50162
-
Plata #15667 Ne haragudj de én kezdőként tök egyedül lenyomtam az egész sztorit.Pedig az első karim aztán nem volt túl jól skillezve,igaz azóta át skilleztem,viszont engivel kezdtem,de nekem nem volt olyan nehéz.Akkoriban még nem is gondoltam rá hogy a karimnak kék vagy lila felszerelése legyen kis szinten,akkoriban a fehér zöld cucc jutott csak. -
Kotomicuki #15666 Igen, arra gondoltam, hogy 30 pontnál többet, "értelmesen", a repu fejlesztésére, egy nap úgysem tudok elkölteni, így a "felesleggel" (már ha naponta minimum 2-2 db Borg/Tholian RA-t lejátszok az adott karkaterrel) a dili'-készletet egészítem ki.
Az, a KDF-oldali storyline "Frozen"-je.
Itt annyi a probléma, hogy az eccerű játékos "túl gyorsan" kapja a szinteket és önerőből nincs emellett olyan gazdasági háttere, amivel a (10) szintenkénti fejlesztésekkel is naprakész tudna lenni, így, egy idő után, teljesen elavult dolgokkal áll a kihívások előtt és ez megállásra kényszeríti.
Nálam itt mutatkozott meg a teljesen "elhanyagolt" űrhajó erőtlensége - ahogy az volt a fed-es oldalon is, anno. -
asolyom #15665 Én most éppen a cardassiaiakat szivattam halálra a Forging Bonds című epizódban. :-)
Először álcából torpedo spead-el leszedtem a felfegyverzett robotállomásokat. Utána a Galor vagy Keldon osztályú cirkálóknak fölé repültem, és szintén álcából kaptak mondjuk 2 adag aknát (plasma mine dispersal pattern beta), aztán ha kellett még ment egy destabilized plasma torpedo. :-) -
asolyom #15664 Ez a storyline Frozen? -
asolyom #15663 A repu pont beváltásnál arra gondolsz, hogy repu markért kapsz dilithiumot? -
harryke #15662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Talán még ESD-hez is eljutok, ha a rendszerek úgynevezett "boxokból" állnak, mint a Freelancer játékban -
Kotomicuki #15661 3 db, lila XII-es dupla ágyúval megvan "Frozen" első Romulán hajója, a 2. meg 50%-ig... -> alakul ez, még egy kis feljavítás és menni fog (de fogynak a pajzsaksik)! -
Plata #15660 Joined Trill univerzális,bármire jó. -
Kotomicuki #15659 Tényleg, a joined trill karinak mindkét oldalon jó a sci-járgány ellátottsága, magasabb szinten (elméletileg ez ahhoz jó, nem?), vagy emiatt célszerűbb inkább az egyiket (fed/KDF) preferálni?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.18. 14:27:15 -
Plata #15658 Srácok,amikor én kezdtem a zen ára 320 és 350 közt mozgott.Két karival kezdtem,mivel akkor még nem volt roma kieges +1 kari slot. -
Kotomicuki #15657 Ezért gondoltam én is inkább dili'->Zen->modul útvonalra, mert annyi ec-m nem mostanában lesz, míg a megfelelő mennyiségű Zen-re 1-2 hónapon belül/hajó szert tehetek. -
bgabor911 #15656 Már ha van türelmed kifaromolni rá a többezer ZEN-t. Fleet shipeket az exen vett fleet ship modulért én mindig jobb ötletlek tartottam, de őszintén szólva most a modulok is elképesztően drágák, 13 milla darabja, és ugye legalább négy kell, vagy öt ha T6 flett hajót akarsz. -
Kotomicuki #15655 Köszönöm, mindkettőtöknek! 
Az exe-n major generalt beállítva keresési rangnak, kiadta a XII-eseket, amiből engedett is feltenni a hajóra.
Sz'al, a hajóvásárlás menete:
1. Zen-ért megvenni normál változatot
2. ezt kihúzni max.-ra
3. 1(!!!) modulért flottás verziót beszerezni a kisebb pluszok miatt, amit a Zen-eshez képest ad (csak a flotta hangár legyen elég fejlett hozzá) -
Plata #15654 Negyvenötös szinten még csak MkXI lehet,Ötvenes szinttől van MkXII.
Exen tudsz venni olcsón fegyvert.
Sok boff képesség egymást cd-re teszi,érdemes úgy összeválogatni őket hogy ne keveredjenek.
Ne vegyél zenből fleet ship modult.
Fleet ship modult pénzből kell venni,ha megveszed a zenes hajót akkor a fleet változata csak 1 modulba kerül,és a fleetes hajót nem tudod átadni,csak egy karidnak jár,ha mással is ki akarod azzal is 5 modul.
Ha megveszed a zenest az minden karidnak ingyenes lesz utána.A flottás hajón nincs se spéci konzol se spéci fegyver ami a zenesen,sőt még trait sincs rajta.
Ha szerencséd van exen akkor nagyon olcsón találhatsz fegyvert,cuccot,múltkor én lila mk12 beamet 1200 ec-ért vettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.18. 12:32:07 -
bgabor911 #15653 EZEN az oldalon le vannak írva a a boff skillek. Nyilvánvalóan ugyanolyan skillből nem érdemes feltenni egynél többet a cooldown miatt. Ugyanezen okból(cd) nem érsz el túl sokat ha egynél több torpedót helyezel fel előre vagy hátulra.
A fleet hajót egyetlen karakternek veszed, a többiek nem tudják használni, és átadni se lehet hajót másik karakternek vagy játékosnak. A ZEN-ért vásárolt hajók azok csak, amik az összes karakterednek elérhetővé válnak. -
Kotomicuki #15652 Köszönöm! 
De közben Major General (45. szint) lettem és hozzáférésem a XII-es dolgokhoz - a küldetések továbbra is csak X-est dobnak - , így reménykedem, hogy össze fog az jönni. Azért, még végigmegyek 3x az egyiken a zöld, X-es ágyú-torony- és torpedó-feljavító konzolokért - ott 3 részletben kell elverni a Romulán hajót, az meg még talán megy.
Az 1 torpedó, 3 dupla ágyú, 3 torony felállás tényleg hasznosabb, mint a 4 torpedós első fal.
Viszont volna egy kérdésem is...
Úgy vettem észre, hogy egymást is cd-ra rakják a skill-ek a Boff-ok-nál, sőt, van amelyik a másik Boff-nál is, ha uo az a skill, még ha szintben eltérés is van köztük.
Mi volna a célszerűbb:
- egy Boff-hoz rakni az egynemű skill-eket (torpedó, ágyú), vagy szétszórni őket, más-más Boff-hoz?
...
A fed-es karinál rájöttem, hogy hogyan is lehet beváltani a repu-pontokat: lett is egyből 20k, finomíthatatlan dili'-m a nap végére...
Kiszámoltam, hogy 8k napi finomítással (+ 500-at enged a bányászállomáson) és 225-ös árfolyamon 41,5 nap múlva érném el a 2500 Zent, amiből kikerülne az 5 fleet-modul, ami a jobb hajókhoz kell (a 20k Fleet Credit-en kívül, ami csak meglesz addigra) - most van 520 Zen-em, tehát ~1 hónapon belül tudnék egy jobb hajót venni, vmelyik karakternek.
Kérdés: a fleet-es hajókat át lehet passzolni egy másik, uo szövetségbe tartozó karakternek és ha igen, akkor hogyan?
Itt arra gondoltam, hogy pl. a fed-es oldalon nem kéne 3x megvenni a 3-féle (tac, sci, engi) karakternek ua-t, ha lehetne átruházni azokat és a kitanulás végén mindegyik a saját osztályának leginkább megfelelővel röpködhetne. -
Plata #15651 Három részes szett nekem is bejön,de annyi pénzt előkeríteni,na az nem menne,a tarantula ára is lassan csorog.
Ma lett meg a 350 milla. -
Plata #15650 Ez egy időutazó kapszula a 31-edik századból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #15649 Ezért a hajóért harcoltak a Tholianok a Sulibánokkal.
A hajó a 31-edik századból származik.Külsőre egy pici komp,de igazából belül nagy.És ember vezette. -
harryke #15648 Igen az szerintem is jó lenne, de ha ez a három részes szett bejön, akkor vagy a konzolok statjai változnak meg vagy a Tarantula lesz az egyetlen hajó, amire feltehető lesz mind a három. -
Plata #15647 Exotic sebzés nem lenne rossz.
De a három részes nem lesz meg sosem. -
harryke #15646 Én nem ismertem fel ezt a hajót mesélj már róla. -
harryke #15645 Jaj lemaradt:
Tholian Ship Consoles:
2pc:
+{magnitude}% Exotic Damage
3pc:
Foe: {Default} to enemies within the radius
Foe: {Magnitude} damage to enemy shields every 1 second -
Plata #15644 Ez a kép nekem bűzlik,ha ez az a hajó amiről szó van,az a hajó a 31-edik századból jött,és nem űrlények vezették hanem ember.
-
harryke #15643 Elvileg igen. Olvasd el az ta szép hosszú valamit a kép alatt. :)
Tholian Dreadnought T6:
Console (Tholian Web Cannon)
Passive: +{Magnitude}% Maximum Hull Capacity
Active: After 6 seconds of charging: Tholian Web Cannon (Affects up to 10 foes in a 90 degree arc in front of your starship):
Foe: Holds target {Duration}
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage every {Period} {Duration} (Ignores Shields)
Starship Trait: Activating Beam: Overload, Surgical Strikes or Cannon: Rapid Fire applies Energy Web:
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage {Period} {Duration} (Ignores Shields) (Can be used once every 45 seconds)
Hangar -
Plata #15642 A Tholian Tarantula konzolja elvileg nem lesz szettben. -
harryke #15641 Én csak azt nem értem, hogy a Tholian Recluse konzolja milyen új statot fog kapni, mivel jelen állapotban nem szerelhető fel az Orb-ra és, ha esetleg felszerelhető lenne semmi értelme nme lenne a konzolnak, mivel minimális időre ad egy kicsi bónusz talán 3-4 másodpercre és az a konzol inkább arra lett kitalálva, hogy a Tholián peteket "BUFF"-olja. A másik a Tarantula konzolja, hogy a francba fog felmenni Recluse-ra vagy az Orb-ra persze lehet úgy gondolkodni, hogy a három részes szett bónusz csak a Tarantula hajón érvényes bár ez így akkor eléggé elcseszett elgondolás lenne. -
lammaer #15640 Ha az inventoridban van még a BOFF, akkor csinálhatsz belőlük skillbookokat (jobb gomb rájuk, ott lesz egy opció. Elvben igy is lehet III-as szintű skillekhez jutni. -
lammaer #15639 Nem az volt a kérdés.. hanem hogy ugye featuredség után még most is ki lehet belőle venni mindent. Csak ugye featuredtként lvl10en is elérhető volt (ez maradt nekem ki). -
Lokker #15638 Húha, lassan lesz értelme elővenni az STO-t újra? :) -
harryke #15637
És ez elvileg a "Stormbound/Sunrise" betöltőképernyője -
harryke #15636 Egy-két új információ, Starship Traitok stb:
Ships:
Mirror Dreadnought T6:
Console(Temporal Distortions)
Passive: +{magnitude}% Exotic Damage
Active: Creates 5x Temporal Distortions within 3km of your target Temporal Distortion: (Affects up to 10 foes in a 1.5 km radius):
Foe: {Magnitude} Kinetic Damage per 0.5 sec (ignores shields)
Foe: Reduces Damage by {Magnitude}% {Duration}
Foe: Reduces Turn Rate by {Magnitude}% {Duration}
Foe: Reduces Impulse Speed by {Magnitude}% {Duration}
Starship Trait: Upon expiration of Gravity Well or Tyken's Rift: (Applies to up to 5 foes within 5 km)
Foe: {Magnitude} Kinetic Damage (Ignores Shields)
Foe: Reduces Accuracy by {Magnitude}
Foe: Reduces Damage by {Magnitude}
Hangar:
Aeon_Fighters
Rozhenko_Fighters
Tholian Dreadnought T6:
Console (Tholian Web Cannon)
Passive: +{Magnitude}% Maximum Hull Capacity
Active: After 6 seconds of charging: Tholian Web Cannon (Affects up to 10 foes in a 90 degree arc in front of your starship):
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage every {Period} {Duration} (Ignores Shields)
Starship Trait: Activating Beam: Overload, Surgical Strikes or Cannon: Rapid Fire applies Energy Web:
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage {Period} {Duration} (Ignores Shields) (Can be used once every 45 seconds)
Hangar
Space:
Quantum Phase Main Set:
Engines:
Aux Power Bonus
While Full Impulse is active and {Duration} after:
+{magnitude} Starship Electro-Plasma Systems
+{magnitude} Starship Particle Generators
+{magnitude} Starship Flow Capacitors
Shields:
+{Magnitude}% Incoming Shield Healing to Self
Secondary Deflector:
Applies to:
Tachyon Beam
Charged Particle Burst
Energy Siphon
Tyken's Rift
Viral Matrix
Destabilizing Resonance Beam
{Magnitude} Shield Regeneration applied once to each facing
Leeta Boff (C-Store): http://imgur.com/a/ppzuQ
Quantum Phase Alt Set:
Console:
Hot restart: Automatically removes auxiliary power disabled conditions after 1 second.
Auxpower_Quantum_Phase_Alt_Set
Statphasers_Quantum_Phase_Alt_Set
Quantum Phase Beam Array
Proc: 2.5% Chance: Drain {Magnitude} from enemy shields to restore your shields
Quantum Phase Dual Heavy Cannons
Proc: 2.5% Chance: Drain {Magnitude} from enemy shields to restore your shields
Quantum Phase Torpedo
Proc: To Foes: {Magnitude} All Shields in 2km radius
Itemsets:
Tholian Ship Consoles:
2pc:
+{magnitude}% Exotic Damage
3pc:
Foe: {Default} to enemies within the radius
Foe: {Magnitude} damage to enemy shields every 1 second
Quantum Phase Alt Set:
2pc::
Doubles potency of Quantum Phase Weapons shield drain
Doubles potency of Quantum Phase High-Yield Torpedo shield heal
3pc:
to self: {magnitude} All Power Subsystems per sec {duration}
to foe: {magnitude} All Power Subsystems per sec {duration}
Both Effects for: {Default} per sec for 10 sec
Quantum Phase Set:
2pc:
Reduces All Energy Damage to Shields by {Magnitude}%
3pc:
Not in the Game Files yet
Temporal Ships Set:
NEW 2pc:
+{Magnitude}% to Shield Heals
+{Magnitude}% Hull Healing
3pc:
Passive: {Magnitude}% recharge time reduction to Science Bridge Officer abilities
Active: {Magnitude}% recharge time reduction to Temporal Console abilities. (Includes: Temporal Backstep, Manheim Effect and Temporal Distortions)
Missions:
In some Story Mission:
Unable to do tactical space movement like barrel rolls
Traits:
Generic:
Assault_Training
Beam_Training
+{Magnitude}% Beam Weapon Damage
Bulkhead_Technician
+{Magnitude}% Maximum Hull Hit Points
Cannon_Training
+{Magnitude}% Cannon Weapon Damage
Field_Technician
Fleet_Coordinator
+{Magnitude}% All Damage per Team member (Self included), up to 10%
Impact_Defense
Imposing_Presence
+{Magnitude}% Outgoing Hull Healing
Innocuous
-{Magnitude}% Threat Generation
Molecular_Defense
Operative
Particle_Defense
Pistol_Training
Projectile_Training
+{Magnitude}% Projectile Weapon Damage
Rifle_Training
Shield_Frequency
+{magnitude}% Outgoing Shield Healing
Shield_Technician
+{Magnitude}% Maximum Shield Hit Points
Thrill_Seeker
Ground:
Weapons:
Federation Agony Rifle (2900):
Secondary: Places target out of Phase (immune to external sources of damage)
Secondary: +{Magnitude} Hold {Duration}
http://imgur.com/a/OhBUs
Groundwep_Taffy_Assault:
Groundwep_Taffy_Assault_Pri_Boltproc_Winter
Groundwep_Taffy_Assault_Sec_Boltproc_Energyblast_Winter
Candycane Bat'leth :
Various Combos
Lollipop Lirpa :
Various Combos
Batleth_Uncommon_Laser_Cross_Strike_2015
Lirpa_Laser01_Cross_Strike_2015
Herald Staff Model: http://imgur.com/a/SWDZf
Modules:
Winter:
Cryo Mine Barrier (Eng):
{Magnitude} Cold Damage over {Duration} (50% Shield Penetration)
{Magnitude} Cold Damage (50% Shield Penetration)
Cryotronic Modulation (Tac):
To Self: -50% Runspeed {Duration}
Your attacks deal an additional 15% damage (as Cold)
Cryo Stasis Field (Sci):
{Magnitude} Cold Damage every second for {Duration}
Winter Event 2015:
Device
Taffy:
Same as Snowball
Pets:
Summon Abomidorable Snowman
Some Costumes now in Purple and Pink! (also some additional in Brown and Green)
Misc:
Space_Herald_Frigate_Portal_Gateway_Player_Pet -- Raider Pets Carrier Power
Items for MineTrap. (Team Color)
New Winter Event Enemy: "Monster"
Msn_Volume_Space_Tutorial_Turnrate_None_Player_Only (Mission Thingy)
És egy kis ráadás(hangfelvétel - Wiped from timeline, Admiral Leeta):http://vocaroo.com/i/s0yutQGDNoEv -
zsan666 #15635 Köszi ezt is, átlesem majd a linkelt oldalakat.
Mi ez a "Csinálj belőlük skillkönyvet" dolog? -
Plata #15634 Figy most is fent vagyok,írj nekem és lenyomjuk frozent két perc alatt. -
Plata #15633 Ha eléred a 60-as szintet és vég tolod az összes retardál Ikony küldit,bár minden küldiből jó cucc jön de idegesítőek. -
asolyom #15632 A földi küldik se mindig könnyebbek. Pl. amikor Hakeev tábornokot kell legyőzni, az tud szivatós lenni, mert nincsnek ott a boffjaid. -
zsan666 #15631 Most hogy tudom felvenni? Nem találom s szeretném megint meglesni. -
Plata #15630 Csütörtökig volt featured.Mostmár sima küldi. -
lammaer #15629 Akkor értem a múltidőt :) -
lammaer #15628 Csinálj belőlük skillkönyvet... de amúgy az assignmentekből eső BOFFokkal többnyire sokmnident nem lehet kezdeni, exen is nagyon olcsóak, mivel általában semmi specialitásuk nincsen.