50168
-
Plata #18274 Már az évfordulós event is benne van,plusz dili event,meg valami fura event. -
Raulblanco7 #18273 olyan tartalmak amik nem publikusak. -
lammaer #18272 Semmi érdekes nincs a notesban. Csak tudnám hogy ezekben a patchekben mi fél giga....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.15. 09:43:48 -
Plata #18271 Valami event van. -
Hozott valami újat a pecs, vagy csak javítgattak? -
Kotomicuki #18269 Thx! 
Sajnos, nálam is túlzottan rendetlenkedik a rendszerük az utóbbi napokban...
-
gerisz23 #18268 Telecomnak gondjai vannak,remélem nálam nem lesz ilyen... -
Plata #18267 Két napja nem voltam,fent de akkor állandóan engem is. -
Plata #18266 Repuból eső cuccok 90%-a szemét,amit discardolok. -
lammaer #18265 Mást is ledob rendszeresen (cirka félóránként - óránként) a szerver vagy csak én vagyok kiváltságos a T-home miatt? EU proxyn tolom... -
lammaer #18264
Csak halkan jegyzem meg, a fizetési rendszerük is igy működik (nem realtime :) ), szóval ha meg mersz kockáztatni 10 dodót a havi előfizetés permanens előnyrinek megszerzéséért (értsd: nagyobb bank és inventory minden karinak, 2 soros account bank) akkor van rá esélyed hogy nem kerül semmibe.
Igaz, csak az adott pillanatban lvl60on lévő karik kapják meg a nagyobb helyet...
Annyi a "kockázat", hogy miután előfizettél és megnézted ingame hogy megvannak a nagyobb tárhelyek rögtön le is mondod (mert én nem akartam minden hónapban tovább előfizetni) lehet hogy levonják a pénzt. Nálam 2 alkalomból 2x nem vontak le semmit, és minden level 60as karimnak dupla bankja meg inventoryja van (no és persze az ingyenes account bank se rossz).
Exploitnak igy utólag exploit, de én nem tehetek róla hogy béna a rendszerük és nem tudja instant meghúzni a kártyámat :) Mivel nincs olyan opció hogy csak 1 hónapot szeretnék fizetni (csak olyan van hogy havonta szeretnék "recurring" fizetni), ezért csináltam annó jóhiszeműen azt hogy itt a 10 dolcsi majd cancel subscription.
-
Chak #18263 a CTRL a discardnál sem kérdez rá ha nyomod közben -
Kotomicuki #18262 Ott, meg a hajókon tárolom a repu-kból eső, jobb képű cuccokat (ne kelljen majd értük megint 10-15k dili'-t kiadni, ha nem muszáj).
Most kicsit leadtam a lendületből: csak futok és epohh-ozok, így a bankok bővítésére sincs elegendő dili'-m - ilyen árfolyam mellett meg pláne - , ráadásul a 'nyúlfarkak" és epohh-ok karakterhez is kötöttek, nem lehet összecsomózni őket, mint a "karácsonyfadíszeket" és kiadni a legkisebbeknek, ahol még volna tárolási lehetőség. Annyi kis szarság van a játékban, hogy ezeknek már nincs hely... (itt sem maga a krakter a drága, hanem a tárolóhelyeinek a megfelelő méretre való bővítése)
Amúgy, rájöttem pár dologra:
- CTRL-t nyomva nem kérdez vissza a GPL-beváltó, minden egyes darabnál: így gyorsan kiosztottam 400-400 db (80k GPL/fő) beváltandót a karaktereimnek
- "régebben" szó volt az "értelmetlen" net-használatáról a játéknak, most kiderült, hogy ezen felvetéseket keveri és a legrosszabb verzióját használja: ha nincs stabil, folyamatos kapcsolata a szerverével (ami eléggé gyakori, hogy rohadna el az összes befőttjük), akkor neked nem szakítja félbe a műveleteidet - azonnal - , hanem "imitálja" azok sikerét, majd ezt, megpróbálja "eladni" a szerverének - max. fél percen belül - , ahol ez vagy bejön, vagy nem (versenyre, doff-műveletekre pl. biztos, hogy nem "vevő" a szervere: ezek bukták, vagy így lesz üres/hiányos a doff-műveleti naplója az általad feltöltöttnek hitt karakterednél)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.14. 11:43:04 -
Plata #18261 Bankodban elfér. -
Kotomicuki #18260 De kinek van helye addig takargatni?! Inkább beváltom fél-negyed áron, ha lehet.
"Nyúlfarokból" is pont emiatt nem szedtem össze készletet, pedig jó lenne a következő szezont is már epohh-termeléssel kezdeni, de ha egyszer nincs helyem - többe kerülne a leves, mint a hús...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.14. 09:24:18 -
Plata #18259 Majd jővőre leadhatod újra. -
Kotomicuki #18258 "The winter holiday event will begin at about 9am Pacific time on December 3rd and last until about noon Pacific time on January 15th!"
Ezek szerint még holnap kora délutánig lehet epohh-ozni és "korcsolyázni" Q-nál?
Az itt termelt epohh-okat máshol nem lehet beváltani? (kár lenne nem "vágósúlyban" leadni őket...) -
gerisz23 #18257 Köszi!AKkor keresnem kell másik sorozatot...Vagy újra megnézem az enerprise-t, -
Lokker #18256 Pontosan ennyi -
gerisz23 #18255 Sziasztok!A TOS-nak hány évadja van? -
Plata #18254 Jah,ezekre már nem emlékeztem. -
Chak #18253 Vidian a szervlopó faj a Voyager season 1-3ban. Szegények a kórságuk miatt nagyon rusnyák. -
Lokker #18252 Akik szerveket gyűjtenek, mert valami kór megtámadta őket. Elég csúnyák, mintha szét akarnának esni. :)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.11. 16:50:14 -
Plata #18251 Vidián? -
Lokker #18250 jó kis vidián kari -
Chak #18249 Igen, arra gondoltam h az alien fajjal létre lehetne hozni egy breen-t, de akármilyen szabdságot is ad a tailorban az alien faj, van pár kivétel. Se breen se gorn, de még cicát sem lehet lemásolni. Azt hiszem suliban-t sem lehet. Kár pedig jó kis torz mutáns dögöket lehet csinálni xD -
Plata #18248 Jah breen mègse,senki sem tudja hogy nèznek ki a ruha alatt. -
Plata #18247 Alien karit olyanra kreálod amilyenre akarod.Akár breen is lehet de akár Homer Simpson is. -
lammaer #18246 "se alienben létrehozható ál-breen." - ez az "alienben létrehozható" rész pontosan mit takar? -
lammaer #18245 Tudathasadás? Ez nem a GTA topik :D -
Plata #18244 Hát én mentem vele vagy 1 Isa-t.
A T6 hajó nekem már elavult,az új super osztályú luxushajómhoz képest a T6 elég halvány.
Igaz sok pénzbe került,de megérte.Van rajta még jakuzzi és bar is.Meg legalább 10 fegyver,ezt pontosan nem tudom,mert nem számoltam meg.Főleg a belsejével ismerkedtem meg.Még nem nagyon volt időm használni,csak megvettem és egy kicsit megismerkedtem a belsejével.
-
Chak #18243 Új season előtt ha követik a sémájukat akkor jön még egy .5 content update és majd utána jön valami új season/expansion/akármi. -
Szerencsére én gyorsan letoltam a breen hajót :) Már a kedvenc presidiommal megyek. Apropó, mi várható a közeljövőben? Lesz a szülinapi cucc, ha jól emlékszem egy krenim sci hajóval. Mikor jön a következő szezon? Mert eddig ez a mostani kicsit gyengécske. Nem rossz de az ünnepek miatt lassan jönnek a missziók :) Azt már lehet tudni hogy a következő szezonban ki fog okoskodni? -
Plata #18241 Láthatod ennyit tudtak sebezni tac karik vele.És a ciki az hogy az egyikük t6 pilot hajó volt. -
alyr2 #18240 Az uj amit ki lehet venni az eventen ne mrossz. -
Plata #18239 Na ne ti is breen hajót akartok csinálni?
CLR—Infected Space[12:58]— Dmg(DPS) —Garon 21 866 376(28 472) Jeff Spico 8 198 327(10 565) Loky 5 977 505(7 723) Vavro 5 661 760(7 549) N 'Mara 4 412 903(5 731)
Balfaszok breen meg pilot hajóval.
-
Chak #18238 Van breen boffom nem is egy, de nem tudok a bőrébe bújni. Ez nem hangzott túl jól :D és igen nem tudom miért nincs jó ideje episode rerun event vagy mondjuk a 15lobi/nap event. -
harryke #18237 Breen BOFF elérhető a játékban speciális eventen lehet kapni, de az is több mint 1 éve nem volt. Bár ezeket a Breen BOFF-okat fellehet tenni exre és Tactical-ok, lehet van fent egy kettő max +100m áron :D vagy esetleg kérdezz meg valakit, aki még tette szolgálatba az odatudja neked adni.
-
Chak #18236 A másik problémám h ha akarnék egy full breen karaktert csinálni akkor ott is van baj. Hajók vannak, setek vannak. De mit ér az egész ha nem tudok fesziteni egy breen kapitányal a fedélzeten. Se playable breen se alienben létrehozható ál-breen. Szörnyű. :D
Úgyan ez a dominion hajóknál is. Ott sem tudok igazi jem'hadar vagy vorta lenni. Talán ha egyszervalamikorezerévenbelül ha mégis megjön a kiegészítő amiben lesz gamma kvadráns meg dominion per és vagy kanálfejű kieg ott talán megszán a Cryptic és betolja az arcomba a lehetőségeket. Jah meg adjanak már playable Saur-t mert a Gornom nem érti miért nem lehet mellette a kedvenc házi állatkája. XD -
harryke #18235 Ne aggódj én is ilyen igényes vagyok :D Vaadwaur ruhám van, lobis puskám is, Astikám is, de manasa nincs így a szett nem lesz teljes. Heraldból a lobis fegyver megvan a Vonph megvan a Quas megvan, de ruha/armor és Baltim nincs, de nem is lest, max ruha. Sanyarú sors ez számunkra :D