46658
-
GaborST #6601 na erre majd oda figyuzok :) -
Plata #6600 Óránként,15 percig,ha sietsz 2-3 karival megtudod csinálni. -
GaborST #6599 Ez a hunt izé félóránként vagy oránként van ? -
GaborST #6598 Banyek nekem még kell a kinézet bugyihoz 540 olyan vacak -
Plata #6597 Az idei hajó 1000,a tavalyi 40 ha megvan. -
Zero 7th #6596 Yay? Akkor begyűjtöm a többi karakteremnek is. :) Tavaly csak eggyel farmoltam, úgy látszik megérte. Viszont annak van maxos jetpackje is, nem kell a bérelt lomha hulladékokkal szenvedni. :P Kiszedem vele a nagy hajót is a tavalyi kicsi mellé, nyolcvan cucc meg nem tétel a többi karakterrel... -
Plata #6595 Részben,az NPC-knek vannak olyan kiegészítőik is ami nem jár a ruhához..Vettem fürdőruhát,csak olcsóbb fajtát,nem rossz de nem is nagy durranás,és az alsó résznél az a fekete folt hülyén néz ki. -
#6594 szerintem az npcken ugyan azok vannak mint amiket meg lehet szerezni legalább is ugy vettem észre max más színüek -
Plata #6593 Jó lenne tudni hogy melyik ruha hogy áll karin.Dobozon ha nézem nem nagyon tudom melyik a legjobb. -
Plata #6592 Én majdnem megpatkoltam,nagyon kevés hp-m maradt.
Úgy látom ma már nem lesz fürdőruhám,még vagy két nap farmolás kell hozzá.Bár ha a ruha kicsit olcsóbb lesz lehet exen megveszem az egyik karimnak,de még 30 milla,az meg nagyon sok. -
gunji #6591 Jogos, kipróbáltam: csak lemegy nullára a HP, de hal meg a karakter ;) -
Raulblanco7 #6590 akkor az a valaki hazudott, bármilyen magasról leugorhatsz, nem hal meg a karaktered a leeséstől. -
gunji #6589 Hát én béna vagyok gyakorlás nélkül, ezt nem tagadom. :) De a negyedik karakteremmel már 7 perc alá sikerült lenyomni a négy pályát :D -
gunji #6588 Nem, ha levegőben vagy, akkor is lejárhat a hátirakéta bérlése, s olyankor lezuhansz. Múltkor sikerült jó nagyon esnem, volt aki a chaten arról panaszkodott, hogy a nagy zuhanás miatt meg is halt a karaktere.
A 40 vs 1000 gyöngyhöz: ha a korábbiakban az accod egyik karakterével már megszerezted az egyik hajót, akkor a többivel már csak 40-t kell gyűjteni hozzá. Ez viszont egy jó dolog. -
Plata #6587 Monokini,de nem az.Monokini a neve de nem az. -
#6586 a tavai hajót meg nem lehet befejezni csak ha újrakezded viszont csak 40 pont:) és nem 1000.
kár ha korábban észreveszem nem felezem meg a mai adagomat:)
-
GaborST #6585 Szívesen!!
Igen a magyar nép kicsit máskép ertelmezi a filmcímeket!
Amúgy mi a neve a monokininek mert én néztem de nem találtam! -
#6584 a bérlet meg elvileg akkor jár le ha le szállsz bár lehet tévedek még nem fogyott el alólam a nafta sose:)
Ez a homokvár bulin mit kell művelin?
-
gunji #6583 Jah, a Fligh Highra rájöttem közben. A baj az volt, hogy a sok felvett küldetés miatt nem látszott, ill. nem néztem, hogy time limites. De már meg is lett. :) -
Plata #6582 Jézus,a repülős küldi max 2 perc,addig nem jár le a bérlet,homokvárat akkor lehet építeni ha beszélsz a homokvár építős csókával.Van küldije,ha felveszed már építhetsz. -
gunji #6581 Ha valaki tudja, lécci' írja be, miket lehet és/vagy érdemes Risa-n csinálni, mert ez így az első óra után egy rohadt nagy csalódás.
Homokvárépítéssel próbálkoztam, de sehol nem lehet - tudom, külön event van hozzá óránként.
Fligh hight is próbáltam, de repülés közben ha lejár a bérlet, akkor elveszi a hátirakétát, s vissza kell menni egy újért. Aztán mire visszaérek a teszt színhelyére, akkor már a nagy fail felirat fogad. -
Plata #6580 Kösz meg is néztem,de magyarul tök más címe van.A monikiki fürdőruha 1000 favor,de fürdőruhát csak risán lehet viselni,sehol máshol. -
GaborST #6579 Meg van!
Star Trek TNG season 5 episode 10 New Ground. -
GaborST #6578 Pfff most ez így fejből nem tom de tuti a TGN-be volt majd utána nézek! -
Plata #6577 Ez melyik évadban volt?Vagy mi volt ennek a résznek a címe? -
gunji #6576 Erre a részre már nem emlékszem :( Lehet ideje megnézni még egyszer őket.
A hajóküldést meg azért írtam, mert így első ránézésre felpiszkálta az érdeklődésemet, szívesen kipróbálnám. A mostani karaktereimnek elvileg már megvannak a hajói, inkább egy új karakternek adnám, csak kéne hozzá egy jó faj. De előtte lehet, hogy ki kéne próbálni :) -
GaborST #6575 Vagyis nem teljesen!
"A hajtóművet 2368-ban fejlesztette ki Dr. Ja'Dar aki felajánlotta egyedülálló tervét a
Föderációnak- szubtéri sebességgel haladni szubtérhajtómű nélkül. A hajtómű ugy működik hogy egy űrben lévő soliton hullám-ot generáló eszköz ilyen hullámot bocsát a mozgásba hozandó hajóra így az magas szubtéri fokozaton elindul. A hajót úgy léptetik ki a szubtérből hogy egy másik generátorral kioltják a soliton hullámot így a hajó kiesik a szubtérből és megáll.
Az első tesztre 2368-ban került sor a hullám gerjesztésével nem is volt probléma de a szubtérben haladó próba hajó a fellépő nyíróerők miatt megsemmisült így a hullám egyedül haladt tovább. A hullámnak ezután megnőtt az ereje és a sebessége illetve eltért az eredeti útvonalától veszélybe sodorva így egy lakott bolygót. Mivel a kioltó generátorok nem voltak képesek megállítani az Enterprise-D-nek kellett megállítania úgy hogy belelőtt egy fotontorpedót. A Föderáció folytatta a kísérleteket de még nem értek el nagyobb sikereket." -
GaborST #6574 "Ez a film alapján ha jól emlékszem a térmeghajtók utódja akart lenni de valami félresikerült tesztelés után lemondtak róla."
Igen a TGN-ben volt az Enterprise át is szőrfözöt rajta mikor elébe kellet vágnia!
Lehet innen a szörfös téma. -
#6573 a korvett tavalyi konzolja sokmindenre nem volt hasznos valamelyiknél még lehet ki is töröltem mondván foglalja a helyet lehet most érne majd valamit.
Ezt a soliton hullámot meg nem vágom.
Ez a film alapján ha jól emlékszem a térmeghajtók utódja akart lenni de valami félresikerült tesztelés után lemondtak róla. ha ez igaz a régi konzol is valami motor meghajtó volt ha jól emlékszem.Ez egy űber gyors hajó lesz akkor a két konzollal:)
Persze ha nem beszélek itt marhaságokat.
Bár a solitont ha jól fogalmaztam hajósebzésre lehet használni a meghajtást bénítja vagy mi ?
hűje gogle fordító
-
#6572 ki kell farmolni azzal amelyiknek szánod azt jónapot Én eddig szinte minden karakteremnek kiszedtem mondván hogy nem voltam vagyok képben sose hogy melyik fajnak fekszik az épp adott példány.
-
Zero 7th #6571 Hát persze, hogy nem lehet. Szopd csak végig az összes feladatot mindegyikkel szépen sorban! Hát mégis, mit gondolsz? :P
Ebből kifolyólag szerintem én csak egy karakternek fogok gyűjtögetni, amelyiknek megvan a korvett is a konzoljával tavalyról. És csak azért, hogy meglegyen, mert használni nem is akarom. -
gunji #6570 Úgy emléxem, hogy ma este hétkor kezdődik, de addig van egy leállás.
A hajót meg kár, hogy nem lehet átküldeni másik karakternek. -
#6569 A Risa event már megy? Érdekes ez a hajócska :) Nem néz ki túl komolyan, de hátha tud valamit. -
Plata #6568 Klingon karival ha mászkálsz az űrben találsz marauder doff küldiket,jobb fajták 45 percesek vagy 2 órások,hoznak contrabandot rabokat és cuccot.Rabokat eladhatod dilithiumért.Contrát beválthatod dilithiumra.Vagy eladod exen.Perpillanat 250 darab 10250000 áron megy.Épp most raktam ki 250-es packokat. -
Plata #6567 Tavaly sem engedett be szerintem a határon,csak az event ideje alatt van ingyenes transwarp a bolygóra. -
Plata #6566 Ha bejutsz sirius sector blokkba akkor risára el tudsz jutni.Bár néha van akit nem enged le,és le kell vinni partyval. -
#6565 még csak 1 es most hajt át a 2 es be de ott csücsülök Risa légkörében valakivel muszáj lesz behívatnom magam
Elég egyszer kérnem valakitől ezt a csoportos segítséget utána lent marad a karakterem?
-
#6564 nem rég kezdtem a klingont mindig is fedes volt a szívem csücske:)
-
Plata #6563 Basszus hogy nem tudod hogy mi az a marauding?Az minden klingonnak alap hogy nyomatja a marauding küldiket ezerrel. -
Plata #6562 Ahogy elnézem teljesen más lett mint amilyennek a koncepció rajzok mutatták.Kicsit randa lett.