-
Raulblanco7 #21949 Lehet ezt fogom csinálni, úgyis unatkozom ingame, végigmegyek a helyeken ahol régen voltunk, és újra felmegyek, csinálok print screeneket, a régiek eléggé elvesztek már. Persze pár van amit humannal lehetetlen, még nekünk badwolffal sem sikerült, szóval arra tényleg azt mondom hogy nem lehet, oda mi is caitiannal mentünk vissza, bár ott már inkább a sokkal nehezebbekre mentünk rá, cover + caitian, már ahol lehetett használni, szóval olyan helyekre amikre a devek nem gondoltak hogy felmegy bárki is, mert ténylegesen ott sem volt az a tárgy, csak rajz volt és átestél rajta :D
Pl nagykövetség bejáratánál van a hatalmas csarnok, oszlopokkal körben, tetején fut végig egy összekötés, 2 caitian + 2 cover shielddel ugráltunk napokig, mire feljutottam, badwolf az utolsó ugrást elrontotta és leesett.
A gond az volt, hogy oda caitian egyedül cover shielddel sem megy fel, kellettünk hozzá ketten, hogy létrát építsünk néhány helyre belőlük.
2 pont ahova lehetett ugrani ott annyira messze van, hogy 1 caitian 1 coverrel nem tud akkorát ugrani, leraktad a covert, a másik a tetején keresztberakta a másikat, és így erről a plusz magasságról már lehetett ugrani. Csak az a gond, hogyha bárki leesett, a másiknak is le kellett mennie, mert nem tudott volna egyedül visszajutni oda hozzád. Emiatt tartott napokig hogy feljussunk.
Aztán jött a csalódás, percekig szenvedtem mire ugrottam, be voltam szarva, csak nehogy túlugorjak, közel van, aztán nehogy leessek előtte mert félek hogy túlugrok és nem ugrok elég nagyot. Az eredmény az lett hogy csak oda van rajzolva és keresztülestem rajta :)
Akkor shuttlebaynél szintén embassy, felugráltunk a tetőre hogy kinézzünk romulusra, de hatalmas kamu, csak az ég van ott, semmi környezet, leugrottunk a semmibe, kb 5 perc zuhanás után földet értünk a nagyteremben :D Persze nem úgy hogy egy insta, csak berakott a gép és ott értél földet.
Defera alatt pl van egy még akkora pálya mint maga defera, rajta egy tóval, bár itt ott elég gyenge a kidolgozása.
Illetve a defera város feletti kis vackok, ilyen borg épületszerűségek ténylegesen ott vannak, ott is elég sokat ugráltunk fent.
Sphere-re akartunk felmászni, de nem lehet, csak a tartó lábán lehet felmenni.
Meg volt még jó pár ilyen hely, el lehet ezzel szórakozni, a játékban teljesen hiányzó felfedezést helyettesítette számunkra.