50120
-
Kotomicuki #15505 Valóban, csak a bejáratot dugták el a másik oldalra, így, amikor körbejártam, nem tudtam bemenni...
Ezek szerint, ha Doff-ot (és Boff-ot) szeretnék, akkor az Akadémiákon kell keresgélnem - bár, a bányászállomásokon is vannak speciális DoFF-ok!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.15. 15:35:19 -
Raulblanco7 #15504 érdekes.
néztem is hogy r&d event lesz november végén, lehet hogy el kellene adnom az r&d cuccaimat. -
11-esnek kell lenned a KDF doffozáshoz. A queue pakkok ugyanúgy az R&D fül alá pakolnak, csak keveset. Magyar flotta ügyében beszélj Platával, ő a mindenes :DDD -
zsan666 #15502 Ennek van minimum szint követelménye, vagy azokkal a karikkal is megy, ami éppen megkapta a doffokat?
Más:
a queue r&d packok mit csinálnak? Nem jövök rá, hova tűnik a cucc belölük. Se inventoriba, se bankba, se az r&d fül alá nem kerül. Mi van még?
Baromi sok mindennel nem vagyok még tisztában, piszok jó lenne valami leírás, de pl. egy magyar csapat sem lenne rossz bekerülni a játékban. Ilyen lehetőről tud valaki? -
Plata #15501 Tele a hócipőm,de rendesen,a Tarantula hamarabb jön lehet mint gondoltam.Lehet hogy hó vége. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 13:27:46 -
Plata #15500 Ment neked privát. -
Chak #15499 Fedes oldalon ezeket szoktam nyomogatni contráért, de természetesen közelébe sem ér a kdf 50 féle assignmentekhez.
Investigate Reports of Trafficking in Contraband (rare)
Inspect Civilian Freighter
Confiscate Contraband From Crew
Investigate Illegal Gambling (kanálfej szektorokban)
Track Fleet Movement
Strike Against Fugitive Support Network (ez különösen jó mert adhat rare prisonert is amit kanálfejűeknél átlehet váltani doff küldivel, használható rare vagy v.rare doffra.)
Van még pár küldi, de azok főleg crit esetén adnak pár contrát.
http://sto.gamepedia.com/Contraband <-- itt felsorol párat -
Plata #15498 Na ne bassz má fel.
New Ships *
Mirror Temporal Dreadnought [T6]
Seen as the boss battle in the queue "Counterpoint"
Tholian Tarantula Dreadnought Cruiser [T6]
Seen in Tholian Red Alerts
Multi-Mission Strategic Explorer [T6]
No information exists but a very early trait
Carrier [T6]
Is the new Fed Carrier coming
Has Fleet Version -
lammaer #15497 Ahá, hát ez a rész olyan mint IRL, a csaláshoz mindíg két ember kell ugye... -
lammaer #15496 Jaja, a bevezetővel én se értek egyet, a kontrázás elsődlegesen a dilithium farming módszere szerintem hiba elcseszni ECre egy kezdőnek a kontrákat, bár ugye vannak itten emberek akik eladják a contrabandokat is... :)
Viszont a leírás többi része okés.
Én csak és kizárólag dilit farmolok, 2 KDF karival kezdtem a FEDes főkari mellett, mindig több contra jön be mint amennyit elégettek (napi 20 kontra / kopf kell ugye a 8000hez), úgyhogy nemrég inditottam 2 új karit, akikkel nem is járok marauderezni, csak a contraband -> dili konverzió megy velük. IGy 2 marauder eltart 4 karit dili ore ügyben (főleg úgy hogy a két induló azóta már 60as, meglettek a repuk is, szóval velük már kontrabandot se nagyon kell égetni) -
Plata #15495 Hát én nem tudok angolul így nem olvastam el,csak a küldiket néztem.
-
Raulblanco7 #15494 Annyiban hülyeség, hogy az embernek ebből van meg mindene.
Inkább át kellene írnia, hogy ez az egyszerűbb és sokkal lassabb módszer. -
Plata #15493 Ezt még Lammaer mutatta nekem,de benne van minden.
-
Plata #15492 Nem mondod hogy klingonnal te nem marauderezel? 
Amint aktiválódik a doff rendszer máris megyek klingon kis karival marauderezni.Ha jó doffjaid vannak és jó marauder küldik,egy sorozatból rengeteg jöhet,ha mákod van 5-11 contra is jöhet critelve.Küldinként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 11:16:53 -
bgabor911 #15491 Klingon karakterről beszéltem én is. -
Plata #15490 A klingon dominiumos küldit szoktad csinálni?Az 4k dilit ad,ha critel nem tudom mennyit,én csak azért nem szoktam csinálni mert elég drága.És kell bele vagy 20 féle fegyver terv. -
Raulblanco7 #15489 fedesnek sem csak az.
van engik között valami jem hadar hajós, crittelve adott már az is.
tac között ott az investigate illegal gambling, orion vacak crittelve, track akármilyen fleet movementesek crittelve adnak, strike fugitive akármi is ad.
nem annyi mint kdf, de akad ott is pár. -
Raulblanco7 #15488 Van pár elhíresült eset és név, de engem nem nagyon izgat, igazából hiába akar valami csalni, ehhez kell egy hülye is aki bedől, és ezek eléggé ordítanak magukról, szóval el nem tudom képzelni emberek hogy lehetnek ennyire hülyék, hogy belemenjenek.
Nagyon ordító, hogy hülyegyerek meghírdeti valamelyik drága hajót eladni, sokan ráírnak, hogy mennyi, stb. ilyenkor ír egy árat, ami nem olyan kedvezményes hogy megvedd, és megírja, hogy vagy cserélhetünk erre és erre az itemre, olyat ír ami ritka és neked tuti nincs, pl egy speciális nevű duty officerre, vagy egy holoemitteres hajóra, amit exen megnézel, és a hajó amit kínál kerül 3-500 millióba, a cucc amire cserélne meg fent van exen 1-200 millióért. Ilyenkor hülyegyerek megveszi az egyébként filléreket érő cuccot 1-200 millióért, hogy elcserélje a hajóra, de persze az eladó megkapta a levelet, hogy elkelt a cucc, és felszívódik.
Többnyire ilyesmi átverésekkel próbálkoznak mostanság. Hogy őszinte legyek, ehhez elég hülyének kell lenni, hogy valaki bedőljön, de ahogy trade channelen szokták mondani, minden pillanatban születik egy hülye.
Kevésbé átverés, és nem is bizonyítható, hogy XY beírja hogy cserélné a drágább hajóját egy másik X olcsóbb hajóra. De igazából nem akarja cserélni, csak az övé az X olcsóbb hajó legolcsóbbja exen, és azt akarja hogy valaki haszonleső megvegye hogy vele elcserélje a drágábbra, mikor megveszed, akkor meg megkapod a választ, hogy bocsi, de már valaki gyorsabb volt.
Esetleg próbálkozhatnak átveréssel, hazugsággal, egyszer később maradtam fent mint szoktam, hajnali 3-4 körül már amcsik vannak fent, nem ismerik a nevem, viszonylag ritkán vagyunk egy időben, és 3 hülyegyerek engem próbált átverni, hogy a jhast6 packom nem ér 450m-t amennyiért árulom, mert 300 millióért adják veszik itt, de mondtam nekik hogy oké, nem hiszek neked és le is szarlak nagyívben.
-
Plata #15487 Lószart.Fedesnek csak az van,klingonnak ezer lehetőség. -
Plata #15486 Kulcsra költeni a zen?
-
bgabor911 #15485 Honnan szerzed a contrabandot? Azt hittem csak a confiscate contraband from crew van. -
lammaer #15484 Köszi, ezek szerint itt is van trade.
500 milliót biztos nem küldenék el puszira, akkor igazából nem is sajnálkozom hogy lemaradtam az évszázad üzletéről...
Amúgy mennyire jellemzőek a trading channele a scammerek? -
Raulblanco7 #15483 nyomom is a karikkal a rich miningot, sosem fog elfogyni, meg most doffozni is kezdtem velük, így napi 120k dili, kb 500 zen naponta, egész jó.
azt lesz majd kemény kibírni, hogy a kulcs akció alatt ne költsem el :D -
Raulblanco7 #15482 Sok évek alatt egyetlen ilyen volt, hogy feltettem exre és onnan vette meg, a többi alkalommal pár méteren belül van jobb egérgomb, trade.
Beteszed a cuccot, a másik is, ha mindkettőtök részéről bent van a cucc, akkor accept-et nyomsz, ő is, és kicseréli. Ha accepted után bármit változtat a másik, akkor automatikusan törlődik a tied, és megint le kell okézni, szóval viszonylag biztonságos.
Max azzal tudnak próbálkozni, hogy beteszik a cuccot, és megpróbálják eltalálni azt a pillanatot amikor te leokézod utána, mert ha pont előtte sikerült kivenned, akkor ugye az oké ott marad, azóta nem történt változás, az még előtte volt, és akkor gyorsan rányomva ő is, vitte a cuccodat.
Kód, bázis, vagy egyéb ilyen cucc ami nem rakható be exchange-re, elvileg amolyan feketepiac ott is, csak saját felelősségre.
Tegnap az egyik trader rámírt, hogy szerinte átverés lesz, ő akart venni, de valami gond volt és nem jött össze.
Én biztos csak úgy vennék, hogy harmadik fél tartja vissza az eladótól a pénzt, amíg a kód nem működik, és általam választott harmadik fél, akiben bízom (akinek kb annyira semmi 500 millió ec mint nekem :D ) -
Plata #15481 Nem csak STO-ban. -
Igen, érdemes spórolni a zennel/dilivel, kb 1-1.5 hónap múlva Black Friday lesz STO-ban. -
Plata #15479 A contra ára felfelé megy,de nekem meg nincs marauder küldi.
-
lammaer #15478 Nem büntetnek ezek semmit... a dili szivattyúzás meg amúgy sem illegális, nopara.
Amúgy a contrabandolás az egyik legkényelmesebb módja a dili szerzésnek - napi max 10 perc egy KDFes karakterrel (4 vagy 5 login célszerű, de az összidő kb 10 perc, ebben benne van már a contraband megszerzése is, ami a hosszab dolog, mert körbe kell járni pár szektort) és simán megvan a napi 8000 finomítható dili. -
Plata #15477 Tutira lesz,novemberben mindig vannak akciók,meg ajándékok meg anyámkínják.
-
lammaer #15476 Mindegy, lassan megvan a 10K zen, onnan már csak egy ugrás a 15K :), meg hátha lesz 20%os akció vmikor. -
Plata #15475 Fogalmam sincs,de tudok olyat aki vette a DR kódot 9 ezer forintért,hogy honnan hát azt nem kérdeztem. -
lammaer #15474 Fenébe, pont ezért gyűjtöm a Zent, de 500 milla ECm az még nincs (sztem vhol 300 körül járhatok).
Amúgy egy ilyen üzletet mennyire lehet biztonságosan megkötni? Gondolom a kódot a chaten mondja el ha előtte odaadom az EC-t vagy a kulcsokat, mert hát nincs biztonságos trade mechanizmus és a kód nem egy "tárgy" a játékban....
Tényleg, a trading chanellen ha bármit elad vagy vesz az ember, az hogy megy? FElteszik neki az exre a cuccot, vagy emailezgetnek? Vagy van olyasmi mint más MMOban, hoy rákattintok a csávora azt feljön vmi trading ablak?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.15. 08:38:48 -
Plata #15473 Akinek nincs meg a DR pack de van 500 misije annak itt egy érdekes hírdetés.
[10/15 8:23] [TheTradingChannel] Deadend@deadends1: WTT Delta Rising Operations Pack Code for 500M EC or 130Keys PM offer!
-
Plata #15472 Liutenant Ferra,igen ő ott van az akadémián a kör épületben.
-
Kotomicuki #15471 Őt próbáltam már, de nem az (a csaj Boff-ot árul, nem Doff-ot): nála nem tudtam venni dili'-ért - nekem a Caitian fickó kellene!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.15. 07:39:41 -
Plata #15470 Az akadémián van,de a fehér doff szart sem ér.
Az akadémia kertjében kerek épület közepén.
Vagy neked doff küldibe kell?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 07:35:58 -
Kotomicuki #15469 Nekem jó volna a sima is, mert rengeteg küldi halmozódott fel, mert csak egy, épkézláb robbantósom van: nem sajnálnám a fehérre se a dili'-t, annyira nincs pénzem (meg kellene biztonsági, diplomata, kereskedő, stb. is - majd)!
De nekem AZ a tiszt kellene, akinél azonnal lehet vinni a doff-ot (dili'-ért) - macsaka-képű, ennyit tudok róla! -
Plata #15468 Sok helyen van biztonsági tiszt.
Az akadémián kapsz doffot,de ez nem úgy megy hogy azt veszel amit akarsz.Lila robbantóst akkor tudsz venni ha elérted a 4-es rangot bizonyos doff iskolánál.Ami 100k xp annál az iskolánál.
Lila explosive expertet kapsz valamelyik küldiben azt hiszem.De ha tévedek bocs. -
Kotomicuki #15467 Na, végre megtaláltam azt a Fed-es biztonsági tisztet, akinél ötösével be lehet váltani a contraband-ot 2k dili'-re (parancsnokság, jobbra lent az "ablaknál") - idáig nem értettem, hogy miért is olyan fontos az a "zöldség" -> ezek után egy darabot sem kapnak a Klingon házak!
Hhmm, a tőzsdén keresztül való dili'-szivattyúzást, egyik karaktertől a másikig, vajh büntetik?!
Kérdésem: hol találom azt a tisztet, aki a doff-okat felajánlja, amikor szintet lépek a "kutatásokban" -> nála lehet 850(?) dili'-ért doff-ot venni és nekem nagyon szükségem volna egy robbantósra, de ec-ém nincs annyi, mint amennyit a tőzsdén kérnek érte?! -
aru #15466 Ez egyértelmű, hogy a -10% CD miatt, de nézzen már úgy ki mint egy krenim és ne úgy, mint egy Földi. Amúgy válaszoltak és javítani fogják valamikor azt, hogy néha nem rakhatók rá a foltok... valami bug.