akkor meg egyszerre hárman ugrottak a torkomnak, hogy mégis mit képzelek, majd lesz hír, ha lesz. Azóta inkább kerülöm is a hivatalos ST😮 fórumokat. 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

olyan titkos hogy még a fejlesztõk sem tudnak semit 😄

REAL MADRID

Khabbas
Csak én érzem így, vagy azért néha napján igazán írhatnának valamit, hogy hogy állnak a fejlesztésben. :S

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870