Raulblanco7#15488
Van pár elhíresült eset és név, de engem nem nagyon izgat, igazából hiába akar valami csalni, ehhez kell egy hülye is aki bedől, és ezek eléggé ordítanak magukról, szóval el nem tudom képzelni emberek hogy lehetnek ennyire hülyék, hogy belemenjenek.
Nagyon ordító, hogy hülyegyerek meghírdeti valamelyik drága hajót eladni, sokan ráírnak, hogy mennyi, stb. ilyenkor ír egy árat, ami nem olyan kedvezményes hogy megvedd, és megírja, hogy vagy cserélhetünk erre és erre az itemre, olyat ír ami ritka és neked tuti nincs, pl egy speciális nevű duty officerre, vagy egy holoemitteres hajóra, amit exen megnézel, és a hajó amit kínál kerül 3-500 millióba, a cucc amire cserélne meg fent van exen 1-200 millióért. Ilyenkor hülyegyerek megveszi az egyébként filléreket érő cuccot 1-200 millióért, hogy elcserélje a hajóra, de persze az eladó megkapta a levelet, hogy elkelt a cucc, és felszívódik.
Többnyire ilyesmi átverésekkel próbálkoznak mostanság. Hogy őszinte legyek, ehhez elég hülyének kell lenni, hogy valaki bedőljön, de ahogy trade channelen szokták mondani, minden pillanatban születik egy hülye.
Kevésbé átverés, és nem is bizonyítható, hogy XY beírja hogy cserélné a drágább hajóját egy másik X olcsóbb hajóra. De igazából nem akarja cserélni, csak az övé az X olcsóbb hajó legolcsóbbja exen, és azt akarja hogy valaki haszonleső megvegye hogy vele elcserélje a drágábbra, mikor megveszed, akkor meg megkapod a választ, hogy bocsi, de már valaki gyorsabb volt.
Esetleg próbálkozhatnak átveréssel, hazugsággal, egyszer később maradtam fent mint szoktam, hajnali 3-4 körül már amcsik vannak fent, nem ismerik a nevem, viszonylag ritkán vagyunk egy időben, és 3 hülyegyerek engem próbált átverni, hogy a jhast6 packom nem ér 450m-t amennyiért árulom, mert 300 millióért adják veszik itt, de mondtam nekik hogy oké, nem hiszek neked és le is szarlak nagyívben.