50210
  • Plata
  • Plata
    Szerintetek ez mi a bánat segge?
    [9/4 10:11] [System] [NumericReceived] You received 20 Admiralty Reward Scale Bonus

• Plata
    Úgy néz ki emelik a kit modulok szintjét,tribblin már van Mk14 epic modul.
  • Plata
    Nekem nincs gond,akár 3 kliens is fut egyszerre.
  • Kotomicuki
    Nekem most is, az újratelepítés után, uo lag-tenger, mint előtte volt: mintha egy gyengébb felhőn keresztül kellene játszanom, állandó lag-ok, ugrások, utólag végre nem hajtások (akár még dili'-finomításban is), sőt, már 1x ki is vágott!

De csak ez, minden más jól megy, azóta is!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.03. 17:29:51
  • Plata
    Nekem tavaly nyáron a GTA csinált fura dolgokat.maga a játék 55 gigája gyorsan meglett,örültem hogy milyen gyorsan meglesz és játszhatok vele,de aztán jött a pofon,még 5.5 giga patch jött a játékhoz,majdnem 1 napig.
    Valamiért nagyon szar volt őszig a Social club szervere.Azóta jó.Még.
  • Kotomicuki
    Megvan, lejött az éjszaka.
  • Plata
    Patch más tészta,azt egyszerre sokan szedik az a baj de újra raktam nevert meg champions online-t és pár óra alatt lejött mind a kettő,közben meg origin töltötte battlefieldet.
  • Lokker
    Akkor a tied se lehet valami jó, mert nem egyszer neked se szedi rendesen a patcheket.
  • Plata
    Szar a neted,vagy a gépeddel lehet a baj.
  • Kotomicuki
    Még mindig 12 GB van hátra...
    Mondtam már, hogy utálom a net-en keresztüli játékokat - pontosan, ezen "apróságok" miatt?!
  • Plata
    1005 hogy nem,többi arc játékban is közös box van ha jól tudom konzolosokkal.
  • Daeus89
    főleg hogy ez ps4 meg x-boxos és kb 90% hogy nem csinálnak külön boxot nekünk így ez lesz max más néven :D
  • Plata
    Bazdmeg de randa.
  • Daeus89
    domi box
  • Kotomicuki
    Azóta kegyeskedett 1%-ot letölteni: ezen a héten sem fogok már ezzel "játszani"...
  • Kotomicuki
    Töröltem, újra raktam, így 13 GB letöltése után - talán! - működni fog.
    Most más beállításokkal teszi fel magát, mint régen: pl. eu1 proxy-val.
  • lammaer
    hááát.. akkó nemtom :(
  • Kotomicuki
    "Csak" azon csodálkozok, hogy pl. Forsaken & Neverwintwer gond nélkül ugrik, mint régen, egyedül az STO akar szabotálni...
  • lammaer
    Vmi egyéni probléma lesz, én mst is fennvagyok (t-home)
  • Kotomicuki
    Hhmm, nekem sehogy sem akar csatlakozni a szerverükhöz - natur, eu1-, eu2 proxy - , így még a peccset sem tudom befejezni.
    Egy napom már "elveszett" emiatt az event-ből... (+ a napi 8k dili'-k is)
  • Plata
    Hú hallod az én caitian engim amit csak azért csináltam hogy legyen mivel ökörködni jól el van hanyagolva,vagy 3 éves ground szettje van.
    Ezeréves kitje.Meg egyéb szar.Lesz vele egy kis munka.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.02. 10:42:27
  • Plata
    Tudom de Caitiannal annyit lehet ökörködni.
  • Raulblanco7
    Pont ezért caitiannal nem nagy dolog, emberrel jó szórakozás.
    Egyébként nem, többnyire épphogy elkezdték az épületek megerősítését mire felértem :)
  • Raulblanco7
    Lehet ezt fogom csinálni, úgyis unatkozom ingame, végigmegyek a helyeken ahol régen voltunk, és újra felmegyek, csinálok print screeneket, a régiek eléggé elvesztek már. Persze pár van amit humannal lehetetlen, még nekünk badwolffal sem sikerült, szóval arra tényleg azt mondom hogy nem lehet, oda mi is caitiannal mentünk vissza, bár ott már inkább a sokkal nehezebbekre mentünk rá, cover + caitian, már ahol lehetett használni, szóval olyan helyekre amikre a devek nem gondoltak hogy felmegy bárki is, mert ténylegesen ott sem volt az a tárgy, csak rajz volt és átestél rajta :D
    Pl nagykövetség bejáratánál van a hatalmas csarnok, oszlopokkal körben, tetején fut végig egy összekötés, 2 caitian + 2 cover shielddel ugráltunk napokig, mire feljutottam, badwolf az utolsó ugrást elrontotta és leesett.
    A gond az volt, hogy oda caitian egyedül cover shielddel sem megy fel, kellettünk hozzá ketten, hogy létrát építsünk néhány helyre belőlük.
    2 pont ahova lehetett ugrani ott annyira messze van, hogy 1 caitian 1 coverrel nem tud akkorát ugrani, leraktad a covert, a másik a tetején keresztberakta a másikat, és így erről a plusz magasságról már lehetett ugrani. Csak az a gond, hogyha bárki leesett, a másiknak is le kellett mennie, mert nem tudott volna egyedül visszajutni oda hozzád. Emiatt tartott napokig hogy feljussunk.
    Aztán jött a csalódás, percekig szenvedtem mire ugrottam, be voltam szarva, csak nehogy túlugorjak, közel van, aztán nehogy leessek előtte mert félek hogy túlugrok és nem ugrok elég nagyot. Az eredmény az lett hogy csak oda van rajzolva és keresztülestem rajta :)

Akkor shuttlebaynél szintén embassy, felugráltunk a tetőre hogy kinézzünk romulusra, de hatalmas kamu, csak az ég van ott, semmi környezet, leugrottunk a semmibe, kb 5 perc zuhanás után földet értünk a nagyteremben :D Persze nem úgy hogy egy insta, csak berakott a gép és ott értél földet.

Defera alatt pl van egy még akkora pálya mint maga defera, rajta egy tóval, bár itt ott elég gyenge a kidolgozása.
    Illetve a defera város feletti kis vackok, ilyen borg épületszerűségek ténylegesen ott vannak, ott is elég sokat ugráltunk fent.
    Sphere-re akartunk felmászni, de nem lehet, csak a tartó lábán lehet felmenni.

Meg volt még jó pár ilyen hely, el lehet ezzel szórakozni, a játékban teljesen hiányzó felfedezést helyettesítette számunkra.
  • Plata
    Na de emberrel mire felmászol vége mine trap-nak,Caitian meg kettőt ugrik és fent van.
  • Raulblanco7
    Én is jópárszor, csak emberrel :)
    Caitian csalás, túl könnyű, nincs benne élvezet, humannal jó móka, ott nem az van, hogy a másik karaktere nem tud akkorát ugrani mert nem caitian, hanem ha megpróbálja de nem sikerült, akkor béna.
  • Plata
    Milyen sokat ökörködtünk az Ex felett.
    De caitian is jó,mert olyan helyekre fel lehet menni vele ahova emberrel sosem mész.Mine trap-on mindig felmásztam a város feletti toronyra.
  • Raulblanco7
    Régi szép idők mikor régi esd-n ex feletti lámpákra ugráltunk fel (na persze nem caitiannal, úgy könnyű, humannal, az trükkös volt). Itt csak ide lehet felmenni.
    Összehasonlítás képpen, régi esd lámpa feletti utat megtalálni humannal és felérni 3 nap volt, ez itt 15 perc.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.09.02. 00:36:04
  • Plata
    Tudod én T9-10 tankokra vadászom,nem t7-8-ra mint a linkeltek.
  • Plata
    Nem nehéz összeszedni nagy sebzést vele,feltéve ha nem buzi a csapatod,de mostanában mindig az,de ha Hill térképen feljutsz a hegyre a világítótoronyhoz,onnan könnyű nagy sebzést csinálni.A tankokon felül ugyanis nagyon kicsi a páncél,t10 tankokba felülről úgy belevág 1000 felett mint a fene.Mondjuk szemből is tud csodákat.Panther 2 csapattárs csesztetett,szándékosan elém állt lökdösött,nem hagyott békén végül eldurrant aza agyam és pofán lőttem,hát belehat.
  • Kotomicuki
    Pl. ő.
    Meg ő is.
    ...és ő is azt használt a master-badge-hoz.

Tudjuk, másként vagy csókos!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.01. 23:51:35
  • Plata
    Na de ki a tököm használ alap ágyút.Nem vagyok előfizetős.
  • Kotomicuki
    De a T49 alapágyúja nagyon hasonló a német M41-eséhez. Íme - a prémium, 250-es HEAT és a 102-es HE mindkettőnél ua!
    Azt meg már kitárgyaltuk, hogy neked másként lejt a wot, mint a "nem előfizetőknek"!
  • Plata
    Én szeretem ezt a tankot,de sokszor el hülyéskedem vele a csatát.
    De tud ha akar,és ha jól el tudod rejteni.

Néha meglepően jól tud bújni.És hogy messzire nem tud jól lőni az nem igaz.
  • Plata
    Melyikre gondolsz?
    Scout t8 prém csak a leKpz M 41 90 mm GF van,annak meg 90 milis ágyúja van a T49-nek meg 152 mm troll.
  • Kotomicuki
    Ez igaz, csak az ágyújuk és a tier-besorolásuk hasonló...
  • Plata
    T49-nek nincs prém változata,csak az M41-nek.
  • Kotomicuki
    Hát, nekem nagyon nem így mutatkozott be a T49 a tesztszerveren!
    Alig-alig talált, pedig a legjobb legénységemet ültettem át rá és sok konfigurációt kipróbáltam rajta, de 300 méter fölött különösen, pár másodperccel a teljes rászűkülés után is lőtt hatalmas luftokat, álló célpontokra és az alap HE lőszere gyakran alig-alig akart sebezni, pedig, pártucat - természetesen sikereresebbnek mondható - visszajátszást végignézve, nagyobb lett volna az elvárható tőle, azokon a becsapódási pontokon...
    Azt vettem észre, hogy felderítőnek nem olyan jó, ha a nagyobb löveghez igazítom a felszerelését - amihez nemigazán találtam sikereset, pedig a legénység részéről minden megvolt hozzá (BIA + célzást segítők) - , mert a látótávja alacsony marad és az álcája, önmagában már kevés a sikerhez. Így a kicsi ágyú 102 mm-es HE-jén gondolkodok (ez a prémium, német variánst is sikeressé teszi - és ezzel nem üt akkora "zajt" sem: tovább rejtve maradhat), ami elvisel egy optikát is, amivel felderítőnek is beválik - igaz többszöri és időben tovább tartó "csipegetéssel" lehet csak a nagyobb löveg bummját utolérni, de megfelelő célpontnál a sűrű >300 is hatásos lehet...
    Egyenlőre maradok a csaffi és a T37 párosnál, legénységképzésre és "gyakorlásra" - már, ha belépek a játékba.
  • Plata
    Hát nekem sokáig csak light volt kész mert csak azzal játszottam.
    Most is valamelyik nap ültem bokorban és spotoltam.De arra jött pár rossz arc és lőttem hármat.És ahogy Sylvanas mondaná one shot one kill.Három lövés 3 T10 med hullott el.Kaptam is Orlik medált.Pedig csak spotolni akartam.
    Baromi jó mikor T49 félpályáról akkorákat odacsap.Ma volt időm pár csatára.Városi csatában prém lőszeres E75 T10 párost picsáztam el.