50227
-
Kotomicuki #23234 Tán mégsem kéne a deviancia irányába elvinni ezt a sokkal többre érdemes "márkanevet" (sem)! 
Innentől csak az álságos hype maradhat a sorozat mellett! -
Plata #23233 Na jó az új ST sorozat már biztos szar lesz,ilyen ratyi legénységgel.
Katt -
Plata #23232 Jah igen bocs,nem figyeltem oda megint,mert siettem.
Igen Gerisznek írtam,csak siettem és nem figyeltem.
Azért vacakolok velük pont mikor kezdődik,mert pont kezdődik.
Kb ennyi winter tokenem van,a kép régi,lehet párat elhasználtam azóta.De kb ennyi.
-
lammaer #23231 Feltételezem a winter wackokat Gerisznek szántad...
mit konspirálsz ezekkel awinteres cuccokkal pont most amikor mindjárt kezdődik? (gondolom a doffolásból származó bizgentyűkre gondolsz)
Az ECt természetesen átküldöm, mondd meg melyik karimról/accomtól kell :) Az hogy mindegyik nemér, nevesítsd őket :D
Offshore számlákon van a pénz, az ilyen vaultfúrók miatt mint te.. mester
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.01. 12:41:20 -
Plata #23230 Lol,már van tanítványom is,akkor mint mesterednek nekem kell adnod az összes Ec-d. 
Este ha leszel majd odaadom winter vackokat,ma fel tudtam menni kb 10 percre STO-ba délelőtt de nem voltál fent.
Este még flotta bankot is fel kell töltenem,de nem tudom mikor leszek,mondjuk úgyis ma leállás lesz,meló után még mennem kell bevásárló körútra is.
Már előre fáj a fejem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.01. 11:36:36 -
lammaer #23229 Plata tanítványával beszélsz :)
Azért persze milliók nincsenek (a fridayen kiéltem magam, agentpack, science pack, commandship pack megnémi zenes service került az accra) de játszásra azért akad vmi.
Meglátjuk lesz e szerencse - de tény, igazatok van, az ördög abban rejlik hogy hány % a droprate.... mondjuk rare vagy afelett nekem minden tetszik :)
Az a vicces, játszani nem is játszok a játékkal, kb olyan szinten vagyok most mint a sparos matricagyűjtő albummal a gyerekek. Vadúl gyűjtik hogy minden állat matricája meglegyen, de nem is nézik meg a könyvet a végén, megy a szekrénybe. Kb a grindigényem kielégítésére szolgál az sto :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.01. 10:18:21 -
gerisz23 #23228 Én 4-500ra tippelek epicre.Ez a craptik,nem jótékonysági intézmény.Az egész arra megy majd ki hogy minél több zent eladjanak valós pénzért amit majd dilire válthat a nép.Tegnap vaciláltam rajta de inkább eladtam a zenem diliért,410-420 közötti árfolyamon,hátha olcsóbb lesz a zen.Az csak akkor történik meg ha a ritka cuccok tényleg ritkák lesznek.Mint a lock boxos vagy promós hajók. -
Raulblanco7 #23227 Nem hiszem hogy gond lesz, főleg azért, mert a leg"értékesebb" jutalmak nem is epic tokenért vannak.
A két legértékesebb egyértelműen a jem hadar attack ship és a voth bulwark, azok ur tokenesek.
utána a very rare red matter capacitor jön
majd a rare automated defense turret
az első két hajó a maga idejében is több száz millió ec volt, jem hadar attack shipet múlthéten is 1 milliárd ec köröl lehett kapni, a bulwarkot pedig én adtam el 4,35 milliárd ec-ért is, de még az elmúlt hetekben is 2-2,5 milliárd ec volt az értéke, szóval nem volt egyszerű beszerezni, ha kellett valakinek.
a red matterből bár kari boundos kódot kaptunk egyszer, de nekem is kellene másik karira is, az pedig még megjelenés előtti preorderes cucc, ahogy az a defense turret is, ami persze nem nagy dps, de azért jópofa. az emotoknak is örülök, már amikor én kezdtem játszani season 4-ben, akkor sem voltak beszerezhetőek.
nyilván ha valaki lemaradt az ingyen hajókról, akkor annak az is nagy jutalom.
Egyébként tippre szerintem átlag 10-20 boxban lesz 1db epic vagy ur token amivel hajót vehetsz ki.
-
gerisz23 #23226 Remélem van 10 milló dilid,kb annyiba lesznek a végén a cuccok.Talán a zen árát lenyomják annyi előnye lesz a cuccnak.
Minden kari boundos lesz amúgy. -
Kotomicuki #23225 Már csak az lehet majd játékosbarátibb, ha 10-ből 9 az alapverziójú token lesz és azzal telik meg a karakter hátizsákja!
Gondolom, hogy az értékesebb cuccok, uú, mint a box-ból, majd csak minden 500.-1000. dobozból hullanak...
Mert ez is lehet "üzlet": ők azt mondják, itt a lehetőség, de közben annak a matematikai esélye elenyésző - hogy számukra legyen üzlet.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.12.01. 09:13:57 -
lammaer #23224 És nem! Meglepően player barátra csinálták meg....
Tokeneket kapunk doboznyitáskor, tehát nincs olyan hogy "Chel Grett Ultra Rare Tokens", hanem csak "Ultra Rare Prize Tokens" és annak felhasználásakor válaszhatja ki a kedves player az ajándékot. És hogy ne legyen gond, ami az adott karakteren (vagy acc szinten) már unlockolva volt (tehát elérhető), azt nem lehet majd kiválasztani
Sztem ez nagyon-nagyon barátságos, régi álmom volt hogy megszerezhessem azt a sok nyalánkságot ami nektek öregeknek van (Cohren shotgun pl), és ez egy elég kedvező áron elérhető opció plusz megvan benne a masterkeyes nyitogatás varázsa is, csak olcsóbban :D
A black friday is tök korrekt volt, ez is sztem egy remek dolog. Tetszik amit mostanában a cryptik művel (az 1-2 millióért kapható plasmoról ne is beszéljünk)
Vissza is váltottam a megmaradt zenemet dilire, szpen esett a bejelentéskor (most 400)
Forrás: https://www.reddit.com/r/sto/comments/5fqp8j/phoenix_prize_pack/
[spoiler]
[–]CrypticSpartanSystems Designer 7 points 6 hours ago
This is correct. The box contains one of 5 tokens, and when you open the box you receive one of those 5 tokens at random. That token can be used for any item in the corresponding store. There are not "Chel Grett Ultra Rare Tokens"; there are just "Ultra Rare Prize Tokens" that can be used for any item in the list of Ultra Rare prizes.
There is one exception to the "any" - you cannot purchase a ship that you own on that character or have an account unlock for, you cannot purchase an emote you have unlocked already, and you cannot purchase a second copy of a unique item on a character. This is so that you cannot 'waste' a token on an item that can only be acquired once per character that that character already owns. Purchasing a ship, emote, unique item, or other item on one character from the Redemption store does not prevent you from purchasing that item on any other character.
[spoiler]
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.01. 09:04:52 -
Plata #23223 Breen szutyok statja. -
Plata #23222 Fix nem,fogadok jön majd vagy 10 breen szutyok.
-
lammaer #23221 https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10287833
Diliért vehető pack, benne mindenféle eventes dologgal amit régen lehetett megszerezni (hajók, fegyverekk, konzolok)
Azért remélem úgy csinálják meg, ha egy accon megvan már a breen cirkáló akkor azt nem dobja mégegyszer kari boundosan...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.30. 22:23:30 -
Plata #23220 Mi az a phoenix prize pack? -
lammaer #23219 Tudtommal nincs EU szerver, fizikailag minden szerverük az USben van, csak max EU proxyjuk van... reddit népe kipingelte, bostonban ül minden szerver szerintük...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.30. 22:21:44 -
lammaer #23218 Ahogy elnézem akkor ejráérünkarramég :) -
lammaer #23217 Fuvazze, ez a phoenix prize pack állat lett.. végre valami mód a sok cucc beszerzésére amiről lemaradtak a későn jövők... -
Plata #23216 Fedessel is kipróbálhatod,a matha trait fedeseknek pár milla ec exen.
Detonator más,ha elsütöd a detonatort cd-re teszi a spread-et,ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.30. 20:30:37 -
Kotomicuki #23215 Akkor, előbb a Mar'ha trait-tel próbálom ki, bár, az időügynökömnél megvan ez - a klingonok előbb a cirkálót húzzák ki, de az se lesz már meg ebben az évben - , de sebzésben nem látom, hogy agyonvágna bármit is - nem ír ki a becsapódásával számot a többi ellenfélhez, ami a közelében volt - , inkább csak jól mutat az effektje.
Ezek szerint a detonátor a sima spread-re is rak shockwave-t?
...
Annyira lag-os, hogy mára inkább hagyom az egészet!
Nem igaz, hogy ezeknek van eu-s szerverük, azzal ilyen lag-tenger nem lehetne, ha az normális!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.30. 19:05:26 -
Plata #23214 Nadeon detonátor azt tudja amit az Overwheilm trait,csak nagy cd-vel.
A torpedódat shockwave torpedóvá alakítja,de amíg a nadeon detonatoron 2 perc cd van addig az overwheilm traiten nincs.
Különbség annyi van hogy az overwheilming force hat a beam fegyókra is,na és az Overwheilming force trait mellé ha veszel romulán torpedót és spread 3 skillt akkor az mókás,a trait ugyanis csak a hy torpedóra rak buffot,de a roma repus torpedó alapból hy torpedó,vagyis ha kilősz spread 3 skillel egy kurva nagy adag roma torpedót,akkor a traittől kilősz egy kurva nagy halom hy shockwave torpedót.Ami brutálisat durran ha összerántod gw-vel vagy 20 borgot és közébük csapod be,előtte jobb ha leveszed a hangerőt mert megsüketülsz.
Jah külön móka hogy ha gw-vel összerántod sok köcsög borgot,be vágsz közéjük asszem 5x3 hy shockwave torpedot,akkor attól atom nagyot szól és mellesleg a borgokat úgy kivágja a halál faszába mint a huzat.Arra számíthatsz hogy a robbanás a borgokat a szélrózsa minden irányába ellrepíti olyan 13-17 kilóméterre. -
Raulblanco7 #23213 Készül készül, de nem olyan gyorsan mint mindenki szeretné, már játszani kellene vele, de még mindig csak alfa teszt állapot, persze megértem, még nem dolgoztak annyi ideig vele mint amennyi ideig egy komoly mmo készül, és ez egy nagyon összetett mmo + single player játék is egyben, rengeteg technikai kihívással, de azért ami van, az nagyon szép, ez az utolsó 3 nagyobb bemutató:
Jövő év első harmada körül várható a 3.0 a teszt szerverekre, ami már küldetés rendszert, foglalkozást, több bolygót tartalmaz: 3.0 demo
Űrállomásról indul, quantum travel, leszáll egy bolygóra, közben megmutatja hogy a bolygó teljes egészében bejárható, le is szállnak egy random helyen, aztán tovább a leszálló helyre, ott küldi felvesz, vissza az űrbe, quantum travel másik bolygóhoz, űrharc, EVA suitban átrepül a szétlőtt űrhajóroncsba, ott fps harc, vissza hajóba, tovább a bolygóra, ott rover vs hajó vs egyéb jármű harc, fps harc, küldetés vége.
Procedural planet bemutató: Link
Itt egy bolygót mutat a kamera az elején amit készítettek, az egész teljesen körbejárható, persze a fontos dolgok kézzel lesznek csinálva mindenhol, de a maradék így lesz feltöltve. Leszáll a hajóval, be a roverbe, és felderít egy hajóroncsot, közben fps harc, bemutatja hogy minden valós időben történik, felnézve látszik a távcsőben az űrállomás ami mellett az űrben elrepültél, mondták hogy ha az űrben épp nagyobb űrcsata lenne, akkor az is látszódna a bolygóról nézve is. aztán tovább a roncshoz, környezeti hatások, fps lövölde, homokszörny, vége.
Star Marine, fps aréna teszt gyakorlatilag, ez talán idén még kijön asszem: Link
Itt lehet majd tesztelni az fps harcot, persze már most is van a tesztben fps harc, bemész, mész a hajóval, és ha találkozol valakivel, lelőheted egy állomáson vagy az űrben, de itt ugye ez aréna teszt lesz, szóval nem kell keresgélni embert sokáig hozzá. Tetszik nagyon hogy szétlövi az üveget, és kimegy az űrben EVA-val, a másik oldalon lévőket pedig így támadja meg, hogy ott is szétlövik az üveget és repülnek befele meg lő mindkét fél közben.
Ez meg egy nagyon király ingame tesztszerveres felvételekből összevágott bemutató: Link
Ebből azért látszik hogy már most is el lehet ökörködni bent, és ez már viszonylag régebbi verzió, azóta fejlődött viszonylag sokat. De már itt is volt benne EVA harc bázisban űrben, ember vs hajó, vagy olyan is hogy hajóból lőttek ki gépfegyverrel a nyitott raktérajtón :)
Jelenleg én is inkább csak a fontosabb dolgokat követem, annyira nem vagyok képben, 1-2 havonta felnézek, meg a nagy bemutatókat megnézem, de kb ennyi, majd ha napi szinten lehet vele játszani a teszt szerveren, akkor majd játszom vele, talán az az fps aréna már jó lesz erre. -
Plata #23212 Bakker mennyit írtatok amíg nem voltam gép közelben. -
lammaer #23211 No tényleg, mi van az SCvel? fejlődik gőzerővel? -
gerisz23 #23210 Nem nagy szám. -
Kotomicuki #23209 Tényleg, a nadeon detonátort "megérné" kiszedni egy-egy torpedós karakternek, vagy itt is inkább csak a grafikai hatás az ami igazán nagyot üt?! -
Raulblanco7 #23208 Passzolom, jó két éve már hogy eladtam ott szerintem, akkor még lehetett ilyet állítani, hogy mikor akarod megkapni a pénzt, és ettől függően volt a levonás, de nekünk nem volt sietős, mi a Star Citizenben akartunk egy drága hajót venni, ezért adtunk el sto cuccot, hogy annak az árából tegyük.
Egy ilyet vettünk belőle: Carrack
Nagyjából azt mondják róla, hogyha STO hajó lenne, ez lenne az Intrepid. -
lammaer #23207 Eh, csak a magyar probléma, ennyi typo egy mondatban :D -
lammaer #23206 Köszi a konkrétumokat, ránézak. Anfol nem probléma, 10+ éve dolgozok multinál, közvetlen főnökök/kollégák mind angol-amerikaiak... -
Chak #23205 Beülünk a DeLoreanbe és veszünk egy sto almanac-ot. -
Lokker #23204 Hogy fogunk így új információkhoz jutni már hónapokkal korábban? -
Chak #23203 Ezek szerint. Nem az első esett h önmagukat zárják be linkelgetések miatt. Igaz azok az esetek főleg a reddit sto forumában történtek. -
gerisz23 #23202 Akkor saját magukat szüntették meg? -
Chak #23201 Most látom h az utsó leakes oldal bezárásának okaként minket tüntetnek fel. Pontosabban a PH-s sto forum van belinkelve, h el loptuk a munkájukat és h tilos más forumba be másolni bármit is. -
gerisz23 #23200 Hát én ilyen mikor kéred a pénzt funkciót nem láttam mikor nézegettem,fixen küldik a pénzt csak csípnek kicsit belőle ha jól értettem.
Nálunk meg nemis tudnék olyat aki megveszi a cuccot...
-
Raulblanco7 #23199 https://www.playerauctions.com/sto-credits/?serverid=3520&quantity=100
De itt olcsóbban tudod csak eladni, magyar forintért 4-5000-et simán elkérhetsz 100 millióért, itt azért nagyobb a verseny ezen az oldalon és angol tudás elengedhetetlen, annak idején mikor feltettük ide a cuccokat, pár óra alatt kb 100.000 forintért vásároltak tőlünk, bár tény hogy mindenkinek kegyetlenül alávágtunk, hogy meglegyen az első pár pozitív feedback a lapunkon. Egyébként meg lehet nézni a legnagyobb sto eladókat, olyan napi forgalmuk van, amiből egy elég combos fizu kijönne hó végére, ebből simán meg lehetne élni, szerintem nem tudnék annyi ec-t farmolni vagy tradelni amennyit itt nem vesznek meg.
A honlap viszonylag egyszerű, beregelsz, kell egy paypal vagy bankszámla, ahova fizet a honlap. Feladod a hirdetést, jönnek, webshop szerűen megveszik, hajó, kulcs és ec megy igazán, megírja a sto nevét, a weboldal jelez hogy van megrendelésed, majd jelez ha már fizette a weboldalnak és át kell adnod, ingame átadod, mindketten visszajeleztek a weboldalnak, hogy megtörtént, a weboldal ezután kifizet téged.
Attól függ a weboldal jutaléka, hogy milyen gyorsan akarod megkapni a pénzt, minél később, annál kevesebbet von le belőle, aszem 2 hét körül ilyen 85-90%-át kapod meg, szóval ezzel számolj, hogy az ott beírt árból még egy 10-15%-ot levesz a weboldal, de majd regelés közben a beállításoknál asszem írva volt hogy milyen időre mennyi jutaléklevonás van.
Az alatt a pár óra alatt amíg pár éve hirdettem, majdnem elvitték mindenemet, ott szinte a nulláról kezdtem megint újra az ec szerzést, szerintem nem maradt csak pár milliárd ec-m, aztán ebből lett mostanra megint valahol 50 körül.
Persze a sto szabályzata tiltja a dolgot, ha elkapnak számíthatsz banra.
Igazából 3 lehetőséged van.
1, ez a weboldal, eleinte legolcsóbb kell legyél, mert nincs visszajelzésed, utána évek után már nyilván lesz aki megszokásból, jó tapasztalat miatt is hozzád megy vissza, akkor is ha épp van nálad egy 5%-al jobb ajánlat.
2, minket is megkeresett első nap a legnagyobb itteni kereskedő, hogy megvesz mindenünket azonnal, mert nem akar árversenyt.
3, az e-mail spammerek is folyamatosan írják a levelekben, hogy keresnek suppliert, azokkra is rá lehet írni, hogy mennyiért veszik meg az ec-d, de ott azért tartok tőle hogy esetleg átbaszhatnak, szóval első pár alkalommal max kis adagot adnék nekik, hogy meglássuk fizetnek-e rendesen, a fenti weboldal viszonylag biztonságos, persze meg van az esély arra hogy a vevőd azt írja a weboldalnak hogy nem adtad a cuccot és kéri vissza a pénzét, nem hátrány bizonyítékot készíteni a trade-ről, de nekünk nem volt ilyen gondunk, nyilván erre van az értékelő rendszer is mindkét fél számára, szóval az eladó is írhat feedbacket a vevőről.
4, csak magyaroknak árulsz fórumon, fb-on, ingame, utána mi is a maradékot úgy adtuk el, banki utalással vagy postás csekkes pénzküldéssel, van aki azok közül még mostanság is megkeres, hogy kellene neki még, de a magam részéről nem foglalkozom ilyennel jelenleg, annyira nem érdekel az az 1-2 millió forint amit az 50 milliárd ec ér, hogy eladogassam, meg hiányozna is, még ha nem is játszom még ha be is lépek néha.
-
Plata #23198 Nem szeretem ezt a karácsony előtti őrületet.
Ilyenkor már otthon sincs nyugta az embernek,takarítás ablakpucolás ajándék után rohangálás,anyám kínja,a tököm tele van tényleg az egész ünnepekkel. -
lammaer #23197 Welcome in the real world :) -
Plata #23196 Hát így lassan fog gyűlni a zenem,ma megint nem tudtam elszabadulni és admiraltyzni. -
Plata #23195 Nem szerintem hálót sző.