Raulblanco7#15482
Sok évek alatt egyetlen ilyen volt, hogy feltettem exre és onnan vette meg, a többi alkalommal pár méteren belül van jobb egérgomb, trade.
Beteszed a cuccot, a másik is, ha mindkettőtök részéről bent van a cucc, akkor accept-et nyomsz, ő is, és kicseréli. Ha accepted után bármit változtat a másik, akkor automatikusan törlődik a tied, és megint le kell okézni, szóval viszonylag biztonságos.
Max azzal tudnak próbálkozni, hogy beteszik a cuccot, és megpróbálják eltalálni azt a pillanatot amikor te leokézod utána, mert ha pont előtte sikerült kivenned, akkor ugye az oké ott marad, azóta nem történt változás, az még előtte volt, és akkor gyorsan rányomva ő is, vitte a cuccodat.
Kód, bázis, vagy egyéb ilyen cucc ami nem rakható be exchange-re, elvileg amolyan feketepiac ott is, csak saját felelősségre.
Tegnap az egyik trader rámírt, hogy szerinte átverés lesz, ő akart venni, de valami gond volt és nem jött össze.
Én biztos csak úgy vennék, hogy harmadik fél tartja vissza az eladótól a pénzt, amíg a kód nem működik, és általam választott harmadik fél, akiben bízom (akinek kb annyira semmi 500 millió ec mint nekem :D )